Steam : Valve با 100 میلیون اکانت رکورد دار شد

• Thread starter Thread starter pasia
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

pasia

کاربر سایت
11811452710726717879.jpg

باز هم ثبت رکوردی خیره کننده از شبکه محبوب Steam شاهد هستیم که توانسته حتی از شبکه هایی همچون Xbox Live و PSN پیشی بگیرد.
امروز بطور رسمی Valve اعلام کرد در حال حاضر تعداد کاربران این شبکه بیشتر از 100 میلیون حساب فعال رسیده است که این رقم برای بازیهای رایانه ایی بسیار خیره کننده و حیرت اور میباشد.

Alden Kroll در این رابطه افزود:
ما تمام تلاش خود را برای افزایش تعداد عناوین خود خواهیم کرد در حال حاضر بیش از ۳۷۰۰ بازی در این شبکه وجود دارد که حدود ۱۳۰۰ بازی نیز امسال اضافه خواهد شد. این در حالی است که سال پیش نیز حدود ۹۰۴ بازی اضافه شده بود.

Steam Has Passed 100 Million Active Accounts, Valve Launches Steam Discovery Update | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

آخرین ویرایش:
من تو گارنا 100 تا اکانت واسه دوتا 1 داشتم واسه استیم 20 تایی ساختم .:d:d

این جور که شما میگید اگه تو بهترین حالت تعداد پلیر های DotA 2 و هر بازی مثلش رو (F2P ها) 50 میلیون در نظر بگیریم (ک عمرا اینقدر باشه) باز پنجاه میلیون میمونه که خودش خیلیه :-o;;) صنعتی که ی روزی قرار بود حلواش رو بخوریم حالا به کجا ها که نرسیده ....

آخرین ویرایش:
این 100 ملیون اکانت های فعال هستن ها.........
طرف که نمیتونه با 20 تا اکانت فعال باشه نهایتا روی 5-6 تا میتونه تمرکز کنه :|

پایداری شبکه استیم خیلی خوبه، منکه ازش راضی ام، سرورهای خوبی داره
با انتشار GTA V هم چند میلیون نفر دیگه بهشون اضافه میشه :d

باز هم ثبت رکوردی خیره کننده از شبکه محبوب Steam شاهد هستیم که توانسته حتی از شبکه هایی همچون Xbox Live و PSN پیشی بگیرد.
من این جمله رو تو منبع ندیدم. PSN تازه سه ماه قبل از این که PS4 ریلیز بشه 110 میلیون یوزر رو رد کرد.
منبع
منبع

اکانت های فعال عرفان جان :دی یعنی یوزرهایی که مدام چک می کنن استیم رو و بازی می کنن.
دیگه بدتر :d دو ماه قبل تر از همین آمار PSN، استیم 65 میلیون یوزر داشته بعد یعنی با وجود عرضه PS4 استیم از PSN جلو زده؟! حالا فعال یا هرچی! اصلا این جمله ای که ایشون نوشته از PSN جلو زده تو منبعی که گذاشتند نیست.

فکر کنم برای فعال شدن اکانت باید یک بازی روش بخرید یا اکتیو کنید یا همچین چیزهایی.

البته در مورد PSN و اینا هم همین طوره. ما یه PS3 تو خونه داریم و 3 تا اکانت!:دی

دوستان نکته مهمی رو فکر میکنم بهتره ذکر کنم : با بازیهای رایگان اکانت کسی جزو حساب های کاربری فعال به حساب نمیاد ، حتما باید یک بازی بصورت گیفت یا کی فعال شده باشه و ماهی یکبار لاگین کنه. لزوما هم وجود 100 میلیون حساب کاربری فعال دلالت بر 100 میلیون نفر کاربر نمیکنه بلکه ممکنه کسی 10 حساب فعال داشته باشه و ماهی یکبار در هرکدوم لاگین کرده باشه

پس حالا حالا ها از half life 3 خبری نیست :d برید حالشو ببرید :dvalve تمامه تلاششوو داره میزاره روی این قضیه نه بازی سازی.

فکر میکردم فقط سونی اهل اعداد مسخرس.

خودشون بهتر از هر کسی میدونن حتی ۱۰٪ این اکانت ها هم بصورت جامع (ینی از تمام امکانات پ بازی ها بهره ببرن)فعال نیستن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or