Steam فروشگاه رسمی Valve [پست اول خوانده شود]

درود رفقا

خیلی وقت بود که میخواستم پست اول رو یه آپدیت اساسی و بدرد بخور و فوق العاده مهم که مخصوص کاربرای داخل کشور هستش رو باهاتون به اشتراک بذارم که خوشبختانه امروز این فرصت نصیبم شد ،

اول از همه یه تشکر ویژه میکنم از دوست خوبم سروش عزیز بابت ایجاد این تاپیک در سال ۲۰۰۸ و معرفی استیم و ویژگی هاش در اون دوران و جمع آوری مطالب مفید و مناسب در اون تایم ، از اونجایی که سالهاس به فروم سر نزدن تصمیم گرفتم مسیولیت بروز رسانی تاپیک رو بعهده بگیرم ، پس بهتره جای مقایسه xfire با استیم و آشنایی با تریدینگ کارت و بج کردنشون و چندین نکات تاریخ مصرف گذشته که همه تونم توش استاد هستین ‘ نکاتی رو بهش بپردازیم که تقریبا همه مون تو ۱/۲ سال اخیر بصورت مستقیم و غیر مستقیم باهاش سروکار داشتیم و اون چیزی نیست جز بن!!

با شروع فعالیت استیم مارکت منم بصورت جدی از اون دوران شروع به تریدینگ و کسب درآمد کردم و زندگی در استیم بخش مهمی از زندگی واقعیم رو تشکیل داده بود، طبیعتا بخاطر محدوده جغرافیایی و البته تراکنش های مالی بالایی که داشتم تقریبا با همه جور بنی مواجه شدم که هردفعه هم موفق شدم با تلاشهای زیاد و تصمیمات درست تو اون لحظه اکانت رو پس بگیرم ، اینارو گفتم که متوجه شید تمام نکاتی که بهتون انتقال میدم تمامش تجربه ش شخصیم بوده و ماحصل سروکله زدن با چندین اپراتور و پشتیبانی استیم تو ۱۰/۱۵ سال اخیر !! نه سرچ کردن تو یوتیوب و ۴ تا پیج که هیچکدومشونم به جرات میگم ۳۰ درصد بچه های اینجا تجربه ندارن ، پس چیزایی که بهتون میگم رو گوش ندید (( انجام بدید ))

Steam B 1.png

همونطور که میدونید استیم از ۲ دامنه متفاوت یکی برای فروشگاهش و یکی برای مارکتش استفاده میکنه ، نکته ای که میخوایم راجبش حرف بزنیم بخش store هست که متاسفانه بیشترین تلفات رو هم تو این بخش داشتیم ، احتمالا نمیدونید که وقتی آیتمی رو ( مثل کلید tf2) داخل استیم مارکت برای فروش قرار میدید ایمیلی که بعد از فروش اون ایتم دریافت میکنید داخلش ip و محل جغرافیای جایی که هستید رو نشون نمیده! اما با خرید از استور استیم ip و کشوری که باهاش بازی و یا آیتم in-game خریداری کردید رو نمایش میده، برای همینه که خیلیاتون با وجود فروش کلید تو مارکت هنوز براتون اتفاقی نیوفتاده ، اما بینتون هستن کسانی که بدون وصل بودن vpn از استیم بازی خریدن و اکانتشون بن دایم شده ، اگه از جمله کاربرایی هستید که به خرید آیتم از داخل shop بازی مث کانتر و دوتا و حتی tf2 علاقه دارید و به کرات اینکارو انجام میدید بشدت مراقب باشید، چون این مورد هم دقیقا مث خرید بازی از استور استیم هستشو ممکنه اولین اشتباهتون آخرین اشتباهتون باشه و اکانت چندین هزار دلاریتون رو از دست بدین ، مشکلی که متاسفانه برای من هم یکبار پیش اومد و با خرید ایتم از شاپ بازی اکانتم شناسایی شد ، همونطور که میدونید استیم پشتیبانی از کشور ما نمیکنه ، پس قبل اینکه کارتون به اما و اگر برسه سعی کنید تا جایی که زورتون میرسه مجهز و حساب شده کار کنید تا خدای نکرده مشکلی براتون پیش نیاد، من در مورد بن شدن از استیم مارکت و حجم قرار دادن تعداد زیاد آیتم تو مارکت جسته گریخته چیزایی شنیدم ، اما خب چون تا حالا برای خودم پیش نیومده بود سعی کردم این مورد رو لحاظ نکنم و هر اون چیزی که برام اتفاق افتاده رو بهتون بگم، البته این به معنی این نیست که مراقب نباشید ، این بخش رو براتون ساده ترش کنم و برم سراغ بخشای بعدی ، حتما حتما قبل از لاگین کردن به اکانتتون از یه vpn خوب مث Nord و express vpn با قابلیت killswitch استفاده کنید تا کمترین خطر و ریسک رو هنگام فعالیت تو استیم داشته باشید،

Steam B 6.png

بالاتر گفتم که خرید و فروش از مارکت با استور تفاوتهایی داره ، تو تصاویر زیر به وضوح میبینید که با خرید از استور ip کشوری که ازش خرید کردید قابل رویته ( حتی ایران !! ) اما تو خرید و فروش ایتم از مارکت چنین اتفاقی رخ نمیده!! البته که این به معنای کم ریسک بودن فعالیت در مارکت نیس!! اما میشه به این جمع بندی رسید که خطرات بن شدن و حساسیت تو بخش استور و بخشهای مربوط بهش بیشتر از مارکته !! پس بهتره هردو رو به یک چشم نگاه کنید و برای محافظت از اکانتتون قبل از لاگین کردن و فعالیت از طریق وب و کلاینت حتما به فکر تهیه یه vpn درجه ۱ باشید که میتونه از هرچیزی واجب تر باشه!!

خرید از استور :

1.jpeg 2.jpeg

خرید از مارکت :

photo_2025-11-29_15-54-05.jpg

Steam B 2.png

متاسفانه تعداد زیادی از دوستان و کاربرای ایرانی بخاطر خرید بازی مورد نظرشون با پرداخت فقط چند دلار کمتر برای تغییر ریجن اکانتشون ' دست به دامن سایتها و سورسهایی میشن که واقعا مشخص نیس با چه ساز و کاری این تغییر ریجن رو انجام میدن ، متاسفانه اونا فقط پول رو دریافت میکنن و عملا بدون هیچگونه ضمانتی از عواقب بعد از تغییر ریجن ' شونه خالی میکنن و پیگیری و پشتیبانی شون هم عملا بی ثمره ، پس بهتره قبل از اینکه این مسیر پر ریسک رو انجام بدین قبلش خوب به تمام اتفاقای بعدش فکر کنید و ببینید اصن ارزش داره بخاطر چند دلار کمتر اکانت ارزشمندتون رو بدست کسانی بدید که مشخص نیس از چه طریق و کارت اعتباری قراره براتون فرآیند تغییر ریجن رو انجام بدن ،

Steam B 3.png

ذکر این نکته ضروریه که حتی نفس کشیدن در استیم هم برای کاربرای ایرانی ممنوعه ، پس همیشه باید چراغ خاموش مشغول فعالیت تو استیم باشیم چه برسه به این که بخوایم ازشون بابت چیزی درخواست هم داشته باشیم، اینکه من چندبار تا حالا درخواست دادم و اتفاقی نیوفتاده بیشتر به خوش شانسی اون شخص مربوط میشه نه کم خطر بودن اینکار ، پس سعی کنید تا جایی که امکان داره از هرگونه تماس مستقیم و غیر مستقیم با ساپورت اجتناب کنید . پیشنهاد من بهتون اینه قبل از خرید بازی که روش ۲ به شک هستید حتما نسخه کرکی رو امتحان کنید تا مطمین شید با چه عنوانی طرفید که دیگه سمت ریفاندشم نرید !

Steam B 4.png

این نکته ای که میگم خیلی خیلی مهمه و حتی برای من هم یکبار اتفاق افتاده ! به هیچ وجه یوزر پستون رو به کاربرای دیگه و یا حتی با دوستانتون به اشتراک نذارید . ممکنه اطلاعات حساب کاربری تون رو به یکی از دوستانتون که خیلی هم ادم مطمینی هست بدید و اون با کامپیوتر خودش با اکانت شما لاگین کنه و کارش که تموم شد لاگ اوت کنه و اکانت رو دوباره پس بگیرید ، تا اینجا یه اتفاق کاملا عادی و به ظاهر بی خطر افتاده، اما بارها پیش اومده شخصی که قبلا با اکانت شما لاگین کرده بوده ترید مشکوک و یا خرید آیتم و یا بازی بدون استفاده از vpn برای اکانت خودش انجام داده و اکانتش فلگ شده و استیم اکانت شما رو هم به عنوان اکانت دوم اون شخص تشخیص داده و شما هم پاسوز دوستانتون شدید، برای همین به هیچ وجه ، تکرار میکنم به هیچ وجه اطلاعات کاربری تون رو به هیچکسی ندید ،

Steam B 5.png

تو این ۱/۲ سال اخیر متاسفانه حجم قفل شدن اکانتای کاربرای ایرانی بشدت بالا رفته ! یکی از کم ریسک ترین یا بهتر بگم safe ترین کارایی که میشه برای حفظ و نگهداری اکانتتون انجام بدین استفاده و خرید cdkey هستش ، درسته که خود فروشگاه استیم همه بازیارو بصورت یکدست و طبقه بندی شده قرار میده و چک کردنش چشم نوازه و شما رو از طرق مختلف تخفیفایی که مد نظرتونه آگاه میکنه ، اما بد نیس عادت کنید به سر زدن سایتهای خارجی و معتبر فروش cdkey , بعضا دیده شده به مناسبتهای مختلف عناوینی با تخفیفای فوق العاده که حتی از استیم هم قیمتش مناسبتر بوده ، در ادامه دوتا از بهترین و رقابتی ترین سورس های معتبر که شخصا ازشون خرید کردمو راضی بودم رو قرار میدم .

Buy Games, Gift Cards & Top Ups Cheaper
https://www.kinguin.net/

تو این سالها هرکدوم از دوستان که خبر قفل شدن اکانتش رو اینجا میذاشت میدیدم واقعا از ته دلم ناراحت میشدم ، چون بارها این اتفاق برای خودم افتاده بود و مث سقفی میمونه که آوار میشه رو سر آدم، متاسفانه اتفاقی هم نیس که کسی کاری از دستش بر بیاد، فقط خود اون شخصه و اون پشتیبانی که قراره باهاش مکاتبه کنه ، وقتی هم که متوجه میشن ایرانی هستی که کلا جوابتو نمیدن ، چه برسه به اینکه بتونی باهاشون به یه تعاملی برسی،

به جرات میتونم بگم تا بحال بیشتر از ۸/۹ بار با ساپورت استیم تماس داشتم و وقتی متوجه بشن داخل ایران هستید ‘ در بهترین حالت بهتون میگن در لوکیشن و جایی باشید که بتونیم بهتون خدمات بدیم ، و بعدش هم باید ثابت کنید که شهروند کشوری غیر از ایران هستید و بعد از احراز هویت باید فیش پرداخت اینترنت و برق و هرچیزی که مالکیت تون رو در اونجا اثبات میکنه براشون ارسال کنید ، ینی عملا امکان بازپس گیری اکانتتون به صفر میل میکنه ، پس تا جایی که میتونید از کارای پر ریسک دوری کنید ،

تقریبا میتونم بگم من هرچی تو این سالها راجب بن و راهکار های جلوگیری ازش تجربه داشتم رو باهاتون به اشتراک گذاشتم ، حتی اگه کمک حال ۴ نفرتونم بوده باشم ینی من کارمو کردم ،

در آخر امیدوارم هیچ وقت نه فقط تو دنیای سرگرمی و بازی ، بلکه تو زندگی واقعی تون هم دچار مشکل نشید و همه تون از آسیب و خطر دور بمونید،

حراج آخر سال خوبی داشته باشیم 😉

Attachments

• Steam B 2.png
    Steam B 2.png
    13.4 KB · مشاهده: 3
  • 1.jpeg
    1.jpeg
    37.2 KB · مشاهده: 3
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    59.2 KB · مشاهده: 3
آخرین ویرایش:
دقیقا کدوم ۱۰ تا پلتفرم؟؟ : ))))

کلا یه استیم اریجین یوپلی و مارکت ویندوز ۱۰ هستند که بین اینها فقط اریجین قابل مقایسه با استیمه که ایرانو همه جوره تحریم کرده
حال و حوصله ندارم برات توضیح بدم.برو سرتو از برف در بیار ببین.
رفتی تو بلک لیست.

بتل نت و GOG و یه چندتا گم نامم هستن که زیاد محبوب نیستن
به هرحال ما که استیمو به همه چی ترجیح میدیم مارکت ویندوز 10 که خیلی چرته بیشترین ضربه هم به فروش بازیا میزنه بخاطر اینکه بازیو بعد از چند ماه تازه رو استیم منتشر میکنن و هیچکس حاضر نیست بعد از چند ماه انتشار بازیو با قیمت کامل بخره
کلاینت GOG که دیگه حساب نمیشه چون تمام بازیهای AAA دیگه از قفل نرم افزاری استفاده میکنند و این کلاینت شعارش فقط بازیهای Drm Free هست. بتل نت که فقط مال بازیهای یک ناشره و در هر صورت شما مجبورید اکانت بتل نت داشته باشید اگه علاقه به بازیهای بلیزارد دارید. مارکت ویندوز ۱۰ هم فقط برای مجبور کردن مردم به نصب ویندوز ۱۰ استارت خورد که به نوعی شکست خورد

• Like
Reactions: helgast
بابا بیخیال...(:| من یک مدت تو psn بودم...میدونی چطور بود؟ :| فرند لیست رو بیخیال یک چیز هایی دیدم...فقط گفتم خدایا توبه :)))) شما تو psn نمیتونید id تون رو تغییر بدید |: مشابهش تو لایو خیلی سوزناک تره باید 10 دلار بدید لول:D...استیم هر طور که الان هست نسبت به بقیه شبکه های گیمینگ برتر و بزرگتر هست...حداقل شب میخوابی فردا نمیبینی یکی تو اکانتت داره بازی میکنه :)) بقیه چیز هاش هم مهم نیست دیگه الان این همه امکانت نسبت به بقیه کلاینت ها و شبکه ها داره...برار از این یکی دو راه سود در بیاره :)

کدوم یکی از سرویسهای دیگه حتی میتونه نزدیک استیم بشه خود کمپانیهای اون سرویسها هم روشون نمیشه خودشون رو با استیم مقایسه کنن گندشون ماکرو سافته که چند ساله داره دست و پا میزنه یه استور داشته باشه و یکی در میون بازیهای انحصاریش بعد یه. مدت میاد رو استیم تنها سرویسیه که هم به نفع بازی سازه هم به نفغ بازی باز
میدونید چه خدمتی داره به صنعت بازیسازی مستقل میکنه اولین سویس بازیهای انلاین که تمامی سرویهای دیگه مثل ps و xbox ازش متولد شدن
بیشترین خدمت رو این سرویس به pc gaming انجام داد و یه عده از تعداد دوستان ایراد میگیرن اینم باید سرویسهاشو ماهانه چند دلار بگیره که واسه بازی آنلاین مجبور بشن سالانه دلار خرج کنن تا حساب کار دستشون بیاد و قدرشو بدون اضافه کردن قابلیت steam refund یعنی نهایت مشتری مداری کدوم سرویس جرات کرده همچین کاری بکنه که اگه از بازیی که خوشت نیومد به هر دلیل بدون هیچ اما و اگری پولت رو تمام و کمال بگیری
در ضمن تخفیف چه ربطی به استیم داره pc gaming شدیدا رشد کرده و تقاضا و پلیرها زیاد شدن شرکتها میدونن تخفیف کم هم بدن باز میفروشن

send from my z3+

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mansour2023
کلا یکسری لیاقت سرویس عالی رو ندارن کدوم یکی از سرویسهای دیگه حتی میتونه نزدیک استیم بشه خود کمپانیهای اون سرویسها هم روشون نمیشه خودشون رو با استیم مقایسه کنن گندشون ماکرو سافته که چند ساله داره دست و پا میزنه یه استور داشته باشه و یکی در میون بازیهای انحصاریش بعد یه. مدت میاد رو استیم تنها سرویسیه که هم به نفع بازی سازه هم به نفغ بازی باز
میدونید چه خدمتی داره به صنعت بازیسازی مستقل میکنه اولین سویس بازیهای انلاین که تمامی سرویهای دیگه مثل ps و xbox ازش متولد شدن
بیشترین خدمت رو این سرویس به pc gaming انجام داد و یه عده از تعداد دوستان ایراد میگیرن اینم باید سرویسهاشو ماهانه چند دلار بگیره که واسه بازی آنلاین مجبور بشن سالانه دلار خرج کنن تا حساب کار دستشون بیاد و قدرشو بدون
در ضمن تخفیف چه ربطی به استیم داره pc gaming شدیدا رشد کرده و تقاضا و پلیرها زیاد شدن شرکتها میدونن تخفیف کم هم بدن باز میفروشن

send from my z3+
شما که لیاقتش رو داری برو حالشو ببر به شعور بقیه هم توهین نکن
خوبه که کمی هم سطح شعورمون رو بالا ببریم و بفهمیم که قرار نیست از همه چیز صرفا تعریف بشه
حالا که خدمات خوبی میده دلیل نمیشه همه چیزش بینقص باشه
خدا یکم نصیب همه ملت بکنه

داداش من مشکل اون چند دلار نیست
میگم چرا باید همچین محدودیتی باشه؟
قطعا واسه یه شرکتی مثل این راه های دیگه ای هم واسه درامد زایی هستش
ترید کارت رو که خود بازی بهت میده و مردم داخل مارکت میفروشن که اصلاً پولی حساب نمیشه اون مالیات valve از ترید کارتای یک سنتی ! شما با لینک کردن اکانت فیسبوک به استیمت میتونی 50تا تا اسلات بیشتر بگیری.
احتمالاً دلیل اینکارشون اینه که سرورها رو آزاد تر کنن. حداکثر فریند فک کنم 250تاس برای لول 1, حالا بالافرض فقط 5 میلیون اکانت با 200تا فریند, چقدر اطلاعات باید جا به جا کنن بین هم دیگه ؟ چقدر فشار الکی و بی مصرف میاد روی سرورهای استیم ؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: i am dead
i am dead@
کلا کاسبیه میخوان ازت پول بکشن.به نظر خودم استیم خیلی افول کرده با وجود این همه پلتفرمی که اومده . دلیلی که ازش نمیرم اینه کلی بازی دارم روش این که بخوام رو ده تا پلتفرم بازی کنم حس خوشایندی نداره.
البته یادمه از اولم این قانون باید پنج دلار حتما میخریدی یا به بازی تو اکانتت بود.
این قانون که گذاشتن خیلی به نفع کاربران هست
شما نمیدونم بودید یا نه اما روزی 200 نفر رو باید بلاک و ریپورت میکردیم بخاطر اینکه سعی در اسکم کردن آیتم هامون داشتن
طرف میرفت دقیقه ای یه اکانت میساخت درجا پرایوت میکرد و میومد کاربران تازه وارد رو ادد میکرد بعد توی پیام هاش یه لینک به بیرون استیم میداد که باعث هک شدن اکانتش میشد
شما الآن دیگه یدونه از اینارو پیدا نمیکنید که صدقه سر قانون بازی خریدن تو استیمه

این قانون که گذاشتن خیلی به نفع کاربران هست
شما نمیدونم بودید یا نه اما روزی 200 نفر رو باید بلاک و ریپورت میکردیم بخاطر اینکه سعی در اسکم کردن آیتم هامون داشتن
طرف میرفت دقیقه ای یه اکانت میساخت درجا پرایوت میکرد و میومد کاربران تازه وارد رو ادد میکرد بعد توی پیام هاش یه لینک به بیرون استیم میداد که باعث هک شدن اکانتش میشد
شما الآن دیگه یدونه از اینارو پیدا نمیکنید که صدقه سر قانون بازی خریدن تو استیمه
این قانون خرید 5 دلار اولیه رو کاملا باهاش موافقم
دست این دزدا رو خوب کوتاه میکنه،متاسفانه توی خیلی از سایت ها و شبکه ها باید چنین قوانینی باشه که کاربر رو به نحوی مجبور به تایید هویت خودش بکنه،اینکه یه فرد واقعی هستش و نه یه اسکمر که همینطور هردنبیلی اکانت میسازه که اکانت ملت رو به سرقت ببره
به نظر من باید استفاده از استیم گارد هم اجباری بشه

این قانون خرید 5 دلار اولیه رو کاملا باهاش موافقم
دست این دزدا رو خوب کوتاه میکنه،متاسفانه توی خیلی از سایت ها و شبکه ها باید چنین قوانینی باشه که کاربر رو به نحوی مجبور به تایید هویت خودش بکنه،اینکه یه فرد واقعی هستش و نه یه اسکمر که همینطور هردنبیلی اکانت میسازه که اکانت ملت رو به سرقت ببره
به نظر من باید استفاده از استیم گارد هم اجباری بشه
تقریبا اجباری شده
اگر روی اسمارت فون تنظیم شده باشه => همه امکانات(ترید و استفاده از مارکت)
اگر روی ایمیل باشه => فقط کد تایید برای ورود
تنظیم هم نباشه اگر کسی پسوورد رو بلد باشه راحت وارد میشه

کدوم یکی از سرویسهای دیگه حتی میتونه نزدیک استیم بشه خود کمپانیهای اون سرویسها هم روشون نمیشه خودشون رو با استیم مقایسه کنن گندشون ماکرو سافته که چند ساله داره دست و پا میزنه یه استور داشته باشه و یکی در میون بازیهای انحصاریش بعد یه. مدت میاد رو استیم تنها سرویسیه که هم به نفع بازی سازه هم به نفغ بازی باز
بیشترین خدمت رو این سرویس به pc gaming انجام داد و یه عده از تعداد دوستان ایراد میگیرن اینم باید سرویسهاشو ماهانه چند دلار بگیره که واسه بازی آنلاین مجبور بشن سالانه دلار خرج کنن تا حساب کار دستشون بیاد و قدرشو بدون اضافه کردن قابلیت steam refund یعنی نهایت مشتری مداری کدوم سرویس جرات کرده همچین کاری بکنه که اگه از بازیی که خوشت نیومد به هر دلیل بدون هیچ اما و اگری پولت رو تمام و کمال بگیری

send from my z3+
تو رو خدا فن بوی استیم نشین مثل کنسولا دیگه. استیم سیستم بی ایرادی نیست.
سیستم ریفاند رو در نظر بگیریم، اصلاً سیستم ریفاند استیم با GoG قابل مقایسه نیست.
XBL هم قدیمی‌تر از استیمه.
کاری که استیم برای PC Gaming کرد فوق العاده‌س منتها من نمیدونم چرا از اینکه رقیب براش پیدا بشه ناراحتین؟
تو هر کاری اگه رقیب باشه، شما اگه یه شرکت بهتر بیاد میتونی بری از اون خدمات بگیری یا شرکتی که داره بهت خدمات میده برای حفظ کاربراش امکاناتش رو بیشتر می‌کنه.
اینکه هر کی به استیم انتقاد میکنه بهش بپریم که درست نیست.
استیم اون پلتفرمی بود که ماها رو مجبور کرد واقعاً مالک بازیهامون نباشیم، یعنی در کنار همۀ خدماتش یه همچین ضرر بزرگی به ما زد.
کلاً با فن بوی بازی راه رو برای مونوپلی تو هیچ چیزی باز نکنین. من به عنوان یه PC Gamer و کسی که PS4 داره ، اصلاً نمیفهمم چرا یه نفر باید از شکست پلتفرمهای رقیب خوشحال باشه.

پ.ن.: اشتراک ماهانه کنسولها فقط برای آنلاین بازی کردن نیست، ماهی چنتا بازی مجانی روی تمام پلتفرمها فعال سونی + تخفیف روی همۀ پیش خریدها و امکانات از این دست ارزش ماهی 15-20 هزار تومن رو داره.

تو رو خدا فن بوی استیم نشین مثل کنسولا دیگه. استیم سیستم بی ایرادی نیست.
سیستم ریفاند رو در نظر بگیریم، اصلاً سیستم ریفاند استیم با GoG قابل مقایسه نیست.
XBL هم قدیمی‌تر از استیمه.
کاری که استیم برای PC Gaming کرد فوق العاده‌س منتها من نمیدونم چرا از اینکه رقیب براش پیدا بشه ناراحتین؟
تو هر کاری اگه رقیب باشه، شما اگه یه شرکت بهتر بیاد میتونی بری از اون خدمات بگیری یا شرکتی که داره بهت خدمات میده برای حفظ کاربراش امکاناتش رو بیشتر می‌کنه.
اینکه هر کی به استیم انتقاد میکنه بهش بپریم که درست نیست.
استیم اون پلتفرمی بود که ماها رو مجبور کرد واقعاً مالک بازیهامون نباشیم، یعنی در کنار همۀ خدماتش یه همچین ضرر بزرگی به ما زد.
کلاً با فن بوی بازی راه رو برای مونوپلی تو هیچ چیزی باز نکنین. من به عنوان یه PC Gamer و کسی که PS4 داره ، اصلاً نمیفهمم چرا یه نفر باید از شکست پلتفرمهای رقیب خوشحال باشه.

پ.ن.: اشتراک ماهانه کنسولها فقط برای آنلاین بازی کردن نیست، ماهی چنتا بازی مجانی روی تمام پلتفرمها فعال سونی + تخفیف روی همۀ پیش خریدها و امکانات از این دست ارزش ماهی 15-20 هزار تومن رو داره.
قطعا هیچ سیستمی بدون ایراد نیست و اصلا بحث فن بودن یا نبودن نیست ارزش یه چیر بر اساس تناسب خوبیها و بدی های اون معیار سنجی میشه و بی انصافیه وقتی خوبی های یه موضوع خیلی بیشتر از بدی هاش باشه و ما بخاطر کوچکترینه این مشکلات کل موضوع رو زیر سوال ببریم و نفیش کنیم

• Like
Reactions: mansour2023
قطعا هیچ سیستمی بدون ایراد نیست و اصلا بحث فن بودن یا نبودن نیست ارزش یه چیر بر اساس تناسب خوبیها و بدی های اون معیار سنجی میشه و بی انصافیه وقتی خوبی های یه موضوع خیلی بیشتر از بدی هاش باشه و ما بخاطر کوچکترینه این مشکلات کل موضوع رو زیر سوال ببریم و نفیش کنیم
حالا مگه ما منکر خوب بودن استیم شدیم؟
انتقاد به یه بخش یه چیز رو نمیشه به مخالفت با کل اون نسبت داد
با هر معیاری که در نظر بگیری بازم استیم با اختلاف نسبت به باقی پلتفرم ها روی pc بهتره و شکی هم درش نیست

• Like
Reactions: jeenas
کسی killing Floor 2 رو تا حالا بازی کرده؟ بازی خوبیه؟ پلیر هاش زیادن؟ آف خورده
بازی خیلی خوبیه اما بهتره اول گیم پلی هاش رو ببینی داخل یوتیوب. البته 29 ساعت برای تست کردن رایگان هنوز وقت هست.
پلیراش همین الان 13.705 تا هست که بنظرم مناسبه. البته تا آخر شب بیشتر هم میشه.
Killing Floor 2 · AppID: 232090

• Like
Reactions: -Poormaz-
کسی killing Floor 2 رو تا حالا بازی کرده؟ بازی خوبیه؟ پلیر هاش زیادن؟ آف خورده
من زیاد بازی میکردم از اخرین اپدیتی که براش اومد هنوز بازی نکردم چون حوصله اپدیت نداشتم
بازیش فوق العادس نسبت به قیمتش
پلیر هم زیاد داره ولی گاها توی hell on earth یا درکل مودهای سخت یکم مچ پیدا کردن طول میکشه وگرنه رو نرمال که قبل از کلیک کردن مچ پیدا میکنه (دلیلشم اینه که باید حرفه ای باشید وگرنه تو همون حالت نرمال هم ممکنه ببازید)
سرور لیستم داره برای مود های سختتر میشه از اون استفاده کرد
درکل اگه کسیو دارید باهاش بازی کنید شدیدا پیشنهاد میشه چون بصورت گروه میشید و تو هر wave تعداد زامبی ها بیشتر و سختتر میشه دور آخر هم باس فایت هست
بازی قشنگ و سرگرم کننده ای هست + هر 24 ساعت هم ایتم دراپ میکنه و امکان فروشش هست (البته ممکنه تو اپدیت اخر عوض شده باشه ولی قبلش که اینطور بود) معمولا هم ارزششون بالای 5 سنت هست یبار که ایتم 20 سنتی برام دراپ شد فک کنم اسکین هندگان بود

• Like
Reactions: -Poormaz-

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• 007
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or