Steam فروشگاه رسمی Valve [پست اول خوانده شود]

درود رفقا

خیلی وقت بود که میخواستم پست اول رو یه آپدیت اساسی و بدرد بخور و فوق العاده مهم که مخصوص کاربرای داخل کشور هستش رو باهاتون به اشتراک بذارم که خوشبختانه امروز این فرصت نصیبم شد ،

اول از همه یه تشکر ویژه میکنم از دوست خوبم سروش عزیز بابت ایجاد این تاپیک در سال ۲۰۰۸ و معرفی استیم و ویژگی هاش در اون دوران و جمع آوری مطالب مفید و مناسب در اون تایم ، از اونجایی که سالهاس به فروم سر نزدن تصمیم گرفتم مسیولیت بروز رسانی تاپیک رو بعهده بگیرم ، پس بهتره جای مقایسه xfire با استیم و آشنایی با تریدینگ کارت و بج کردنشون و چندین نکات تاریخ مصرف گذشته که همه تونم توش استاد هستین ‘ نکاتی رو بهش بپردازیم که تقریبا همه مون تو ۱/۲ سال اخیر بصورت مستقیم و غیر مستقیم باهاش سروکار داشتیم و اون چیزی نیست جز بن!!

با شروع فعالیت استیم مارکت منم بصورت جدی از اون دوران شروع به تریدینگ و کسب درآمد کردم و زندگی در استیم بخش مهمی از زندگی واقعیم رو تشکیل داده بود، طبیعتا بخاطر محدوده جغرافیایی و البته تراکنش های مالی بالایی که داشتم تقریبا با همه جور بنی مواجه شدم که هردفعه هم موفق شدم با تلاشهای زیاد و تصمیمات درست تو اون لحظه اکانت رو پس بگیرم ، اینارو گفتم که متوجه شید تمام نکاتی که بهتون انتقال میدم تمامش تجربه ش شخصیم بوده و ماحصل سروکله زدن با چندین اپراتور و پشتیبانی استیم تو ۱۰/۱۵ سال اخیر !! نه سرچ کردن تو یوتیوب و ۴ تا پیج که هیچکدومشونم به جرات میگم ۳۰ درصد بچه های اینجا تجربه ندارن ، پس چیزایی که بهتون میگم رو گوش ندید (( انجام بدید ))

Steam B 1.png

همونطور که میدونید استیم از ۲ دامنه متفاوت یکی برای فروشگاهش و یکی برای مارکتش استفاده میکنه ، نکته ای که میخوایم راجبش حرف بزنیم بخش store هست که متاسفانه بیشترین تلفات رو هم تو این بخش داشتیم ، احتمالا نمیدونید که وقتی آیتمی رو ( مثل کلید tf2) داخل استیم مارکت برای فروش قرار میدید ایمیلی که بعد از فروش اون ایتم دریافت میکنید داخلش ip و محل جغرافیای جایی که هستید رو نشون نمیده! اما با خرید از استور استیم ip و کشوری که باهاش بازی و یا آیتم in-game خریداری کردید رو نمایش میده، برای همینه که خیلیاتون با وجود فروش کلید تو مارکت هنوز براتون اتفاقی نیوفتاده ، اما بینتون هستن کسانی که بدون وصل بودن vpn از استیم بازی خریدن و اکانتشون بن دایم شده ، اگه از جمله کاربرایی هستید که به خرید آیتم از داخل shop بازی مث کانتر و دوتا و حتی tf2 علاقه دارید و به کرات اینکارو انجام میدید بشدت مراقب باشید، چون این مورد هم دقیقا مث خرید بازی از استور استیم هستشو ممکنه اولین اشتباهتون آخرین اشتباهتون باشه و اکانت چندین هزار دلاریتون رو از دست بدین ، مشکلی که متاسفانه برای من هم یکبار پیش اومد و با خرید ایتم از شاپ بازی اکانتم شناسایی شد ، همونطور که میدونید استیم پشتیبانی از کشور ما نمیکنه ، پس قبل اینکه کارتون به اما و اگر برسه سعی کنید تا جایی که زورتون میرسه مجهز و حساب شده کار کنید تا خدای نکرده مشکلی براتون پیش نیاد، من در مورد بن شدن از استیم مارکت و حجم قرار دادن تعداد زیاد آیتم تو مارکت جسته گریخته چیزایی شنیدم ، اما خب چون تا حالا برای خودم پیش نیومده بود سعی کردم این مورد رو لحاظ نکنم و هر اون چیزی که برام اتفاق افتاده رو بهتون بگم، البته این به معنی این نیست که مراقب نباشید ، این بخش رو براتون ساده ترش کنم و برم سراغ بخشای بعدی ، حتما حتما قبل از لاگین کردن به اکانتتون از یه vpn خوب مث Nord و express vpn با قابلیت killswitch استفاده کنید تا کمترین خطر و ریسک رو هنگام فعالیت تو استیم داشته باشید،

Steam B 6.png

بالاتر گفتم که خرید و فروش از مارکت با استور تفاوتهایی داره ، تو تصاویر زیر به وضوح میبینید که با خرید از استور ip کشوری که ازش خرید کردید قابل رویته ( حتی ایران !! ) اما تو خرید و فروش ایتم از مارکت چنین اتفاقی رخ نمیده!! البته که این به معنای کم ریسک بودن فعالیت در مارکت نیس!! اما میشه به این جمع بندی رسید که خطرات بن شدن و حساسیت تو بخش استور و بخشهای مربوط بهش بیشتر از مارکته !! پس بهتره هردو رو به یک چشم نگاه کنید و برای محافظت از اکانتتون قبل از لاگین کردن و فعالیت از طریق وب و کلاینت حتما به فکر تهیه یه vpn درجه ۱ باشید که میتونه از هرچیزی واجب تر باشه!!

خرید از استور :

1.jpeg 2.jpeg

خرید از مارکت :

photo_2025-11-29_15-54-05.jpg

Steam B 2.png

متاسفانه تعداد زیادی از دوستان و کاربرای ایرانی بخاطر خرید بازی مورد نظرشون با پرداخت فقط چند دلار کمتر برای تغییر ریجن اکانتشون ' دست به دامن سایتها و سورسهایی میشن که واقعا مشخص نیس با چه ساز و کاری این تغییر ریجن رو انجام میدن ، متاسفانه اونا فقط پول رو دریافت میکنن و عملا بدون هیچگونه ضمانتی از عواقب بعد از تغییر ریجن ' شونه خالی میکنن و پیگیری و پشتیبانی شون هم عملا بی ثمره ، پس بهتره قبل از اینکه این مسیر پر ریسک رو انجام بدین قبلش خوب به تمام اتفاقای بعدش فکر کنید و ببینید اصن ارزش داره بخاطر چند دلار کمتر اکانت ارزشمندتون رو بدست کسانی بدید که مشخص نیس از چه طریق و کارت اعتباری قراره براتون فرآیند تغییر ریجن رو انجام بدن ،

Steam B 3.png

ذکر این نکته ضروریه که حتی نفس کشیدن در استیم هم برای کاربرای ایرانی ممنوعه ، پس همیشه باید چراغ خاموش مشغول فعالیت تو استیم باشیم چه برسه به این که بخوایم ازشون بابت چیزی درخواست هم داشته باشیم، اینکه من چندبار تا حالا درخواست دادم و اتفاقی نیوفتاده بیشتر به خوش شانسی اون شخص مربوط میشه نه کم خطر بودن اینکار ، پس سعی کنید تا جایی که امکان داره از هرگونه تماس مستقیم و غیر مستقیم با ساپورت اجتناب کنید . پیشنهاد من بهتون اینه قبل از خرید بازی که روش ۲ به شک هستید حتما نسخه کرکی رو امتحان کنید تا مطمین شید با چه عنوانی طرفید که دیگه سمت ریفاندشم نرید !

Steam B 4.png

این نکته ای که میگم خیلی خیلی مهمه و حتی برای من هم یکبار اتفاق افتاده ! به هیچ وجه یوزر پستون رو به کاربرای دیگه و یا حتی با دوستانتون به اشتراک نذارید . ممکنه اطلاعات حساب کاربری تون رو به یکی از دوستانتون که خیلی هم ادم مطمینی هست بدید و اون با کامپیوتر خودش با اکانت شما لاگین کنه و کارش که تموم شد لاگ اوت کنه و اکانت رو دوباره پس بگیرید ، تا اینجا یه اتفاق کاملا عادی و به ظاهر بی خطر افتاده، اما بارها پیش اومده شخصی که قبلا با اکانت شما لاگین کرده بوده ترید مشکوک و یا خرید آیتم و یا بازی بدون استفاده از vpn برای اکانت خودش انجام داده و اکانتش فلگ شده و استیم اکانت شما رو هم به عنوان اکانت دوم اون شخص تشخیص داده و شما هم پاسوز دوستانتون شدید، برای همین به هیچ وجه ، تکرار میکنم به هیچ وجه اطلاعات کاربری تون رو به هیچکسی ندید ،

Steam B 5.png

تو این ۱/۲ سال اخیر متاسفانه حجم قفل شدن اکانتای کاربرای ایرانی بشدت بالا رفته ! یکی از کم ریسک ترین یا بهتر بگم safe ترین کارایی که میشه برای حفظ و نگهداری اکانتتون انجام بدین استفاده و خرید cdkey هستش ، درسته که خود فروشگاه استیم همه بازیارو بصورت یکدست و طبقه بندی شده قرار میده و چک کردنش چشم نوازه و شما رو از طرق مختلف تخفیفایی که مد نظرتونه آگاه میکنه ، اما بد نیس عادت کنید به سر زدن سایتهای خارجی و معتبر فروش cdkey , بعضا دیده شده به مناسبتهای مختلف عناوینی با تخفیفای فوق العاده که حتی از استیم هم قیمتش مناسبتر بوده ، در ادامه دوتا از بهترین و رقابتی ترین سورس های معتبر که شخصا ازشون خرید کردمو راضی بودم رو قرار میدم .

Buy Games, Gift Cards & Top Ups Cheaper
https://www.kinguin.net/

تو این سالها هرکدوم از دوستان که خبر قفل شدن اکانتش رو اینجا میذاشت میدیدم واقعا از ته دلم ناراحت میشدم ، چون بارها این اتفاق برای خودم افتاده بود و مث سقفی میمونه که آوار میشه رو سر آدم، متاسفانه اتفاقی هم نیس که کسی کاری از دستش بر بیاد، فقط خود اون شخصه و اون پشتیبانی که قراره باهاش مکاتبه کنه ، وقتی هم که متوجه میشن ایرانی هستی که کلا جوابتو نمیدن ، چه برسه به اینکه بتونی باهاشون به یه تعاملی برسی،

به جرات میتونم بگم تا بحال بیشتر از ۸/۹ بار با ساپورت استیم تماس داشتم و وقتی متوجه بشن داخل ایران هستید ‘ در بهترین حالت بهتون میگن در لوکیشن و جایی باشید که بتونیم بهتون خدمات بدیم ، و بعدش هم باید ثابت کنید که شهروند کشوری غیر از ایران هستید و بعد از احراز هویت باید فیش پرداخت اینترنت و برق و هرچیزی که مالکیت تون رو در اونجا اثبات میکنه براشون ارسال کنید ، ینی عملا امکان بازپس گیری اکانتتون به صفر میل میکنه ، پس تا جایی که میتونید از کارای پر ریسک دوری کنید ،

تقریبا میتونم بگم من هرچی تو این سالها راجب بن و راهکار های جلوگیری ازش تجربه داشتم رو باهاتون به اشتراک گذاشتم ، حتی اگه کمک حال ۴ نفرتونم بوده باشم ینی من کارمو کردم ،

در آخر امیدوارم هیچ وقت نه فقط تو دنیای سرگرمی و بازی ، بلکه تو زندگی واقعی تون هم دچار مشکل نشید و همه تون از آسیب و خطر دور بمونید،

حراج آخر سال خوبی داشته باشیم 😉

Attachments

• Steam B 2.png
    Steam B 2.png
    13.4 KB · مشاهده: 5
  • 1.jpeg
    1.jpeg
    37.2 KB · مشاهده: 5
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    59.2 KB · مشاهده: 5
آخرین ویرایش:
Steam Greenlight :: Squad

لطفا به این بازی رای بدید :)
فعلا توی مرحله ساخت pe-alpha هستن و دارن روی گیم پلی infantry/پیاده نظام بازی کار میکنن،اما توی آینده مپ های خیلی بزرگتر و متنوع تر،faction های بیشتر (روسیه،آلمان،یه چیزی شبیه MEC :d و ... ) و وسایل نقلیه مختلف به بازی اضافه میشه (یاز ماشین های ساده تا هلیکوپتر،جت و ... )

اگه با بازی قبلی سازنده های squad آشنا نباشید ممکنه بگید: "خوب این که همون Insurgency هست :| " اما نیست :d
Squad خیلی بزرگتر هست نسبت به Insurgency،هدف Insurgency نشون دادن مبارزه های CQB توی مپ های با ابعاد کوچیک هست،هدف Squad مبارزه های توی ابعاد بزرگ ( مپ های 100 نفره - 50vs50 ) هست که شامل گیاده نظام،وسایل نقلیه مختلف و ... میشه.
باز الان یه مسئله ای پیش میاد: "یعنی Squad یدونه بتلفیلد دیگست؟! :| "
خیر :|
توی Squad همکاری تیمی و ارتباط بین بازیکن ها خیلی مهمه،طوری که هر squad داخل تیم ها یه نقش و وظیفه خاصی داشته باشه و اگه به اون عمل نکنه ممکنه کل تیم ببازن :| :d برای همین اسم بازی رو گزاشتن "Squad" ،چون بازی تیمی خیلی خیلی مهم هست :|
مورد دیگه آرکید بودن بتلفیلد هست،Squad و بازی قبل اون Project Reality خیلی واقع گرایانه تر و tactical تر از سری بتلفیلد هستن،مخصوصا اگه بخوایم این 2-3 شماره اخیر بتلفیلد رو در نظر بگیریم،تنها شباهتشون بعاد بزرگ مپ ها و وسایل نقلیه هست.
و بالاخره یه مورد دیگه : Arma... با این توضیحات ممکن هست بگیر که خوب Squad شبیه سری Arma هستش.
آرخ خوب به نظرم خودم هم بیشترین شباهت رو به سری بازی های Arma داره ولی با یه فرق خیلی بزرگ،به اندازه آرما realistic و hardcore نیست :d

خیلی ساده بخوام بگم Squad/Project Reality اون مرز و فضای خالی بین بازی ای شوتر آرکید و simulation رو پر میکنه،به اندازه بتلفیلد آرکید و fast paced نیست و از اون طرف به اندازه Arma بیش از حد حالت واقع گرایانه نداره،یه دوستی بود میگفت آرما خیلی خوبه ولی دیگه زیادی realistic هست طوری که توی مولتی پلیر نمیشه ازش خیلی لذت برد :|

سازنده های Squad قبلا یه Mod ساختن به اسم Project Reality برای بتلفیلد 2،و با اون ماد تا حد زیادی به هدفشون رسیدن.میتونم بگم بهترین و بالانس ترین بازی شوتر مولتی پلیری هست که تا حالا بازی کردم،الان خودم حدود 2-3 ساله که دارم این ماد رو بازی میکنم و تا حالا چیزی شبیهش رو ندیدم.
برای همین به Squad شدیدا و به طرز عحیبی امیدوارم و هر طور که بشه سعی میکنم سازنده هاش رو ساپورت کنم :d

من از روی بیکاری یه تاپیک ناقص :| برای Project Reality زده بودم،اگه میخواید بدونید تقریبا با چه بازی طرف هستید یه نگاه به این تاپیک بندازید :| :d :

http://forum.bazicenter.com/thread88958/

در کل اینکه بهشون رای بدید و spread the word و از اینجور حرفا :d اینجور بازی های مستقل مهمترین چیزی که لازم دارن ساپورت از طرف community و مردم هست....

+
[MENTION=91752]FPS Eager[/MENTION]
ای بابا من الان پستت رو دیدم :|
طرف چجور پولی رو بهت قول داد بده؟ :| چون هر چی داستان اسکم و ... هست بیشترش پای پول واقعی (paypal و ... ) در میونه.
همونطور که توی چت هم بهت گفتم بهترین کار این بود با key ترید میکردی،اینجوری ترید همزمان بود و با تاییدیه هایی که استیم به ایمیل میفرسته احتمال اسکم کردن تقریبا صفر میشه :(

آخرین ویرایش:
قربون معرفتت.
توی csgo loung گفته که هر نایفی رو با پول نقد میخره. منم ادش کردم و حرف زدیم بهش گفتم middleman بیاریم گفت یه نگاه به پروفایل من بنداز من سابقه دارم، طرف badge 11ساله استیم رو داره!!!!این همه آیتم این همه rep....شما بودی شک میکردی؟! :|
منم offer کردم اونم بلاک کرد...
قصه ما به سررسید؛300تومن پول به فنا رفت.
...دم به استیمی که طرف با 11سال سابقه و این همه آیتم میاد اسکم میکنه.
حدس میزنم اکانت رو هک کرده از یکی دیگه.
من تاحالا تجربه اسکم شدن نداشتم هیچ جوری میشه استیم برگردونه آیتم رو؟

ناراحت شدم این ایتم با ارزش این جوری سرش اومد ! . وقتی گفتی این ایتم رو داری خواستم همون اول بهت بگم مواظب باش توی تریدش ولی فکر نمی کردم به این سرعت بخوای بفروشیش ! . این طوری که بچه ها گفتن شما ایتمت Marketable بوده خب راحت توی خود مارکت استیم می فروختی با پولش کلید می خریدی یا هر چیی می خواستی . دوم اینکه به +rep بالا در مورد همه نمیشه اعتماد کامل کرد مخصوصا وقتی طرف رو اصلا نمی شناسی . این طرف که شما لینک اکانتش رو گذاشتی توی این 10 سال 19 تا بازی رو اکانتش داره !! یعنی اصلا بازی نمی کنه ! کلا استیم براش حکم ترید و دلالی داره !

از چت ـی که با هم داشتید احیانا عکس نگرفتی ؟ اگر عکس داشته باشی شاید بیشتر بهت کمک کنه !

امیدوارم بتونی برش گردونی هر چند بعید می دونم ! . به هر حال اگر هم نشد ناراحت نشو ، اتفاقی هست که افتاده ، برای موارد اینده برای ایتم های با ارزش بیشتر دقت کنید !.

تشکر از همگی دمتون گرم.
100درصد اشتباه خودم بود که نفروختمش تو مارکت من 2تا نایف قبلی و کلی آیتم دیگه که داشتم رو توی مارکت فروختم و باهاشون بازی خریدم ولی از زمانی که گیفت های روسی رو اینجوری کردن دیگه نمیشد. [MENTION=37854]Kurt117[/MENTION] بهم گفت منم قرار بود همون کارو کنم که این یارو پیداش شد نظرمو عوض کرد....
حالا من به ساپورت هم گفتم و منتظرم...هرچند چشمم آب نمیخوره.
بازم مرسی که ریپورتش کردید :x

قربون معرفتت.
توی csgo loung گفته که هر نایفی رو با پول نقد میخره. منم ادش کردم و حرف زدیم بهش گفتم middleman بیاریم گفت یه نگاه به پروفایل من بنداز من سابقه دارم، طرف badge 11ساله استیم رو داره!!!!این همه آیتم این همه rep....شما بودی شک میکردی؟! :|
منم offer کردم اونم بلاک کرد...
قصه ما به سررسید؛300تومن پول به فنا رفت.
...دم به استیمی که طرف با 11سال سابقه و این همه آیتم میاد اسکم میکنه.
حدس میزنم اکانت رو هک کرده از یکی دیگه.
من تاحالا تجربه اسکم شدن نداشتم هیچ جوری میشه استیم برگردونه آیتم رو؟

از خوندن اتفاقی که واسه تون افتاده متاسف شدم. حرف های بچه ها دال بر این که بهترین راه تماس با استیم ساپورت هستش و ترجیحا باید از چتی که با طرف داشتی اسکرین شات بدی به ساپورت تایید میشه. بفرست واسه شون، احتمال این که آیتمت رو برگردونند هست (هر چند که سر تریدهایی که یک طرفش خالیه کلی تذکر میدن که ممکنه اسکم باشه و... و ساپورت ممکنه نسبت به گذشته همکاری اش کمتر باشه).

در کل توی اعتماد کردن به طرف اشتباه کردی. توضیح میدم، بچه های دیگه هم بخونند که این اتفاقات تکرار نشه.

معیارهایی که باعث اعتماد شما به پروفایل طرف میشه:

1. تعداد بازی هایی که طرف داره: معمولا اسکمرها چون می دونند که اکانت شون به زودی به باد فنا میره زیاد خرج نمی کنند که پر بازی کنندش. اکانت های بالای 100 بازی تازه قابل اعتماد میشن و بالای 500 بازی درجه اعتماد بالاتر میره.

2. Rep مثبت زیادی که طرف داره: توضیح این که یه عده اصلا به این عامل اعتقاد ندارند و فقط Rep سایت هایی مثل Steamtrades یا Redd*i*t رو قبول دارند (چون میگن طرف می تونه به راحتی همه Rep های منفی و گزارش کلاه برداری هاش رو از اکانت استیمش پاک کنه و بذاره فقط Rep های مثبت که اکانت های دیگه خودش و رفیق هاش بهش دادند باقی بمونه)! ولی حتی اگر هم بخوای به این عامل اعتماد کنی حتما حتما باید دقت کنی که Rep های طرف در طی مدت زمان زیادی بهش داده شده باشند. این اکانت حدود 180 تا Rep داره، اون وقت همه شون توی 4 ماه اخیر (از ژانویه به این ور) به طرف داده شدند! خوب چقدر احتمال واقعی بودن یه همچین چیزی وجود داره؟

3. تعداد Trade هایی که طرف داشته: سابقه اش رو توی دنیای Trade نشون میده.

4. تعداد سال هایی که از عضویتش توی استیم گذشته: نشون میده حداقل طرف همین دیروز عضو استیم نشده مثل خیلی از اسکمرها!

5. اسم و اوتار اکانتش رو هی تند تند پشت سر هم عوض نمی کنه: کاری که اسکمرها می کنند تا رد گم کنند! آدم های درست اگر هم اسم عوض کنند اسم قبلی و فعلی شون به هم شبیهه (مثلا hunter387 بوده بعد شده hunter387-Dying بعد شده hunter387-Dead و بعد hunter387-Zombie آخرین اسمشه)!

6. چک کردن اکانت Steamrep طرف: این بابا توی Steamrep یه گزارش اسکم (Unconfirmed Report) داره مال همین چند روز قبل! به این معنی که یه نفر گزارشش کرده، ولی هنوز سایت Steamrep به گزارش رسیدگی نکرده. این جور موقع ها می تونی بری شکایت طرف رو ببینی که چی بوده. در این مورد شکایت طرف مورد واضح اسکم پی پال بوده (مشابه مورد شما).

توضیح این که هیچ چیز صد در صد نیست و حتی ممکنه یکی همه این موارد رو هم داشته باشه ولی اسکمر باشه، اما هر چی تعداد فاکتورهای مثبتش بیشتر بشه احتمال کلاه بردار بودنش پایین تر میاد و قابل اعتمادتر میشه.

-----------------------------------------------------
در مورد این بابا، احتمالا یه کلاه بردار بوده که مدت ها گشته و یه اکانت قدیمی بیکار مونده رو پیدا کرده، یا هکش کرده یا به قیمت ارزون خریدتش، با تعداد زیادی اکانت Alt و دوستان و آشنایان و... روزی چند تا Rep بهش داده، و هی تند تند داره باهاش اسکم می کنه و بعد از هر اسکم سریع اسم و اوتار اکانت رو عوض می کنه که لو نره!

در هر حال غمت نباشه. واسه همه پیش میاد (سر خودم هم تا دلت بخواد اومده). امیدوارم دیگه هیچ وقت گیر این عوضی ها نیافتی!
9676142834682340855_(2686).gif

اینطوری می‌کنین ملت فکر می‌کنن جدا اسکمر هستم :دی من فقط از کسایی‌ که دارا هستن آیتم هارو با بهترین قیمت میگیرم برا ندار ها.:دی. نمیدونم کی‌ باب کرده اینو که من اسکمرم :دی
به جان خودم، به پیر، به پیغمبر، این دفعه به عنوان آدم درست مثال زدمت!
1ob5x5wedx3f85y1zowo.png

میگی نه، یه بار دیگه دقیق تر بخونش!
f40bs9muib0ac5tfyht.gif
i was talking to ali
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
مثالی که برای اسم اسکمر زدی رو دوست داشتم ! انتخاب خیلی خوبی بود ! :دی
قشنگ بزرگترین اسکمر تاریخ رو انتخاب کردی :دی
اون که البته!
1jan5gm8jq5kplnd0pvz.png

اینطوری می‌کنین ملت فکر می‌کنن جدا اسکمر هستم :دی من فقط از کسایی‌ که دارا هستن آیتم هارو با بهترین قیمت میگیرم برا ندار ها.:دی. نمیدونم کی‌ باب کرده اینو که من اسکمرم :دی
به جان خودم، به پیر، به پیغمبر، این دفعه به عنوان آدم درست مثال زدمت!
1ob5x5wedx3f85y1zowo.png

میگی نه، یه بار دیگه دقیق تر بخونش!
f40bs9muib0ac5tfyht.gif

----------------------------------------------
i was talking to ali
biggrin1.gif

یه دفعه هم که می خوایم یه چیز مثبت راجع بهت بگیم خودت نمی ذاری!! :دی

آخرین ویرایش:
سلام بر همه

یه سوال سایتی رو میشناسید که بازیها رو برای فروش بزاره یا بهش بگیم بازی مد نظرو بخره رو سایت بزاره بعد خرید کنیم ؟

من خودم یکی رو مشناختم که الان افلاینه روزی یه بار میاد کسی رو نمیشناسم بهش اعتماد کنم اگه کسی رو میشناسید بگید این بازی رو میخواهم بخرم War for the Overworld .

این بازی دقیقا شبیه dungeon keeper هست که بچه بودم بازی میکردم بعضی از جا ها هم اینو نسخه شماره سوم این بازی میدونن ولی تا جایی که میدونم شرکت سازندس عوض شده ولی دقیقا بازی همونه و یکی از بازهای هست که دلم میخواست ادامه داشته باشه ...........

اگه جایی رو میشناسید تو پیام خصوصی بگید .......

درسته همیشه حواستون باشه
یکی منو ادد کرده بود به من میگفت یه سری از ایتم هاتو میخرم 20$ من بهش گفتم کل ایتم ها من 5$ دلار هم نمیرزن چرا میخوای 20$ دلار فقط واسه این چندتا چیز بدی بخری دقیق یادم نمیاد اینایی که نوشتم اینجا درست باشه یا نه یا اون دقیق چی جواب داد اما خلاصه گفتم بیا این ایتم هارو من 20$ هم نمیخوام یه treasure key dota 2 بخره 2$ قبول نکرد گفت با بول steam میده منم ازش معذرت خواستم گفتم نیمشه
چون حتی اگر قبول کنه اون اول بده امکانش هست با Credit card دزدی ایتم هارو خریده باشه اون وقت خود به خود امکانش هست اون ایتم رو از شما یا اون بول رو از شما بس بگیرن
البته نمیدونم تو steam هم اینطوری هست یا نه
اما وقتی با Gold تو wow یه mount خریدم (که البته اشتباه کردم همیشه کار غلط یا غیر قانونی اخرو عاقبت نداره ایشالا خدا از سر تخسیرات من بگذره :d) همینطوری شد یعنی با Credit card دزدی خریده بود اون هم اول mount رو به من داد اما 1-2 روز بعدش یه دیدم mount نیست که معلوم شد از Credit card دزدی او به support هم ticket دادم گفتن نمیشه کاری کرد البته دقیق یادم نمیاد چی گفت اما در کل گفت که نمیشه کاری کرد به گمانم
حالا یه چیز دیگه اینکه اگر بهتون سایتی دادن که شبیه به سایت steam ّبود اما فرق داشت به هیچ وجه داخلش نرید یا به هیچ وجه user name.password اتون رو نزنید
یعنی اگر community دادن بهتون دقیق باید این شکل باشه steamcommunity.com
steampowered.com
اگر کلامات دیگه ای قبل از com. بیدا گردید مواظب باشید داخلش نرید
البته سایت های دیگه مربوط به steam هستن با اسم های مختلف اما اول از سالم بودن اونا اول مطمئا شید بعد برید داخلش و login کنید

دوستان من بخوام روی دوتا سیستم استیمم رو داشته باشم چی کار کنم
یکبار این کارو کردم که استیم رو روی سیتم دوم نصب کردم دیدم دیگه روی هر دوسیستم تمام بازی هام رو میخواد دوباره نصب کنه و همه بازی هام پرید و نشناختشون

خوب Squad الان بازی اول توی Greenlight هست با ببیشتر از 27 هزار رای :)
به شخصه انتظار نداشتم انقدر زود این همه رای بیاره چون الان توی مراحل ابتدایی ساخت بازی هستن و خیلی از مواردی که قراره توی بازی باشن الان نیستن :d
سایت های خبری و معروف هم دارن در مورد بازی خبر میزارن که به تعداد رای هاش کمک میکنه :) :
Squad is a team FPS from the makers of Battlefield 2 mod Project Reality - PC Gamer
A Hardcore Shooter From The Makers Of One Of Battlefield's Best Mods | Kotaku Australia
Battlefield 2 Project Reality mod team working on full game | VG247

امیدوارم توی kickstarter هم بازی خوب عمل کنه :)
Squad یه بازی Tactical Shooter هست که توسط سازنده های Project Reality Bf داره ساخته میشه،هدف Squad مبارزه های توی ابعاد بزرگ بین فکشن های مختلف هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or