Steam فروشگاه رسمی Valve [پست اول خوانده شود]

درود رفقا

خیلی وقت بود که میخواستم پست اول رو یه آپدیت اساسی و بدرد بخور و فوق العاده مهم که مخصوص کاربرای داخل کشور هستش رو باهاتون به اشتراک بذارم که خوشبختانه امروز این فرصت نصیبم شد ،

اول از همه یه تشکر ویژه میکنم از دوست خوبم سروش عزیز بابت ایجاد این تاپیک در سال ۲۰۰۸ و معرفی استیم و ویژگی هاش در اون دوران و جمع آوری مطالب مفید و مناسب در اون تایم ، از اونجایی که سالهاس به فروم سر نزدن تصمیم گرفتم مسیولیت بروز رسانی تاپیک رو بعهده بگیرم ، پس بهتره جای مقایسه xfire با استیم و آشنایی با تریدینگ کارت و بج کردنشون و چندین نکات تاریخ مصرف گذشته که همه تونم توش استاد هستین ‘ نکاتی رو بهش بپردازیم که تقریبا همه مون تو ۱/۲ سال اخیر بصورت مستقیم و غیر مستقیم باهاش سروکار داشتیم و اون چیزی نیست جز بن!!

با شروع فعالیت استیم مارکت منم بصورت جدی از اون دوران شروع به تریدینگ و کسب درآمد کردم و زندگی در استیم بخش مهمی از زندگی واقعیم رو تشکیل داده بود، طبیعتا بخاطر محدوده جغرافیایی و البته تراکنش های مالی بالایی که داشتم تقریبا با همه جور بنی مواجه شدم که هردفعه هم موفق شدم با تلاشهای زیاد و تصمیمات درست تو اون لحظه اکانت رو پس بگیرم ، اینارو گفتم که متوجه شید تمام نکاتی که بهتون انتقال میدم تمامش تجربه ش شخصیم بوده و ماحصل سروکله زدن با چندین اپراتور و پشتیبانی استیم تو ۱۰/۱۵ سال اخیر !! نه سرچ کردن تو یوتیوب و ۴ تا پیج که هیچکدومشونم به جرات میگم ۳۰ درصد بچه های اینجا تجربه ندارن ، پس چیزایی که بهتون میگم رو گوش ندید (( انجام بدید ))

Steam B 1.png

همونطور که میدونید استیم از ۲ دامنه متفاوت یکی برای فروشگاهش و یکی برای مارکتش استفاده میکنه ، نکته ای که میخوایم راجبش حرف بزنیم بخش store هست که متاسفانه بیشترین تلفات رو هم تو این بخش داشتیم ، احتمالا نمیدونید که وقتی آیتمی رو ( مثل کلید tf2) داخل استیم مارکت برای فروش قرار میدید ایمیلی که بعد از فروش اون ایتم دریافت میکنید داخلش ip و محل جغرافیای جایی که هستید رو نشون نمیده! اما با خرید از استور استیم ip و کشوری که باهاش بازی و یا آیتم in-game خریداری کردید رو نمایش میده، برای همینه که خیلیاتون با وجود فروش کلید تو مارکت هنوز براتون اتفاقی نیوفتاده ، اما بینتون هستن کسانی که بدون وصل بودن vpn از استیم بازی خریدن و اکانتشون بن دایم شده ، اگه از جمله کاربرایی هستید که به خرید آیتم از داخل shop بازی مث کانتر و دوتا و حتی tf2 علاقه دارید و به کرات اینکارو انجام میدید بشدت مراقب باشید، چون این مورد هم دقیقا مث خرید بازی از استور استیم هستشو ممکنه اولین اشتباهتون آخرین اشتباهتون باشه و اکانت چندین هزار دلاریتون رو از دست بدین ، مشکلی که متاسفانه برای من هم یکبار پیش اومد و با خرید ایتم از شاپ بازی اکانتم شناسایی شد ، همونطور که میدونید استیم پشتیبانی از کشور ما نمیکنه ، پس قبل اینکه کارتون به اما و اگر برسه سعی کنید تا جایی که زورتون میرسه مجهز و حساب شده کار کنید تا خدای نکرده مشکلی براتون پیش نیاد، من در مورد بن شدن از استیم مارکت و حجم قرار دادن تعداد زیاد آیتم تو مارکت جسته گریخته چیزایی شنیدم ، اما خب چون تا حالا برای خودم پیش نیومده بود سعی کردم این مورد رو لحاظ نکنم و هر اون چیزی که برام اتفاق افتاده رو بهتون بگم، البته این به معنی این نیست که مراقب نباشید ، این بخش رو براتون ساده ترش کنم و برم سراغ بخشای بعدی ، حتما حتما قبل از لاگین کردن به اکانتتون از یه vpn خوب مث Nord و express vpn با قابلیت killswitch استفاده کنید تا کمترین خطر و ریسک رو هنگام فعالیت تو استیم داشته باشید،

Steam B 6.png

بالاتر گفتم که خرید و فروش از مارکت با استور تفاوتهایی داره ، تو تصاویر زیر به وضوح میبینید که با خرید از استور ip کشوری که ازش خرید کردید قابل رویته ( حتی ایران !! ) اما تو خرید و فروش ایتم از مارکت چنین اتفاقی رخ نمیده!! البته که این به معنای کم ریسک بودن فعالیت در مارکت نیس!! اما میشه به این جمع بندی رسید که خطرات بن شدن و حساسیت تو بخش استور و بخشهای مربوط بهش بیشتر از مارکته !! پس بهتره هردو رو به یک چشم نگاه کنید و برای محافظت از اکانتتون قبل از لاگین کردن و فعالیت از طریق وب و کلاینت حتما به فکر تهیه یه vpn درجه ۱ باشید که میتونه از هرچیزی واجب تر باشه!!

خرید از استور :

1.jpeg 2.jpeg

خرید از مارکت :

photo_2025-11-29_15-54-05.jpg

Steam B 2.png

متاسفانه تعداد زیادی از دوستان و کاربرای ایرانی بخاطر خرید بازی مورد نظرشون با پرداخت فقط چند دلار کمتر برای تغییر ریجن اکانتشون ' دست به دامن سایتها و سورسهایی میشن که واقعا مشخص نیس با چه ساز و کاری این تغییر ریجن رو انجام میدن ، متاسفانه اونا فقط پول رو دریافت میکنن و عملا بدون هیچگونه ضمانتی از عواقب بعد از تغییر ریجن ' شونه خالی میکنن و پیگیری و پشتیبانی شون هم عملا بی ثمره ، پس بهتره قبل از اینکه این مسیر پر ریسک رو انجام بدین قبلش خوب به تمام اتفاقای بعدش فکر کنید و ببینید اصن ارزش داره بخاطر چند دلار کمتر اکانت ارزشمندتون رو بدست کسانی بدید که مشخص نیس از چه طریق و کارت اعتباری قراره براتون فرآیند تغییر ریجن رو انجام بدن ،

Steam B 3.png

ذکر این نکته ضروریه که حتی نفس کشیدن در استیم هم برای کاربرای ایرانی ممنوعه ، پس همیشه باید چراغ خاموش مشغول فعالیت تو استیم باشیم چه برسه به این که بخوایم ازشون بابت چیزی درخواست هم داشته باشیم، اینکه من چندبار تا حالا درخواست دادم و اتفاقی نیوفتاده بیشتر به خوش شانسی اون شخص مربوط میشه نه کم خطر بودن اینکار ، پس سعی کنید تا جایی که امکان داره از هرگونه تماس مستقیم و غیر مستقیم با ساپورت اجتناب کنید . پیشنهاد من بهتون اینه قبل از خرید بازی که روش ۲ به شک هستید حتما نسخه کرکی رو امتحان کنید تا مطمین شید با چه عنوانی طرفید که دیگه سمت ریفاندشم نرید !

Steam B 4.png

این نکته ای که میگم خیلی خیلی مهمه و حتی برای من هم یکبار اتفاق افتاده ! به هیچ وجه یوزر پستون رو به کاربرای دیگه و یا حتی با دوستانتون به اشتراک نذارید . ممکنه اطلاعات حساب کاربری تون رو به یکی از دوستانتون که خیلی هم ادم مطمینی هست بدید و اون با کامپیوتر خودش با اکانت شما لاگین کنه و کارش که تموم شد لاگ اوت کنه و اکانت رو دوباره پس بگیرید ، تا اینجا یه اتفاق کاملا عادی و به ظاهر بی خطر افتاده، اما بارها پیش اومده شخصی که قبلا با اکانت شما لاگین کرده بوده ترید مشکوک و یا خرید آیتم و یا بازی بدون استفاده از vpn برای اکانت خودش انجام داده و اکانتش فلگ شده و استیم اکانت شما رو هم به عنوان اکانت دوم اون شخص تشخیص داده و شما هم پاسوز دوستانتون شدید، برای همین به هیچ وجه ، تکرار میکنم به هیچ وجه اطلاعات کاربری تون رو به هیچکسی ندید ،

Steam B 5.png

تو این ۱/۲ سال اخیر متاسفانه حجم قفل شدن اکانتای کاربرای ایرانی بشدت بالا رفته ! یکی از کم ریسک ترین یا بهتر بگم safe ترین کارایی که میشه برای حفظ و نگهداری اکانتتون انجام بدین استفاده و خرید cdkey هستش ، درسته که خود فروشگاه استیم همه بازیارو بصورت یکدست و طبقه بندی شده قرار میده و چک کردنش چشم نوازه و شما رو از طرق مختلف تخفیفایی که مد نظرتونه آگاه میکنه ، اما بد نیس عادت کنید به سر زدن سایتهای خارجی و معتبر فروش cdkey , بعضا دیده شده به مناسبتهای مختلف عناوینی با تخفیفای فوق العاده که حتی از استیم هم قیمتش مناسبتر بوده ، در ادامه دوتا از بهترین و رقابتی ترین سورس های معتبر که شخصا ازشون خرید کردمو راضی بودم رو قرار میدم .

Buy Games, Gift Cards & Top Ups Cheaper
https://www.kinguin.net/

تو این سالها هرکدوم از دوستان که خبر قفل شدن اکانتش رو اینجا میذاشت میدیدم واقعا از ته دلم ناراحت میشدم ، چون بارها این اتفاق برای خودم افتاده بود و مث سقفی میمونه که آوار میشه رو سر آدم، متاسفانه اتفاقی هم نیس که کسی کاری از دستش بر بیاد، فقط خود اون شخصه و اون پشتیبانی که قراره باهاش مکاتبه کنه ، وقتی هم که متوجه میشن ایرانی هستی که کلا جوابتو نمیدن ، چه برسه به اینکه بتونی باهاشون به یه تعاملی برسی،

به جرات میتونم بگم تا بحال بیشتر از ۸/۹ بار با ساپورت استیم تماس داشتم و وقتی متوجه بشن داخل ایران هستید ‘ در بهترین حالت بهتون میگن در لوکیشن و جایی باشید که بتونیم بهتون خدمات بدیم ، و بعدش هم باید ثابت کنید که شهروند کشوری غیر از ایران هستید و بعد از احراز هویت باید فیش پرداخت اینترنت و برق و هرچیزی که مالکیت تون رو در اونجا اثبات میکنه براشون ارسال کنید ، ینی عملا امکان بازپس گیری اکانتتون به صفر میل میکنه ، پس تا جایی که میتونید از کارای پر ریسک دوری کنید ،

تقریبا میتونم بگم من هرچی تو این سالها راجب بن و راهکار های جلوگیری ازش تجربه داشتم رو باهاتون به اشتراک گذاشتم ، حتی اگه کمک حال ۴ نفرتونم بوده باشم ینی من کارمو کردم ،

در آخر امیدوارم هیچ وقت نه فقط تو دنیای سرگرمی و بازی ، بلکه تو زندگی واقعی تون هم دچار مشکل نشید و همه تون از آسیب و خطر دور بمونید،

حراج آخر سال خوبی داشته باشیم 😉

Attachments

• Steam B 2.png
    Steam B 2.png
    13.4 KB · مشاهده: 10
  • 1.jpeg
    1.jpeg
    37.2 KB · مشاهده: 10
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    59.2 KB · مشاهده: 11
آخرین ویرایش:
همینطوری قرار نیست برای بازی کردن کارت بدن که :D
اول از همه بازی باید از steam trading card پشتیبانی کنه تو صفحه استور بازی سمت راست میتونید ببینید معمولا اکثر بازیا پشتیبانی میکنن بعد بسته به تعداد کل کارتای بازی نصفشون با بازی کردن دراپ میشن (مثلا بازی 6 تا کارت داره 3 تاش دراپ میشه) باقیشون رو یا باید trade کنید یا از استور بخرید
البته بعد از اینکه تمام کارتا دراپ شدن احتمالش هست که booster pack هم گیرتون بیاد به اینصورت که هرکس توی استیم یه badge میسازه بصورت رندوم یه booster pack به یه نفر داده میشه (حالا حساب کنید با این همه کاربری که استیم داره چقدر شانستون کمه :D)
بدست اوردنش برمیگرده به شانس و لولتون هر 10 لول 20% شانس رو بالاتر میبره لاگین کردن هفتگی توی استیم هم یه مقدار شانس رو بالاتر میبره (دقیقا مشخص نیست چقدر فقط گفتن شانستون رو بیشتر میکنه)
برای من یکی دوبار دراپ شده

اکانتتون limited نیست؟
گیفت کارت تابحال به اکانتتون اضافه کردید؟ باید حداقل 5 دلار توی حساب یه نفر باشه تا اکانتش از حالت limited خارج بشه
با این حساب برای دوستم لیمیتد هست!!
ممنون بابت راهنمایی

Sent from my SM-J120F using Tapatalk

با این حساب برای دوستم لیمیتد هست!!
ممنون بابت راهنمایی

نه اگه اکانت شما لیمیتد نباشه میتونید اکانت لیمیت رو ادد کنید
سی دی کی و بازیای گیفت شده رو حساب نمیکنن فقط باید گیفت کارت بگیرید و steam fund به اکانت اضافه کنید
اگه اکانتتون آن لیمیت هست شاید مشکل از جای دیگه ایه وقتی add friend میزنید ارور خاصی نمیده؟

وقتی آیدی دوستم رو سرچ میکنم اصلا توی نتایج جست و جو نمیارش.
برای دوستم هم ارور زیر رو نشون میده
Your acc does not meet req to use this feature

خیر بازی های گلوبال مشکلی ندارن ولی بازی هایی که ریجن لاک هستن و از ریجن های ارزون خریداری میشن روشون نظارت میشه تا با وی پی ان فعال نشن قوانین استیم هم بخونید به وضوح نوشته شده که استفاده از وی پی ان برای فعال سازی بازی های ریجن لاک خلاف قوانینه
توی نت هم سرچ کنید میتونید ببینید که خیلی ها بن شدن البته به این صورت هم نیست که با یکی دوتا خرید متوجه بشن خریدای زیاد و خصوصا خریدایی که برای دیگران گیفت میشن رو بعد از یه مدت متوجه میشن و اکانت رو میبندن (یه عده فروشندن یه اکانت میسازن فقط برای اینکار که اکانتشون بعد از یه مدت بسته میشه میتونید سرچ کنید ببینید)
درکل به ریسکش نمیارزه بنظرم خود اکانت ارزشش بیشتر از چند دلار کمتر هزینه کردنه اگه بازیای جدید براتون گرون درمیان سی دی کی اشتراکی بخرید برای اونایی که زیاد مهم نیستن

نیازی به پی پال نیست هم دردسر داره هم دلاراش گرونتره

تعداد کسانی که بن شدن خیلی کم بوده جوری که اگه سرچ کنید کسی نیست که تایید کنه بن شده و فقط همه اخطار میدن و میگن احتمالش هست. فقط در صورتی حتما بن میشید که شما یادتون بره چیز پی ان رو فعال کنید و از استور خرید کنید.

کسانی که تو ایران خرید میکنند در هر صورت احتمال بن شدنشو هست چون استیم ایرانیا رو از هر گونه خرید و فعال سازی بازی محروم کرده و شما دارید با اطلاعات فیک و وی پی ان این قانون استیمو دور بزنید.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

من سای فونو باز میزارم کروم رو هم میزارم رو حالت سیستم پراک سی بعدش داخل بازی راحت میتونم به کامیونیتی یا پروفایل دسترسی داشته باشم فقط نمیدونم رو بازیم تاثیر میزاره یا نه کسی تجربشو داره ؟

تعداد کسانی که بن شدن خیلی کم بوده جوری که اگه سرچ کنید کسی نیست که تایید کنه بن شده و فقط همه اخطار میدن و میگن احتمالش هست. فقط در صورتی حتما بن میشید که شما یادتون بره چیز پی ان رو فعال کنید و از استور خرید کنید.

کسانی که تو ایران خرید میکنند در هر صورت احتمال بن شدنشو هست چون استیم ایرانیا رو از هر گونه خرید و فعال سازی بازی محروم کرده و شما دارید با اطلاعات فیک و وی پی ان این قانون استیمو دور بزنید.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
من که یادمه چند باری خونده بودم کاربرا بن شده بودن به هرحال برای کسی که اکانتش لول بالا و پر از بازی و آیتمه اصلا به ریسک و دردسرش نمیارزه
بازم انتخاب با خود کاربر هست اگه بازیای ریجن لاک رو خرید و فعال کرد ریسک بن شدن هم باید قبول کنه

دوستتون نمیتونه شما رو ادد کنه چون اکانتش لیمیتد هست
اینکه شما توی سرچ نمیتونید پیداش کنید شاید بخاطر اینه که اشتباه سرچ میکنید استیم ای دی با نام کاربری فرق داره مثلا الان من موقع ورود نام کاربری که وارد میکنم رو کاربرا هیچ جای پروفایلم نمیتونن ببینن
به دوستتون بگید لینک اکانتش رو براتون بفرسته از طریق مرورگر وارد اکانتش بشه و بعد از اینکه وارد صفحه پروفایلش شد لینک رو براتون بفرسته از اونجا گزینه add friend رو بزنید

من سای فونو باز میزارم کروم رو هم میزارم رو حالت سیستم پراک سی بعدش داخل بازی راحت میتونم به کامیونیتی یا پروفایل دسترسی داشته باشم فقط نمیدونم رو بازیم تاثیر میزاره یا نه کسی تجربشو داره ؟
تاثیر خاصی نمیذاره معمولا فقط شاید یکم پینگ رو بالا ببره اونم خیلی کم

• Like
Reactions: Malware
سپاس عزیز... یک سوال من همه‌ی بازیام ریجنشون گلوبال هست یعنی بازم ممکنه که اکانت بن بشه؟ چون اکانت برام ارزش داره مگرنه میتونستم یک اکانت دیگه هم درست کنم و با اون بازی کنم!
ممنون بابت اطلاع رسانی، اما این باندل نسبت با باندل ماه قبل اصلا قابل قیاس نیست! و یک سوال این باندل تحت چه کلاینتی هست چون بازی dirt showdown از روی استیم حذف شده ولی بقیه هست!
تحت استیم هست. فکر نمیکنم با باندل ماه پیش حداقل برای ماها تفاوت ویژه ای داشته باشه، شاید برای کسی که مشترک شده و فقط 1.5 یورو داده تفاوت کنه. به نظرم بازی های ایندفعه هم خوب هست و بازی های خوبی داره مخصوصا TTR حداقل 2 تا از بازی هاش تو Wishlist ام بود.
-------------------------------
2 تا کد استیم بازی Lords of the Fallen برام مونده از ماه پیش، اگه کسی واقعا میخواد بازی کنه، یه پیام بده براش بفرستم یا تو پروفایل استیمم یه کامنت بزاره.
ویرایش؛ برای دو تا از دوستان فرستاده شد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: masoud101
تحت استیم هست. فکر نمیکنم با باندل ماه پیش حداقل برای ماها تفاوت ویژه ای داشته باشه، شاید برای کسی که مشترک شده و فقط 1.5 یورو داده تفاوت کنه. به نظرم بازی های ایندفعه هم خوب هست و بازی های خوبی داره مخصوصا TTR حداقل 2 تا از بازی هاش تو Wishlist ام بود.
2 تا کد استیم بازی Lords of the Fallen برام مونده از ماه پیش، اگه کسی واقعا میخواد بازی کنه، یه پیام بده براش بفرستم یا تو پروفایل استیمم یه کامنت بزاره.
Lords Of The Fallen لطف میکنی برادر؟ :دی

داداش ممنون از سخاوتت .یکی هم به من لطفا بده

به احتمال زیاد مربوط به لیمیتد بودن اکانتش میشه.
اون اروری هم که برای دوستت میفرسته برای همون لیمیتد بودنشه.
اگه هیچ راهی نداره که پیداش کنی.
بهش بگو لینک پروفایلشو بده شما هم از طریق Browser برو تو لینک ادش کن.
یا یه گروه بزن بهش بگو سرچ کنه و جوین شه از همونجا هم میتونی اددش کنی.

• Like
Reactions: shahriyar_pc
من که یادمه چند باری خونده بودم کاربرا بن شده بودن به هرحال برای کسی که اکانتش لول بالا و پر از بازی و آیتمه اصلا به ریسک و دردسرش نمیارزه
بازم انتخاب با خود کاربر هست اگه بازیای ریجن لاک رو خرید و فعال کرد ریسک بن شدن هم باید قبول کنه

دوستتون نمیتونه شما رو ادد کنه چون اکانتش لیمیتد هست
اینکه شما توی سرچ نمیتونید پیداش کنید شاید بخاطر اینه که اشتباه سرچ میکنید استیم ای دی با نام کاربری فرق داره مثلا الان من موقع ورود نام کاربری که وارد میکنم رو کاربرا هیچ جای پروفایلم نمیتونن ببینن
به دوستتون بگید لینک اکانتش رو براتون بفرسته از طریق مرورگر وارد اکانتش بشه و بعد از اینکه وارد صفحه پروفایلش شد لینک رو براتون بفرسته از اونجا گزینه add friend رو بزنید

تاثیر خاصی نمیذاره معمولا فقط شاید یکم پینگ رو بالا ببره اونم خیلی کم
سلام دوست عزیز. چه ریجن هایی گلوبال محسوب میشن؟ آمریکا و اروپای غربی فقط یا جاهای دیگه هم هستن؟

سلام دوست عزیز. چه ریجن هایی گلوبال محسوب میشن؟ آمریکا و اروپای غربی فقط یا جاهای دیگه هم هستن؟
فکر کنم بعضی جاهای دیگه هم گلوبال محسوب میشن ولی اطلاع دقیق ندارم متاسفانه
این یه لیست از کشورای ریجن لاک هست فکر کنم بجز اینها بقیه جاها گلوبال محسوب بشن

China, Mongolia, Republic of Korea, Taiwan, Lao People's Democratic Republic, Thailand, Cambodia, Vietnam, Philippines, Brunei Darussalam, Malaysia, Singapore, Indonesia, Hong Kong and Macau.
Belize, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Panama, Bahamas, Ecuador, Colombia, Venezuela, Peru, Chile, Uruguay, Paraguay, Argentina, Bolivia, Guyana, Suriname, Brazil, French Guiana.
Armenia, Azerbaijan, Belarus, Estonia, Georgia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Latvia, Lithuania, Moldova, Russian Federation, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan and Ukraine.turkey
درکل اگه دنبال بازیای ریجن گلوبال با قیمت کمتر هستید ریجنی که بخواد گلوبال باشه قیمت بازیاش هم نباید خیلی از 60 دلار کمتر باشه
پ.ن: Anime Weekend Sale استیم شروع شد
سری naruto و dangandorpa تخفیف خوبی خوردن کسایی که visual novel دوست دارن هم سری nekopara رو از دست ندن فکر کنم اولین باریه که میبینم این سری تخفیف خورده باشه

اگه قوانین استیمو بخونید میفهمید حتی شما و همه ایرانیا ریسک بن شدن دارند.

You agree that you will not use IP proxying or other methods to disguise the place of your residence, whether to circumvent geographical restrictions on game content, to purchase at pricing not applicable to your geography, or for any other purpose. If you do this, Valve may terminate your access to your Account.
Steam Subscriber Agreement

همونطور که می بینید شما تایید میکنید که از هیچ نرم افزار تغییر ای پی برای عوض کردن کشوری که در آن زندگی میکنید استفاده نکنید چه این تغییر برای دسترسی به محتوای بازیهایی باشه که تو کشور شما محدود (سانسور) شده اند چه قیمت متفاوت و یا برای هر هدف دیگه ای. در غیر این صورت والو اجازه ی بن کردن اکانت شما رو داره.

• Like
Reactions: Malware

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or