Steam فروشگاه رسمی Valve [پست اول خوانده شود]

درود رفقا

خیلی وقت بود که میخواستم پست اول رو یه آپدیت اساسی و بدرد بخور و فوق العاده مهم که مخصوص کاربرای داخل کشور هستش رو باهاتون به اشتراک بذارم که خوشبختانه امروز این فرصت نصیبم شد ،

اول از همه یه تشکر ویژه میکنم از دوست خوبم سروش عزیز بابت ایجاد این تاپیک در سال ۲۰۰۸ و معرفی استیم و ویژگی هاش در اون دوران و جمع آوری مطالب مفید و مناسب در اون تایم ، از اونجایی که سالهاس به فروم سر نزدن تصمیم گرفتم مسیولیت بروز رسانی تاپیک رو بعهده بگیرم ، پس بهتره جای مقایسه xfire با استیم و آشنایی با تریدینگ کارت و بج کردنشون و چندین نکات تاریخ مصرف گذشته که همه تونم توش استاد هستین ‘ نکاتی رو بهش بپردازیم که تقریبا همه مون تو ۱/۲ سال اخیر بصورت مستقیم و غیر مستقیم باهاش سروکار داشتیم و اون چیزی نیست جز بن!!

با شروع فعالیت استیم مارکت منم بصورت جدی از اون دوران شروع به تریدینگ و کسب درآمد کردم و زندگی در استیم بخش مهمی از زندگی واقعیم رو تشکیل داده بود، طبیعتا بخاطر محدوده جغرافیایی و البته تراکنش های مالی بالایی که داشتم تقریبا با همه جور بنی مواجه شدم که هردفعه هم موفق شدم با تلاشهای زیاد و تصمیمات درست تو اون لحظه اکانت رو پس بگیرم ، اینارو گفتم که متوجه شید تمام نکاتی که بهتون انتقال میدم تمامش تجربه ش شخصیم بوده و ماحصل سروکله زدن با چندین اپراتور و پشتیبانی استیم تو ۱۰/۱۵ سال اخیر !! نه سرچ کردن تو یوتیوب و ۴ تا پیج که هیچکدومشونم به جرات میگم ۳۰ درصد بچه های اینجا تجربه ندارن ، پس چیزایی که بهتون میگم رو گوش ندید (( انجام بدید ))

Steam B 1.png

همونطور که میدونید استیم از ۲ دامنه متفاوت یکی برای فروشگاهش و یکی برای مارکتش استفاده میکنه ، نکته ای که میخوایم راجبش حرف بزنیم بخش store هست که متاسفانه بیشترین تلفات رو هم تو این بخش داشتیم ، احتمالا نمیدونید که وقتی آیتمی رو ( مثل کلید tf2) داخل استیم مارکت برای فروش قرار میدید ایمیلی که بعد از فروش اون ایتم دریافت میکنید داخلش ip و محل جغرافیای جایی که هستید رو نشون نمیده! اما با خرید از استور استیم ip و کشوری که باهاش بازی و یا آیتم in-game خریداری کردید رو نمایش میده، برای همینه که خیلیاتون با وجود فروش کلید تو مارکت هنوز براتون اتفاقی نیوفتاده ، اما بینتون هستن کسانی که بدون وصل بودن vpn از استیم بازی خریدن و اکانتشون بن دایم شده ، اگه از جمله کاربرایی هستید که به خرید آیتم از داخل shop بازی مث کانتر و دوتا و حتی tf2 علاقه دارید و به کرات اینکارو انجام میدید بشدت مراقب باشید، چون این مورد هم دقیقا مث خرید بازی از استور استیم هستشو ممکنه اولین اشتباهتون آخرین اشتباهتون باشه و اکانت چندین هزار دلاریتون رو از دست بدین ، مشکلی که متاسفانه برای من هم یکبار پیش اومد و با خرید ایتم از شاپ بازی اکانتم شناسایی شد ، همونطور که میدونید استیم پشتیبانی از کشور ما نمیکنه ، پس قبل اینکه کارتون به اما و اگر برسه سعی کنید تا جایی که زورتون میرسه مجهز و حساب شده کار کنید تا خدای نکرده مشکلی براتون پیش نیاد، من در مورد بن شدن از استیم مارکت و حجم قرار دادن تعداد زیاد آیتم تو مارکت جسته گریخته چیزایی شنیدم ، اما خب چون تا حالا برای خودم پیش نیومده بود سعی کردم این مورد رو لحاظ نکنم و هر اون چیزی که برام اتفاق افتاده رو بهتون بگم، البته این به معنی این نیست که مراقب نباشید ، این بخش رو براتون ساده ترش کنم و برم سراغ بخشای بعدی ، حتما حتما قبل از لاگین کردن به اکانتتون از یه vpn خوب مث Nord و express vpn با قابلیت killswitch استفاده کنید تا کمترین خطر و ریسک رو هنگام فعالیت تو استیم داشته باشید،

Steam B 6.png

بالاتر گفتم که خرید و فروش از مارکت با استور تفاوتهایی داره ، تو تصاویر زیر به وضوح میبینید که با خرید از استور ip کشوری که ازش خرید کردید قابل رویته ( حتی ایران !! ) اما تو خرید و فروش ایتم از مارکت چنین اتفاقی رخ نمیده!! البته که این به معنای کم ریسک بودن فعالیت در مارکت نیس!! اما میشه به این جمع بندی رسید که خطرات بن شدن و حساسیت تو بخش استور و بخشهای مربوط بهش بیشتر از مارکته !! پس بهتره هردو رو به یک چشم نگاه کنید و برای محافظت از اکانتتون قبل از لاگین کردن و فعالیت از طریق وب و کلاینت حتما به فکر تهیه یه vpn درجه ۱ باشید که میتونه از هرچیزی واجب تر باشه!!

خرید از استور :

1.jpeg 2.jpeg

خرید از مارکت :

photo_2025-11-29_15-54-05.jpg

Steam B 2.png

متاسفانه تعداد زیادی از دوستان و کاربرای ایرانی بخاطر خرید بازی مورد نظرشون با پرداخت فقط چند دلار کمتر برای تغییر ریجن اکانتشون ' دست به دامن سایتها و سورسهایی میشن که واقعا مشخص نیس با چه ساز و کاری این تغییر ریجن رو انجام میدن ، متاسفانه اونا فقط پول رو دریافت میکنن و عملا بدون هیچگونه ضمانتی از عواقب بعد از تغییر ریجن ' شونه خالی میکنن و پیگیری و پشتیبانی شون هم عملا بی ثمره ، پس بهتره قبل از اینکه این مسیر پر ریسک رو انجام بدین قبلش خوب به تمام اتفاقای بعدش فکر کنید و ببینید اصن ارزش داره بخاطر چند دلار کمتر اکانت ارزشمندتون رو بدست کسانی بدید که مشخص نیس از چه طریق و کارت اعتباری قراره براتون فرآیند تغییر ریجن رو انجام بدن ،

Steam B 3.png

ذکر این نکته ضروریه که حتی نفس کشیدن در استیم هم برای کاربرای ایرانی ممنوعه ، پس همیشه باید چراغ خاموش مشغول فعالیت تو استیم باشیم چه برسه به این که بخوایم ازشون بابت چیزی درخواست هم داشته باشیم، اینکه من چندبار تا حالا درخواست دادم و اتفاقی نیوفتاده بیشتر به خوش شانسی اون شخص مربوط میشه نه کم خطر بودن اینکار ، پس سعی کنید تا جایی که امکان داره از هرگونه تماس مستقیم و غیر مستقیم با ساپورت اجتناب کنید . پیشنهاد من بهتون اینه قبل از خرید بازی که روش ۲ به شک هستید حتما نسخه کرکی رو امتحان کنید تا مطمین شید با چه عنوانی طرفید که دیگه سمت ریفاندشم نرید !

Steam B 4.png

این نکته ای که میگم خیلی خیلی مهمه و حتی برای من هم یکبار اتفاق افتاده ! به هیچ وجه یوزر پستون رو به کاربرای دیگه و یا حتی با دوستانتون به اشتراک نذارید . ممکنه اطلاعات حساب کاربری تون رو به یکی از دوستانتون که خیلی هم ادم مطمینی هست بدید و اون با کامپیوتر خودش با اکانت شما لاگین کنه و کارش که تموم شد لاگ اوت کنه و اکانت رو دوباره پس بگیرید ، تا اینجا یه اتفاق کاملا عادی و به ظاهر بی خطر افتاده، اما بارها پیش اومده شخصی که قبلا با اکانت شما لاگین کرده بوده ترید مشکوک و یا خرید آیتم و یا بازی بدون استفاده از vpn برای اکانت خودش انجام داده و اکانتش فلگ شده و استیم اکانت شما رو هم به عنوان اکانت دوم اون شخص تشخیص داده و شما هم پاسوز دوستانتون شدید، برای همین به هیچ وجه ، تکرار میکنم به هیچ وجه اطلاعات کاربری تون رو به هیچکسی ندید ،

Steam B 5.png

تو این ۱/۲ سال اخیر متاسفانه حجم قفل شدن اکانتای کاربرای ایرانی بشدت بالا رفته ! یکی از کم ریسک ترین یا بهتر بگم safe ترین کارایی که میشه برای حفظ و نگهداری اکانتتون انجام بدین استفاده و خرید cdkey هستش ، درسته که خود فروشگاه استیم همه بازیارو بصورت یکدست و طبقه بندی شده قرار میده و چک کردنش چشم نوازه و شما رو از طرق مختلف تخفیفایی که مد نظرتونه آگاه میکنه ، اما بد نیس عادت کنید به سر زدن سایتهای خارجی و معتبر فروش cdkey , بعضا دیده شده به مناسبتهای مختلف عناوینی با تخفیفای فوق العاده که حتی از استیم هم قیمتش مناسبتر بوده ، در ادامه دوتا از بهترین و رقابتی ترین سورس های معتبر که شخصا ازشون خرید کردمو راضی بودم رو قرار میدم .

Buy Games, Gift Cards & Top Ups Cheaper
https://www.kinguin.net/

تو این سالها هرکدوم از دوستان که خبر قفل شدن اکانتش رو اینجا میذاشت میدیدم واقعا از ته دلم ناراحت میشدم ، چون بارها این اتفاق برای خودم افتاده بود و مث سقفی میمونه که آوار میشه رو سر آدم، متاسفانه اتفاقی هم نیس که کسی کاری از دستش بر بیاد، فقط خود اون شخصه و اون پشتیبانی که قراره باهاش مکاتبه کنه ، وقتی هم که متوجه میشن ایرانی هستی که کلا جوابتو نمیدن ، چه برسه به اینکه بتونی باهاشون به یه تعاملی برسی،

به جرات میتونم بگم تا بحال بیشتر از ۸/۹ بار با ساپورت استیم تماس داشتم و وقتی متوجه بشن داخل ایران هستید ‘ در بهترین حالت بهتون میگن در لوکیشن و جایی باشید که بتونیم بهتون خدمات بدیم ، و بعدش هم باید ثابت کنید که شهروند کشوری غیر از ایران هستید و بعد از احراز هویت باید فیش پرداخت اینترنت و برق و هرچیزی که مالکیت تون رو در اونجا اثبات میکنه براشون ارسال کنید ، ینی عملا امکان بازپس گیری اکانتتون به صفر میل میکنه ، پس تا جایی که میتونید از کارای پر ریسک دوری کنید ،

تقریبا میتونم بگم من هرچی تو این سالها راجب بن و راهکار های جلوگیری ازش تجربه داشتم رو باهاتون به اشتراک گذاشتم ، حتی اگه کمک حال ۴ نفرتونم بوده باشم ینی من کارمو کردم ،

در آخر امیدوارم هیچ وقت نه فقط تو دنیای سرگرمی و بازی ، بلکه تو زندگی واقعی تون هم دچار مشکل نشید و همه تون از آسیب و خطر دور بمونید،

حراج آخر سال خوبی داشته باشیم 😉

Attachments

• Steam B 2.png
    Steam B 2.png
    13.4 KB · مشاهده: 3
  • 1.jpeg
    1.jpeg
    37.2 KB · مشاهده: 3
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    59.2 KB · مشاهده: 3
آخرین ویرایش:
من خودم بعضی وقتا بازی میخرم صرفا برای تفریح، برای بازی که دوست داشته باشم خرج میکنم

من بازی میخرم ولی انگیزه بازی کردنش رو ندارم... به افراد اینجوری میگن گیم کالکتور
سلطان شما صرفا دچار مصرف گرایی شدی اگرنه کالکتور بودن معنی خودش رو داره :D

شما کالکتورها و مصرف گراها فقط دغدغه تون بک لاگ استیم تونه :>

من یه مدت تو این Giveaway ها خیلی خوش شانس بودم (در حدی که الان تو زندگیم شانسم همه جاش به ته کشیده :دی)
در نتیجه جدا از یه بک لاگ بزرگتر تو استیم
شاهد یه پدیده نوینی هستم به نام "بک لاگ GOG" (نه که یه سری از این گیواوی ها واسه اون پلتفرم بود)

خلاصه برید خداتون رو شکر کنید

من همیشه واسم سوال بود که چرا نمیشه تو مارکت مثلا چندتا از یه آیتم با هم لیست کرد امروز یه روش جالب پیدا کردم. مثل اینکه add-on هم داره اما اگه نمیخواین نصب کنین یه راه حل ساده داره

این لینک فروش کی TF2 رو داشته باشین:
Code:
https://steamcommunity.com/market/multisell?appid=440&contextid=2&items[]=Mann%20Co.%20Supply%20Crate%20Key&qty[]=0

واسه بقیه ایتم ها هم میتونین تغییرش بدین و بوکمارکش کنین فقط کافیه به جای 440 کد بازی و به جای Mann%20Co.%20Supply%20Crate%20Key اسم ایتم رو از URL کپی و جایگزین کنین مثلا لینک یکی از کیس های CSGO:
Code:
https://steamcommunity.com/market/listings/730/Chroma%202%20Case
730 کد بازیه و Chroma%202%20Case اسم آیتم. حالا اگه تو لینک اول جایگزین کنین این میشه:
Code:
https://steamcommunity.com/market/multisell?appid=730&contextid=2&items[]=Chroma%202%20Case&qty[]=0

1690017856845.png

من به ایمیل قبلیم دسترسی ندارم که کد استیم گارد را برام بفرسته و از ساپورت استیم خواستم ایمیلم را عوض کنه و این جوابو داد :

Hi there,

Thank you for that information and I understand your concern. However, it looks like we're still missing some information from you in order to help with this issue.

Because this account has added funds to it with a Wallet code, please send us a digital photo or a scan of the Wallet code in a .jpg format.

Please ensure that you submit a full-color image, rather than a photocopy.

Steam Support
Karl

wallet code چی هست و از کجا باید بیارم ؟

• Like
Reactions: Natural Killer
من به ایمیل قبلیم دسترسی ندارم که کد استیم گارد را برام بفرسته و از ساپورت استیم خواستم ایمیلم را عوض کنه و این جوابو داد :

Hi there,

Thank you for that information and I understand your concern. However, it looks like we're still missing some information from you in order to help with this issue.

Because this account has added funds to it with a Wallet code, please send us a digital photo or a scan of the Wallet code in a .jpg format.

Please ensure that you submit a full-color image, rather than a photocopy.

Steam Support
Karl

wallet code چی هست و از کجا باید بیارم ؟

همون کد گیفت کارت استیم. قبلا با این احتمالا اکانت رو شارژ کردید ، اون اسکن این کارت رو میخواد.
برخی از فروشنده ها اسکن خود کارت رو هم میفرستادن . اون اسکن رو میخواد.
Steam Support :: Steam Wallet.
1690122399127.png

Steam Support :: How to Send Wallet Codes For Steam Support

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: dizzy
همون کد استیم گیفت کارت .
همون کد استیم گیفت کارت . قبلا با این احتمالا اکانت رو شارژ کردید ، اون اسکن این کارت رو میخواد.
Steam Support :: Steam Wallet.
View attachment 302202

Steam Support :: How to Send Wallet Codes For Steam Support

من هیچی ندارم :|

چنوقت پیش اکانت یکیو بن کرد استیم امرزم دیدم دوستم اکتیویتی زده که بن شده چن بار اصرار به تغییر ریجن کرده
من دیگه به ااین زودیا ریسک تغییر رو نمیکنم
اولین بار اریجین ایرانو بن کرد و دراگون ایجم به فنا رفت
من عادت داشتم تو گوگل سابسکرایب و دونیت حتی خرید بازی میکردم اونم که یه مدته نمیشه شارژ کرد
حساب گوگل اوریجین .....بقیه پلتفرمارو ندارم فقط تو استیم چند هزار دلار خرج کردم که خودش امروز مبلغ سنگینیه وقتی بهش فکر میکنی البطه از نظر من ارزششو داشت
یادمه اوایل هر بازی فیلتر میشد بیخیال وی پی ان میشدیم حالا 10 تا پینگش میخواست اینور اونور بشه امروز جوری شده اول وی پی ان باید بزنی بعد بری هر کاری داری خیلی قشنگم باهاش بازی میکنیم
بعد این 12 یا 13 سال دیگه سختم بود بازی کرکی بازی کنم بهم نمیچسبید ولی خب نمیشه تو لجن باشی و بخوای ادای آدمای دست تمیزو در بیاری دیگه همینه که هست
از هاروارد لگاسی شروع کردم یکم طول کشید عادت کنم ولی حالا خوبم میچسبه راستشو بخوایید

چنوقت پیش اکانت یکیو بن کرد استیم امرزم دیدم دوستم اکتیویتی زده که بن شده چن بار اصرار به تغییر ریجن کرده
من عادت داشتم تو گوگل سابسکرایب و دونیت حتی خرید بازی میکردم اونم که یه مدته نمیشه شارژ کرد
حساب گوگل اوریجین .....بقیه پلتفرمارو ندارم فقط تو استیم چند هزار دلار خرج کردم که خودش امروز مبلغ سنگینیه وقتی بهش فکر میکنی البطه از نظر من ارزششو داشت
یادمه اوایل هر بازی فیلتر میشد بیخیال وی پی ان میشدیم حالا 10 تا پینگش میخواست اینور اونور بشه امروز جوری شده اول وی پی ان باید بزنی بعد بری هر کاری داری خیلی قشنگم باهاش بازی میکنیم
بعد این 12 یا 13 سال دیگه سختم بود بازی کرکی بازی کنم بهم نمیچسبید ولی خب نمیشه تو لجن باشی و بخوای ادای آدمای دست تمیزو در بیاری دیگه همینه که هست
از هاروارد لگاسی شروع کردم یکم طول کشید عادت کنم ولی حالا خوبم میچسبه راستشو بخوایید
دقیقا حستو درک میکنم . منم بعد از ۱۰ سال از تلوپ ۱ شروع کردم حقیقا اولش سخت بود ولی الان خیلی حال میده . :D خرید از استیم گذاشتم تو تخفیفات سنگین اونم برای بازیهای انلاین،ایندی و بازیهایی که کلی محتوا داشته باشه .

دقیقا حستو درک میکنم . منم بعد از ۱۰ سال از تلوپ ۱ شروع کردم حقیقا اولش سخت بود ولی الان خیلی حال میده . :D خرید از استیم گذاشتم تو تخفیفات سنگین اونم برای بازیهای انلاین،ایندی و بازیهایی که کلی محتوا داشته باشه .
از بس که سونی خسیسه

• Like
Reactions: MaTrix PouYa
دقیقا منم قبلا اینجوری بودم ولی الان واقعا پایرسی حق گیمر ایرانی هست، من حتی خیلی از گیمارو واسه مسخره بازی های پابلیشر ها کرکی میزنم، مثلا به‌جای اینکه همیشه آنلاین باشی و از صد تا لانچر عبور کنی، کرکی رو میگیری دو بار کلیک میکنی رو آیکون بازی و تمام، برای دانلودش هم همینجور، علاوه بر اینکه میزارم تو IDM و خودش خاموش میکنه من میگیرم میخوابم، حجم نیم بها حساب میشه سرعت دانلود سایت ایرانی هم خیلی بالاتره. یعنی میخوام بگم تو خیلی از موارد مسئله اصلا پول نیست واسه ما، هزار تا مشکل دیگه هست.

سلام دوستان، بله پایرسی مزایای خودش رو داره ولی معایبی هم داره. به عنوان مثال بازی Planet Zoo کرکش مال دو سال پیشه در حالیکه نسخه استیم که با لیر ترکیه به قیمت ارزون خریدم شامل تمام مزایای ورکشاپ و DLC و دو سال آپدیت منظم میشه. بازی Football Manager رو هر بار کرکی بازی کردم بعد از چند فصل با انواع crash مواجه میشدم در حالیکه نسخه اوریجینال رو چند سال بازی کردم. مقایسه اچیومنت ها هم برای من جذابه مثلا چند روز پیش یه اچیومنت تو Stellaris گرفتم که حدود ۶ درصد گیمرها گرفته بودن خب آمار جالبیه و آدم احساس خوبی بهش دست میده. واقعا حیف که شرایطمون اینطوریه.

سلام دوستان، بله پایرسی مزایای خودش رو داره ولی معایبی هم داره. به عنوان مثال بازی Planet Zoo کرکش مال دو سال پیشه در حالیکه نسخه استیم که با لیر ترکیه به قیمت ارزون خریدم شامل تمام مزایای ورکشاپ و DLC و دو سال آپدیت منظم میشه. بازی Football Manager رو هر بار کرکی بازی کردم بعد از چند فصل با انواع crash مواجه میشدم در حالیکه نسخه اوریجینال رو چند سال بازی کردم. مقایسه اچیومنت ها هم برای من جذابه مثلا چند روز پیش یه اچیومنت تو Stellaris گرفتم که حدود ۶ درصد گیمرها گرفته بودن خب آمار جالبیه و آدم احساس خوبی بهش دست میده. واقعا حیف که شرایطمون اینطوریه.
دقیقا یکی از لذات بازی های اروجینال اینه که میری درصد اچیومنت ها رو میبینی و سعی میکنیم اون اچیومنتی رو که مثلا ۹۰ درصد ملت نگرفتن و میگیریش یک حس لذت خوبی داره... البته اچیومنت مزخرف هم بازی ها کم ندارن که رو مخ هستن من بیشتر از اچیومنت های چالشی خوشم میاد نه جمع کردن فلان ایتم فلان نامه و غیره😃😅

• Like
Reactions: emad1772
دقیقا یکی از لذات بازی های اروجینال اینه که میری درصد اچیومنت ها رو میبینی و سعی میکنیم اون اچیومنتی رو که مثلا ۹۰ درصد ملت نگرفتن و میگیریش یک حس لذت خوبی داره... البته اچیومنت مزخرف هم بازی ها کم ندارن که رو مخ هستن من بیشتر از اچیومنت های چالشی خوشم میاد نه جمع کردن فلان ایتم فلان نامه و غیره😃😅
GitHub - xan105/Achievement-Watcher: A sexy achievement file parser with real-time notification, automatic screenshot and playtime tracking. View every achievements earned on your PC whether it's coming from Steam, a Steam emulator, and more.

من اینو تست نکردم ولی بازیای کرکی رو هم میشه اچیونت گرفت

اینکه فشار رو گیمر ایرانی که دوس داره تو این اوضاع افتضاح اقتصادی بخاطر عشق و علاقه ش به خرید گیم اورجینال ' در حد و توانش و تا جایی که جیبش اجازه بده هزینه کنه بر کسی پوشیده نیست و واقعا ستودنیه . قلبا ناراحت میشم میبینم رفقام در حد وسعشون 6/7 تا کلید برای خرید از سامر سیل کنار گذاشته بودن و آخرشم مجبور میشن همونم بفروشن ! امیدوارم تو حراج بعدی راهی پیدا شه که از معدود تفریحات و لذتی که تو زندگی برای هممون باقی مونده بی نصیب نمونیم .

طبیعتا هرکدوم از دوستان صلاح خودتون رو بهتر از هرکسی میدونید . اما بعنوان بزرگتر و کسی که تو این 13-14 سال حداقل 5 بار اکانتشو از بن دایم درآورده بهتون توصیه میکنم با عوض شدن ریجنتون ' اصرار به برگشت ریجن های ارزونی که حساسیت هم روش زیاده نکنید . من اگه جای شما بودم رو همون ریجنی که رندوم افتادم میموندم . کلاهتونم افتاد سمت استیم ساپورت نرید . کلا ما ایرانیا حتی صلاحیت تیکت زدن برای پرسش سوال هم نداریم :D چه برسه احساس کنیم حقمونم داره ضایع میشه و در خواست هم ازشون داشته باشیم :D راه حل گیفت کردن از یه اکانت دیگه هم بنظرم دردسرای خودشو داره . اگه مشکلی نداشت که اکانت اصلی تغییر پیدا نمیکرد ! متاسفانه تعداد دوستانی که گرفتار لاک شدن اکانت و بن دایم میشن داره زیاد میشه و همشونم بلا استثنا اصرار داشتن به هر طریقی که شده به ریجنهای ارزون برگردن . منم واقعا جز ابراز همدردی کاری از دستم برنمیاد . گفتم اینجام اعلام کنم شاید بدرد 4 نفر خورد تا بتونن بهترین تصمیمو بگیرن .

من تنها راه حلی که به ذهنم میرسه و تا حد زیادی تونستم خیلیاتون رو از این بلای خانمان سوز نجات بدم ' خرید CD KEY عه :D ( به یاد روزای قدیم ! ) . این روش قدیمی همچنان بدون ریسکه و اگه از سایتهای خارجی و معتبر تهیه ش کنید قطعا بدون مشکل میتونید تو اکانتتون اکتیوش کنید . خیلیاشون فقط موقع اکتیو کردن نیازمند VPN زدن اون کشور هستن و بعدش میتونید بدون نیاز به فیلترشکن بازی رو دانلود کنید . درسته که قیمتشون بعضا از ریجن استیم ترکیه بیشتر اما هم safe هستن هم در موارد زیادی دیده شده که هم قیمت تخفیف خورده ریجن ترکیه هستش . بعنوان مثال بازی spiderman morales رو من تو حراج تابستون استیم اگه اشتباه نکرده باشم 334 لیر قیمت خورده بود ( اون موقع یچیزی حدود 13-14 دلار میشده ) . با یه سرچ ساده تونستم تو یکی از سایتها با قیمت 11 دلار رویتش کنم . یکی از رفقا هم از حراج فقط اسپایدرمن ها رو میخواست و بدون اینکه ریجنش تغییر کنه به بازی مد نظرش رسید . بجای اینکه پولتون رو بابت یه حرکت ریسکی که در آخر دودش به چشم خودتون میره تو جیب اکثر سایتهای بدرد بخور بریزید و در آخر هم هیچکی گردنتون نمیگیره ' ازشون در خواست خرید cd key های معتبر رو داشته باشید . یجایی هم cdkey استفاده شده رو ذخیره داشته باشید تا اگه خدای نکرده اتفاقاتی مث فراموش کردن email و گارد و ... براتون رخ داد بتونید از پسش بربیاید . با این کار در واقع با یه تیر چند نشون میزنید .

اینو حتی بدون وقت گذاشتن پیدا کردم که بنظرم قیمتش کوچکترین تفاوتی با تخفیف خورده ریجن ترکیه نداره ! البته اونی که من به این دوستم معرفی کردم اینا نبود هرچی ام گشتم پیداش نکردم . احتمالا اون زمان آف خوب خورده بود اومده بود جزو Top ها . بگردید تو ایونتهای مختلف معمولا بازیای مد نظرتون رو خوش قیمت میشه پیدا کرد .

https://www.g2a.com/spider-man-miles-morales-pc-steam-key-turkey-i10000217221010
Buy Cheap Marvel's Spider-Man: Miles Morales CD Keys & Digital Downloads

آه خدا خستم کردید :D:D

و امااااااا :D از امکانات استیم در مقایسه با بازیای کرکی یه نکته ظریفی جاموند که البته همه گیر نیس اما تو بعضی بازیا واقعا چالشی و لذتبخش بوده و من کلی باهاش کیف کردم :D Leaderboard ' یادم میاد اون زمان تو بازی call of juarez gunslinger رکورد فوق العاده ای تو بعضی از مراحل از خودم بجا گذاشته بودم که کسی موفق به شکوندن رکوردم نبود و حس قدرت طلبی خاصی برام بوجود اومده بود :D این اتفاق رو سر Crash bandicoot ها هم داشتم . کلا کیف میده یسری از اینچیزا با اینکه آفلاینه اما کل کل بامزه ای بین رفقا بوجود میاره .

فک زیاد زدم ' سرتونم درد اومد . اگه صلاح دیدید مرد غوره ای رو برید تو کارش ;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or