Steam فروشگاه رسمی Valve [پست اول خوانده شود]

درود رفقا

خیلی وقت بود که میخواستم پست اول رو یه آپدیت اساسی و بدرد بخور و فوق العاده مهم که مخصوص کاربرای داخل کشور هستش رو باهاتون به اشتراک بذارم که خوشبختانه امروز این فرصت نصیبم شد ،

اول از همه یه تشکر ویژه میکنم از دوست خوبم سروش عزیز بابت ایجاد این تاپیک در سال ۲۰۰۸ و معرفی استیم و ویژگی هاش در اون دوران و جمع آوری مطالب مفید و مناسب در اون تایم ، از اونجایی که سالهاس به فروم سر نزدن تصمیم گرفتم مسیولیت بروز رسانی تاپیک رو بعهده بگیرم ، پس بهتره جای مقایسه xfire با استیم و آشنایی با تریدینگ کارت و بج کردنشون و چندین نکات تاریخ مصرف گذشته که همه تونم توش استاد هستین ‘ نکاتی رو بهش بپردازیم که تقریبا همه مون تو ۱/۲ سال اخیر بصورت مستقیم و غیر مستقیم باهاش سروکار داشتیم و اون چیزی نیست جز بن!!

با شروع فعالیت استیم مارکت منم بصورت جدی از اون دوران شروع به تریدینگ و کسب درآمد کردم و زندگی در استیم بخش مهمی از زندگی واقعیم رو تشکیل داده بود، طبیعتا بخاطر محدوده جغرافیایی و البته تراکنش های مالی بالایی که داشتم تقریبا با همه جور بنی مواجه شدم که هردفعه هم موفق شدم با تلاشهای زیاد و تصمیمات درست تو اون لحظه اکانت رو پس بگیرم ، اینارو گفتم که متوجه شید تمام نکاتی که بهتون انتقال میدم تمامش تجربه ش شخصیم بوده و ماحصل سروکله زدن با چندین اپراتور و پشتیبانی استیم تو ۱۰/۱۵ سال اخیر !! نه سرچ کردن تو یوتیوب و ۴ تا پیج که هیچکدومشونم به جرات میگم ۳۰ درصد بچه های اینجا تجربه ندارن ، پس چیزایی که بهتون میگم رو گوش ندید (( انجام بدید ))

Steam B 1.png

همونطور که میدونید استیم از ۲ دامنه متفاوت یکی برای فروشگاهش و یکی برای مارکتش استفاده میکنه ، نکته ای که میخوایم راجبش حرف بزنیم بخش store هست که متاسفانه بیشترین تلفات رو هم تو این بخش داشتیم ، احتمالا نمیدونید که وقتی آیتمی رو ( مثل کلید tf2) داخل استیم مارکت برای فروش قرار میدید ایمیلی که بعد از فروش اون ایتم دریافت میکنید داخلش ip و محل جغرافیای جایی که هستید رو نشون نمیده! اما با خرید از استور استیم ip و کشوری که باهاش بازی و یا آیتم in-game خریداری کردید رو نمایش میده، برای همینه که خیلیاتون با وجود فروش کلید تو مارکت هنوز براتون اتفاقی نیوفتاده ، اما بینتون هستن کسانی که بدون وصل بودن vpn از استیم بازی خریدن و اکانتشون بن دایم شده ، اگه از جمله کاربرایی هستید که به خرید آیتم از داخل shop بازی مث کانتر و دوتا و حتی tf2 علاقه دارید و به کرات اینکارو انجام میدید بشدت مراقب باشید، چون این مورد هم دقیقا مث خرید بازی از استور استیم هستشو ممکنه اولین اشتباهتون آخرین اشتباهتون باشه و اکانت چندین هزار دلاریتون رو از دست بدین ، مشکلی که متاسفانه برای من هم یکبار پیش اومد و با خرید ایتم از شاپ بازی اکانتم شناسایی شد ، همونطور که میدونید استیم پشتیبانی از کشور ما نمیکنه ، پس قبل اینکه کارتون به اما و اگر برسه سعی کنید تا جایی که زورتون میرسه مجهز و حساب شده کار کنید تا خدای نکرده مشکلی براتون پیش نیاد، من در مورد بن شدن از استیم مارکت و حجم قرار دادن تعداد زیاد آیتم تو مارکت جسته گریخته چیزایی شنیدم ، اما خب چون تا حالا برای خودم پیش نیومده بود سعی کردم این مورد رو لحاظ نکنم و هر اون چیزی که برام اتفاق افتاده رو بهتون بگم، البته این به معنی این نیست که مراقب نباشید ، این بخش رو براتون ساده ترش کنم و برم سراغ بخشای بعدی ، حتما حتما قبل از لاگین کردن به اکانتتون از یه vpn خوب مث Nord و express vpn با قابلیت killswitch استفاده کنید تا کمترین خطر و ریسک رو هنگام فعالیت تو استیم داشته باشید،

Steam B 6.png

بالاتر گفتم که خرید و فروش از مارکت با استور تفاوتهایی داره ، تو تصاویر زیر به وضوح میبینید که با خرید از استور ip کشوری که ازش خرید کردید قابل رویته ( حتی ایران !! ) اما تو خرید و فروش ایتم از مارکت چنین اتفاقی رخ نمیده!! البته که این به معنای کم ریسک بودن فعالیت در مارکت نیس!! اما میشه به این جمع بندی رسید که خطرات بن شدن و حساسیت تو بخش استور و بخشهای مربوط بهش بیشتر از مارکته !! پس بهتره هردو رو به یک چشم نگاه کنید و برای محافظت از اکانتتون قبل از لاگین کردن و فعالیت از طریق وب و کلاینت حتما به فکر تهیه یه vpn درجه ۱ باشید که میتونه از هرچیزی واجب تر باشه!!

خرید از استور :

1.jpeg 2.jpeg

خرید از مارکت :

photo_2025-11-29_15-54-05.jpg

Steam B 2.png

متاسفانه تعداد زیادی از دوستان و کاربرای ایرانی بخاطر خرید بازی مورد نظرشون با پرداخت فقط چند دلار کمتر برای تغییر ریجن اکانتشون ' دست به دامن سایتها و سورسهایی میشن که واقعا مشخص نیس با چه ساز و کاری این تغییر ریجن رو انجام میدن ، متاسفانه اونا فقط پول رو دریافت میکنن و عملا بدون هیچگونه ضمانتی از عواقب بعد از تغییر ریجن ' شونه خالی میکنن و پیگیری و پشتیبانی شون هم عملا بی ثمره ، پس بهتره قبل از اینکه این مسیر پر ریسک رو انجام بدین قبلش خوب به تمام اتفاقای بعدش فکر کنید و ببینید اصن ارزش داره بخاطر چند دلار کمتر اکانت ارزشمندتون رو بدست کسانی بدید که مشخص نیس از چه طریق و کارت اعتباری قراره براتون فرآیند تغییر ریجن رو انجام بدن ،

Steam B 3.png

ذکر این نکته ضروریه که حتی نفس کشیدن در استیم هم برای کاربرای ایرانی ممنوعه ، پس همیشه باید چراغ خاموش مشغول فعالیت تو استیم باشیم چه برسه به این که بخوایم ازشون بابت چیزی درخواست هم داشته باشیم، اینکه من چندبار تا حالا درخواست دادم و اتفاقی نیوفتاده بیشتر به خوش شانسی اون شخص مربوط میشه نه کم خطر بودن اینکار ، پس سعی کنید تا جایی که امکان داره از هرگونه تماس مستقیم و غیر مستقیم با ساپورت اجتناب کنید . پیشنهاد من بهتون اینه قبل از خرید بازی که روش ۲ به شک هستید حتما نسخه کرکی رو امتحان کنید تا مطمین شید با چه عنوانی طرفید که دیگه سمت ریفاندشم نرید !

Steam B 4.png

این نکته ای که میگم خیلی خیلی مهمه و حتی برای من هم یکبار اتفاق افتاده ! به هیچ وجه یوزر پستون رو به کاربرای دیگه و یا حتی با دوستانتون به اشتراک نذارید . ممکنه اطلاعات حساب کاربری تون رو به یکی از دوستانتون که خیلی هم ادم مطمینی هست بدید و اون با کامپیوتر خودش با اکانت شما لاگین کنه و کارش که تموم شد لاگ اوت کنه و اکانت رو دوباره پس بگیرید ، تا اینجا یه اتفاق کاملا عادی و به ظاهر بی خطر افتاده، اما بارها پیش اومده شخصی که قبلا با اکانت شما لاگین کرده بوده ترید مشکوک و یا خرید آیتم و یا بازی بدون استفاده از vpn برای اکانت خودش انجام داده و اکانتش فلگ شده و استیم اکانت شما رو هم به عنوان اکانت دوم اون شخص تشخیص داده و شما هم پاسوز دوستانتون شدید، برای همین به هیچ وجه ، تکرار میکنم به هیچ وجه اطلاعات کاربری تون رو به هیچکسی ندید ،

Steam B 5.png

تو این ۱/۲ سال اخیر متاسفانه حجم قفل شدن اکانتای کاربرای ایرانی بشدت بالا رفته ! یکی از کم ریسک ترین یا بهتر بگم safe ترین کارایی که میشه برای حفظ و نگهداری اکانتتون انجام بدین استفاده و خرید cdkey هستش ، درسته که خود فروشگاه استیم همه بازیارو بصورت یکدست و طبقه بندی شده قرار میده و چک کردنش چشم نوازه و شما رو از طرق مختلف تخفیفایی که مد نظرتونه آگاه میکنه ، اما بد نیس عادت کنید به سر زدن سایتهای خارجی و معتبر فروش cdkey , بعضا دیده شده به مناسبتهای مختلف عناوینی با تخفیفای فوق العاده که حتی از استیم هم قیمتش مناسبتر بوده ، در ادامه دوتا از بهترین و رقابتی ترین سورس های معتبر که شخصا ازشون خرید کردمو راضی بودم رو قرار میدم .

Buy Games, Gift Cards & Top Ups Cheaper
https://www.kinguin.net/

تو این سالها هرکدوم از دوستان که خبر قفل شدن اکانتش رو اینجا میذاشت میدیدم واقعا از ته دلم ناراحت میشدم ، چون بارها این اتفاق برای خودم افتاده بود و مث سقفی میمونه که آوار میشه رو سر آدم، متاسفانه اتفاقی هم نیس که کسی کاری از دستش بر بیاد، فقط خود اون شخصه و اون پشتیبانی که قراره باهاش مکاتبه کنه ، وقتی هم که متوجه میشن ایرانی هستی که کلا جوابتو نمیدن ، چه برسه به اینکه بتونی باهاشون به یه تعاملی برسی،

به جرات میتونم بگم تا بحال بیشتر از ۸/۹ بار با ساپورت استیم تماس داشتم و وقتی متوجه بشن داخل ایران هستید ‘ در بهترین حالت بهتون میگن در لوکیشن و جایی باشید که بتونیم بهتون خدمات بدیم ، و بعدش هم باید ثابت کنید که شهروند کشوری غیر از ایران هستید و بعد از احراز هویت باید فیش پرداخت اینترنت و برق و هرچیزی که مالکیت تون رو در اونجا اثبات میکنه براشون ارسال کنید ، ینی عملا امکان بازپس گیری اکانتتون به صفر میل میکنه ، پس تا جایی که میتونید از کارای پر ریسک دوری کنید ،

تقریبا میتونم بگم من هرچی تو این سالها راجب بن و راهکار های جلوگیری ازش تجربه داشتم رو باهاتون به اشتراک گذاشتم ، حتی اگه کمک حال ۴ نفرتونم بوده باشم ینی من کارمو کردم ،

در آخر امیدوارم هیچ وقت نه فقط تو دنیای سرگرمی و بازی ، بلکه تو زندگی واقعی تون هم دچار مشکل نشید و همه تون از آسیب و خطر دور بمونید،

حراج آخر سال خوبی داشته باشیم 😉

Attachments

• Steam B 2.png
    Steam B 2.png
    13.4 KB · مشاهده: 4
  • 1.jpeg
    1.jpeg
    37.2 KB · مشاهده: 4
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    59.2 KB · مشاهده: 4
آخرین ویرایش:
من شخصا اولین پلتفرم ـم استیم ـه ، به نظرم ـم بهترین پلتفرم هم استیم ـه ، حتی در مقابل تمامی کنسول ها ، لانچر ها و استورفرانت ها ؛ اما ، دلیل این همه Hate ورزی نسبت به Epic رو متوجه نمی شم (حتی دلیل Hate ورزی به Fortnite هم متوجه نمیشم) ، به نظر خودم در مقابل تمامی لانچر ها ، این اپیک گیمز بود و هست که تا الان از روزی که شروع کرد Giveaway هاشو ، بیش از 500 بازی که شاید بیش از 300 تای اون ها واقعا با کیفیت هستن و بیش از 100 تای اون ها هم عناوین تاپ AAA هستن رو رایگان بهتون هدیه داده ، همین الان Hogwarts Legacy رو می تونید به رایگان دریافت کنید و لیک شده تو این کریسمس قراره بازی های فوق العاده ای مثل Red Dead Redemption 2 و Detroit Become Human حتی Mortal Kombat 11 یا Jurassic World Evolution II رو توی همین یکی دو هفته رایگان دریافت کنید. هیچ وقت انحصار گرایی خاصی رو توی رفتار اپیک گیمز ندیدم جز برای پیشرفت خودش مجبور بوده باشه (مثل قصه Apple vs Epic یا Google vs Epic که باز هم ته قصه باعث شکستن Monopoly اپل و گوگل شد و سودش به Consumer ها رسید) ، حتی در مورد Fortnite می تونم به قطع یقین بگم تا الان موفق ترین و بهترین و پیشرفته ترین GaaS رو ساخته و ادامه می ده و حتی یه دونه خرید درون برنامه ای که بخواد روی گیم پلی تاثیر گذار باشه و P2W باشه ارائه نداده و هیچ فرقی بین یه بازیکن که هزاران $ خرج کرده با کسی که اکانتشو تازه ساخته وجود نداره جز مهارت ـش توی بازی ؛ درسته من به عنوان یه شخص ترجیح میدم همه بازی هایی که دوست دارم رو روی پلتفرم اصلی ـم که استیم ـه بگیرم ، حتی بازی های کنسولی رو ، دوست دارم Fortnite هم روی Steam بازی کنم ، حتی دوست نداشتم وقتی که Fall Guys و Rocket League رو اپیک خرید به زور مجبور کنه برای لینک کردن به اپیک گیمز (گرچه برای یکپارچه سازی Cross Play مجبور ـه) ، باز هم اما ؛ نباید چشم روی بهبود هایی که ایجاد کرده Epic و اکوسیستم Fortnite بست که به عنوان بزرگترین Community مولتی پلیر و ایجاد Content و تحقق بخشیدن بخش بزرگی از آرزوهای Content Creator ها نقش آفرینی داشته ، استیم عالیه ، اپیک گیمز هم خوبه :x:x:x
کنار این نکاتی که گفتی واسه ایندی دولوپرا هم شدیدا دست و دلبازه، هر 2 هفته از طریق fab سه تا asset و بلوپرینت(گیم مکانیک) به قیمت چند صد دلار رو رایگان giveaway میکنه + یه سری محتوای آموزشی توی آرت استیشن و از اونم مهمتر، خود آنریل انجین :D
خلاصه که واقعا یه سری هیت ها به اپیک زیاده‌رویه و هیچوقت درک نکردم اینو. سودی که تا الان برای گیمرا و دولوپرا داشته رو واقعا نمیشه انکار کرد

کنار این نکاتی که گفتی واسه ایندی دولوپرا هم شدیدا دست و دلبازه، هر 2 هفته از طریق fab سه تا asset و بلوپرینت(گیم مکانیک) به قیمت چند صد دلار رو رایگان giveaway میکنه + یه سری محتوای آموزشی توی آرت استیشن و از اونم مهمتر، خود آنریل انجین :D
خلاصه که واقعا یه سری هیت ها به اپیک زیاده‌رویه و هیچوقت درک نکردم اینو. سودی که تا الان برای گیمرا و دولوپرا داشته رو واقعا نمیشه انکار کرد
واقعا درسته.
اپیک کم باعث جلو رفتن صنعت نشده.

ولی این هیت از انحصاری زمانی کردنها میاد که انصافا خیلی روی مخه ، مخصوصا که پروفایلت رو روی استیم بسته باشی.
اپیک این همه کار خوب میکنه ولی به جای اینکه دل هوادارها رو به دست بیاره و با پولهایی که از فورتنایت و لیسانس آنریل به دست میاره بره ناشر بازی بشه (مثل AW2) و اون رو انحصاری کنه...
میره بازی رو روی پلتفرم PC انحصاری استوری میکنه که دوزار نمی ارزه و خب این خیلی با رویکرد باز PC متضاده.
نمیشه که همچین سیاست زشتی داشت و دم از PCپلیر زد و به دست آوردن دل اونها.

مثل AW2 بازی رو تهیه و بعد انحصاری کنه کی جرات داره از گل بهش کمتر بگه؟

هیت رو خود اپیک و سویینی با جنگی که علیه استیم/ولو و کاربرهاش برداشتن شروع کردن.

من شخصا اولین پلتفرم ـم استیم ـه ، به نظرم ـم بهترین پلتفرم هم استیم ـه ، حتی در مقابل تمامی کنسول ها ، لانچر ها و استورفرانت ها ؛ اما ، دلیل این همه Hate ورزی نسبت به Epic رو متوجه نمی شم (حتی دلیل Hate ورزی به Fortnite هم متوجه نمیشم) ، به نظر خودم در مقابل تمامی لانچر ها ، این اپیک گیمز بود و هست که تا الان از روزی که شروع کرد Giveaway هاشو ، بیش از 500 بازی که شاید بیش از 300 تای اون ها واقعا با کیفیت هستن و بیش از 100 تای اون ها هم عناوین تاپ AAA هستن رو رایگان بهتون هدیه داده ، همین الان Hogwarts Legacy رو می تونید به رایگان دریافت کنید و لیک شده تو این کریسمس قراره بازی های فوق العاده ای مثل Red Dead Redemption 2 و Detroit Become Human حتی Mortal Kombat 11 یا Jurassic World Evolution II رو توی همین یکی دو هفته رایگان دریافت کنید. هیچ وقت انحصار گرایی خاصی رو توی رفتار اپیک گیمز ندیدم جز برای پیشرفت خودش مجبور بوده باشه (مثل قصه Apple vs Epic یا Google vs Epic که باز هم ته قصه باعث شکستن Monopoly اپل و گوگل شد و سودش به Consumer ها رسید) ، حتی در مورد Fortnite می تونم به قطع یقین بگم تا الان موفق ترین و بهترین و پیشرفته ترین GaaS رو ساخته و ادامه می ده و حتی یه دونه خرید درون برنامه ای که بخواد روی گیم پلی تاثیر گذار باشه و P2W باشه ارائه نداده و هیچ فرقی بین یه بازیکن که هزاران $ خرج کرده با کسی که اکانتشو تازه ساخته وجود نداره جز مهارت ـش توی بازی ؛ درسته من به عنوان یه شخص ترجیح میدم همه بازی هایی که دوست دارم رو روی پلتفرم اصلی ـم که استیم ـه بگیرم ، حتی بازی های کنسولی رو ، دوست دارم Fortnite هم روی Steam بازی کنم ، حتی دوست نداشتم وقتی که Fall Guys و Rocket League رو اپیک خرید به زور مجبور کنه برای لینک کردن به اپیک گیمز (گرچه برای یکپارچه سازی Cross Play مجبور ـه) ، باز هم اما ؛ نباید چشم روی بهبود هایی که ایجاد کرده Epic و اکوسیستم Fortnite بست که به عنوان بزرگترین Community مولتی پلیر و ایجاد Content و تحقق بخشیدن بخش بزرگی از آرزوهای Content Creator ها نقش آفرینی داشته ، استیم عالیه ، اپیک گیمز هم خوبه :x:x:x
تموم حرف‌ها درست، ولی به شخصه برای من به خاطر لانچر اپلیکیشن اپیک هست. خیلی not user-friendly هست.
یکی از مزخرف‌ترین لانچرهای تاریخ رو داره، حتی از یوبی‌کانکت و ایکس‌باکس هم بدتر. اونا باز حداقل یه کم بهتر شدن به مرور زمان، این نه.
به خاطر همون نمی‌تونم تحملش کنم، با اینکه تا الان هر چی رایگان داده رو ثبت کردم، ولی اصلا سمتش نرفتم.
حالا بحث سیاست‌های دو شرکت ولو و اپیک به کنار (که اپیک و تیم سویینی همیشه میان یه تیر به پای خودشون می‌زنن، نمونه اخیرش همین حرف‌های سویینی که چرا استیم اومده بازی‌های هوش مصنوعی رو تگ می‌زنه و مشخص می‌کنه! نباید این کار رو بکنه!)، لانچر استیم اونقدر نکته‌های مثبت داره که واقعا از آرزوهامه همه بهش برسن.
بدون فیلترشکن میاد، دم به دیقه آپدیت نصب نمی‌کنه، بدون مشکل لاگین می‌شه و سرورها اذیت نمی‌کنن، قابلیت شناسایی بکاپ داره، قابلیت شناسایی فایل بازی‌های کرک شده رو داره، بکاپ می‌تونه بگیره، قابلیت انتخاب سرور دانلود داره، قابلیت تنظیم سرعت برای دانلود داره، قابلیت ضبط ویدئو داره، قابلیت شناسایی کنترلر برای بازی‌های مشکل‌دار از این نظر داره، قابلیت سیو ابری داره، پریلود داره، قابلیت آفلاین ولی کار کردن داره (invisible) و...
اینا همه بدون اشاره به مارکت و استور و کامیونیتی و لایبرری و چت و فرند و همه چیز توی یک نرم افزار واحد، استیم لانچر هست. یعنی من واقعا از این کامل‌تر ندیدم و بقیه باید حالا حالاها بدوئن پشت سر ولو.

من مشکلی با پلتفرمشون ندارم ولی خب واقعا 2025 انحصاری کردن محصول خیلی منسوخ شده. مایکروسافت با اون همه دب دبه و کب کبه شل کرده. اینا یه دونه AW2 داشتن و میخوان دلیلی باشه که من پلتفرمی که 12 13 ساله دارم رو رها کنم برم اونور؟ اصلا حتی بهتر از استیم هم بشن یه روزی به درد من نمیخوره شاید به درد نسل های جدیدتر بخوره. من هنوز نتونستم AWII رو بازی کنم به این دلیل و دیگه کم کم دارم فکر میکنم برم پایرتش کنم :دی عموما پایرت نمیکنم چون یه سری بازیارو روی کلاود استیم دوباره برمیگردم بهشون و یادمه که مثلا کدوم سیو برای کجا بوده و فلان اچیومنت رو چجوری گرفتم و برام شبیه دفتر خاطراته تا یه پلفترمی که صرفا روش یه سری محصول دیجیتال دارم. کارش واقعا مضحکه با AWII هرچقدر هم به صنعت کمک کرده باشن. کاش رمدی یه چیزی بهشون گفته بود اقلا :/

علی جون اومدی تو لونه زنبور و از اپیک و سیاستاش دفاع میکنی ؟ :D یا واقعا نمیدونی جریان چیه یا خودتو زدی به کوچه ای که به اسم خودته :D که من فکر میکنم گزینه اول صحیحه و برات دلیلشو توضیح میدم :D

خدمتت باید عرض کنم که من بعید میدونم که نه فقط اینجا بلکه فکر میکنم تو ایران هم از من استیم فن تر وجود نداشته باشه . در عین حال نسبت به تمامی پلتفرمای Pc و کنسولی هیچ وقت نگرش منفی نداشتم . چون اصولا برام مهم نبودن . اما از اپیک تنفر زیادی اون اوایل داشتم . یادم نمیره هیچ وقت چند سال پیش تو راه برگشت از شمال بودمو با خودم گفتم اومدم خونه بعد استراحت کردن metro exodus رو preorder کنم ! یادت هست چه اتفاقی افتاد یا توضیح بدم ؟ :D بعد تنها چنروز بازی از رو استیم ورداشته شد . جالبه میگی هیچ وقت انحصار گرایی نکرده ! پس این اسمش چیه ؟ البته درست میگی ' بیشتر خفت کردن و گرو کشیه تا انحصار گرایی :D اینو یادمون باشه تو شروع هر بیزینسی بخوایم از راه غلطش وارد شیمو واسه خودمون بی دلیل دشمن بتراشیم خروجیش میشه همین . تخم کینه ای که تو دل کاربرای استیم کاشت و مجبورشون کرد به هر قیمتی از لانچرش استفاده کنن ( که البته موفق هم نشد ) و بعید میدونم دیگه باهاش صاف شن . بعد جالبم بود اون اوایل هی میومد بدترشم میکرد و بازیای مختلف رو به هر قیمتی انحصاری میکرد . میبینی کاربرا دارن نسبت به این حرکتت فیدبک منفی میدن ور میداری بدترش میکنی ؟ borderlands 3 رو ورداشتی انحصاری کردی چی شد اوزگل ؟ :D لابد این ریتم و سیاستت جواب نداده که نسخه ی 4 همزمان رو استیم هم منتشر شد دیگه! چرا کسی با GOG کاری نداره ؟ برا اینکه داره راه و سیاست خودشو پیش میگیره در حد خودش هم محبوبیتشو داره و هم کاربر به اندازه کافی . خلاصه اینکه اندازه دهنت لقمه ورداری هیچکی کاری به کاریت نداره .

بگذریم ' داستانای این تیپی فقط به خارجیا خلاصه نمیشه . ایرانشم همینه ! فکر نمیکنم نیاز به توضیح باشه که کم نبودن آدمایی که تا 2 سال پیش هم قهرمانای مردمشون بودنو رو اسمشون قسم میخوردن اما یه شبه از چشم جماعتی افتادن !

نتیجه اخلاقی اینه که پا رو دم ( کاربر جماعت / مردم / فرقی نمیکنه :D ) بذاری نتیجه ای جز Hate و دل چرکینی نصیبت نمیشه ! تجربه حداقل تو زمینه گیمینگ نشون داده که بخوای کاربرا رو به زور وادار به کاری کنی بلا استثنا نتیجه عکس میبینی . لانچر اپیک اون موقع موز بود ' این راهو قبلا اوبی و EA و bethesda هم رفتنو بدون درد و خونریزی اومدن پیش صاحب اصلیشون :D

عرایض بنده تمام ' یه صلواتی عنایت بفرمایید ;;)

دوستان امروز متوجه شدم موقع خرید بازی واحد پولی که تورکیه و ایران بود واسه من ایران عوض شده به ایرلند نمیدونم چرا البته با یه اینترنت اینطوری نشون میده و با اینترنت دیگه ایران
اگه یروز به این ریجن پرید 3 4 ماه دیگه میشه برگردون به ریجن قبلی ؟؟

دوستان امروز متوجه شدم موقع خرید بازی واحد پولی که تورکیه و ایران بود واسه من ایران عوض شده به ایرلند نمیدونم چرا البته با یه اینترنت اینطوری نشون میده و با اینترنت دیگه ایران
اگه یروز به این ریجن پرید 3 4 ماه دیگه میشه برگردون به ریجن قبلی ؟؟
ترجیحا بیخیال تغییر ریجن بشو... چون خیلی حساس شده استیم و اکانت ها یکی پس از دیگری بن میشن... باز خودت میدونی

کسی بدون تعصب به سابقه ولو نگاه کنه متوجه میشه گیب از خیلی از افراد فعال در صنعت گیم پست تر و پلید تر و به معنای واقعی تهوع آوره. هر گندی که توی صنعت گیم هزاران نفر هر روز ازش مینالن رو همین عمو گیب محبوب دلها سرشون آورده. پدر بیزینس مدل لایو سرویس که یه عده تا میبینن حالت تهوع بهشون دست میده تو غرب همین ولو و عمو گیب دوست داشتنیه.
ولو به قدری حریصه که کمپانی های مثلا بدتر وقتی ازش تقلید میکنن بازم اینقدر پول دوستی و گدابازی نمیبینی تو بازی هاشون. مثلا همین بتل پسی که ولو رواج داد توی یه بازی دیگه بری اینجوریه که بتل پس رو میتونی طی زمان معقول تموم کنی و بازی حتی پولت رو پس میده که ترغیبت کنه فقط بازی کنی. ولو اینجوریه که بتل پسش رو به قدری پر از آشغال و حتی لوت باکس میکنه که ریوارد درست حسابیش بره رو لول ۵۰۰ که هیچ آدمی نمیتونه با بازی کردن بهش برسه و مجبوره برای گرفتنش چند صد دلار لول بتل پس بخره.

• Like
Reactions: MoonD
کسی بدون تعصب به سابقه ولو نگاه کنه متوجه میشه گیب از خیلی از افراد فعال در صنعت گیم پست تر و پلید تر و به معنای واقعی تهوع آوره. هر گندی که توی صنعت گیم هزاران نفر هر روز ازش مینالن رو همین عمو گیب محبوب دلها سرشون آورده. پدر بیزینس مدل لایو سرویس که یه عده تا میبینن حالت تهوع بهشون دست میده تو غرب همین ولو و عمو گیب دوست داشتنیه.
ولو به قدری حریصه که کمپانی های مثلا بدتر وقتی ازش تقلید میکنن بازم اینقدر پول دوستی و گدابازی نمیبینی تو بازی هاشون. مثلا همین بتل پسی که ولو رواج داد توی یه بازی دیگه بری اینجوریه که بتل پس رو میتونی طی زمان معقول تموم کنی و بازی حتی پولت رو پس میده که ترغیبت کنه فقط بازی کنی. ولو اینجوریه که بتل پسش رو به قدری پر از آشغال و حتی لوت باکس میکنه که ریوارد درست حسابیش بره رو لول ۵۰۰ که هیچ آدمی نمیتونه با بازی کردن بهش برسه و مجبوره برای گرفتنش چند صد دلار لول بتل پس بخره.
منظورت free to play بودن بدون قیدو شرط در هر شرایطه واقعا برام عجیبه بازی رایگان رو میخواین بازی کنید و سازنده هیچ پولی در نیاره این دیگه نوبره واقعا من که moba پلیر نبودم و نیستم اما حرف بی پایه و بی منطق رو نمی پذیرم

منظورت free to play بودن بدون قیدو شرط در هر شرایطه واقعا برام عجیبه بازی رایگان رو میخواین بازی کنید و سازنده هیچ پولی در نیاره این دیگه نوبره واقعا من که moba پلیر نبودم و نیستم اما حرف بی پایه و بی منطق رو نمی پذیرم
پول در آوردن بدون بتل پس ۳۰۰ دلاری هم میشه

بخوای این شکلی همه چیو صفر و یک ببینی کلا باید از همه چیز و همه کس و وسایل و هر چیزی که تو دنیاس تنفر داشته باشی چون هر چیزی یه سری نقاط منفی داشته یه سری نقاط مثبت.
ولو یه تنه پی سی گیمینگ رو نجات داد. اگه ولو نبود پی سی گیمینگ هیچی ازش باقی نمیموند. به دنبال اون هم خیلی از استدیو ها از بین میرفتن یا کلا مجبور میشدن جور دیگه ای بازی بسازن. من حقیقتش هیچ وقت وایب پول پرستی و جیب زدن از ولو نگرفتم. مثلا هر روز که از خواب بیدار میشم این حس رو از نینتندو میگیرم :D

ازون طرفم این حرف که ببینید ولو چقدر خوبه انحصار نمیکنه و اپیک چقدر شیطانه که انحصار میکنه رو به هیچ وجه نمیتونم قبول کنم. مثلا سونی نسل 5 و 6 چند تا ترد پارتی رو رفت پول داد انحصاری کرد؟ مطمئنم رقمش کمتر از نسل 7 و 8 و 9 بود چون اصلا احتیاجی به انحصار نداشت. اتوماتیک همه بازیا انحصار خودش بود چون اصلا رقیبی وجود نداشت. استیم هم همینه وقتی اکثر بازیا رسما فقط رو استیم قابل دسترس هستن یا بعضی وقتا اپیک یه امتیازی میده که بازیتونو رو استور منم بفروشید که اونم فروش خاصی نمیکنه دقیقا استیم چرا بیاد پول بذاره چیزی رو انحصار کنه؟ خره؟ :D صبر کنید روزی که استیم دیگه یکه تاز نباشه و کل مارکت دستش نباشه چطور تک تک بازیای درست حسابی رو انحصار خودش میکنه بدتر از اپیک حتی :D

پول در آوردن بدون بتل پس ۳۰۰ دلاری هم میشه
بتل پس 300 دلاری کجا بود.
پایه بتل پس 10 دلار بود توی دوتا 2. شما میتونستی 100 هزار دلار هم خرج کنی ولی پایه 10 دلار. خودت هم تا ته میتونستی تمامش رو آنلاک کنی.

• Like
Reactions: reza360

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or