Steam : Valve با 100 میلیون اکانت رکورد دار شد

• Thread starter Thread starter pasia
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

pasia

کاربر سایت
11811452710726717879.jpg

باز هم ثبت رکوردی خیره کننده از شبکه محبوب Steam شاهد هستیم که توانسته حتی از شبکه هایی همچون Xbox Live و PSN پیشی بگیرد.
امروز بطور رسمی Valve اعلام کرد در حال حاضر تعداد کاربران این شبکه بیشتر از 100 میلیون حساب فعال رسیده است که این رقم برای بازیهای رایانه ایی بسیار خیره کننده و حیرت اور میباشد.

Alden Kroll در این رابطه افزود:
ما تمام تلاش خود را برای افزایش تعداد عناوین خود خواهیم کرد در حال حاضر بیش از ۳۷۰۰ بازی در این شبکه وجود دارد که حدود ۱۳۰۰ بازی نیز امسال اضافه خواهد شد. این در حالی است که سال پیش نیز حدود ۹۰۴ بازی اضافه شده بود.

Steam Has Passed 100 Million Active Accounts, Valve Launches Steam Discovery Update | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

آخرین ویرایش:
چه تعبیر خنده داری.....

زمانی که مایکروسافت ناشر بازی بود روی ویندوز اصلا Valve وجود نداشت
نادیده گرفتن مایکروسافت در PC Gaming مثل نادیده گرفتن IBM توی صنعت کامپیوتره ، PC های روزمره ما توشون خبری از برند IBM نیست پس بدین معنی هست که کلا IBM کاری نکرده واسه PC....
هر کمپانی بنا به زمان سیاست های کاریش رو تغییر می ده ، Valve شرکتی هست که صرفا روی بازی کار می کنه قاعدتا با مایکروسافتی که توی N تا شاخه دیگه فعالیت داره قابل مقایسه نیست ;)

اول صنعت PC Gaming نه صنعت کامپیوتر چون اصلا این دوتا مقوله فرق می کنند این 2 هیچ اختلالی نمی توانند در هم دیگر ایجاد کنند .

مثلا مایکروسافت ناشر چه بازی های مهمی بود ؟؟ که صنعت بازی را تغییر داد . انگار شما Valveنمی شناسید سری hl بزرگترین بازی تاریخ بشر نمی شناسید که این عنوان تمام سایت های معتبر گرفته است . شرکت Valveپایه گذار بزرگترین فروشگاه PC Gaming است . در هر صورت مایکروسافت بعد از رفتن به سمت کنسول و رقابت با سونی حتی از سونی نتوانست در عرضه بازی های مخصوص به pc پیشی بگیرد الان سونی حدود 5 بازی رایگان و با کیفت بالا برای pc ساخته است که در جهان خیلی پر طرفدار است مثل : PLANETSIDE 2 , DC UNIVERSE ONLINE , EVERQUEST , EVERQUEST 2 , DRAGON'S PROPHET
بله مایکروسافت توسعه دهنده Directx بود البته فقط تکنولوژی که nvidia و amd به خود اضافه می کنند را تبدیل به Directx می کرد .
در هر صورت مایکروسافت با توسعه Directx و win بدون کمک شرکت های دیگر نمی توانست PC Gaming را توسعه دهد .
حالا چند چیز روشن کنم برای شما IBM توی کار سرور ... مایکروسافت هم تو کار فروش ویندوز و آفیس است .. چند سال پیش بهترین بازی های pc خودش واگذار کرد ...

اول صنعت PC Gaming نه صنعت کامپیوتر چون اصلا این دوتا مقوله فرق می کنند این 2 هیچ اختلالی نمی توانند در هم دیگر ایجاد کنند .

مثلا مایکروسافت ناشر چه بازی های مهمی بود ؟؟ که صنعت بازی را تغییر داد . انگار شما Valveنمی شناسید سری hl بزرگترین بازی تاریخ بشر نمی شناسید که این عنوان تمام سایت های معتبر گرفته است . شرکت Valveپایه گذار بزرگترین فروشگاه PC Gaming است . در هر صورت مایکروسافت بعد از رفتن به سمت کنسول و رقابت با سونی حتی از سونی نتوانست در عرضه بازی های مخصوص به pc پیشی بگیرد الان سونی حدود 5 بازی رایگان و با کیفت بالا برای pc ساخته است که در جهان خیلی پر طرفدار است مثل : PLANETSIDE 2 , DC UNIVERSE ONLINE , EVERQUEST , EVERQUEST 2 , DRAGON'S PROPHET
بله مایکروسافت توسعه دهنده Directx بود البته فقط تکنولوژی که nvidia و amd به خود اضافه می کنند را تبدیل به Directx می کرد .
در هر صورت مایکروسافت با توسعه Directx و win بدون کمک شرکت های دیگر نمی توانست PC Gaming را توسعه دهد .
حالا چند چیز روشن کنم برای شما IBM توی کار سرور ... مایکروسافت هم تو کار فروش ویندوز و آفیس است .. چند سال پیش بهترین بازی های pc خودش واگذار کرد ...

هی خط به خط می خوندم جواب بدم دیگه به خط 3 به بعد که رسیدم کلا بی خیال شدم :d

شما سخت نگیر زیاد ، دنیا اه دیگه کاریش نمی شه کرد ، خوب و بد داره

می دونم که نمی تونی جواب بدی:| ولی به هر حال برو یه دور درباره PC Gaming بخوان ... مثل : فروش بازی ، درآمد سالانه pc و ... که همین الان هم کمتر از کنسول ها است . ولی با آمدن بازی های رایگان عوض شده که تو ایران متاسفانه جا نیافتاده .:|

بگو جواب ندارم خوب. دارم این بحثتو دنبال میکنم یا میزنی جاده خاکی مثال مع الفارق میاری. نمونش IBM که حرف میزنی. تا الان 1 خط هم رو منطق پست ندادی بعد این قسمت قرمزم پست دادی. =))

بگو جواب ندارم خوب. دارم این بحثتو دنبال میکنم یا میزنی جاده خاکی مثال مع الفارق میاری. نمونش IBM که حرف میزنی. تا الان 1 خط هم رو منطق پست ندادی بعد این قسمت قرمزم پست دادی. =))

واسه کسی مثل امثال تو که جز Valve هیچی دیگه براشون قابل فهم نیست خود GabeN هم بیاد توضیح بده باز هم همین داستانه ، منطق خیالاتی نیست که تو توی سرت پروروندی ، کسی که می خواست بهفمه تا الان فهمیده ، کسی هم که کاماکان به هیتر و فن بودن خودش ادامه می ده توهماتش رو مثل تو پست می ده ;)

فن بودی 2 آتیشه Valve داره دم از منطق می زنه :-j یه نگا به پست های خودت بکن بعد بیا اینجا اقلیدس بازی در بیار :-j

واسه کسی مثل امثال تو که جز Valve هیچی دیگه براشون قابل فهم نیست خود GabeN هم بیاد توضیح بده باز هم همین داستانه ، منطق خیالاتی نیست که تو توی سرت پروروندی ، کسی که می خواست بهفمه تا الان فهمیده ، کسی هم که کاماکان به هیتر و فن بودن خودش ادامه می ده توهماتش رو مثل تو پست می ده ;)

فن بودی 2 آتیشه Valve داره دم از منطق می زنه :-j یه نگا به پست های خودت بکن بعد بیا اینجا اقلیدس بازی در بیار :-j

سفسطه و مغلطه خوب بلدی نمونش همین پستت که منطق هم توش موج میزنه اما همه تو bc خودشون اینکارن و میدونم بن هم سوزش داره. اخه میای میگی hater اصلا من الان اینجا hater چیم ؟ :)) اصلا تو این بحث چی هست که بخوای hater اون باشی:)) الان میخوای بیای بگی الان من hater چیم ؟ Microsoft ? =))تو داری دم از حمایتی از Microsoft میزنی که حتی وجود خارجی هم نداشه و میای از windows حرف میزنی که یکی از کاراش اینه که بتونی باهاش بازی کنی که اصلا برای چنین مقصودی هم ساخته نشده بقیه حرفاتم میخوای مثلا سفسطه کنی. هر کیم اینجا پست ها و توضیحات رو خونده میفهمه کی منطق داشته کی نداشته حرف کی میتونه درست باشه انقدر بی منطقی که حتی 1 نفرم نمیتونه بیاد تو بحث ازت حمایت کنه و ادامه بده. راستی از اون پست منم که گفتی یه نگاه بندازم لینک بده ببینم چه پستی دادم که خودم خبر ندارم :-j راستی به چند تا پست از فن بودی 2 اتیشه بودن valve هم نه به من به همگان اینجا نشون بده که اگرنه حرفت روی هواست که باز میرسیم به همون سفسطه کردنت برای وقتی که جواب نداری.

سفسطه و مغلطه خوب بلدی نمونش همین پستت که منطق هم توش موج میزنه اما همه تو bc خودشون اینکارن و میدونم بن هم سوزش داره. اخه میای میگی hater اصلا من الان اینجا hater چیم ؟ :)) اصلا تو این بحث چی هست که بخوای hater اون باشی:)) الان میخوای بیای بگی الان من hater چیم ؟ Microsoft ? =))تو داری دم از حمایتی از Microsoft میزنی که حتی وجود خارجی هم نداشه و میای از windows حرف میزنی که یکی از کاراش اینه که بتونی باهاش بازی کنی که اصلا برای چنین مقصودی هم ساخته نشده بقیه حرفاتم میخوای مثلا سفسطه کنی. هر کیم اینجا پست ها و توضیحات رو خونده میفهمه کی منطق داشته کی نداشته حرف کی میتونه درست باشه انقدر بی منطقی که حتی 1 نفرم نمیتونه بیاد تو بحث ازت حمایت کنه و ادامه بده. راستی از اون پست منم که گفتی یه نگاه بندازم لینک بده ببینم چه پستی دادم که خودم خبر ندارم :-j راستی به چند تا پست از فن بودی 2 اتیشه بودن valve هم نه به من به همگان اینجا نشون بده که اگرنه حرفت روی هواست که باز میرسیم به همون سفسطه کردنت برای وقتی که جواب نداری.

اصلا همین قسمت بولد شده کافیه واسه نشون دادن اطلاعات نداشتت
توی دنیایی که همچی به سوی چند کاره رفتن داره می ره تو هنوز دنبال سیستم عاملی می گردی که فقط برای بازی اجرا کنه :-j

برای اثبات فن بودنت هم ارزش وقت گزاشتن بیشتر از این رو نداری ، همین که جوابت رو می دم از سرتم زیاده ، انتظار داری الان بگردم پست هات رو که ارزش یه بار خوندن هم ندارن بگردم پیدا کنم بزارم جولو چشت :-j بی ارزش تر از این حرفهایی عموجون :-j

یارو داره از سفسطه و مغلطه صحبت وسط بحث بن شدن رو میاره وسط ، اصلا می دونی اینایی که می گی چین :-j
چه جالب نمی دونستم بن شدن و یوزر ساختن من تا این حد از ماتحت برخی رو می سوزونه :-j

اصلا همین قسمت بولد شده کافیه واسه نشون دادن اطلاعات نداشتت
توی دنیایی که همچی به سوی چند کاره رفتن شده تو هنوز دنبال سیستم عاملی می گردی که فقط برای بازی اجرا کنه :-j

برای اثبات فن بودنت هم ارزش وقت گزاشتن بیشتر از این رو نداری ، همین که جوابت رو می دم از سرتم زیاده

این جمله منه : از windows حرف میزنی که یکی از کاراش اینه که بتونی باهاش بازی کنی که اصلا برای چنین مقصودی هم ساخته نشده که من تو جمله خودم گفتم یکی از کاراش اینه که باهاش بازی میکنی و تو جمله خوده من قسمت قرمز اشاره داره میدونم چند کارست و این یک fact هست windows در اول هیچ وقت برای گیمینک ساخته نشده و تمرکز اصلیشم هیچ وقت رو گیم نبوده که شاید تو windows 10 تمام این معدلات بهم بریزه. و پستی که دادی باز هم سفسطه و مغلطه گری شما رو نشون میده و بی منطق بودن شما رو نشون که میای یه تیکه از پست رو bold میکنی و برای خودت معنای جدید درست میکنی بدون توجه به حرفی که قبلش زده شده. و بقیه پست شما باز هم روی هوا حرف زدن و بی جوابی دوباره شما رو نشون میده. و این که دارین پر خاش گر و بی ادبانه صحبت میکنین که این هم کم اوردن تو بحث شما رو نشون میده.

فکر می کنم بعد از سه ماه دیگه نیازی به پست دادن در این تاپیک نباشه.
قفل میشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or