Steam فروشگاه رسمی Valve [پست اول خوانده شود]

* کاربرانی که در مورد فروشگاه های دیجیتالی گیم - گیفت - CD KEY و ... که جنبه ی تبلیغاتی داشته باشه پستی ارسال کنن دسترسیشون به سایت به مدت 2 هفته قطع خواهد شد .

دیدم همچین موضوعی توی این فروم نیست و بعضی ها هم دنبال خرید cdkey برای بعضی بازیها از جمله Counter Strike 1.6 و Source هستند گفتم این مطلب رو بذارم. بخونید شاید مشکلی رفع شد!! بعد از نصب این برنامه (اگر کاراییهاش شما را راضی کرد) میتونید منو ادد کنید. ای دی من در Steam:
DarkSoroush
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

مقدمه

Steam چیست!؟
Steam در سال 2002 توسط Valve با هدف ایجاد یک فروشگاه دیجیتال شروع به ساخت و در GDC سال 2003 به صورت رسمی پرده برداری شد. در ابتدا Steam یک نرمافزار جهت خرید اینترنتی بازی ها و دسترسی داشتن بازیکنان از هر کجا به بازیهایشان بود. ولی اکنون این نرمافزار قابلیت های دیگری مثل Achievement , شبکه دوستان آنلاین , ضد تقلب , دانلود مدیا و دهها سرویس دیگر را در خود جای داده و محبوب ترین نرمافزار مورد استفاده بازیکنان ویدیویی جهان نام گرفته است.

Steam با بیشترین طرفدار
طبق آخرین اطلاعات فاش شده شبکه Steam در تاریخ 2008-02-07 دارای 15 میلیون کاربر بوده است (آخرین آمار سیستم آنلاین Xfire حدود 7 میلیون کاربر است)

Steam یک شبکه آنلاین قدرتمند
طبق آخرین اطلاعات بیش از 200 سرور هاستینگ در 66 دیتا سنتر در تمام جهان متعلق به Steam است که رقمی باور نکردنی است.
serverRoom.gif

Steam مانند هیچ چیز!!
Steam سایت آمازون نیست و فقط محصولات را به فروش نمیرساند. این سرویس قوانینی دارد که شرکت های بازیسازی ای که میخواهند بازیهایشان را به او بسپارند باید به آن عمل کنند. یکی از این قوانین افت قیمت بازیها با گذشت زمان است. Steam در قبل از عرضه بازی , بازی را به قیمت زمان عرضه میفروشد و در اولین لحظات پس از عرضه بازی سرورهایش را برای دانلود فعال میکند همچنین بعد از گذشت مدتی خودش میزات قیمت بازیها را کاهش میدهد.
از سمت دیگر Steam پشتیبانی کامل بازیهای شرکت ها را بر عهده میگیرد, به همین دلیل در حال حاضر شرکت های بسیاری از جمله Strategy First, PopCap Games, THQ, 2K Games, Activision, Capcom, Codemasters,Eidos Interactive, EA, Firaxis Games, id Software, Ritual Entertainment, Rockstar Games, Sega, Take-Two Interactive, Epic Games, و Ubisoft با Steam جهت عرضه بازیها در فروشگاه دیجیتالی خود قرار داد بسته اند به طوری که در حال حاضر Steam بیش از 300 بازی از سبک اول شخص گرفته تا RPG و Racing را برای فروش و دانلود پشتیبانی میکند.

بدون جعبه!! فقط یک کد
بعد از خرید بازی Steam به شما جعبه یا هر چیز دیگری شبیه به CDKEY یا ... را تحویل نمیدهد. بلکه فقط نام بازی بعد از وارد کردن کدی که Steam به شما میدهد در اکانت مجانی شما فعال میشود و میتوانید آن را دانلود و بازی کنید. البته میتوانید از بازی بک آپ هم بگیرید و بعدا مجددا" بازی را در Steam نصب کنید تا مرحله دانلود حذف شود.
ولی مهم ترین موضوع این است که شما در هر کامپیوتری که با اکانت Steam خود وارد شوید میتوانید مجددا بازی را نصب کنید. این به آن معناست که مکان برای Steam معنایی ندارد و تنها نکته مهم اکانت شماست که این نکته بسیار جالب و مهم برای بازیکنان آنلاین و حرفه ای و قابل تشکر برای سایر بازیکنان است.

بهترین برای بازی آنلاین

مهم ترین نکات در بازی آنلاین چیست؟! این نیست که از شر دانلود آپدیت خلاص شوید؟! با دوستانی که در سرور ها بازی میکنند راحت تر ارتباط بر قرار کنید!؟ بدون وارد شدن به بازی سرورها را مرور کنید؟! بدانید دوستانتان اکنون در چه سروری هستند و ....
اینها همان چیزهایی است که Steam به شما میدهد!!

Steam هوشمند
یکی از مهمترین ویژگی های Steam دانلود خود به خود آپدیت ها است. شما نیازی ندارید که هر بار در صدها سایت به دنبال آپدیت های خود باشید. این وظیفه را Steam بر عهده میگیرد و خود به خود بازیهایتان را آپدیت میکند. نکته هوشمند این بحث اینجاست که Steam میداند چگونه آپدیت ها را دانلود کند. مثلا ممکن است آپدیتی برای یک Map در بازی Counter Strike: Source عرضه شده باشد ولی نکته مورد توجه اینجاست که شاید شما اصلا به آن آپدیت نیازی نداشته باشید. شما که در آن مپ نیستید و یا نکته ظریف تر اینکه مثلا آپدیتی برای افزایش کیفیت تکسچرهای DX8 عرضه شده است ولی شما بازی را در DX9 بازی میکنید و اصلا نیازی به آپدیت ندارید!! این زمانی است که شما از شر دانلود های نامربوط خلاص میشوید چرا که این موضوع را به Steam سپرده اید!! Steam به صورت هوشمندی بازی را کنترل میکند و در صورت مشاهده نیاز بازی به اطلاعات یک آپدیت و یا ... به دانلود آن میپردازد بدون اینکه در بازی کردن شما خللی ایجاد کند.
این موضوع جایی نمان تر میشود که شما در حال دانلود بازی COD4 (به فرض مثال در زمان عرضه این بازی) هستید و با توجه به سر و صدای ایجاد شده توسط این بازی نمیتوانید منتظر اتمام مراحل دانلود باشید!! این سخت است ولی باز هم Steam اینجاست. چیزی که مهم است این است که Steam اطلاعات را به صورت طبقه بندی شده دانلود میکند یعنی شما میتوانید در زمانی که دانلود حدود 60 الی 90 درصد است (با توجه به بازی) شروع به انجام بازی کنید!! چیزی که برای Steam واضح است این است که شما نمیتوانید تمام مراحل را یکباره بازی کنید و این زمانی کافی برای دانلود سایر مراحل و تکمیل بازی است. البته در همین حین در صورتی که شما به یک سری اطلاعات نیاز داشته باشید Steam ادامه دانلود را رها و سریعا به فایل مربوطه رسیدگی میکند تا مشکلی در بازی کردن شما ایجاد نشود. در اینترنت هایی با سرعت بالا این موضوع حداکثر با یک افت فریم یا ایست جزیی در بازی جهت دانلود فایل نمایان میشود.
اما این همه چیز نیست!! شاید سیستم شما 32 بیتی باشد. خب Steam در این موارد برای بازیهایی شبیه به Crysis دلیلی برای دانلود فایلهای 64 بیتی نمیبیند!! و یا هر گونه استثنا در سخت افزار باعث میشود که Steam بازی را توجه به محدودیت های مذکور دانلود کند که این موضوع حجم دانلود را در بیشتر موارد کاهش میدهد.
همچنین Steam میتواند فایلها را طبقه بندی شده در هارد جای دهد و با کنار هم قرار دادن فایلهای مورد نیاز بازی از افت فریم ناشی از پراکندگی اطلاعات بکاهد.

4d9afa9049.jpg

با دوستانتان باشید
در میان بازی با یکی از بازیکن ها صمیمی شده اید و دوست دارید ارتباطی با او برقرار کنید و در مورد زمان بازی و سرورهایی که او در آن بازی میکند اطلاعات داشته باشید!! این موضوع احتمالا بارها برای شما پیش آمده است و اکثرا با ایدی هایی برنامه های ارتباطی دیگر شبیه یاهو و ... سعی در حل آن داشته بودید ولی دیگر نیازی به آنها ندارید!! از آنجایی که اکثر گیمیرهای امروزی دارای یک ای دی Steam هستند میتوانید به راحتی آنها را ادد و از مصاحبت با اینها لذت ببرید. جدا از اینکه Steam اطلاعاتی همچون اینکه او در حال حاضر در حال انجام دادن چه بازی ای است و حتی ادرس سرور فرد را هم به شما میدهد و به راحتی میتوانید با او بازی کنید. به دور از این موضوع میتوانید در میان بازی با او چت کنید بدون آنکه از بازی خارج بشوید یا نیازمند فشردن ALT+TAB باشید.
از سوی دیگر شما میتوانید با مشاهده Steam ID افرادی که در حال حاضر با انها بازی میکنید برای هر کدام که علاقه دارید تقاضا نامه دوستی بفرستید!!

یکپارچه!!
لازم نیست شما حتما وارد بازی بشوید تا PING سرورهای مختلف را متوجه بشوید. لازم نیست حتما وارد سرور بشوید تا بازیکنانی که در سرور بازی میکنند را ببینید!! و ... .همه اینها را شما خارج از محیط بازی میتوانید توسط Steam تجربه کنید و این یعنی خلاصی از بارگذاری های پی در پی بازیهای سنگین این نسل.

امنیت
یکی از نکات مهم در بازیهای آنلاین امنیت بازیکن برای لذت بردن از بازی است و این دقیقا چیزی است که سیستم آنتی چیت Steam به شما هدیه میدهد. شما دوست ندارید در حال بازی کردن باشید و یک بازیکن تازه کار که به راحتی با دانلود چند مگا بایت اطلاعات صاحب یک Aimbot و یا یک ترینر شده شما را هدف گلوله قرار دهد و آن چند ساعتی که برای رفع خستگی کنار گذاشته بودید را خراب کند. Steam اینجاست با سرویس VAC خلاصه ای از Valve Anti-Cheat! سرویسی که با پشتیبانی موتورهای Source, GldSource و Unreal Engine جلوی هر گونه خلاف کاری را گرفته و او را برای همیشه از سرورهای استفاده کننده از این انتی چیت محروم میکند. مهم ترین نکته این است که Vac قویترین آنتی چیت جهان است که با کنترل کامل بر رم امکان هیچ گونه دستکاری ای را نمیدهد. البته از سوی دیگر حواستان به رفتار خودتان هم باشد تا از تعداد زیادی از سرورهای محروم و مجبور به بازی با متقلبان نشوید.

صفحه شخصی داشته باشید
Steam در انجمن هایش به شما یک صفحه شخصی میدهد. در این صفحه شخصی گروههایی که شما در آن عضو هستید (برای مثال کلن های مختلف و یا گروههای کاربری مثلا گروههای طرفداران Counter Strike و ...) دوستان و ساعات بازیهایی که انجام داده اید لیست و البته نمره ای بین 1 تا 10 هم توسط Steam به شما داده میشود. این صفحه شخصی به شما امکاناتی شبیه نوشتن یک سری توضیحات و ... را هم میدهد. دسترسی به این صفحه شخصی از داخل بازی و خارج از بازی توسط خود Steam یا هر مرورگر اینترنتی امکان پذیر است.

بی نیاز از هر سایت مرتبطی

لازم نیست به هر سایتی برای موضوعات مختلف سر بزنید. Steam همه چیز را یک جا در اختیار شما قرار میدهد.

تریلرها و اسکرین شاتها
Steam دیتابیسی از تریلرهای بازیها دارد و شما بدون نیاز به سر زدن به سایتهای مختلف میتوانید تریلرهای رسمی بازیها را مستقیما از Steam دانلود و تماشا کنید. Steam هم ضمانت میکند که خود تریلر را دانلود و حتما نمایش دهد.
از سوی دیگر در بازیهای لیست شده در Steam تعدادی اسکرین شات هم برای علاقه مندان قرار گرفته که البته عمولا اسکرین های رسمی هستند.

نمره دهی و بررسی
Steam به بازیها نمره میدهد و این میتواند شما را در خرید و ... راهنمایی کند. همچنین Steam معمولا لینکهایی برای پیشنمایش ها و بررسی های سایتهای مختلف در نظر میگیرد. (عموما سایت metacritic.com نمره نهایی را با استفاده از بررسی های سایر سایتها به Steam اعلام میکند)

آخرین اخبار
مهم ترین ویژگی Steam همیشه به روز بودن آن است. در صورتی که هر گونه خبری در مورد یکی از بازیهایی که در لیست بازیهایتان دارید اعلام شود Steam در کنار بازی گزینه "News" را فعال میکند که با کلیک بر روی آن میتوانید از اخبار روز در مورد بازی مذکور مطلع شوید.

دموی قابل بازی
دیگر از Steam چه توقعی دارید؟! این نرمافزار با تکیه بر سرویس اینترنتی خود میتواند دموی قابل بازی , بازیهای مختلف را در اولین لحظات قرار گیری در اینترنت عرضه و به شما تحویل دهد بدون نیاز به گشت و گذار در سایتها و مراجع مختلف.

مد برای بازیها
وقتی یک مد خوب ساخته می شود Steam جزء اولین مراجعی است که مد را برای دانلود قرار میدهد. Steam دارای دیتابیسی برای مدهایی است که برای بازیهای تحت پشتیبانی او ساخته شده اند و هر روز این دیتا بیس آپدیت میشود.

حرفه ای باشید

SDK و DServers
بی نیاز به دانلود فایلهای دیگری شبیه به SDK ها و یا برنامه های راهاندازی سرور باشید چرا که Steam خودش قادر به دانلود تمام اینها را در صورت داشتن بازی است که این خود با توجه به سایر امکانات فوق العاده Steam یک امکان فوق العاده است.

Testing Projects
Steam هر چند وقت بازیها را برای امتحان به صورت مجانی در اختیار دارندگان Steam (فقط دارندگان Steam) قرار میدهد تا با این کار از کیفیت بازیها و نرمافزارها مطمین شود. چرا شما از اولین افرادی نباشید که یک بازی را انجام میدهید؟!

Download Manager
Steam خود یک دانلود منیجر هم هست. خودش بازیها را دانلود میکند, خودش تریلر ها را دانلود میکند و حتی خودش SDK ها و مد ها را هم دانلود میکند. با تمام قابلیت های DM های امروزی!! Steam کاملا" خود کفاست!!

این تمامش نیست

این تمام آن چیزی نیست که Steam به شما میدهد

Steam Clouds
یکی از برنامه های آینده Steam رهاندازی سرویس Steam Clouds هست. بعد از راهاندازی این سرویس سرورهای Steam با حجمی بینهایت وظیفه بک آپ گیری اطلاعات شما را بر عهده میگیرند. اطلاعاتی شبیه به اسکرین ساتهایی که زمان بازی گرفته اید, سیو ها و حتی تنظیمات. در این صورت شما میتوانید فایلهایتان را پاک و سالها بعد بر روی یک کامپیوتر دیگر به اطلاعاتتان دسترسی داشته باشید و یا آنها را با دوستانتان به اشتراک بگذارید!! این عالی به نظر میرسد.

Steam و Microsoft
صحب هایی بین ماکروسافت و Steam در حال شکل گیری است. قبلا Steam خودش پیشنهاد پیکارچگی با Live را به ماکروسافت داده بود که این شرکت رد کرده بود. ولی اکنون اخباری مبتنی بر صحبت ها این دو شرکت با هم به گوش میرسد که در صورت موافقت ماکروسافت در مورد یک پارچگی Steam و Live این موضوع به انقلابی در صنعت بازیهای انلاین و سیستم ارتباطی بازیکنان تبدیل میشود. البته Live فعلا" تنها 6 میلیون عضو دارد.

دانلود Steam

دانلود:
Steam Store
نکته: پس از دانلود و نصب Steam مقدار 10 مگا بایت را دانلود و خود را آپدیت میکند.

طریقه ی کار با سایت SteamGifts.com

شبکه ی رسمی Valve با نام Steam [پست اول خوانده شود]

نحوه ی Craft کردن و توضیحان کلی در مورد کارتهای بازی ها

ادامه

Snow Glob Card چیست؟

تشخیص قابلیت Trad پذیری آیتم ها و بازی ها:

آموزش نحوه ی شناساندن بازی ها به استیم:

آشنایی با سیستم شیرینگ در استیم

هر گونه سوال و یا پیچیدگی ای اگر وجود داشت بپرسید. روی عکسها هم کلیک کنید بزرگتر میشه.
موفق باشید. امیدوارم کمکی کرده باشه
- سروش

View attachment 291524

کسی تا حالا آیتمی تو مارکت فروخته که این اتفاق براش بیوفته و لنگ در هوا بمونه ؟ :D معمولا حالت pending برای آیتمای داخل استیم مارکت اتفاق نمیوفته و مبلغ آیتم فروخته شده درجا به حساب کاربر منتقل میشه . حداقل من تو این 10/12 سال همچین چیزی ندیدم ! جالبه آیتمی هم که فروختم دیگه تو مارکت وجود نداره اما پولش هنوز تو حسابم نیومده :D آیتمی که 1 کلید خریده بودم تقریبا 1 سال طول کشید تا فروخته شه اما ارزششو داشت ! ( البته اگه استیم بذاره :D )
اگه درست یادم باشه فکر کنم یه بار ویس آرکانای روبیک یا جاگرنات دوتا 2 رو به قیمت خود آرکاناش فروختم 30.40 دلار سود کردم :D ولی اینجوری پندینگ نشد

احتمالا اینترپل روت حساس شده، این سودی که تو بردی اسکوبار هم تو معاملاتش نمی برد حمید :D

مطمین نیستم اما من فکر میکنم اگه آیتمی رو خیلی خیلی خارج از عرف و حالت نرمالش بفروشی این اتفاق میوفته . و الا من آیتم 7000 لیری هم فروختم اما این اتفاقا برام نیوفتاده ' چون بازه قیمتیش تو همون رنج بوده . احتمالا رفته VAR بررسی بشه :D

گرافشو نگا یه تنه تر زدم به کل History و economy بازی :D خلاصه ندیدید منو حلال کنید ' بگید تو جنبش اخیر حجاب میراٍث مادرهاست شهید شد :D

2.png

مطمین نیستم اما من فکر میکنم اگه آیتمی رو خیلی خیلی خارج از عرف و حالت نرمالش بفروشی این اتفاق میوفته . و الا من آیتم 7000 لیری هم فروختم اما این اتفاقا برام نیوفتاده ' چون بازه قیمتیش تو همون رنج بوده . احتمالا رفته VAR بررسی بشه :D

گرافشو نگا یه تنه تر زدم به کل History و economy بازی :D خلاصه ندیدید منو حلال کنید ' بگید تو جنبش اخیر حجاب میراٍث مادرهاست شهید شد :D

View attachment 291528
1682848394193.png

:D :D :D

دوستان اکانت دیگم که امریکاست سال هاست توش چیزی نخریدم مارکتش غیر فعال شده برای فعال کردنش باید چند دلار خرج کنم ؟؟؟؟ حتما باید باهاش بازی بخرم تا فعال بشه نمیشه ایتم اینا خرید ؟
میخوام ایتم هایی رو که توش هست رو به اکانت ترکیم بفرستم

پول کجا بود ؟ سوده چی ؟ :D من یه اتفاق نادر و عجیبی برام افتاده که هنوزم نمیدونم چه فعل و انفعالی این وسط رخ داده :D وقتی با یه کارت اعتباری بازی رو میخرید و یا ریفاند میکنید پولش داخل پرانتز کنار ولتتون نمایش داده میشه و بعد از مدتی به ولتتون اضافه میشه . pending هم معمولا با کارت اعتباری اگه یه بازی رو بخرید اتفاق میوفته . الان برای من هیچکدوم از این اتفاقا نیوفتاده :D انگار که اصن همچین آیتمی از اول نبوده کلا :D فک کنم اسکم شدم خودم خبر ندارم :D

• Like
  • Smile
Reactions: Rize Mize and NHM
دوستان اکانت دیگم که امریکاست سال هاست توش چیزی نخریدم مارکتش غیر فعال شده برای فعال کردنش باید چند دلار خرج کنم ؟؟؟؟ حتما باید باهاش بازی بخرم تا فعال بشه نمیشه ایتم اینا خرید ؟
Steam Support :: Trading and Market Restrictions.

تا جایی که من دیدم نوشته هر خریدی و مبلغ نگفته

No Purchase Older Than 7 Days
Your account must have a successful purchase older than 7 days, but not older than a year in order to access the Community Market. The purchase of wallet funds, games, DLCs and software meet this requirement. Activating a Steam Wallet Code or Gift Card on your account to add funds to your Steam Wallet also meet this requirement. Retail CD key activation and gift purchases do not satisfy this requirement.

Any purchase that is charged back on your account will reset this restriction. Only purchases after the most recent chargeback will be considered for purposes of this restriction

گفته یا حسابتون شارژ کنید ، یا dlc یا بازی بخرید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: milad.ps4
پول کجا بود ؟ سوده چی ؟ :D من یه اتفاق نادر و عجیبی برام افتاده که هنوزم نمیدونم چه فعل و انفعالی این وسط رخ داده :D وقتی با یه کارت اعتباری بازی رو میخرید و یا ریفاند میکنید پولش داخل پرانتز کنار ولتتون نمایش داده میشه و بعد از مدتی به ولتتون اضافه میشه . pending هم معمولا با کارت اعتباری اگه یه بازی رو بخرید اتفاق میوفته . الان برای من هیچکدوم از این اتفاقا نیوفتاده :D انگار که اصن همچین آیتمی از اول نبوده کلا :D فک کنم اسکم شدم خودم خبر ندارم :D
الان میری تو account details تراکنشی که انجام دادی و پندینگ شده رو نمیتونی کنسل کنی؟
اگه کنسل نداره عجیبه واقعا.

View attachment 291524

کسی تا حالا آیتمی تو مارکت فروخته که این اتفاق براش بیوفته و لنگ در هوا بمونه ؟ :D معمولا حالت pending برای آیتمای داخل استیم مارکت اتفاق نمیوفته و مبلغ آیتم فروخته شده درجا به حساب کاربر منتقل میشه . حداقل من تو این 10/12 سال همچین چیزی ندیدم ! جالبه آیتمی هم که فروختم دیگه تو مارکت وجود نداره اما پولش هنوز تو حسابم نیومده :D آیتمی که 1 کلید خریده بودم تقریبا 1 سال طول کشید تا فروخته شه اما ارزششو داشت ! ( البته اگه استیم بذاره :D )
https://www.thegamer.com/steam-delays-community-market-sales-unusually-high-price/

View attachment 291524

1682856351084.png
1682856371186.png
برای منم چند روز پیش تو یکی از اکانت های اقماری، اینجوری شد، یه کارت بود که البته متوسط قیمتش 0.04$ بود و قیمتش پامپ شده بود ولی اولین بار بود که این اتفاق میوفته.

اگه قبلا فعال بوده، یه خرید با هر قیمتی از استور، دوباره مارکت رو فعال میکنه ولی ترید آیتم های داخلش با اکانت دیگه مشکلی نداره.

اره قبلا فعال بود الان یعنی میتونم ترید کنم ؟؟
نزدیک ۸۰ تا ایتم csgo هست مشکلی پیش نمیاد اگه همشون رو یک دفعه به این اکانتم ترید کنم چون فکر کنم بالای ۶۰ ۷۰ دلاره قیمتشون
فقط مارکت رو غیر فعال میکنه، اکانت لیمیتد نمیشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: milad.ps4
View attachment 291535
View attachment 291536
برای منم چند روز پیش اینجوری شد، یه کارت بود که البته متوسط قیمتش 0.04$ بود و قیمتش پامپ شده بود ولی اولین بار بود که این اتفاق میوفته.

اگه قبلا فعال بوده، یه خرید با هر قیمتی از استور، دوباره مارکت رو فعال میکنه ولی ترید آیتم های داخلش با اکانت دیگه مشکلی نداره.
اره قبلا فعال بود الان یعنی میتونم ترید کنم ؟؟
نزدیک ۸۰ تا ایتم csgo هست مشکلی پیش نمیاد اگه همشون رو یک دفعه به این اکانتم ترید کنم چون فکر کنم بالای ۶۰ ۷۰ دلاره قیمتشون
____
چند تا از ایتم رو فرستادم نوشت 1trade on hold
برای ۱۵ روز فکر کنم
Screenshot_20230430-173645~2.png

آخرین ویرایش:
سلام، دوستان راهنمایی می‌خواستم،من از استیم فقط برای یکسری بازی های نسل هفتمی و قدیمی‌تر استفاده می‌کنم و بازی های قدیمی محبوبم رو خریدم.
کلن pc دیگه پلتفرم اصلیم نیست.رم لپ تاپ من هم 4GB بیشتر نیست و از windows 8 استفاده می‌کنم،حالا تا پایان سال جاری میلادی{ ولو }قراره پشتیبانی از ویندوز 8/8.1/7 رو پایان بده.و این خبر خوبی برای امثال من که سیستم قدیمی و ضعیفی دارن نیست اصلن ! من واقعن مایل نیستم به ویندوز 10 آپدیت کنم،حالا گیریم به 10 هم آپدیت کردم،سرچ کردم مایکروسافت در اُکتبر 2025 قراره پشتیبانی از ویندوز 10 رو هم پایان بده! و به احتمال خیلی زیاد پشتیبانی استیم از ویندوز 10 هم مدت نچندان طولانی پس از قطع پشتیبانی مایکروسافت به پایان میرسه،و سیستم من دیگه اصلن کشش ویندوز 11 رو نداره! تکلیف امثال من الآن چیه؟! کلی پول خرج خرید این بازی ها از استیم کردم.یعنی اگه می‌رفتم مثل قدیم این بازی ها رو کرکی می‌ریختم اصلن دیگه این معضل پیش نمی‌اومد!
راهی هست که بعد از قطع پشتیبانی استیم از ویندوز 8 من استیم رو برای همیشه آفلاین پلی بدم و حداقل به بازی هایی که خریدم همیشه دسترسی داشته باشم؟

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»

• Poker Face
Reactions: GameMasterr
سلام، دوستان راهنمایی می‌خواستم،من از استیم فقط برای یکسری بازی های نسل هفتمی و قدیمی‌تر استفاده می‌کنم و بازی های قدیمی محبوبم رو خریدم.
کلن pc دیگه پلتفرم اصلیم نیست.رم لپ تاپ من هم 4GB بیشتر نیست و از windows 8 استفاده می‌کنم،حالا تا پایان سال جاری میلادی{ ولو }قراره پشتیبانی از ویندوز 8/8.1/7 رو پایان بده.و این خبر خوبی برای امثال من که سیستم قدیمی و ضعیفی دارن نیست اصلن ! من واقعن مایل نیستم به ویندوز 10 آپدیت کنم،حالا گیریم به 10 هم آپدیت کردم،سرچ کردم مایکروسافت در اُکتبر 2025 قراره پشتیبانی از ویندوز 10 رو هم پایان بده! و به احتمال خیلی زیاد پشتیبانی استیم از ویندوز 10 هم مدت نچندان طولانی پس از قطع پشتیبانی مایکروسافت به پایان میرسه،و سیستم من دیگه اصلن کشش ویندوز 11 رو نداره! تکلیف امثال من الآن چیه؟! کلی پول خرج خرید این بازی ها از استیم کردم.یعنی اگه می‌رفتم مثل قدیم این بازی ها رو کرکی می‌ریختم اصلن دیگه این معضل پیش نمی‌اومد!
راهی هست که بعد از قطع پشتیبانی استیم از ویندوز 8 من استیم رو برای همیشه آفلاین پلی بدم و حداقل به بازی هایی که خریدم همیشه دسترسی داشته باشم؟

همونطور که خودت گفتی مشکل این وسط مایکروسافته که آپدیتهای امنیتی برای اون ورژنها رو متوقف کرده و نه ولو.
من پیشنهادم اینه که یک رم 8گیگ لپ تاپ بگیر و به 10 آپدیت کن و فعلا نگران پایان پشتیبانی ولو از ویندوز 10 نباش چون هیچ خبر رسمی در این مورد نداریم.
از الان تا 2سال بعد کلی مونده.
بعد از پایان پشتیبانی مایکرو هم ولو تا یکی دو سال پشتیبانی میکنه.

پس از الان نگرانی برای حداقل 4 سال بعد بنظرم خیلی منطقی نیست.

مثل شما خیلی دیگه هم این شرایط رو دارن مطمئنا راهکاری براش پیدا میشه( محدودیت برای پی سی گیمینگ معنی نداره)
دیگه تهش اینه که لینوکس نصب کنی ، گیمینگ درش تو چند سال اخیر خیلی خیلی پیشرفت کرده.

سلام
شما اشتباه متوجه شدي
پايان پشتيباني منظور اين نيست كه كلا ويندوز غير فعال ميشه
فقط ديگه اپديت براش نمياد همونطور كه الان هزاران سيستم با ويندوز ايكس پى هنوز كار ميكنند
و براي شما هم قرار نيست هيچ مشكلي پيش بياد و مثل قبلا به كار ادامه ميده

همونطور که خودت گفتی مشکل این وسط مایکروسافته که آپدیتهای امنیتی برای اون ورژنها رو متوقف کرده و نه ولو.
من پیشنهادم اینه که یک رم 8گیگ لپ تاپ بگیر و به 10 آپدیت کن و فعلا نگران پایان پشتیبانی ولو از ویندوز 10 نباش چون هیچ خبر رسمی در این مورد نداریم.

مثل شما خیلی دیگه هم این شرایط رو دارن مطمئنا راهکاری براش پیدا میشه( محدودیت برای پی سی گیمینگ معنی نداره)
دیگه تهش اینه که لینوکس نصب کنی ، گیمینگ درش تو چند سال اخیر خیلی خیلی پیشرفت کرده.

آره،سیاست های قطع پشتیبانی نرم افزاری که تو گوشی های اندروید و اپل هست گویا به ویندوز هم رسیده! مثلن قدیم‌چقدر پشتیبانی از Xp طولانی بود،این مایکرو حداقل از 8.1 هم پشتیبانی بیشتر نکرد،که امثال من از 7&8 هنوز یه اُمید دیگه برای رفتن به نسخه‌ی مناسب و بهینه داشته باشیم !
در مورد تهیه‌ی لپ‌تاپ جدید در شرایطم نیست متأسفانه،من خیلی هنر کنم نهایتن بتونم یه دونه ps5 بخرم،دیگه چیزی اضافه نمی‌مونه برای خرید لپ‌تاپ جدید.
در مورد راهکارها هم می‌دونم منظورت چیه،تو یوتوب زیاد دیدم که ویدئوهای آموزشی گذاشتن که با این راهکارها یا با دانلود کردن فلان فایل بتونی استیم رو بر xp &vista ران کنی ! و حتمن برای ویندوز 7&8 هم از این چیزها دربیاد!
اما دو تا مشکل وجود داره :۱-وقت‌گیره و حوصله می‌خواد ۲-این روش ها هم دائمی نمی‌تونن باشن مثلن برای بعضی ها کار می‌کنه برای بعضی ها نه یا از کار می‌افته بعد از یک مدت.
جریان این لینوکس برای گیمینگ چیه دقیقن؟ و اینکه بازی هایی که من پلی میدم جدیدترین هاشون نهایتن برای 2012-13 هستن! اصلن بازی های اون سال ها و قدیمی روی لینوکس قابل اجرا هستند؟! چون اون سال ها یادم نمیاد لینوکس بین pc گیمرها محبوب و شایع باشه

سلام
شما اشتباه متوجه شدي
پايان پشتيباني منظور اين نيست كه كلا ويندوز غير فعال ميشه
فقط ديگه اپديت براش نمياد همونطور كه الان هزاران سيستم با ويندوز ايكس پى هنوز كار ميكنند
و براي شما هم قرار نيست هيچ مشكلي پيش بياد و مثل قبلا به كار ادامه ميده

نه اینا رو که می‌دونم داداش!
مشکل اصلی من پایان پشتیبانی استیم از ویندوز 8عه،و بازی هایی که از استیم خریدم.
چون برای استیم باید آنلاین بود،آپدیت هاش رو مرتبن نصب کرد.
در واقع استیم قراره دیگه به کارش ادامه نده!
وگرنه می‌دونم که بازی همین الآن مثلن روی ویندوز Xp هم اجرا میشه.

.

درسته، متأسفانه مشکل اصلی همین مایکرو هست! که از الآن حتی برای قطع پشتیبانی از ویندوز 10 هم تاریخ تعیین کرده ! این خیلی بده،قدیم چقدر پشتیبانی از xp رو ادامه می‌داد و تمدید می‌کرد.گفتم حالا به 10 آپدیت می‌کنم {هر چند برای سیستم من همینم بهینه نیست با 4GB رم}
و مایکرو به حرمت این همه سیستم های ضعیف و میان‌رده پشتیبانی از این یکی رو مثل xp ادامه‌ی طولانی می‌ده
یه سرچ زدم دیدم نه از این خبر ها نیست! تاریخ پایان پشتیبانی شون از ویندوز 10 هم مشخص شده
و ولو هم به ناچار قادر نخواهد بود پشتیبانی استیم حتی از ویندوز 10 رو به مدت طولانی یا برای همیشه ادامه بده بعد از قطع پشتیبانی از سوی مایکروسافت،

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or