Steam Account Disable

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با سلام خدمت همه دوستان عزیز

خوشبختانه بلاخره پیگیری ها جواب داد و اکانت بچه ها بر گردونده شد از تمام دوستانیکه همکاری کردن تشکر میکنم.

به امید سالی خوب و پر بار برای همه عزیزان و خانواده محترمشان .

این قسمت مربوط به اون شخصی هست که به استیم ریپورت داده بود و این همه مشکل برای بچه ها درست کرده بود زمستان رفت و رو سیاهی به زغال موند (دوست عزیز از نظر من شما با وطن فروش فرقی نداری و باید از طرف گیمر ها تحریم بشی)

چند تا توصیخ برای دوستان حتما رعایت کنن

-لطفا اکانت استیم رو شر نکنین
-در یک روز با چند با ای پی متفاوت لاگین نشین

با انجام همین دو مورد بهانه ای دست همچین افرادی ندین تا مجددا از ایندست مشکلات بوجود بیارن

--------------------------------------

‎تا امروز نزدیک ‍‍۲۵۰۰۰ سی دی کی COD BO روسی در کل کشور ها فروخته شده منبع امار نماینده فروش در مسکو هست که من امروز به تاریخ ۲۷/۱۲/۱۳۸۹ با ایشون صحبت کردم .

‎جالبترین قسمت قضیه این هست که این موج دسیبل شدن اکانتها فقط و فقط گریبان گیر ایرانی ها شده . وقتی من این مسله رو مطرح کردم که استیم این بازی رو در اروپا داره به قیمت ۶۰ دلار میفروشه و این ضرر خیلی بزرگی برای استیم هست که بازیکنان اروپایی با ۲۵ دلار این بازی رو تهیه میکنن و باید اول اکانت اورپایی ها و امریکایی ها رو دیسیبل کنن ایشون جواب دادن : همچین چیزی در طی این مدت که با استیم همکاری میکنن تا الان وجود نداشته و استیم سعی میکنه تعداد پیلیر هاشو زیاد کنه و این سیاست استیم هست که از بازی های پرفروش تعدادی مازاد بر نیاز کشور روسیه رو در روسیه بفروش می رسونه و مشکلی با این قضیه نداره و اما چرا در طی مدت ۱ هفته شروع به دیسبل کردن اکانت ایرانی ها کرده (از اینجا به بعد با توجه به سواد روسی که دارم متوجه شدم ) به قول معروف خودتون به خودتون رحم نمیکنید ما چرا به شما رحم کنیم !!

‎نمونه بارز هم شخصی هست که برای پس گرفتن اکانتش اولین راپورت رو داده و اونها هم به عنوان هدیه بازی رو پاک کردن و اکانت رو بر گردوندن (این اولین نمونه) و حتی اون شخص از ارایه متن ایمیلی که به استیم زده خوداری کرده .

‎دوستان دلیل اینکه من این تاپیک رو ایجاد کردم این بود که حالا این همه اکانت دیسیبل شده حداقل تلاش کنیم تا این مشکل بر طرف بشه و مطمنا با صحبت استیم و مطرح کردن مشکلات و بررسی گفته های ما سعی در پسگرفتن اکانتها کنیم و هم دیگه همچنین مشکلاتی برای بازیکنان ایرانی در اینده بوجود نیاد پس لطفا همکاری کنین و از تکروی جلوگیری کنین و سعی نکنین با تقلب کردن و دستکاری کردن اسکن سر استیم کلاه بزارین. یک دست صدا نداره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: BURNOUT
خوب game ir سی دی کی هارو از پک در آورده تنها راه اینه که این کده رو بدیم و کنار سی دی کیه بنویسه عکسو آپ کنه یا اینکه باید با یه فتوشاپ بسیار عالی بپیچونیشون:d

با سلام

دوست عزیز خواهشا از این کار ها نکنین که سی دی کی رو با فتو شاپ بخواین دست کاری کنین

اجازه بدین طبق روال پیش بره تا بتونیم اگانت همه رو برگردونیم

منم مشکل شما رو دارم ، عجب گیری افتادیم بابا اینم کشوره ما داریم هر روز یه مشکل :( لامذهب اگر ***** نبود ip عوض نمیکردیم که اینجوری بشه :-s الان باید چی کار کرد ؟

سلام
میگم من قبلا بهشون پیام دادم با این متن
heloo.
few hours ago i tried to login into my steam account but i found out my account is disabled.
how can i fix this
please advise
thank you
که گفت باید عکس بگیری از سی دی کی.
حالا game ir یه متنی داده که گفته براشون ارسال کنید.حالا من اینو ارسال کنم؟آخه گفته عکس از سی دی کی بگیر من بیام یه چیزه دیگه براشون بفرستم؟:d

با سلام خدمت همه ی عزاداران عزیز مثل خودم:d، می خوام متذکر بشم که proof of purchase یا همون مدرک اثبات کننده ی مالکیت حتما لازم نیست یه عکس از پشت CD یا DVD باشه در خود سایت هم اومده که اگر به صورت آنلاین خرید کردین میتونید cd-key رو به همراه یه سری اطلاعات کارت حسابی که ازش پولش رو آنلاین پرداخت کردید اعلام کنید، حالا میشه بدون اون اطلاعات کارت حساب و فقط با اعلام cd-key امتحان کرد ببینیم فرجی میشه یا نه:-?.
این هم لینک اونجایی که چیزی که گفتم رو نوشته:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2268-EAFZ-9762

سلام
میگم من قبلا بهشون پیام دادم با این متن
heloo.
few hours ago i tried to login into my steam account but i found out my account is disabled.
how can i fix this
please advise
thank you
که گفت باید عکس بگیری از سی دی کی.
حالا game ir یه متنی داده که گفته براشون ارسال کنید.حالا من اینو ارسال کنم؟آخه گفته عکس از سی دی کی بگیر من بیام یه چیزه دیگه براشون بفرستم؟:d

ببخشید ولی game-ir پشت دستشو بو نکرده که شا قبلا تیکت زدید به استیم :d
بگید تیکت زدید و گفتن عکس بدید. راهنمائی می کنن.

با سلام خدمت همه ی عزاداران عزیز مثل خودم:d، می خوام متذکر بشم که proof of purchase یا همون مدرک اثبات کننده ی مالکیت حتما لازم نیست یه عکس از پشت CD یا DVD باشه در خود سایت هم اومده که اگر به صورت آنلاین خرید کردین میتونید cd-key رو به همراه یه سری اطلاعات کارت حسابی که ازش پولش رو آنلاین پرداخت کردید اعلام کنید، حالا میشه بدون اون اطلاعات کارت حساب و فقط با اعلام cd-key امتحان کرد ببینیم فرجی میشه یا نه:-?.
این هم لینک اونجایی که چیزی که گفتم رو نوشته:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2268-EAFZ-9762

شما هم اگه از game-ir خرید کردید اونجا نام کاربری و ایمیل استیم و کد فاکتور رو ارسال کنید تا بگن چیکار کنید.
اگر از جای دیگه خرید کردید هم همین کار رو بکنید بدون کد فاکتور.

کسایی هم که به استیم نامه دادن قبلا ذکر کنن!

فک کنم دیگه باید ولش کرد:(
الان 2 تا از بکس اکانتو پس گرفتن ولی بلک اوپسشون حذف شده
استیم شاکی شده میگه سی دی کی که ماله روسه شما چطوری با آی پی ایرانی بازی میکنید)x
دیگه فک کنم فقط کسایی که بازی هایه دیگه داشتن میتونن پس بگیرن که در این صورت بلک اوپسشون پاک میشه=((
حالا بد بختی ما تنها این بازی نیست اگه اینجوری باشه که هست بازی هایه دیگه هم نمیشه خرید مگر اینکه بری نسخه انگلیسی بگیری که در اون صورت هر کدومشوت 70 تومن در میاد:((

استیم شاکی شده میگه سی دی کی که ماله روسه شما چطوری با آی پی ایرانی بازی میکنید)x
دیگه فک کنم فقط کسایی که بازی هایه دیگه داشتن میتونن پس بگیرن که در این صورت بلک اوپسشون پاک میشه=((
حالا بد بختی ما تنها این بازی نیست اگه اینجوری باشه که هست بازی هایه دیگه هم نمیشه خرید مگر اینکه بری نسخه انگلیسی بگیری که در اون صورت هر کدومشوت 70 تومن در میاد:((
پس با این وضعیت تمومه دیگه.
15 تومان بی خودی رفت.ولی هنوز شک دارم چون بعضی ها که black ops داشتن هنوز اکانتشون نرفته.

من میگم یه گروه از بچه هارو جم کنیم بریم ساختمونشون رو آتیش بزنیم:d

پست اول رو دوباره بخونید بد نیست. توضیحات جدیدی اضافه شده.

آخرین ویرایش:
آقا زیاد احساس خوبی از اینکه این سوال رو می پرسم ندارم ولی این لینک پشتیبانی کجاس پیدا نمیکنم !!! :d

اکانت استیم ایرانیان رو خدا آزاد کرد. (البته اینجا منظور از خدا جناب جلیلیان هستش) :d
با تشکر فراوان از ایشون و کسانی که در رفع این مشکل نقشی داشتند. >:d<

اکانت 2 تا از دوستان بدون اینکه استیم جوابی بده باز شده. شما هم امتحان کنید

آقا ما که کارمون ردیف شد امیدوارم همه ی مظلومان هم میهن هم کارشون درست شده باشه فقط اگه کسی میدونه چی شد که درست شد بهمون بگه ممنون میشیم:d<:-p

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or