PlayStation Stellar Blade

سازنده
Shift UP
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
بنظر من بهترین بازی در دوران ps5 تا الان همین بازی بوده
تنها بازی عمرم بود که دو بار کامل بازیش کردم و عملا خسته نشدم حتی به پاس قدردانی از سازندگانش تصمیم گرفتم 10 دلار هزینه کنم و DLC بازی رو بخرم

چقدر جای همچین بازی هایی در مارکت خالیه

قصد خرید بازی در تخفیفات آینده روی استیم دارم فقط سوالی از دوستان داشتم کدوم دی ال سی بازی ارزش خرید ؟لباس ها اصلا برام مهم نیست روی پیسی با ماد بهترشو گیر میاد میخوام بدنم کدوم دی ال سی محتوای داستانی و ماموریت جدید داره و از این نظر ارزش خرید داره یا فقط خود بازی بخرم؟

قصد خرید بازی در تخفیفات آینده روی استیم دارم فقط سوالی از دوستان داشتم کدوم دی ال سی بازی ارزش خرید ؟لباس ها اصلا برام مهم نیست روی پیسی با ماد بهترشو گیر میاد میخوام بدنم کدوم دی ال سی محتوای داستانی و ماموریت جدید داره و از این نظر ارزش خرید داره یا فقط خود بازی بخرم؟

هیچکدوم از dlcها محتوای خاصی ندارن. Nier که فقط چندتا کالکتیبل و آیتم کازمتیکه، Nikke هم ۵تا میشن خیلی کوتاهه و یک عدد باس فایت و چندتا آیتم کازمتیک. جفتشون حالت فن سرویس دارن. ولی خب از باس فایت نیکه تعریف میکنن. نخریشون چیزی از دست نمیدی. خود بازی اصلی محتوای خوبی داره.

من DLC رو خریدم و اصلا ارزش خرید نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or