Steve Jobs از سمت خود استعفا داد !

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

54M113

کاربر سایت
به نقل ازMacrumors :
استیو جابز بعد از موفقیت های فراوان و چشم گیرش ساعاتی پیش استعفا داد و کار خود را در Apple به عنوان رئیس هیئت مدیره ادامه میدهد و Tim Cook به عنوان جانشین خو برگزید.

sjobs.jpg

بخشی از صحبت های استیو :
من همیشه گفتم اگر روزی برسد که بدانم وظایفم را بخوبی به عنوان مدیر عامل نتوانتم انجام دهم استعفا خواهم داد و من اولین نفری خواهم بود که به شما اطلاع خواهم داد ! و متاسفانه این روز فرا رسید.

گفته میشه یکی از دلایل استفعای ایشون به خاطر سرطان پانکراس و ناراحتیه کبد هست !
http://www.macrumors.com/2011/08/24/steve-jobs-resigns-as-apple-ceo/

آخرین ویرایش:
یاد گرفتم به هرکی که داره از محصولات اپل دفاع میکنه گوش ندم، چون همشون از تهِ دل از پولی که حروم کردن ناراحتن و غریضاتاً به دفاع از محصولات بنجل اپل میپردازن.
آره من ناراحتم چون با اینکه iPad 2 ,ipod , و iPhone 4 دارم ولی هنوز Macbook نگرفتم بعد به شما اطمینان میدم هیچ ربطی به خر پول بودن یا نبودن نداره

این قسمت حرفت هم منو مطمعن کرد که تا حالا Apple Product ـی ندیدی
دفاع از محصولات بنجل اپل میپردازن

امیدوارم همچنان apple به پیشرفتش ادامه بده و لطمه ای نخوره
یاد گرفتم به هرکی که داره از محصولات اپل دفاع میکنه گوش ندم، چون همشون از تهِ دل از پولی که حروم کردن ناراحتن و غریضاتاً به دفاع از محصولات بنجل اپل میپردازن.
شما یکی از بی منطق ترین آدمایی هستید که دیدم!:|

این قسمت حرفت هم منو مطمعن کرد که تا حالا Apple Product ـی ندیدی
این قسمت حرفتون معلوم کرد که محصولات اپل رو صِرفا به خاطر برتری بودن و جدا بودن از جامعه میخرید.
وگرنه ابویِ بنده 30 سال پیش گاوهاش رو فروخته اومده به شهر، پس من مسلما محصولات اپل رو دیدم.

این قسمت حرفتون معلوم کرد که محصولات اپل رو صِرفا به خاطر برتری بودن و جدا بودن از جامعه میخرید.
وگرنه ابویِ بنده 30 سال پیش گاوهاش رو فروخته اومده به شهر، پس من مسلما محصولات اپل رو دیدم.

کاش یه کم فرهنگمون بالابره ، کاش

البته این رو درست میگین چون واقعا محصولات اپل برتر هست و مسلما متمایز هست از بقیه محصولات تو جامعه ...
دیگه این رو همه میدونن { چه Apple Lover ها و چه Apple Hater ها } که هیچ شرکت یا کمپانی نمیتونه با محصولات اپل از نظر کیفیت ساخت و نو آوری رقابت کنه !
منم دقیقا به همین دلیل محصولات اپل رو میگیرم

دوستان عزیز بی خیال شید ارزشش رو نداره این همه با هم بحث کنید.
آلان BBC گفت سهام شرکت اپل بعد از رفتن جاب 5 درصد افت پیدا کرده!

دوستان توجه داشته باشیم و داشته باشید که اگر میخوایم دو تا یا چند تا محصول رو انتخاب کنیم یه مدرکی. عکس و ویدیو معتبر و... رو تو پست هامون استفاده کنیم. اینکه همین جوری یه سری صحبت بین همدیگه رد و بدل بشه که رسمیت و سندیت نداره.

دوستان توجه داشته باشیم و داشته باشید که اگر میخوایم دو تا یا چند تا محصول رو انتخاب کنیم یه مدرکی. عکس و ویدیو معتبر و... رو تو پست هامون استفاده کنیم. اینکه همین جوری یه سری صحبت بین همدیگه رد و بدل بشه که رسمیت و سندیت نداره.
1002 تا دلیل هست که چرا یکی ممکنه از Apple خوشش بیاد ! مثلا برای من صفحه نمایش یکی از مهم ترین دلایل هست
مدرک :
عکس 1
عکس 2

1001 دلیل دیگه هم میتونم بیارم که به این تاپیک ربطی نداره

ببخشید اگه بحث رو کش دادم

esuk3h892bwvlaxh910.jpg

من کمتر از یک سال هست که آیفون خریدم و باید بگم یه محصول کاملا متمایز هست.
اپل با نو آوریهاش خدمت زیادی به پیشرفت تکنولوژی کرد.

جابز بدون شک یه Special Talent هست و با تو اوریهاش همیشه دنیای تکنولوژی رو تحت تاثیر قرارداده نمونش همین ایفون و ای پد که همه شرکتهای تولید کننده موبایل و لوازم الکترونیکی رو به مرحله جدیدی وارد کرده وهمه این کمپانی های بزرگ پیشرف و افزایش فروششون رو به نوعی به ایده های ناب جابز مدیون هستن! با اینکه تا امروز هیچکدوم از محصولات اپل رو نخریدم واحتمالا نخواهم خرید ولی مطمئنم وجود شخصی مثل جابز با اون دید وسیعش غنیمت بزرگی برای دنیا و تکنولوژی هست و خواهد بود.....

جابز بدون شک یه Special Talent هست و با تو اوریهاش همیشه دنیای تکنولوژی رو تحت تاثیر قرارداده نمونش همین ایفون و ای پد که همه شرکتهای تولید کننده موبایل و لوازم الکترونیکی رو به مرحله جدیدی وارد کرده وهمه این کمپانی های بزرگ پیشرف و افزایش فروششون رو به نوعی به ایده های ناب جابز مدیون هستن! با اینکه تا امروز هیچکدوم از محصولات اپل رو نخریدم واحتمالا نخواهم خرید ولی مطمئنم وجود شخصی مثل جابز با اون دید وسیعش غنیمت بزرگی برای دنیا و تکنولوژی هست و خواهد بود.....
نخیر دوست گرام، شما همانند تمام برهه ها و اعتقاداتتون، درینجا هم اشتباه میکنید.
استیو جابز هرگز ایده ی جدیدی نداشته. موزیک پلیر پورتابل؟ از سال 79 حرفش بوده، اما اون زمان اینترنت خیلی کم سرعت بوده، وِب نبوده، و کمتر کسی PC داشته که تازه بتونه فایلهای موسیقی حجیم اون زمان رو بخونه.
اسمارت فون؟ موبایلهاییی که ویندوز موبایل روشون سوار بوده قبل از سال 2007 موجود بودن.
تبلت؟ HP در سال 2003 یک تبلت ساخته، که جالبه سخت افزارش با iPad که شش سال بعد اومده مو نمیزنه.

تنها ایده ی جابز اینه: "تا هرچقدر میتونید خوشگل بسازید تا مشتری اوریج گول بخوره، لعنت به کیفیت سخت افزار."

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or