Steam فروشگاه رسمی Valve [پست اول خوانده شود]

درود رفقا

خیلی وقت بود که میخواستم پست اول رو یه آپدیت اساسی و بدرد بخور و فوق العاده مهم که مخصوص کاربرای داخل کشور هستش رو باهاتون به اشتراک بذارم که خوشبختانه امروز این فرصت نصیبم شد ،

اول از همه یه تشکر ویژه میکنم از دوست خوبم سروش عزیز بابت ایجاد این تاپیک در سال ۲۰۰۸ و معرفی استیم و ویژگی هاش در اون دوران و جمع آوری مطالب مفید و مناسب در اون تایم ، از اونجایی که سالهاس به فروم سر نزدن تصمیم گرفتم مسیولیت بروز رسانی تاپیک رو بعهده بگیرم ، پس بهتره جای مقایسه xfire با استیم و آشنایی با تریدینگ کارت و بج کردنشون و چندین نکات تاریخ مصرف گذشته که همه تونم توش استاد هستین ‘ نکاتی رو بهش بپردازیم که تقریبا همه مون تو ۱/۲ سال اخیر بصورت مستقیم و غیر مستقیم باهاش سروکار داشتیم و اون چیزی نیست جز بن!!

با شروع فعالیت استیم مارکت منم بصورت جدی از اون دوران شروع به تریدینگ و کسب درآمد کردم و زندگی در استیم بخش مهمی از زندگی واقعیم رو تشکیل داده بود، طبیعتا بخاطر محدوده جغرافیایی و البته تراکنش های مالی بالایی که داشتم تقریبا با همه جور بنی مواجه شدم که هردفعه هم موفق شدم با تلاشهای زیاد و تصمیمات درست تو اون لحظه اکانت رو پس بگیرم ، اینارو گفتم که متوجه شید تمام نکاتی که بهتون انتقال میدم تمامش تجربه ش شخصیم بوده و ماحصل سروکله زدن با چندین اپراتور و پشتیبانی استیم تو ۱۰/۱۵ سال اخیر !! نه سرچ کردن تو یوتیوب و ۴ تا پیج که هیچکدومشونم به جرات میگم ۳۰ درصد بچه های اینجا تجربه ندارن ، پس چیزایی که بهتون میگم رو گوش ندید (( انجام بدید ))

Steam B 1.png

همونطور که میدونید استیم از ۲ دامنه متفاوت یکی برای فروشگاهش و یکی برای مارکتش استفاده میکنه ، نکته ای که میخوایم راجبش حرف بزنیم بخش store هست که متاسفانه بیشترین تلفات رو هم تو این بخش داشتیم ، احتمالا نمیدونید که وقتی آیتمی رو ( مثل کلید tf2) داخل استیم مارکت برای فروش قرار میدید ایمیلی که بعد از فروش اون ایتم دریافت میکنید داخلش ip و محل جغرافیای جایی که هستید رو نشون نمیده! اما با خرید از استور استیم ip و کشوری که باهاش بازی و یا آیتم in-game خریداری کردید رو نمایش میده، برای همینه که خیلیاتون با وجود فروش کلید تو مارکت هنوز براتون اتفاقی نیوفتاده ، اما بینتون هستن کسانی که بدون وصل بودن vpn از استیم بازی خریدن و اکانتشون بن دایم شده ، اگه از جمله کاربرایی هستید که به خرید آیتم از داخل shop بازی مث کانتر و دوتا و حتی tf2 علاقه دارید و به کرات اینکارو انجام میدید بشدت مراقب باشید، چون این مورد هم دقیقا مث خرید بازی از استور استیم هستشو ممکنه اولین اشتباهتون آخرین اشتباهتون باشه و اکانت چندین هزار دلاریتون رو از دست بدین ، مشکلی که متاسفانه برای من هم یکبار پیش اومد و با خرید ایتم از شاپ بازی اکانتم شناسایی شد ، همونطور که میدونید استیم پشتیبانی از کشور ما نمیکنه ، پس قبل اینکه کارتون به اما و اگر برسه سعی کنید تا جایی که زورتون میرسه مجهز و حساب شده کار کنید تا خدای نکرده مشکلی براتون پیش نیاد، من در مورد بن شدن از استیم مارکت و حجم قرار دادن تعداد زیاد آیتم تو مارکت جسته گریخته چیزایی شنیدم ، اما خب چون تا حالا برای خودم پیش نیومده بود سعی کردم این مورد رو لحاظ نکنم و هر اون چیزی که برام اتفاق افتاده رو بهتون بگم، البته این به معنی این نیست که مراقب نباشید ، این بخش رو براتون ساده ترش کنم و برم سراغ بخشای بعدی ، حتما حتما قبل از لاگین کردن به اکانتتون از یه vpn خوب مث Nord و express vpn با قابلیت killswitch استفاده کنید تا کمترین خطر و ریسک رو هنگام فعالیت تو استیم داشته باشید،

Steam B 6.png

بالاتر گفتم که خرید و فروش از مارکت با استور تفاوتهایی داره ، تو تصاویر زیر به وضوح میبینید که با خرید از استور ip کشوری که ازش خرید کردید قابل رویته ( حتی ایران !! ) اما تو خرید و فروش ایتم از مارکت چنین اتفاقی رخ نمیده!! البته که این به معنای کم ریسک بودن فعالیت در مارکت نیس!! اما میشه به این جمع بندی رسید که خطرات بن شدن و حساسیت تو بخش استور و بخشهای مربوط بهش بیشتر از مارکته !! پس بهتره هردو رو به یک چشم نگاه کنید و برای محافظت از اکانتتون قبل از لاگین کردن و فعالیت از طریق وب و کلاینت حتما به فکر تهیه یه vpn درجه ۱ باشید که میتونه از هرچیزی واجب تر باشه!!

خرید از استور :

1.jpeg 2.jpeg

خرید از مارکت :

photo_2025-11-29_15-54-05.jpg

Steam B 2.png

متاسفانه تعداد زیادی از دوستان و کاربرای ایرانی بخاطر خرید بازی مورد نظرشون با پرداخت فقط چند دلار کمتر برای تغییر ریجن اکانتشون ' دست به دامن سایتها و سورسهایی میشن که واقعا مشخص نیس با چه ساز و کاری این تغییر ریجن رو انجام میدن ، متاسفانه اونا فقط پول رو دریافت میکنن و عملا بدون هیچگونه ضمانتی از عواقب بعد از تغییر ریجن ' شونه خالی میکنن و پیگیری و پشتیبانی شون هم عملا بی ثمره ، پس بهتره قبل از اینکه این مسیر پر ریسک رو انجام بدین قبلش خوب به تمام اتفاقای بعدش فکر کنید و ببینید اصن ارزش داره بخاطر چند دلار کمتر اکانت ارزشمندتون رو بدست کسانی بدید که مشخص نیس از چه طریق و کارت اعتباری قراره براتون فرآیند تغییر ریجن رو انجام بدن ،

Steam B 3.png

ذکر این نکته ضروریه که حتی نفس کشیدن در استیم هم برای کاربرای ایرانی ممنوعه ، پس همیشه باید چراغ خاموش مشغول فعالیت تو استیم باشیم چه برسه به این که بخوایم ازشون بابت چیزی درخواست هم داشته باشیم، اینکه من چندبار تا حالا درخواست دادم و اتفاقی نیوفتاده بیشتر به خوش شانسی اون شخص مربوط میشه نه کم خطر بودن اینکار ، پس سعی کنید تا جایی که امکان داره از هرگونه تماس مستقیم و غیر مستقیم با ساپورت اجتناب کنید . پیشنهاد من بهتون اینه قبل از خرید بازی که روش ۲ به شک هستید حتما نسخه کرکی رو امتحان کنید تا مطمین شید با چه عنوانی طرفید که دیگه سمت ریفاندشم نرید !

Steam B 4.png

این نکته ای که میگم خیلی خیلی مهمه و حتی برای من هم یکبار اتفاق افتاده ! به هیچ وجه یوزر پستون رو به کاربرای دیگه و یا حتی با دوستانتون به اشتراک نذارید . ممکنه اطلاعات حساب کاربری تون رو به یکی از دوستانتون که خیلی هم ادم مطمینی هست بدید و اون با کامپیوتر خودش با اکانت شما لاگین کنه و کارش که تموم شد لاگ اوت کنه و اکانت رو دوباره پس بگیرید ، تا اینجا یه اتفاق کاملا عادی و به ظاهر بی خطر افتاده، اما بارها پیش اومده شخصی که قبلا با اکانت شما لاگین کرده بوده ترید مشکوک و یا خرید آیتم و یا بازی بدون استفاده از vpn برای اکانت خودش انجام داده و اکانتش فلگ شده و استیم اکانت شما رو هم به عنوان اکانت دوم اون شخص تشخیص داده و شما هم پاسوز دوستانتون شدید، برای همین به هیچ وجه ، تکرار میکنم به هیچ وجه اطلاعات کاربری تون رو به هیچکسی ندید ،

Steam B 5.png

تو این ۱/۲ سال اخیر متاسفانه حجم قفل شدن اکانتای کاربرای ایرانی بشدت بالا رفته ! یکی از کم ریسک ترین یا بهتر بگم safe ترین کارایی که میشه برای حفظ و نگهداری اکانتتون انجام بدین استفاده و خرید cdkey هستش ، درسته که خود فروشگاه استیم همه بازیارو بصورت یکدست و طبقه بندی شده قرار میده و چک کردنش چشم نوازه و شما رو از طرق مختلف تخفیفایی که مد نظرتونه آگاه میکنه ، اما بد نیس عادت کنید به سر زدن سایتهای خارجی و معتبر فروش cdkey , بعضا دیده شده به مناسبتهای مختلف عناوینی با تخفیفای فوق العاده که حتی از استیم هم قیمتش مناسبتر بوده ، در ادامه دوتا از بهترین و رقابتی ترین سورس های معتبر که شخصا ازشون خرید کردمو راضی بودم رو قرار میدم .

Buy Games, Gift Cards & Top Ups Cheaper
https://www.kinguin.net/

تو این سالها هرکدوم از دوستان که خبر قفل شدن اکانتش رو اینجا میذاشت میدیدم واقعا از ته دلم ناراحت میشدم ، چون بارها این اتفاق برای خودم افتاده بود و مث سقفی میمونه که آوار میشه رو سر آدم، متاسفانه اتفاقی هم نیس که کسی کاری از دستش بر بیاد، فقط خود اون شخصه و اون پشتیبانی که قراره باهاش مکاتبه کنه ، وقتی هم که متوجه میشن ایرانی هستی که کلا جوابتو نمیدن ، چه برسه به اینکه بتونی باهاشون به یه تعاملی برسی،

به جرات میتونم بگم تا بحال بیشتر از ۸/۹ بار با ساپورت استیم تماس داشتم و وقتی متوجه بشن داخل ایران هستید ‘ در بهترین حالت بهتون میگن در لوکیشن و جایی باشید که بتونیم بهتون خدمات بدیم ، و بعدش هم باید ثابت کنید که شهروند کشوری غیر از ایران هستید و بعد از احراز هویت باید فیش پرداخت اینترنت و برق و هرچیزی که مالکیت تون رو در اونجا اثبات میکنه براشون ارسال کنید ، ینی عملا امکان بازپس گیری اکانتتون به صفر میل میکنه ، پس تا جایی که میتونید از کارای پر ریسک دوری کنید ،

تقریبا میتونم بگم من هرچی تو این سالها راجب بن و راهکار های جلوگیری ازش تجربه داشتم رو باهاتون به اشتراک گذاشتم ، حتی اگه کمک حال ۴ نفرتونم بوده باشم ینی من کارمو کردم ،

در آخر امیدوارم هیچ وقت نه فقط تو دنیای سرگرمی و بازی ، بلکه تو زندگی واقعی تون هم دچار مشکل نشید و همه تون از آسیب و خطر دور بمونید،

حراج آخر سال خوبی داشته باشیم 😉

Attachments

• Steam B 2.png
    Steam B 2.png
    13.4 KB · مشاهده: 7
  • 1.jpeg
    1.jpeg
    37.2 KB · مشاهده: 7
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    59.2 KB · مشاهده: 7
آخرین ویرایش:
بازی براتون آوردم چه بازیهایی :D
هیدن جم های سال 2020 با سلیقه خودم.
تو این چند وقت خیلی بیکار بودم نشستم استیم رو شخم زدم. گفتم تا تخفیفات هنوز هست اینا رو باهاتون به اشتراک بزارم.
هیچکدوم رو بازی نکردم فقط یه کامنت کوچیک واسه هرکدوم میزارم تا یه فضای کلی از هر بازی داشته باشید.
اگر هر اطلاعاتی در مورد هر کدوم دارید ممنون میشم بگید.

View attachment 188728

یه اکشن پلتفرمر 2 بعدی و ساید اسکرول با الهام از سری Castlevania و Metriod. داستان و اتمسفر بازی جذاب به نظر میرسه و گرافیک هنری هم در سطح بالایی قرار داره.
----------------------
View attachment 188736

یه روگ لایک خوش ساخت که co-op آنلاین هم داره. سبک بازی چیزی شبیه ترکیب Diablo با l4d هستش. اکشن بسیار سریعی داره و توده های دشمن به شما سرازیر خواهند شد.
------------------
View attachment 188737

شبیه سازی برداری در رم باستان:D خلاقیت این روزهای بازیسازها داره از کنترل خارج میشه. داستان از این قراره که برده میخرید، تمرینش می دید و بعد میندازینش تو آرنا تا تیکه پاره باشه. وسط اینها یه سری کارای دیگه هم میتونید انجام بدید. سبک بازی هم یه چیزی تو مایه های Darkest Dungeon
-------------------
View attachment 188738

یه خانمس که قراره همرو به سزای کارهای زشتشون برسونه.:D از قرار معلوم تا اینجای کار داستان خاصی نداره ولی یه hack&slash خوب و در حد استاندارد البته نسبت به قیمتش + شخصی سازی کرکتر ( دلیل اصلی 90 درصد از خریداران :D)
----------------
View attachment 188739

شما قیمت رو نگاه کن. بازم نیاز به توضیح هست؟ :D یه بازی مولتی پلیر (تیم ورک co-op) در سبک نبرد دریایی (با کشتی). من تریلرشو دیدم یه چیزی تو مایه های نبردهای بلک فلگ ولی به صورت آنلاین.
بازی بیش از 17 هزارتا نقد داره و امتیازش هم که مشخصه. تازه جون یک نفر روهم نجات داده: یعنی با حدودن یک دلار جونتون هم نجات پیدا میکنه. اگر این هیدن جم نیست پس چیه؟:))
----------------
View attachment 188742

اول شخص اکشن ترکیبی از گان پلی و شمشیر (H&Sشوتم آپ). به نظرم خیلی شبیه shadow warrior اومد ولی اکشن به مراتب سریعتر و بر اساس تریلرش گرافیک بهتر. کلن بازی با اینکه AAA نیست ولی در همون اندازه ویژوال داره. پیشنهاد میکنم حتمن یه نگاهی بهش بندازید. اونم با این قیمت!
----------------
View attachment 188751

یک ریتمیک/موزیکال به شدت جذاب. که به نظر خیلی هم سخت میاد. اگر گیم پلی واقعن همین چیزی باشه که تو تریلر دیدم ( که قاعدتن همینه) میشه گفت این بازی سولزه ژانر ریتم هست. مولتی پلیر داره و متاسفانه نیاز به اتصال دایمی به اینترنت جهت اجرا.
----------------
View attachment 188752

دوتا کفتر عاشق تصمیم میگیرن فرار کنن و به دل دریا که نه ولی سیاره ی گم شده بزنن. خیلی هم عالی:D گیم پلی رو راستش من زیاد متوجه نشدم چه شکلیه. قبلن مشابهش رو ندیدم. خیلی خاص به نظرم اومد و باید خودتون ببینید. لوکال کواوپ هم داره برای زوج هایی که میخان تو بازی قرق بشن:D اینطور که متوجه شدم داستان بازی بسیار جذابه و تا دلتون بخاد هم جایزه برده. قطعن ارزش بررسی رو داره.
----------------
View attachment 188753

تو این دوره که فقر ژانر ادونچر کلاسیک به شدت زیاده، طرفداران این سبک می تونن این بازی خوب رو تجربه کنن. فضاسازی و داستان غنی + معماهای بسیار سخت داره . دقیقن چیزهایی که یه طرفدار قدیمی ادونچر ازش انتظار داره...
----------------
View attachment 188756

ترکیبی از Doom های قدیمی و جدید با استفاده از تکنیک ها و نورپردازی به روز و گان پلی بسیار جذاب. یه fps shooter به همراه صدها گالن خون و سرعت زیاد. این نظر یکی از گیمرهاست به نظرم حق مطلب رو ادا کرده:
Prodeus is Brutal DOOM built on a modern engine with modern combat, and it's a damn near perfect example of the genre
----------------
View attachment 188761

Othercide خیلی خیلی شبیه سری بازیهای xcom هستش ولی هرچقدر من از اتمسفر و کرکترهای xcom بدم میومد، از این خوشم اومد. قیمتش به نظرم یه مقدار بالا میاد ولی خب فک کنم برای کسایی که طرفدار این سبک هستن، بازی خیلی خوبی باشه.
----------------
View attachment 188763

یه سولزلایک یا بهتر بگم سولزکلون در فضای sci-fi که توسط یه تیم 11 نفره ساخته شده!! مگه داریم؟؟ کمبت سیستم بسیار جالب به نظر میرسید ( خیلی شبیه سولز هستش واقعن. چی بگم دیگه:D) قابلیت co-op online هم داره. اگر از این دولوپرها حمایت بشه قطعن در آینده چیزهای زیادی ازشون خاهیم شنید....
----------------
View attachment 188769

یه بازی ریتیمک دیگه ولی مثل قبلی قرار نیست اون پشت کسی براتون برقصه:D فک کنید دوم بازی کنید و قرار باشه با ریتم آهنگ به دیمون ها شلیک کنید. دیگه کانسپت از این خفنتر و یونیک تر مگه داریم؟؟ منو که درگیر خودش کرد با یک تریلر. تا نبینید متوجه نمیشید داستان چیه.
----------------
View attachment 188773

بعله.
کی اینجا از بچگی دوست داشت ساقی بشه؟:D
چی بگم والا. واقعن زبان قاسمه.
یه گروه بازیسازی دور هم جمع شدن گفتن چی بسازیم که هم آسون باشه هم خوب بفروشه. یکی از اون گوشه داد میزنه میگه سیمولاتور بسازیم. بعد نشستن بررسی کردن دیدن انواع سیمولاتور ها ساخته شده. از اتاق جراحی و باغبونی بگیر تا اسمبل pc. یکی از اعضای دهن سرویس تیم گفت یافتم! تاحالا هیچکس سیمولاتور ساقی گری نساخته! بقیه اعضای شت هد استودیو هم که کرک و پرشون از همچین ایده ی نابی ریخته بود، باهاش موافقت کردن و این شد که دراگ دیلر سیمولیتور ساخته شد.
----------------
همونطور که گفتم من تا الان هیچکدوم از این بازیها رو تجربه نکردم و کامنت هام هم بر اساس تریلر و نظرات خریداران در استیم بود. اگر کسی تجربه یا اطلاعات بیشتر در مورد هرکدوم داره، ممنون میشم با همه به اشتراک بزاره.

آقا شما زحمت میکشی شات میگیری میذاری راحت میتونی لینک استیم رو از طریق مدیا درج کنی که بشه روش کلیک هم کرد :دی

• Like
Reactions: z2s sas
تیم اصلی سازنده‌ی این بازی به علت مشکلات کرونا ورشکست شدن و ناشرشون هم این بازی رو ول کرده. میگن یه تیم جدید دوباره جمع کردن که این پروژه‌ رو کامل کنن ولی چشم من آب نمیخوره که کامل شه یا بازی به همون کیفیتی برسه که تیم اصلی در نظر داشت. به نظرم فعلا سراغش نرید بهتره من همون روز ریلیز ارلی اکسس خریدمش و الان پشیمونم. :D
به نظرم تا وقتی این کرونا ریشه‌کن نشده و وضعیت استودیوها به یه حالت Stableای نزدیک نشده اصلا سراغ بازیای ارلی اکسس نرید چون اکثر استودیوهای ایندی الان در خطر ورشکست شدن هستن.
یه بازی دیگه هم همین استودیو داشت که قرار بود خیلی بزرگتر و جاه طلبانه‌تر باشه ولی فکر نکنم هیچوقت ریلیز شه:

چقدر بد! ?
مسخرگیش اینجاست تو صفحه ناشر قبلی که میری She Will Punish Them تو لیست بازیهاشونه. اونوقت تو استور پیج خود بازی ناشر ندارن!
ببین از قرار معلوم همین امروز یه پست گذاشتن که قراره بتای آپدیت بعدی رو منتشر کنن. میشه زحمت بکشی یه چک بکنی ببینی به بتا دسترسی داری یا نه؟ و اینکه اگر داشتی قبل از اتمام تخفیف ها یه اطلاع بدی که وضعیت بازی به چه شکل پیش رفته. ممنون

آقا شما زحمت میکشی شات میگیری میذاری راحت میتونی لینک استیم رو از طریق مدیا درج کنی که بشه روش کلیک هم کرد :D
بلد نیستم.:D میشه بگی چطوری باید اینکارو بکنم؟
@Democracy
درستش کردم!

آخرین ویرایش:
کسی burnout paradise remastered بازی کرده؟ تخفیف خوبی خورده ارزش خرید داره به نظرتون؟

راجب for honor هم بگین با اینکه چند سال از عرضه بازی گذشته ایا هنوز هم سرورهای بازی الان برای شروع فعال هست؟چون قصد خرید بازیشو دارم.

راجب بازی Insurgency: Sandstorm نظرتون رو بگید به نظر بازی خوش ساختی میاد.

آخرین ویرایش:
کسی burnout paradise remastered بازی کرده؟ تخفیف خوبی خورده ارزش خرید داره به نظرتون؟

راجب for honor هم بگین با اینکه چند سال از عرضه بازی گذشته ایا هنوز هم سرورهای بازی الان برای شروع فعال هست؟چون قصد خرید بازیشو دارم.

for honor گیم خوبی هستش، من همون روزی اومد تو یوپلی خریدمش، چند دست بازی کردم ولی بیخیالش شدم، چون تو رنک خیلی خیلی مهارت بالایی میخواد ، ( البته این چیزی هستش که با بازی کردن زیاد بازی به دستش میارید) گرافیک، گیم پلی و فیزیک خوبی داره، بشدت هم نرم و روان هست، تا دلت هم بخواد هزاران شخصی سازی برای هر کارکتر داره، تعداد بسیار بسیار زیادی هم کاراکتر داره، که هر کدوم سبک مبارزه خاص خودشون رو دارن، مپ های بازی هم بشدت خوشگل هستن، الان نمیدونم چقدر پلیر داره، ولی یک سال پیش که بازی میکردم، هر وقت استارت میزدم بعد چند ثانیه پلیر پیدا میکرد.

اگه کسی در مورد بخش انلاین گرز 5 چیزی میدونه بگه، بخش داستانیش هم میشه COOP رفتش؟ خیلی دلم برای یک بازی تیر اندازی خشن که با دوستان برم جلو تنگ شده :-(

این مورتال کمبات 11 خود بازی بدون دی ال سی ها چقدر کاراکتر داره؟ کمبات پک ها چه چیز های رو اضافه میکنن؟

هر چقدر فکر میکنم دیگه نمیتونم گول وارنر رو بخورم سر هر بازیش مجبور شدم دو بار بازی هاش رو بخرم :/
مورتال کمبات X رو خریدم، بعدا تموم کمبات پک هاش و دی ال سی هاش رو دوباره خریدم
بتمن رو خریدم، بخاطر دی ال سی هاش دوباره نسخه پرمیوم رو خریدم
:/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: miladdej
ریمستر خیلی خاصی نیست و با نسخه ی اصلی تفاوت گرافیکی آنچنانی نداره، بیشتر به چشم یه پکیج از بازی اصلی و دی ال سی هاش باید بهش نگاه کرد. ولی اگر هیچوقت بازیش نکردی که صد در صد از نظر محتوا با این قیمت ارزش داره، هنوز به غیر از یکی دو بازی دیگه تصادفات خفن تر از این بازی رو دستش نیومده. فقط دقت کن که به اوریجین هم نیاز داره.

فقط قبل از عرضه اش closed beta رو یکی دو ساعتی بازی کردم و چیزایی که دوستمون بالا گفت رو تایید می کنم. بعد از این دیگه بازی نکردم ولی از نظر پلیر داشتن steamdb رو یه چک کردم، فقط روی استیم هم پلیراش خوبه، چه برسه به پلیرهای یوپلی که چون مدتی مجانی شده بود قطعا خیلی بیشتر هم هستن...بنابراین از نظر پلیر نگرانی نداره.

بازی کردم ولی نه زیاد، نمیدونم خیلی نگرفت منو...باید خوی PVP تاکتیکی داشته باشی که من دیگه حوصله اش رو زیاد ندارم. بازی هم یه مقدار سنگینه و به سیستم متوسط به بالایی نیاز داره. ولی خود بازی خوش ساخته. انیمیشن های نرم و روون و کلی مپ و اسلحه. پلیر بیس نه عالیه نه کم، در کل مشکلی از نظر پیدا کردن سرورهای مناسب نباید داشته باشی.

اگه کسی در مورد بخش انلاین گرز 5 چیزی میدونه بگه، بخش داستانیش هم میشه COOP رفتش؟ خیلی دلم برای یک بازی تیر اندازی خشن که با دوستان برم جلو تنگ شده :-(
بخش داستانی هم کوآپ سه نفره داره! از دستم در رفته از بس کمپین رو رفتم، کمپین فوق العاده ای نیست ولی...میتونم بگم از اون guilty pleasure هامه:-"
غیر از کمپین هم سه مود دیگه ی Horde و Survive و Versus هم داره که خود من هورد رو خیلی دوست دارم و گاهی اوقات survive هم میرم.
در کل از نظر محتوایی عالیه. اگر بازی رو گرفتی یه خبر بده کل کمپین رو هم مشکلی نیس اگر خواستی یه دور دیگه باهات میرم:D

for honor رو بیخیال شو بازیش پلیر داره اما به شدت غیر بالانس و طاقت فرسا هست که بازی رو میزاری کنار مود اصلی بازی duel کردن هست و داخل یه چرخه باطلی میفتی که هی بیشتر داخلش فرو میری بازی اولش کاملا جذاب هست ولی وقتی بیشتر بازی کردی و عمق بازی رو دیدی متوجه میشی که به مرحله کی بهتر از exploit ها استفاده میکنه رسیدی .
this game is cancer

• Like

بخش داستانیشو میشه COOP رفت . اوایلش برای گیمرا جذاب و نفس گیر شروع میشه . اما در ادامه چنگی به دل نمیزنه . دلیلشم Act2 , Act3 بازی هس که بازی رو از اون ریتم تند و اکشنش میندازه ! بنظر من بخش Horde ش برای خودش یه دنیاییه . میری توش دیگه دراومدنت با کرم الکاتبینه :D اگه صرفا دنبال یه بازی هستی که بتونی بخش داستانیشو با دوستات COOP بری مطمینا Gears نمیتونه گزینه خوبی باشه ! همچنان borderlands ها میتونن بهترین گزینه باشن . حتی از ایندی ها و کوچولو موچولوا میشه Trine هارو یکی از گزینه های مناسب دونست .

یه نکته جالب که شاید دوستان خیلی بهش توجه نکردن بازی Dead Rising 3 , 4 هستش ( اللخصوص نسخه ۳ ) اگه بخش داستانیشو با همدیگه تجربه کنید میتونه فوق العاده جذاب و فان باشه . فک کنم جزو معدود بازیای زامبی کشی استیم باشه که اساس بازی بر پایه فان و خنده طراحی شده باشه :D مثلا دمپایی و با ضبط ترکیب میکنی میشه بمب ! :D

یه بازی survival خوب هم اگر کسی سراغ داره معرفی کنه ممنون میشم. ترجیحن زیر 400 پزو:D
اگه به survival های شوتر علاقه داری یه نگاهی به Scum و Deadisde بنداز.

Scum که تو 2020 خیلی خوب شد و DS هم که جدیدتر هست.
جفتشون زیر 200 پزو.

• Love
@m.d.makan

این scum مشکل سرورهاش حل شد ؟
یادمه اون اوایل که ما گرفته بودیم فقط تو همون سرور بازیت save میشد و اگر سرورت عوض میشد دوباره لخت مادرزاد وسط جنگل بودی !!!
و کلی هم سرور اجاره ای وجود داشت !
کلا خیلی داغون بود !
حتی نمیشد ی تیکه چوب دستی کرفت کنی !

• Like
Reactions: -Poormaz-
@m.d.makan

این scum مشکل سرورهاش حل شد ؟
یادمه اون اوایل که ما گرفته بودیم فقط تو همون سرور بازیت save میشد و اگر سرورت عوض میشد دوباره لخت مادرزاد وسط جنگل بودی !!!
و کلی هم سرور اجاره ای وجود داشت !
کلا خیلی داغون بود !
حتی نمیشد ی تیکه چوب دستی کرفت کنی !
چندماهی میشه که بازی نکردم.
مشکل سرورهاش تا اونجایی که بازی کرده بودم چیز بخصوصی یادم نیومد، حتما خیلی قبل تر از من بازی کرده بودی.
2019 و مخصوصا 2020 خیلی آپدیتهای خوبی براش اومد و بازی خیلی خوب شده.

وجود سرور اجاره ای که به درخواست ملت بود، که بتونن هم برای استفاده شخصی و هم گروهی استفاده کنن.
از اونطرف سرورهای رسمی هم هست که نگران از دست رفتن لوت هم نباشیم.
در مورد سیو تو سرور هم این بنظرم بهترین کار هست چون ملت میتونن برن تو سرورهای کم جمعیت OP بشن و برگردن تو سرورهای رسمی و پرجمعیت بزنن ملت بترکونن(مثل Dayz)
همینطوری بازیها خودشون چیت و... دارن، اگه این راه باز بزارن 100 درصد هستن کسانی که بخوان اکسپلویت وار از این راه سواستفاده کنن.

اینطوری که گفتی خیلی وقت پیش بازی کردی ، بنظرم الان یه شانس دوباره به بازی بده، ، شاید نظرت عوض شد.
===============
بازی تو آرژانتین زیر 2.5 دلار هست :))
از این به بعد دیگه فکر نکنم بازیهایی با این کیفیت تو این رنج قیمتی ببینیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or