Steam فروشگاه رسمی Valve [پست اول خوانده شود]

درود رفقا

خیلی وقت بود که میخواستم پست اول رو یه آپدیت اساسی و بدرد بخور و فوق العاده مهم که مخصوص کاربرای داخل کشور هستش رو باهاتون به اشتراک بذارم که خوشبختانه امروز این فرصت نصیبم شد ،

اول از همه یه تشکر ویژه میکنم از دوست خوبم سروش عزیز بابت ایجاد این تاپیک در سال ۲۰۰۸ و معرفی استیم و ویژگی هاش در اون دوران و جمع آوری مطالب مفید و مناسب در اون تایم ، از اونجایی که سالهاس به فروم سر نزدن تصمیم گرفتم مسیولیت بروز رسانی تاپیک رو بعهده بگیرم ، پس بهتره جای مقایسه xfire با استیم و آشنایی با تریدینگ کارت و بج کردنشون و چندین نکات تاریخ مصرف گذشته که همه تونم توش استاد هستین ‘ نکاتی رو بهش بپردازیم که تقریبا همه مون تو ۱/۲ سال اخیر بصورت مستقیم و غیر مستقیم باهاش سروکار داشتیم و اون چیزی نیست جز بن!!

با شروع فعالیت استیم مارکت منم بصورت جدی از اون دوران شروع به تریدینگ و کسب درآمد کردم و زندگی در استیم بخش مهمی از زندگی واقعیم رو تشکیل داده بود، طبیعتا بخاطر محدوده جغرافیایی و البته تراکنش های مالی بالایی که داشتم تقریبا با همه جور بنی مواجه شدم که هردفعه هم موفق شدم با تلاشهای زیاد و تصمیمات درست تو اون لحظه اکانت رو پس بگیرم ، اینارو گفتم که متوجه شید تمام نکاتی که بهتون انتقال میدم تمامش تجربه ش شخصیم بوده و ماحصل سروکله زدن با چندین اپراتور و پشتیبانی استیم تو ۱۰/۱۵ سال اخیر !! نه سرچ کردن تو یوتیوب و ۴ تا پیج که هیچکدومشونم به جرات میگم ۳۰ درصد بچه های اینجا تجربه ندارن ، پس چیزایی که بهتون میگم رو گوش ندید (( انجام بدید ))

Steam B 1.png

همونطور که میدونید استیم از ۲ دامنه متفاوت یکی برای فروشگاهش و یکی برای مارکتش استفاده میکنه ، نکته ای که میخوایم راجبش حرف بزنیم بخش store هست که متاسفانه بیشترین تلفات رو هم تو این بخش داشتیم ، احتمالا نمیدونید که وقتی آیتمی رو ( مثل کلید tf2) داخل استیم مارکت برای فروش قرار میدید ایمیلی که بعد از فروش اون ایتم دریافت میکنید داخلش ip و محل جغرافیای جایی که هستید رو نشون نمیده! اما با خرید از استور استیم ip و کشوری که باهاش بازی و یا آیتم in-game خریداری کردید رو نمایش میده، برای همینه که خیلیاتون با وجود فروش کلید تو مارکت هنوز براتون اتفاقی نیوفتاده ، اما بینتون هستن کسانی که بدون وصل بودن vpn از استیم بازی خریدن و اکانتشون بن دایم شده ، اگه از جمله کاربرایی هستید که به خرید آیتم از داخل shop بازی مث کانتر و دوتا و حتی tf2 علاقه دارید و به کرات اینکارو انجام میدید بشدت مراقب باشید، چون این مورد هم دقیقا مث خرید بازی از استور استیم هستشو ممکنه اولین اشتباهتون آخرین اشتباهتون باشه و اکانت چندین هزار دلاریتون رو از دست بدین ، مشکلی که متاسفانه برای من هم یکبار پیش اومد و با خرید ایتم از شاپ بازی اکانتم شناسایی شد ، همونطور که میدونید استیم پشتیبانی از کشور ما نمیکنه ، پس قبل اینکه کارتون به اما و اگر برسه سعی کنید تا جایی که زورتون میرسه مجهز و حساب شده کار کنید تا خدای نکرده مشکلی براتون پیش نیاد، من در مورد بن شدن از استیم مارکت و حجم قرار دادن تعداد زیاد آیتم تو مارکت جسته گریخته چیزایی شنیدم ، اما خب چون تا حالا برای خودم پیش نیومده بود سعی کردم این مورد رو لحاظ نکنم و هر اون چیزی که برام اتفاق افتاده رو بهتون بگم، البته این به معنی این نیست که مراقب نباشید ، این بخش رو براتون ساده ترش کنم و برم سراغ بخشای بعدی ، حتما حتما قبل از لاگین کردن به اکانتتون از یه vpn خوب مث Nord و express vpn با قابلیت killswitch استفاده کنید تا کمترین خطر و ریسک رو هنگام فعالیت تو استیم داشته باشید،

Steam B 6.png

بالاتر گفتم که خرید و فروش از مارکت با استور تفاوتهایی داره ، تو تصاویر زیر به وضوح میبینید که با خرید از استور ip کشوری که ازش خرید کردید قابل رویته ( حتی ایران !! ) اما تو خرید و فروش ایتم از مارکت چنین اتفاقی رخ نمیده!! البته که این به معنای کم ریسک بودن فعالیت در مارکت نیس!! اما میشه به این جمع بندی رسید که خطرات بن شدن و حساسیت تو بخش استور و بخشهای مربوط بهش بیشتر از مارکته !! پس بهتره هردو رو به یک چشم نگاه کنید و برای محافظت از اکانتتون قبل از لاگین کردن و فعالیت از طریق وب و کلاینت حتما به فکر تهیه یه vpn درجه ۱ باشید که میتونه از هرچیزی واجب تر باشه!!

خرید از استور :

1.jpeg 2.jpeg

خرید از مارکت :

photo_2025-11-29_15-54-05.jpg

Steam B 2.png

متاسفانه تعداد زیادی از دوستان و کاربرای ایرانی بخاطر خرید بازی مورد نظرشون با پرداخت فقط چند دلار کمتر برای تغییر ریجن اکانتشون ' دست به دامن سایتها و سورسهایی میشن که واقعا مشخص نیس با چه ساز و کاری این تغییر ریجن رو انجام میدن ، متاسفانه اونا فقط پول رو دریافت میکنن و عملا بدون هیچگونه ضمانتی از عواقب بعد از تغییر ریجن ' شونه خالی میکنن و پیگیری و پشتیبانی شون هم عملا بی ثمره ، پس بهتره قبل از اینکه این مسیر پر ریسک رو انجام بدین قبلش خوب به تمام اتفاقای بعدش فکر کنید و ببینید اصن ارزش داره بخاطر چند دلار کمتر اکانت ارزشمندتون رو بدست کسانی بدید که مشخص نیس از چه طریق و کارت اعتباری قراره براتون فرآیند تغییر ریجن رو انجام بدن ،

Steam B 3.png

ذکر این نکته ضروریه که حتی نفس کشیدن در استیم هم برای کاربرای ایرانی ممنوعه ، پس همیشه باید چراغ خاموش مشغول فعالیت تو استیم باشیم چه برسه به این که بخوایم ازشون بابت چیزی درخواست هم داشته باشیم، اینکه من چندبار تا حالا درخواست دادم و اتفاقی نیوفتاده بیشتر به خوش شانسی اون شخص مربوط میشه نه کم خطر بودن اینکار ، پس سعی کنید تا جایی که امکان داره از هرگونه تماس مستقیم و غیر مستقیم با ساپورت اجتناب کنید . پیشنهاد من بهتون اینه قبل از خرید بازی که روش ۲ به شک هستید حتما نسخه کرکی رو امتحان کنید تا مطمین شید با چه عنوانی طرفید که دیگه سمت ریفاندشم نرید !

Steam B 4.png

این نکته ای که میگم خیلی خیلی مهمه و حتی برای من هم یکبار اتفاق افتاده ! به هیچ وجه یوزر پستون رو به کاربرای دیگه و یا حتی با دوستانتون به اشتراک نذارید . ممکنه اطلاعات حساب کاربری تون رو به یکی از دوستانتون که خیلی هم ادم مطمینی هست بدید و اون با کامپیوتر خودش با اکانت شما لاگین کنه و کارش که تموم شد لاگ اوت کنه و اکانت رو دوباره پس بگیرید ، تا اینجا یه اتفاق کاملا عادی و به ظاهر بی خطر افتاده، اما بارها پیش اومده شخصی که قبلا با اکانت شما لاگین کرده بوده ترید مشکوک و یا خرید آیتم و یا بازی بدون استفاده از vpn برای اکانت خودش انجام داده و اکانتش فلگ شده و استیم اکانت شما رو هم به عنوان اکانت دوم اون شخص تشخیص داده و شما هم پاسوز دوستانتون شدید، برای همین به هیچ وجه ، تکرار میکنم به هیچ وجه اطلاعات کاربری تون رو به هیچکسی ندید ،

Steam B 5.png

تو این ۱/۲ سال اخیر متاسفانه حجم قفل شدن اکانتای کاربرای ایرانی بشدت بالا رفته ! یکی از کم ریسک ترین یا بهتر بگم safe ترین کارایی که میشه برای حفظ و نگهداری اکانتتون انجام بدین استفاده و خرید cdkey هستش ، درسته که خود فروشگاه استیم همه بازیارو بصورت یکدست و طبقه بندی شده قرار میده و چک کردنش چشم نوازه و شما رو از طرق مختلف تخفیفایی که مد نظرتونه آگاه میکنه ، اما بد نیس عادت کنید به سر زدن سایتهای خارجی و معتبر فروش cdkey , بعضا دیده شده به مناسبتهای مختلف عناوینی با تخفیفای فوق العاده که حتی از استیم هم قیمتش مناسبتر بوده ، در ادامه دوتا از بهترین و رقابتی ترین سورس های معتبر که شخصا ازشون خرید کردمو راضی بودم رو قرار میدم .

Buy Games, Gift Cards & Top Ups Cheaper
https://www.kinguin.net/

تو این سالها هرکدوم از دوستان که خبر قفل شدن اکانتش رو اینجا میذاشت میدیدم واقعا از ته دلم ناراحت میشدم ، چون بارها این اتفاق برای خودم افتاده بود و مث سقفی میمونه که آوار میشه رو سر آدم، متاسفانه اتفاقی هم نیس که کسی کاری از دستش بر بیاد، فقط خود اون شخصه و اون پشتیبانی که قراره باهاش مکاتبه کنه ، وقتی هم که متوجه میشن ایرانی هستی که کلا جوابتو نمیدن ، چه برسه به اینکه بتونی باهاشون به یه تعاملی برسی،

به جرات میتونم بگم تا بحال بیشتر از ۸/۹ بار با ساپورت استیم تماس داشتم و وقتی متوجه بشن داخل ایران هستید ‘ در بهترین حالت بهتون میگن در لوکیشن و جایی باشید که بتونیم بهتون خدمات بدیم ، و بعدش هم باید ثابت کنید که شهروند کشوری غیر از ایران هستید و بعد از احراز هویت باید فیش پرداخت اینترنت و برق و هرچیزی که مالکیت تون رو در اونجا اثبات میکنه براشون ارسال کنید ، ینی عملا امکان بازپس گیری اکانتتون به صفر میل میکنه ، پس تا جایی که میتونید از کارای پر ریسک دوری کنید ،

تقریبا میتونم بگم من هرچی تو این سالها راجب بن و راهکار های جلوگیری ازش تجربه داشتم رو باهاتون به اشتراک گذاشتم ، حتی اگه کمک حال ۴ نفرتونم بوده باشم ینی من کارمو کردم ،

در آخر امیدوارم هیچ وقت نه فقط تو دنیای سرگرمی و بازی ، بلکه تو زندگی واقعی تون هم دچار مشکل نشید و همه تون از آسیب و خطر دور بمونید،

حراج آخر سال خوبی داشته باشیم 😉

Attachments

• Steam B 2.png
    Steam B 2.png
    13.4 KB · مشاهده: 7
  • 1.jpeg
    1.jpeg
    37.2 KB · مشاهده: 7
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    59.2 KB · مشاهده: 7
آخرین ویرایش:
حراج پاییز یا همون Black friday استیم از تاریخ ۲۲ نوامبر شروع و تا ۲۸ نوامبر ادامه پیدا میکنه ( ۲/۳ روز دیگه ! )

قدیمی ترای استیم حتما میدونن که تا ۲/۳ سال پیش حراج های بزرگ استیم به این صورت بود که تقریبا تمام عناوین بزرگ و کوچک فروشگاه به بهترین و مناسب ترین شکل ممکن تخفیف میخورد و نیاز کاربرا رو برای حراج بعدی بصورت کامل برطرف میکردن . اکثر گیمرا هم از شرایط تخفیفا با اون سبک و سیاق راضی بودن . مهمترین و هیجان انگیز ترین قسمت ماجرا این بود که هر ۲۴ ساعت عناوینی که روی صفحه ی اصلی استور قرار میگرفتن ( تعدادشونم حدود ۱۰ تا ۱۵ بود )‌ بیشترین درصد تخفیف رو تو طول حراجی شامل میشدن و فقط ۲۴ ساعت فرصت داشتید تا اون بازی رو با بهترین تخفیفش تهیه کنید و بعد اون مدت یه سری بازی جدید جاشونو میگرفتن و همین چرخه تا پایان حراجی ادامه داشت . به عنوان مثال Farcry 3 تو تمام مدت حراج شامل ۵۰٪‌تخفیف بود اما وقتی روی پیج اصلی استیم میومد به ۷۵٪ تغییر پیدا میکرد و ۲۴ ساعت زمان نسبتا کافی برای خریدنش بود و بعد اون دوباره به ۵۰٪ تغییر پیدا میکرد . فکر میکنم همین موضوع باعث میشد هیجان و بعضا صبر کاربرا به بیشترین حد ممکن برسه و خیلی از کاربرا رو تا ساعات آخر حراج پای استور برای خرید عناوین مورد نظرشون نگه میداشت . flash sale هایی که طول حراج تابستون و زمستون با رای کاربرا قرار داده میشدم زیبایی خاص خودشو داشت که دیگه سالهاس خبری ازش نیس ! بگذریم ...

سخن کوتاه کنم :D همه ی این نکاتو گفتم که بگم خیلی منتظر تخفیای استثنایی تو حراج های بزرگ اینچنینین نباشید چون دیگه شرایط مث قبل نیستو احتمال نا امیدشدنتون خیلی زیاده ! بنظر من شاید تنها خوبی حراجی های جدید اینه که تو کل حراجی بازیها دجار نوسان تخفیف نمیشن و از اول تا آخر حراج مقدار تخفیفشون تکون نمیخوره . طرف روز اول بازیای مدنظرشو میخره و با خیال راحت میره دنبال زندگیش :D:D دنبال داستان ماستانم نیس :> تجربه ی شخصی من تو این چند ساله اخیر که استیم و حراج های ریز و درشتشو دنبال میکنم ( مث اکثرتون ) نشون داده که بهترین و عالی ترین فرصت برای خرید بازیهای بزرگ حراج هفتگی ناشر اون عناوینه . مث Ubisoft Weekend / capcom sale / 2k weekend و نمیدونم ۲۰ سالگی فلان ناشر و ... :D:D با اطمینان میگم بیشترین تخفیف رو تو اون تایم میتونید ببینید . تو طول سال هم زیاد از اینجور چیزا بمناسبتهای مختلف میبینیم . شاید فقط به یه سری عنوان خاص اون ناشر منتهی بشه و زمان زیادی بطلبه تا در طول سال به همچین چیزی برخورد کنید اما مطمینا ارزششو داره . کیه که دنبال evil within 2 / wolfen2 / Res7 و ... نباشه ؟ :D اینا دندونای گیمرارو شمردن و میدونن که جماعت ملیونی چشم انتظار حراج کریسمس و تابستون هستن و عنوانای مدنظرشون رو چه ۲۵٪‌ و یا ۷۵٪ تخفیف بخوره میخرن تا از اوقات فراغتشون با بازی مورد علاقشون لذت ببرن .

اینا نکاتی بود که از وضعیت قدیم و حال استیم و حراجی هاش به ذهنم رسید و امیدوارم حداقل برای جدیدترا بتونه مفید باشه ;)

حراج پاییز یا همون Black friday استیم از تاریخ ۲۲ نوامبر شروع و تا ۲۸ نوامبر ادامه پیدا میکنه ( ۲/۳ روز دیگه ! )

قدیمی ترای استیم حتما میدونن که تا ۲/۳ سال پیش حراج های بزرگ استیم به این صورت بود که تقریبا تمام عناوین بزرگ و کوچک فروشگاه به بهترین و مناسب ترین شکل ممکن تخفیف میخورد و نیاز کاربرا رو برای حراج بعدی بصورت کامل برطرف میکردن . اکثر گیمرا هم از شرایط تخفیفا با اون سبک و سیاق راضی بودن . مهمترین و هیجان انگیز ترین قسمت ماجرا این بود که هر ۲۴ ساعت عناوینی که روی صفحه ی اصلی استور قرار میگرفتن ( تعدادشونم حدود ۱۰ تا ۱۵ بود )‌ بیشترین درصد تخفیف رو تو طول حراجی شامل میشدن و فقط ۲۴ ساعت فرصت داشتید تا اون بازی رو با بهترین تخفیفش تهیه کنید و بعد اون مدت یه سری بازی جدید جاشونو میگرفتن و همین چرخه تا پایان حراجی ادامه داشت . به عنوان مثال Farcry 3 تو تمام مدت حراج شامل ۵۰٪‌تخفیف بود اما وقتی روی پیج اصلی استیم میومد به ۷۵٪ تغییر پیدا میکرد و ۲۴ ساعت زمان نسبتا کافی برای خریدنش بود و بعد اون دوباره به ۵۰٪ تغییر پیدا میکرد . فکر میکنم همین موضوع باعث میشد هیجان و بعضا صبر کاربرا به بیشترین حد ممکن برسه و خیلی از کاربرا رو تا ساعات آخر حراج پای استور برای خرید عناوین مورد نظرشون نگه میداشت . flash sale هایی که طول حراج تابستون و زمستون با رای کاربرا قرار داده میشدم زیبایی خاص خودشو داشت که دیگه سالهاس خبری ازش نیس ! بگذریم ...

سخن کوتاه کنم :D همه ی این نکاتو گفتم که بگم خیلی منتظر تخفیای استثنایی تو حراج های بزرگ اینچنینین نباشید چون دیگه شرایط مث قبل نیستو احتمال نا امیدشدنتون خیلی زیاده ! بنظر من شاید تنها خوبی حراجی های جدید اینه که تو کل حراجی بازیها دجار نوسان تخفیف نمیشن و از اول تا آخر حراج مقدار تخفیفشون تکون نمیخوره . طرف روز اول بازیای مدنظرشو میخره و با خیال راحت میره دنبال زندگیش :D:D دنبال داستان ماستانم نیس :> تجربه ی شخصی من تو این چند ساله اخیر که استیم و حراج های ریز و درشتشو دنبال میکنم ( مث اکثرتون ) نشون داده که بهترین و عالی ترین فرصت برای خرید بازیهای بزرگ حراج هفتگی ناشر اون عناوینه . مث Ubisoft Weekend / capcom sale / 2k weekend و نمیدونم ۲۰ سالگی فلان ناشر و ... :D:D با اطمینان میگم بیشترین تخفیف رو تو اون تایم میتونید ببینید . تو طول سال هم زیاد از اینجور چیزا بمناسبتهای مختلف میبینیم . شاید فقط به یه سری عنوان خاص اون ناشر منتهی بشه و زمان زیادی بطلبه تا در طول سال به همچین چیزی برخورد کنید اما مطمینا ارزششو داره . کیه که دنبال evil within 2 / wolfen2 / Res7 و ... نباشه ؟ :D اینا دندونای گیمرارو شمردن و میدونن که جماعت ملیونی چشم انتظار حراج کریسمس و تابستون هستن و عنوانای مدنظرشون رو چه ۲۵٪‌ و یا ۷۵٪ تخفیف بخوره میخرن تا از اوقات فراغتشون با بازی مورد علاقشون لذت ببرن .

اینا نکاتی بود که از وضعیت قدیم و حال استیم و حراجی هاش به ذهنم رسید و امیدوارم حداقل برای جدیدترا بتونه مفید باشه ;)

تو بین این ایام خاص الان دیگه به نظرم فقط به همین بلک فرایدی میشه حسابی امید بست. سامر سیل و وینتر سیل دیگه آش دهن سوزی نیستن.

• Like
Reactions: Moriarty
یه مشکلی بزرگی که دوستان دارن اینه که جای اینکه git good، میان غر چیت می زنن. منکر چیت توی CS GO نیستم اصلا، زیاده، منتها خدایی تو 1-2 دست تو گیم نت احتمالش 0.0001% که چیتر بینی. بله شما بار اول بری تو کانتر هر کی از راه می رسه سریع hsـت می کنه چون تقریبا همه مپ رو حفظ هستن و قبل از اینکه تو از گوشه بیای بیرون طرف نشونه گیری کرده اونجا(وال هک هم درکار نیست، مپ ها طورین که در یه لحظه نهایتا 3-4 جا هستن که دشمن می تونه بیاد بیرون ازشون و اولای بازی هم از 3-4 جا 90 درصد مواقع فقط 1 جا هست که بخوای بیای بیرون رو راحت از قبل نشونه گیری می کنه حریف). من خودم نوب ترین کانتر باز دنیام، ولی 99 درصد مردنام بیشتر واسه این بوده که طرف بهتر من بازی می کرده. اون 1 درصدم احساس می کنم نصفش Paranoia باشه:))
دوست عزیزم من 8 ساله که فقط دارم انلاین بازی می کنم. نمی دونم تا حالا اسم تیم های 666 و fatal و ... اینارو شنیدی یا نه. اینا بهترین تیم های کالاف ایران بودن. من نمی گم شاخم ولی تو اینا پلی می کردم... یا تیم T2t تو بازیmw3 رو بعضی بچه های این سایت می شناسن... مطمین باش من از 2009 تا الان که دارم کامپتیتیو بازی می کنم فرق اسکیل با چیت رو می فهمم...
درباره کانتر کیل کم رو نگاه کردم طرف هیچ گونه ویژنی نداشت و تو اسموک زد با awp وقتی داشتم رد میشدم ... هر 2 تیم چیتر داشتن و اصلا ته خنده بود بازی اینا... جفتشون می دونستن که طرف مقابل چیتر واس همین از پشت دیوار ایمش رو کله طرف بود چون اونقد به شوتینگش اعتماد نداشت که طرف میاد بزنه از پشت دیوار ایمش رو کله طرف بود که وقتی میاد لازم نباشه ماوس رو زیاد بگردونه بعد از دستش در بره... بعد اون یکی هم ( می تونی سایه طرف رو ببینی از پشت دیوار تو کیلکم دیگه) می دیدی داره زل می زنه به دیوار همینطور... وقتی یه چیتر تو بازی باشه اوکی ولی وفقتی دوتا هستن طرف مجبوره تابلو بزنه وگرنه ازون یکی چیتره می خوره.
بعد اونایی هم که خیلی فکر می کنی شوتینگشون بالاست یه چیت استفاده می کنن که به اسم roccat معروفه. ویژوال مثه والهک و ای اس پی و اینا نیست... شوتینگت رو به طور مصنوعی می بره بالا و با ایم بات و مشتقاتش فرق داره.
لیدر تیم 666 به شدت با اعضای تیمش تمرین می کرد به طوری که نید هات تو بازی هدف دار و کار شده بود و یا هر روز شب قبل خواب باید تمرین شوتینگ می کردی (تمرینش این بود که تو گیم پابلیک رو هر نفر نباید بیشتر از 3 تا تیر بزنی. مرد که مرد نمرد برو نفر بعدی. این تمرین تو کانتر فکر می کنم خوب جواب بده امتحان کنی بد نیست. اصلا هم اهمیت نداره بمیری نمیری.) مطمین باش من با این شرایط که گیم رو کلا اصلا واسه فان بازی نمی کردم فرق چیتر و غیر چیتر رو می فهمم.
ادمین مسابقات 1v1 کالاف بودم بنابراین باید توانایی تشخیص چیتر از سالم رو می داشتم

واللا این ماییم که تا یه چیز بخریم به بدترین وجه ممکن تخفیف اساسی می خوره. :دی

• Like
Reactions: abouzar337
بازی mafia 1 دوباره به قروشگاه استیم اضافه شده. یکسری از آهنگ های بازی که لایسنس آن منقضی شده را حذف کردن و احتمالا برای ویندوز 10 و سخت افزار های جدید بهینه شده باشه.
این بازی خیلی وقت بود ریمو شده بود +200 کی کانتر قیمتش بود

• Like
Reactions: I AM XBOX
دوست عزیزم من 8 ساله که فقط دارم انلاین بازی می کنم. نمی دونم تا حالا اسم تیم های 666 و fatal و ... اینارو شنیدی یا نه. اینا بهترین تیم های کالاف ایران بودن. من نمی گم شاخم ولی تو اینا پلی می کردم... یا تیم T2t تو بازیmw3 رو بعضی بچه های این سایت می شناسن... مطمین باش من از 2009 تا الان که دارم کامپتیتیو بازی می کنم فرق اسکیل با چیت رو می فهمم...
درباره کانتر کیل کم رو نگاه کردم طرف هیچ گونه ویژنی نداشت و تو اسموک زد با awp وقتی داشتم رد میشدم ... هر 2 تیم چیتر داشتن و اصلا ته خنده بود بازی اینا... جفتشون می دونستن که طرف مقابل چیتر واس همین از پشت دیوار ایمش رو کله طرف بود چون اونقد به شوتینگش اعتماد نداشت که طرف میاد بزنه از پشت دیوار ایمش رو کله طرف بود که وقتی میاد لازم نباشه ماوس رو زیاد بگردونه بعد از دستش در بره... بعد اون یکی هم ( می تونی سایه طرف رو ببینی از پشت دیوار تو کیلکم دیگه) می دیدی داره زل می زنه به دیوار همینطور... وقتی یه چیتر تو بازی باشه اوکی ولی وفقتی دوتا هستن طرف مجبوره تابلو بزنه وگرنه ازون یکی چیتره می خوره.
بعد اونایی هم که خیلی فکر می کنی شوتینگشون بالاست یه چیت استفاده می کنن که به اسم roccat معروفه. ویژوال مثه والهک و ای اس پی و اینا نیست... شوتینگت رو به طور مصنوعی می بره بالا و با ایم بات و مشتقاتش فرق داره.
لیدر تیم 666 به شدت با اعضای تیمش تمرین می کرد به طوری که نید هات تو بازی هدف دار و کار شده بود و یا هر روز شب قبل خواب باید تمرین شوتینگ می کردی (تمرینش این بود که تو گیم پابلیک رو هر نفر نباید بیشتر از 3 تا تیر بزنی. مرد که مرد نمرد برو نفر بعدی. این تمرین تو کانتر فکر می کنم خوب جواب بده امتحان کنی بد نیست. اصلا هم اهمیت نداره بمیری نمیری.) مطمین باش من با این شرایط که گیم رو کلا اصلا واسه فان بازی نمی کردم فرق چیتر و غیر چیتر رو می فهمم.
ادمین مسابقات 1v1 کالاف بودم بنابراین باید توانایی تشخیص چیتر از سالم رو می داشتم
شما یا تو سرور Community بازی کردی یا بدشانس ترین آدم دنیایی:| من نسبت به بقیه کانتر بازا خیلی کم بازی کردم (250 ساعت، یه صفر کم داره:دی) ولی تنها جایی که همچین شرایطی پیش اومد برام تو یه سرور ایرانی داغون بود. البته هک رو تو کژوال زیاد می زنن، از هر 5 بازی 2 تاش یه بن داره وقتی 1-2 هفته بعد نگاه کنی، ولی بازم هیچکدوم اینقدر تابلو نبودن که شما می گی:| چرا یه بار یکی اسپین بات (توی کژوال) زد به راند دوم نکشید بن شد.

توضیحاتتون هم کمی ناقصه البته. مثلا از تو اسموک رد شدی زدت اگه در Mid توی داست 2 رو می گی اونجا تایمینگ داره. طرفای ثانیه دوم-سوم CT ها می رسن اونجا و بازم احتمالا بد شانس ترین آدم دنیا بودی:دی اگه هر راند زد که چیته قطعا، ولی اگه همون راند بود فقط خیلی آمار کمه که اینقدر دقیق بخوای نظر بدی.

شما یا تو سرور Community بازی کردی یا بدشانس ترین آدم دنیایی:| من نسبت به بقیه کانتر بازا خیلی کم بازی کردم (250 ساعت، یه صفر کم داره:D) ولی تنها جایی که همچین شرایطی پیش اومد برام تو یه سرور ایرانی داغون بود. البته هک رو تو کژوال زیاد می زنن، از هر 5 بازی 2 تاش یه بن داره وقتی 1-2 هفته بعد نگاه کنی، ولی بازم هیچکدوم اینقدر تابلو نبودن که شما می گی:| چرا یه بار یکی اسپین بات (توی کژوال) زد به راند دوم نکشید بن شد.

توضیحاتتون هم کمی ناقصه البته. مثلا از تو اسموک رد شدی زدت اگه در Mid توی داست 2 رو می گی اونجا تایمینگ داره. طرفای ثانیه دوم-سوم CT ها می رسن اونجا و بازم احتمالا بد شانس ترین آدم دنیا بودی:D اگه هر راند زد که چیته قطعا، ولی اگه همون راند بود فقط خیلی آمار کمه که اینقدر دقیق بخوای نظر بدی.
نه تایمینگ نداشت اواخر راند بود... در واقع خود دوستمم بود پیشم بعد اون دست یکی دیگه رفتیم اونم توش چیتر داشت کلا هر وقت رفتم گیم نت اینم بود کانتر میزد اکثر مواقع چیتر داشت توش...
کلا یو ای سی خیلی حیف شد برنامه بدرد بخوری بود. البته چون تازه خریده بود سی اس رو ممکنه چون لولش پاییین بود اینجور که شما میگی باشه ولی با چند نفر دیگم حرف زدم اصولا گفتن چیتر زیاد داره...

• Like
Reactions: sa-sot1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or