Steam فروشگاه رسمی Valve [پست اول خوانده شود]

* کاربرانی که در مورد فروشگاه های دیجیتالی گیم - گیفت - CD KEY و ... که جنبه ی تبلیغاتی داشته باشه پستی ارسال کنن دسترسیشون به سایت به مدت 2 هفته قطع خواهد شد .

دیدم همچین موضوعی توی این فروم نیست و بعضی ها هم دنبال خرید cdkey برای بعضی بازیها از جمله Counter Strike 1.6 و Source هستند گفتم این مطلب رو بذارم. بخونید شاید مشکلی رفع شد!! بعد از نصب این برنامه (اگر کاراییهاش شما را راضی کرد) میتونید منو ادد کنید. ای دی من در Steam:
DarkSoroush
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

مقدمه

Steam چیست!؟
Steam در سال 2002 توسط Valve با هدف ایجاد یک فروشگاه دیجیتال شروع به ساخت و در GDC سال 2003 به صورت رسمی پرده برداری شد. در ابتدا Steam یک نرمافزار جهت خرید اینترنتی بازی ها و دسترسی داشتن بازیکنان از هر کجا به بازیهایشان بود. ولی اکنون این نرمافزار قابلیت های دیگری مثل Achievement , شبکه دوستان آنلاین , ضد تقلب , دانلود مدیا و دهها سرویس دیگر را در خود جای داده و محبوب ترین نرمافزار مورد استفاده بازیکنان ویدیویی جهان نام گرفته است.

Steam با بیشترین طرفدار
طبق آخرین اطلاعات فاش شده شبکه Steam در تاریخ 2008-02-07 دارای 15 میلیون کاربر بوده است (آخرین آمار سیستم آنلاین Xfire حدود 7 میلیون کاربر است)

Steam یک شبکه آنلاین قدرتمند
طبق آخرین اطلاعات بیش از 200 سرور هاستینگ در 66 دیتا سنتر در تمام جهان متعلق به Steam است که رقمی باور نکردنی است.
serverRoom.gif

Steam مانند هیچ چیز!!
Steam سایت آمازون نیست و فقط محصولات را به فروش نمیرساند. این سرویس قوانینی دارد که شرکت های بازیسازی ای که میخواهند بازیهایشان را به او بسپارند باید به آن عمل کنند. یکی از این قوانین افت قیمت بازیها با گذشت زمان است. Steam در قبل از عرضه بازی , بازی را به قیمت زمان عرضه میفروشد و در اولین لحظات پس از عرضه بازی سرورهایش را برای دانلود فعال میکند همچنین بعد از گذشت مدتی خودش میزات قیمت بازیها را کاهش میدهد.
از سمت دیگر Steam پشتیبانی کامل بازیهای شرکت ها را بر عهده میگیرد, به همین دلیل در حال حاضر شرکت های بسیاری از جمله Strategy First, PopCap Games, THQ, 2K Games, Activision, Capcom, Codemasters,Eidos Interactive, EA, Firaxis Games, id Software, Ritual Entertainment, Rockstar Games, Sega, Take-Two Interactive, Epic Games, و Ubisoft با Steam جهت عرضه بازیها در فروشگاه دیجیتالی خود قرار داد بسته اند به طوری که در حال حاضر Steam بیش از 300 بازی از سبک اول شخص گرفته تا RPG و Racing را برای فروش و دانلود پشتیبانی میکند.

بدون جعبه!! فقط یک کد
بعد از خرید بازی Steam به شما جعبه یا هر چیز دیگری شبیه به CDKEY یا ... را تحویل نمیدهد. بلکه فقط نام بازی بعد از وارد کردن کدی که Steam به شما میدهد در اکانت مجانی شما فعال میشود و میتوانید آن را دانلود و بازی کنید. البته میتوانید از بازی بک آپ هم بگیرید و بعدا مجددا" بازی را در Steam نصب کنید تا مرحله دانلود حذف شود.
ولی مهم ترین موضوع این است که شما در هر کامپیوتری که با اکانت Steam خود وارد شوید میتوانید مجددا بازی را نصب کنید. این به آن معناست که مکان برای Steam معنایی ندارد و تنها نکته مهم اکانت شماست که این نکته بسیار جالب و مهم برای بازیکنان آنلاین و حرفه ای و قابل تشکر برای سایر بازیکنان است.

بهترین برای بازی آنلاین

مهم ترین نکات در بازی آنلاین چیست؟! این نیست که از شر دانلود آپدیت خلاص شوید؟! با دوستانی که در سرور ها بازی میکنند راحت تر ارتباط بر قرار کنید!؟ بدون وارد شدن به بازی سرورها را مرور کنید؟! بدانید دوستانتان اکنون در چه سروری هستند و ....
اینها همان چیزهایی است که Steam به شما میدهد!!

Steam هوشمند
یکی از مهمترین ویژگی های Steam دانلود خود به خود آپدیت ها است. شما نیازی ندارید که هر بار در صدها سایت به دنبال آپدیت های خود باشید. این وظیفه را Steam بر عهده میگیرد و خود به خود بازیهایتان را آپدیت میکند. نکته هوشمند این بحث اینجاست که Steam میداند چگونه آپدیت ها را دانلود کند. مثلا ممکن است آپدیتی برای یک Map در بازی Counter Strike: Source عرضه شده باشد ولی نکته مورد توجه اینجاست که شاید شما اصلا به آن آپدیت نیازی نداشته باشید. شما که در آن مپ نیستید و یا نکته ظریف تر اینکه مثلا آپدیتی برای افزایش کیفیت تکسچرهای DX8 عرضه شده است ولی شما بازی را در DX9 بازی میکنید و اصلا نیازی به آپدیت ندارید!! این زمانی است که شما از شر دانلود های نامربوط خلاص میشوید چرا که این موضوع را به Steam سپرده اید!! Steam به صورت هوشمندی بازی را کنترل میکند و در صورت مشاهده نیاز بازی به اطلاعات یک آپدیت و یا ... به دانلود آن میپردازد بدون اینکه در بازی کردن شما خللی ایجاد کند.
این موضوع جایی نمان تر میشود که شما در حال دانلود بازی COD4 (به فرض مثال در زمان عرضه این بازی) هستید و با توجه به سر و صدای ایجاد شده توسط این بازی نمیتوانید منتظر اتمام مراحل دانلود باشید!! این سخت است ولی باز هم Steam اینجاست. چیزی که مهم است این است که Steam اطلاعات را به صورت طبقه بندی شده دانلود میکند یعنی شما میتوانید در زمانی که دانلود حدود 60 الی 90 درصد است (با توجه به بازی) شروع به انجام بازی کنید!! چیزی که برای Steam واضح است این است که شما نمیتوانید تمام مراحل را یکباره بازی کنید و این زمانی کافی برای دانلود سایر مراحل و تکمیل بازی است. البته در همین حین در صورتی که شما به یک سری اطلاعات نیاز داشته باشید Steam ادامه دانلود را رها و سریعا به فایل مربوطه رسیدگی میکند تا مشکلی در بازی کردن شما ایجاد نشود. در اینترنت هایی با سرعت بالا این موضوع حداکثر با یک افت فریم یا ایست جزیی در بازی جهت دانلود فایل نمایان میشود.
اما این همه چیز نیست!! شاید سیستم شما 32 بیتی باشد. خب Steam در این موارد برای بازیهایی شبیه به Crysis دلیلی برای دانلود فایلهای 64 بیتی نمیبیند!! و یا هر گونه استثنا در سخت افزار باعث میشود که Steam بازی را توجه به محدودیت های مذکور دانلود کند که این موضوع حجم دانلود را در بیشتر موارد کاهش میدهد.
همچنین Steam میتواند فایلها را طبقه بندی شده در هارد جای دهد و با کنار هم قرار دادن فایلهای مورد نیاز بازی از افت فریم ناشی از پراکندگی اطلاعات بکاهد.

4d9afa9049.jpg

با دوستانتان باشید
در میان بازی با یکی از بازیکن ها صمیمی شده اید و دوست دارید ارتباطی با او برقرار کنید و در مورد زمان بازی و سرورهایی که او در آن بازی میکند اطلاعات داشته باشید!! این موضوع احتمالا بارها برای شما پیش آمده است و اکثرا با ایدی هایی برنامه های ارتباطی دیگر شبیه یاهو و ... سعی در حل آن داشته بودید ولی دیگر نیازی به آنها ندارید!! از آنجایی که اکثر گیمیرهای امروزی دارای یک ای دی Steam هستند میتوانید به راحتی آنها را ادد و از مصاحبت با اینها لذت ببرید. جدا از اینکه Steam اطلاعاتی همچون اینکه او در حال حاضر در حال انجام دادن چه بازی ای است و حتی ادرس سرور فرد را هم به شما میدهد و به راحتی میتوانید با او بازی کنید. به دور از این موضوع میتوانید در میان بازی با او چت کنید بدون آنکه از بازی خارج بشوید یا نیازمند فشردن ALT+TAB باشید.
از سوی دیگر شما میتوانید با مشاهده Steam ID افرادی که در حال حاضر با انها بازی میکنید برای هر کدام که علاقه دارید تقاضا نامه دوستی بفرستید!!

یکپارچه!!
لازم نیست شما حتما وارد بازی بشوید تا PING سرورهای مختلف را متوجه بشوید. لازم نیست حتما وارد سرور بشوید تا بازیکنانی که در سرور بازی میکنند را ببینید!! و ... .همه اینها را شما خارج از محیط بازی میتوانید توسط Steam تجربه کنید و این یعنی خلاصی از بارگذاری های پی در پی بازیهای سنگین این نسل.

امنیت
یکی از نکات مهم در بازیهای آنلاین امنیت بازیکن برای لذت بردن از بازی است و این دقیقا چیزی است که سیستم آنتی چیت Steam به شما هدیه میدهد. شما دوست ندارید در حال بازی کردن باشید و یک بازیکن تازه کار که به راحتی با دانلود چند مگا بایت اطلاعات صاحب یک Aimbot و یا یک ترینر شده شما را هدف گلوله قرار دهد و آن چند ساعتی که برای رفع خستگی کنار گذاشته بودید را خراب کند. Steam اینجاست با سرویس VAC خلاصه ای از Valve Anti-Cheat! سرویسی که با پشتیبانی موتورهای Source, GldSource و Unreal Engine جلوی هر گونه خلاف کاری را گرفته و او را برای همیشه از سرورهای استفاده کننده از این انتی چیت محروم میکند. مهم ترین نکته این است که Vac قویترین آنتی چیت جهان است که با کنترل کامل بر رم امکان هیچ گونه دستکاری ای را نمیدهد. البته از سوی دیگر حواستان به رفتار خودتان هم باشد تا از تعداد زیادی از سرورهای محروم و مجبور به بازی با متقلبان نشوید.

صفحه شخصی داشته باشید
Steam در انجمن هایش به شما یک صفحه شخصی میدهد. در این صفحه شخصی گروههایی که شما در آن عضو هستید (برای مثال کلن های مختلف و یا گروههای کاربری مثلا گروههای طرفداران Counter Strike و ...) دوستان و ساعات بازیهایی که انجام داده اید لیست و البته نمره ای بین 1 تا 10 هم توسط Steam به شما داده میشود. این صفحه شخصی به شما امکاناتی شبیه نوشتن یک سری توضیحات و ... را هم میدهد. دسترسی به این صفحه شخصی از داخل بازی و خارج از بازی توسط خود Steam یا هر مرورگر اینترنتی امکان پذیر است.

بی نیاز از هر سایت مرتبطی

لازم نیست به هر سایتی برای موضوعات مختلف سر بزنید. Steam همه چیز را یک جا در اختیار شما قرار میدهد.

تریلرها و اسکرین شاتها
Steam دیتابیسی از تریلرهای بازیها دارد و شما بدون نیاز به سر زدن به سایتهای مختلف میتوانید تریلرهای رسمی بازیها را مستقیما از Steam دانلود و تماشا کنید. Steam هم ضمانت میکند که خود تریلر را دانلود و حتما نمایش دهد.
از سوی دیگر در بازیهای لیست شده در Steam تعدادی اسکرین شات هم برای علاقه مندان قرار گرفته که البته عمولا اسکرین های رسمی هستند.

نمره دهی و بررسی
Steam به بازیها نمره میدهد و این میتواند شما را در خرید و ... راهنمایی کند. همچنین Steam معمولا لینکهایی برای پیشنمایش ها و بررسی های سایتهای مختلف در نظر میگیرد. (عموما سایت metacritic.com نمره نهایی را با استفاده از بررسی های سایر سایتها به Steam اعلام میکند)

آخرین اخبار
مهم ترین ویژگی Steam همیشه به روز بودن آن است. در صورتی که هر گونه خبری در مورد یکی از بازیهایی که در لیست بازیهایتان دارید اعلام شود Steam در کنار بازی گزینه "News" را فعال میکند که با کلیک بر روی آن میتوانید از اخبار روز در مورد بازی مذکور مطلع شوید.

دموی قابل بازی
دیگر از Steam چه توقعی دارید؟! این نرمافزار با تکیه بر سرویس اینترنتی خود میتواند دموی قابل بازی , بازیهای مختلف را در اولین لحظات قرار گیری در اینترنت عرضه و به شما تحویل دهد بدون نیاز به گشت و گذار در سایتها و مراجع مختلف.

مد برای بازیها
وقتی یک مد خوب ساخته می شود Steam جزء اولین مراجعی است که مد را برای دانلود قرار میدهد. Steam دارای دیتابیسی برای مدهایی است که برای بازیهای تحت پشتیبانی او ساخته شده اند و هر روز این دیتا بیس آپدیت میشود.

حرفه ای باشید

SDK و DServers
بی نیاز به دانلود فایلهای دیگری شبیه به SDK ها و یا برنامه های راهاندازی سرور باشید چرا که Steam خودش قادر به دانلود تمام اینها را در صورت داشتن بازی است که این خود با توجه به سایر امکانات فوق العاده Steam یک امکان فوق العاده است.

Testing Projects
Steam هر چند وقت بازیها را برای امتحان به صورت مجانی در اختیار دارندگان Steam (فقط دارندگان Steam) قرار میدهد تا با این کار از کیفیت بازیها و نرمافزارها مطمین شود. چرا شما از اولین افرادی نباشید که یک بازی را انجام میدهید؟!

Download Manager
Steam خود یک دانلود منیجر هم هست. خودش بازیها را دانلود میکند, خودش تریلر ها را دانلود میکند و حتی خودش SDK ها و مد ها را هم دانلود میکند. با تمام قابلیت های DM های امروزی!! Steam کاملا" خود کفاست!!

این تمامش نیست

این تمام آن چیزی نیست که Steam به شما میدهد

Steam Clouds
یکی از برنامه های آینده Steam رهاندازی سرویس Steam Clouds هست. بعد از راهاندازی این سرویس سرورهای Steam با حجمی بینهایت وظیفه بک آپ گیری اطلاعات شما را بر عهده میگیرند. اطلاعاتی شبیه به اسکرین ساتهایی که زمان بازی گرفته اید, سیو ها و حتی تنظیمات. در این صورت شما میتوانید فایلهایتان را پاک و سالها بعد بر روی یک کامپیوتر دیگر به اطلاعاتتان دسترسی داشته باشید و یا آنها را با دوستانتان به اشتراک بگذارید!! این عالی به نظر میرسد.

Steam و Microsoft
صحب هایی بین ماکروسافت و Steam در حال شکل گیری است. قبلا Steam خودش پیشنهاد پیکارچگی با Live را به ماکروسافت داده بود که این شرکت رد کرده بود. ولی اکنون اخباری مبتنی بر صحبت ها این دو شرکت با هم به گوش میرسد که در صورت موافقت ماکروسافت در مورد یک پارچگی Steam و Live این موضوع به انقلابی در صنعت بازیهای انلاین و سیستم ارتباطی بازیکنان تبدیل میشود. البته Live فعلا" تنها 6 میلیون عضو دارد.

دانلود Steam

دانلود:
Steam Store
نکته: پس از دانلود و نصب Steam مقدار 10 مگا بایت را دانلود و خود را آپدیت میکند.

طریقه ی کار با سایت SteamGifts.com

شبکه ی رسمی Valve با نام Steam [پست اول خوانده شود]

نحوه ی Craft کردن و توضیحان کلی در مورد کارتهای بازی ها

ادامه

Snow Glob Card چیست؟

تشخیص قابلیت Trad پذیری آیتم ها و بازی ها:

آموزش نحوه ی شناساندن بازی ها به استیم:

آشنایی با سیستم شیرینگ در استیم

هر گونه سوال و یا پیچیدگی ای اگر وجود داشت بپرسید. روی عکسها هم کلیک کنید بزرگتر میشه.
موفق باشید. امیدوارم کمکی کرده باشه
- سروش

سلام،

من یه مشکلی از دیشب با Steam پیدا کردم. مشکل اینه که وقتی برنامه رو باز می کنم و برای دانلود آپدیت DOTA2 می خوام اقدام می کنم، هیچ ترنسفری نداره برنامه و بعد از یکبار Stop و Resume کردن، دیگه روی Stoping گیر می کنه و هیچ کاری نمی شه کرد.

ممنون میشم اگه راهکاری دارید لطف کنید.
++++++++++++++++++++
الان چک کردم، با چیزشکن می ره و راحت دانلود می کنه. پس کار تحریم هاس ؟؟ یا باید با سرویس دهنده اینترنتم صحبت کنم ؟ نظری دارید ؟

با تشکر

آخرین ویرایش:
سلام بر شما

دقیق ترشو بگم بهت دوستان درست گفتن فقط استیم هر جایی رو برای شناسایی بازی نمیشناسه اگه توی درایو سی برنامه رو ریختی و همون درایو سی میخواهی بازی رو نصب کنی برو تو پوشه استیم بعد برو توی این پوشه SteamLibrary بعد steamapps بعد common اینجا یه پوشه بساز دقیقا با همین نامی که من میدم Tom Clancy's Rainbow Six Siege بعد بازی رو هر جایی که ریختی کلا محتویات داخل پوشه شو کات کن داخل این پوشه بعد تو استیم رو دکمه نصب بازی بزن استیم شروع میکنه پروسه نصبو اول جای بازی رو درست میکنه در محله بعد که میخواهد دانلود کنه میبینه پوشه بازی هست و توش هم بازی هست میاد محتویات بازی رو چک میکنه در اخر فایل های ناقص یا ابدیت های بعد از ورژن بازی که داری رو دانلود میکنه و تمام میتونی بازی کنی دقت کن همین مراحل رو بری اگه زدی رو دکمه نصب بازی و الان در حال دانلود هست اول باید پاک کنی کلا بعد از اول بری سوالی داشتی بپرس......
ممنون از راهنمایی دوستان
اره زدم رو دانلود حدود 6 گیگ رفته.چطور میتونم پاک کنم ؟ و اینکه نسخه دانلود ی من کرکی هست فایل هاش فرق نمیکنه؟

دیشب بازی رو کامل نصب کردم الان هم به صورت افلاین اجرا میشه ولی وقتی از طریق بک اپ ریست ور میرم این مسیر نصب رو اصلا قبول نمیکنه و گزینه نکست نمیاد
از طریق گزینه پشتیبان نباید اقدام کنی برای نصب بازی
توی استیم بازی رو انتخاب کن و گزینه Install رو بزن
اینجاس که باید مسیر فایلهای بازی رو بدی

• Like
Reactions: 863110435
سلام،

من یه مشکلی از دیشب با Steam پیدا کردم. مشکل اینه که وقتی برنامه رو باز می کنم و برای دانلود آپدیت DOTA2 می خوام اقدام می کنم، هیچ ترنسفری نداره برنامه و بعد از یکبار Stop و Resume کردن، دیگه روی Stoping گیر می کنه و هیچ کاری نمی شه کرد.

ممنون میشم اگه راهکاری دارید لطف کنید.
++++++++++++++++++++
الان چک کردم، با چیزشکن می ره و راحت دانلود می کنه. پس کار تحریم هاس ؟؟ یا باید با سرویس دهنده اینترنتم صحبت کنم ؟ نظری دارید ؟

با تشکر
سلام
فک کنم مشکل از سرویس اینترنت شماس من پارس انلاین دارم مشکلی نداره
ممنون از راهنمایی دوستان
اره زدم رو دانلود حدود 6 گیگ رفته.چطور میتونم پاک کنم ؟ و اینکه نسخه دانلود ی من کرکی هست فایل هاش فرق نمیکنه؟
نسخه کرکی بریز برای استیم بعد خود استیم اون فایل هایی که نداره خودش اضاف میکنه دانلود کنی
اگه میخوای بازی از استیم دانلود نکنی بک اپش از سایت dlfox.com بگیر ولی خوب کرکی هم بگیری مشکلی نیست

• Like
ممنون از راهنمایی دوستان

سلام بر شما

رو خوده بازی تو استیم راست کلیک کن بعد گزینه یونیستال رو بزن و همون مراحل رو برو ....
نه کرکی باشه یا نباشه مهم نیست اون فایل های که درست نباشه پاک میکنه و درستشو دوباره دانلود میکنه بستگی به حجم دستکاری شده در بازی یا ابدیت داده شده بعد از نسخه ای که نصب داری در سیستم ابدیت میکنه ......

• Like
حقشه استیم هر چی سرش بیاد:| برای این که اینا شعور ندارند، همه چیز خوان، میخوان همه چیز رو ببلعند، هر چی پوله رو خودشون بخوان و با شرکت های دیگه کنار نمیان، این شد EA 2011 از استیم جدا شد، اکنی هم بازی های اصلیش رو مثل COD و Destiny 2 رو جدا کرد، خود بلیزارد پلتفرم جداگونه داره، EPIC GAMES هم اومد، فقط کمی فقط کمی هم اگر یوبی و راکستار و CD Projekt RED اون خود خواهی و همه چیز خواهی استیم رو میخواستند، نه GTA V رو استیم میومد، نه ویچر 3 نه بازی های یوبی !! هر چند یوبی هم دیگه داره استیم رو میشناسه، البته که حقشه که این عوضیا ادم نمیشن!

حقشه استیم هر چی سرش بیاد:| برای این که اینا شعور ندارند، همه چیز خوان، میخوان همه چیز رو ببلعند، هر چی پوله رو خودشون بخوان و با شرکت های دیگه کنار نمیان، این شد EA 2011 از استیم جدا شد، اکنی هم بازی های اصلیش رو مثل COD و Destiny 2 رو جدا کرد، خود بلیزارد پلتفرم جداگونه داره، EPIC GAMES هم اومد، فقط کمی فقط کمی هم اگر یوبی و راکستار و CD Projekt RED اون خود خواهی و همه چیز خواهی استیم رو میخواستند، نه GTA V رو استیم میومد، نه ویچر 3 نه بازی های یوبی !! هر چند یوبی هم دیگه داره استیم رو میشناسه، البته که حقشه که این عوضیا ادم نمیشن!
واقعاً نمیگیرم این سطح از عصبانیت از دست Valve، میتونید توضیح بدید شما به عنوان یه مشتری چه مشکلی با کارهایی که Valve با استیم توی 5 سال اخیر انجام داده دارید؟ چون تجربه من با شما کاملاً متفاوته و به نظرم استیم الان User Friendly ترین پلتفرم عرضه بازی هاست. چیزایی که من تو مدت استفادم از این پلتفرم دیدم ایناست: بزرگترین کامیونیتی گیمرها رو داره که حداقل وقتی من نیاز به فیکس یا Guide دارم به جای گوگل کردن میرم توی Community Guide و اکثر اوقات هم کاملترین توضیحات رو همونجا پیدا کردم، با اختلاف زیاد بهترین Refund Policy بین تمام پلتفرم ها رو داره که خود من بدون مشکل شاید 20-30 عدد بازی رو ریفاند کردم و تا حداکثر دو روز پول به من برگردونده شده که فکر نمیکنم بهتر از این هم امکان پذیر باشه، Regional Pricing که الان فقط به خاطر همینه که من و کاربرای دیگه ایرانی استیم میتونیم اصلاً به خرید بازی فکر کنیم، الان استیم برای من فقط یه برنامه برای زدن دکمه Play بازی هام نیست، موزیک پلیر، چت کردن با رفقا و اطلاع پیدا کردن از اخبار جدید بازی هایی که خریدم هم توسط خود استیم انجام میشه، و علاوه بر اینا با وجود تمام پلتفرم های رقیب، هنوز هم با اختلاف استیم بزرگترین لایبراری بازی ها رو داره.
مشکلاتی که استیم الان داره و من هم بهشون واقفم، شامل Curate نکردن درست بازی های کوچکتر هست که به همین خاطر بعضی اوقات بازی های ایندی اونطور که باید شناخته نمیشن و P2W بودن بازی ای مثل Artifact هست که زیاد مرتبط با خود استیم نیست و مثلاً من که با این موضوع مشکل دارم اصلاً سمت این بازی نمیرم و شاید مشکلات دیگه ای هست که من به خاطر نمیارم و مشتاقم شما به من یادآوری کنید.
فقط الان نیاید بگید چرا استیم و ولو دارن 30% از سود فروش بازی ها رو برمیدارن که تا الان دیگه همه میدونن 30% یه Norm بین تمام پلتفرم های فروش بوده و هنوز هم استور سونی و مایکروسافت چنین سیاستی دارن با اینکه حتی برای عرضه سرویس آنلاینشون هم جداگونه پول میگیرن و تنها دلیلی هم که فروشگاه هایی مثل اپیک استور دارن الان کمتر از این مقدار میگیرن به این دلیله که راه دیگه ای برای تظاهر بهتر بودن خودشون از استیم ندارن و بارها و بارها استورهای قبل از اپیک استور مثل اوریجین و یوپلی نشون دادن در دراز مدت عرضه ارائه امکانات بهتر از استیم به مشتری ندارن و فقط تلاش میکنن با چنین کارهایی و انحصاری کردن بازی ها واسه استور خودشون(که هر کی چند سال با این پلتفرم های سروکله زده باشه میدونه) که این کارها فقط برای ابتدای کار و برای کشوندن مشتری ها به پلتفرم خودشون انجام میشه -مثالش هم سیستم On the House اوریجین که هر ماه یه بازی مجانی به کاربراش میداد و الان هم بی سر و صدا این سیستم رو حذف کرده- و مطمئن باشین مثلاً در مورد اپیک وقتی سوددهی فورتنایت کمتر شد این سیستم ها و انحصاری کردنا هم کمتر و کمتر میشه و یه روز دیگه کلاً حذف میشه و نتیجه کار فقط تکه تکه شدن بازی هایی هست که توی این مدت برای PC عرضه شدن و در نهایت به ضرر مشتری هست.
آخر کار این رو هم بگم من فن متعصب استیم و ولو نیستم و از اکثر پلتفرم ها استفاده کردم و توی همشون هم بازی داشتم یا دارم و نظرم حتی در مورد اپیک استور تماماً منفی نیست و صبر میکنم ببینم تا 2-3 سال دیگه چه کارهایی میتونه انجام بده ولی به اندازه کافی با استورهای مختلف از اول شروع کارشون سروکله زدم که میتونم حدس بزنم اپیک استور و مشابهاش هم عاشق چشم و ابرو کاربرای PC و چه میدونم ناجیشون نیستن و اگر حتی در بدترین حالت تا چند سال دیگه از بین نرن، در بهترین حالت در نهایت مثل بقیه استورها مجبورن بازهم میگم به دلیل نداشتن عرضه در کنار استیم و با داشتن امکانات کمتر با سهم خیلی کمتر از PC Gamer ها کنار بیان و از نظر یه مشتری فقط باعث سردرد باز کردن برنامه های مختلف و تکه تکه شدن لایبراری بازی های PC میشن که نکته منفی محسوب میشه، اینم بهتون یادآوری می کنم کلاً هیچکس نباید فن یه کمپانی که به هر حال هدف اول و آخرش کشیدن پول از مشتری هست باشه و مطمثن باشید خود من هم اگر استور دیگه ای بیاد که امکانات بهتری بهم ارائه بده یدون یه لحظه صبر استیم رو کنار میذارم ولی طبق تجربیات من تا همین الان یعنی ژانویه 2019 استیم بهترین پلتفرم فروش بازی هاست و اون تکه حرفتون "شعور ندارند، همه چیز خوان، میخوان همه چیز رو ببلعند، هر چی پوله رو خودشون بخوان و با شرکت های دیگه کنار نمیان" رو من نمیبینم. پس دوباره ازتون می پرسم، شما تجربتون به عنوان یه مشتری ایرانی از استیم چی بوده که این حرفایی که بهشون اشاره کردم رو زدید و اینقدر ناراضی هستید؟

واقعاً نمیگیرم این سطح از عصبانیت از دست Valve، میتونید توضیح بدید شما به عنوان یه مشتری چه مشکلی با کارهایی که Valve با استیم توی 5 سال اخیر انجام داده دارید؟ چون تجربه من با شما کاملاً متفاوته و به نظرم استیم الان User Friendly ترین پلتفرم عرضه بازی هاست. چیزایی که من تو مدت استفادم از این پلتفرم دیدم ایناست: بزرگترین کامیونیتی گیمرها رو داره که حداقل وقتی من نیاز به فیکس یا Guide دارم به جای گوگل کردن میرم توی Community Guide و اکثر اوقات هم کاملترین توضیحات رو همونجا پیدا کردم، با اختلاف زیاد بهترین Refund Policy بین تمام پلتفرم ها رو داره که خود من بدون مشکل شاید 20-30 عدد بازی رو ریفاند کردم و تا حداکثر دو روز پول به من برگردونده شده که فکر نمیکنم بهتر از این هم امکان پذیر باشه، Regional Pricing که الان فقط به خاطر همینه که من و کاربرای دیگه ایرانی استیم میتونیم اصلاً به خرید بازی فکر کنیم، الان استیم برای من فقط یه برنامه برای زدن دکمه Play بازی هام نیست، موزیک پلیر، چت کردن با رفقا و اطلاع پیدا کردن از اخبار جدید بازی هایی که خریدم هم توسط خود استیم انجام میشه، و علاوه بر اینا با وجود تمام پلتفرم های رقیب، هنوز هم با اختلاف استیم بزرگترین لایبراری بازی ها رو داره.
مشکلاتی که استیم الان داره و من هم بهشون واقفم، شامل Curate نکردن درست بازی های کوچکتر هست که به همین خاطر بعضی اوقات بازی های ایندی اونطور که باید شناخته نمیشن و P2W بودن بازی ای مثل Artifact هست که زیاد مرتبط با خود استیم نیست و مثلاً من که با این موضوع مشکل دارم اصلاً سمت این بازی نمیرم و شاید مشکلات دیگه ای هست که من به خاطر نمیارم و مشتاقم شما به من یادآوری کنید.
فقط الان نیاید بگید چرا استیم و ولو دارن 30% از سود فروش بازی ها رو برمیدارن که تا الان دیگه همه میدونن 30% یه Norm بین تمام پلتفرم های فروش بوده و هنوز هم استور سونی و مایکروسافت چنین سیاستی دارن با اینکه حتی برای عرضه سرویس آنلاینشون هم جداگونه پول میگیرن و تنها دلیلی هم که فروشگاه هایی مثل اپیک استور دارن الان کمتر از این مقدار میگیرن به این دلیله که راه دیگه ای برای تظاهر بهتر بودن خودشون از استیم ندارن و بارها و بارها استورهای قبل از اپیک استور مثل اوریجین و یوپلی نشون دادن در دراز مدت عرضه ارائه امکانات بهتر از استیم به مشتری ندارن و فقط تلاش میکنن با چنین کارهایی و انحصاری کردن بازی ها واسه استور خودشون(که هر کی چند سال با این پلتفرم های سروکله زده باشه میدونه) که این کارها فقط برای ابتدای کار و برای کشوندن مشتری ها به پلتفرم خودشون انجام میشه -مثالش هم سیستم On the House اوریجین که هر ماه یه بازی مجانی به کاربراش میداد و الان هم بی سر و صدا این سیستم رو حذف کرده- و مطمئن باشین مثلاً در مورد اپیک وقتی سوددهی فورتنایت کمتر شد این سیستم ها و انحصاری کردنا هم کمتر و کمتر میشه و یه روز دیگه کلاً حذف میشه و نتیجه کار فقط تکه تکه شدن بازی هایی هست که توی این مدت برای PC عرضه شدن و در نهایت به ضرر مشتری هست.
آخر کار این رو هم بگم من فن متعصب استیم و ولو نیستم و از اکثر پلتفرم ها استفاده کردم و توی همشون هم بازی داشتم یا دارم و نظرم حتی در مورد اپیک استور تماماً منفی نیست و صبر میکنم ببینم تا 2-3 سال دیگه چه کارهایی میتونه انجام بده ولی به اندازه کافی با استورهای مختلف از اول شروع کارشون سروکله زدم که میتونم حدس بزنم اپیک استور و مشابهاش هم عاشق چشم و ابرو کاربرای PC و چه میدونم ناجیشون نیستن و اگر حتی در بدترین حالت تا چند سال دیگه از بین نرن، در بهترین حالت در نهایت مثل بقیه استورها مجبورن بازهم میگم به دلیل نداشتن عرضه در کنار استیم و با داشتن امکانات کمتر با سهم خیلی کمتر از PC Gamer ها کنار بیان و از نظر یه مشتری فقط باعث سردرد باز کردن برنامه های مختلف و تکه تکه شدن لایبراری بازی های PC میشن که نکته منفی محسوب میشه، اینم بهتون یادآوری می کنم کلاً هیچکس نباید فن یه کمپانی که به هر حال هدف اول و آخرش کشیدن پول از مشتری هست باشه و مطمثن باشید خود من هم اگر استور دیگه ای بیاد که امکانات بهتری بهم ارائه بده یدون یه لحظه صبر استیم رو کنار میذارم ولی طبق تجربیات من تا همین الان یعنی ژانویه 2019 استیم بهترین پلتفرم فروش بازی هاست و اون تکه حرفتون "شعور ندارند، همه چیز خوان، میخوان همه چیز رو ببلعند، هر چی پوله رو خودشون بخوان و با شرکت های دیگه کنار نمیان" رو من نمیبینم. پس دوباره ازتون می پرسم، شما تجربتون به عنوان یه مشتری ایرانی از استیم چی بوده که این حرفایی که بهشون اشاره کردم رو زدید و اینقدر ناراضی هستید؟
نقاط ضعف و مثبت استیم رو نسبت به بقیه استور ها گفتی چه ربطی به سیاست پشت پرده استیم داره؟ شکی نیست استیم بهترین پلتفرم دیجیتال تو این صنعت است، و از همه برتره، ولی چرا EA ازش جدا شد؟ چرا اکنی جدا شد؟ چرا مایکروسافت بازی هاش رو تو استیم نمیده؟ ( به جز چند مورد) چرا بتسدا بازی های انلاین محور خودش رو ازش جدا میکنه؟ اگر استیم بهترین پلنفرم جهان هست، که همین طور هم هست چرا شرکت ها ازش فرار میکنند و ساخت کلاینت جدید و دردسر هاش و ضعف هاش رو نسبت به استیم به جون بخرن ولی بازی هاشون رو پلتفرم خودشون باشه؟
این حرف شما هم که استیم فقط میمونه، و همه میرند یا اگر هم نرند در اینده با استیم کنار میایند، هیچ حرفی نیست و شوخی بیش نیست! اگر این طوری بود خوب الان EA ورشکسته میشد و پلتفرمش در این حد پیشرفت نمیکرد!!!! یک جوری گفتی تو استیم فقط دکمه پلی نیست، پلتفرم بلیزراد خیلی از استیم با تجربه تر و اگر ایمن تر نباشه کمتر نیست، و همه اون کار های که تو استیم رو میشه کرد تو اونجا هم میشه کرد، و اورجین، و یوپلی هم پا به پای استیم پیشرفت کردن، و حتی GOG!!! این حرف شما در مورد استیم برای 5-6 سال پیش صدقه که بقیه پلتفرم ها شوخی بیش نبودن ولی الان اوضاع فرق میکنه و تخفیف های که تو اورجین و و یوپلی و.. میزنن دست کمی از استیم ندارن!!!
بزرگترین طلمی که استیم در حق PC جماعت کرد ، باعث شد PC گیمینگ به 5-6 پاره تقسیم بشه!! یک پاره بخوای فیفا و بتل بازی کنی باید بری اورجین، بری واکرافت و دیابلو و اورواچ بازی کنی باید بری بتلنت، بخوای فورزا و گرز بازی کنی باید بری استور مایکروسافت، بازی های یوبی سافت و GOG و راکستار هم موقعه بازی کردن بیشترشون سیو و اچیمونت و همه چیزشون بعد از استیم وصل میشه در کلاینت خودشون .....!!! بنظرت خودت اگر استیم با اینا کنار میمود الان همه این بازی ها تو یک کلاینت بودن بهتر نبود؟
در ضمن استیم هم بنظرم ضعف های خودشو داره و نقاط قوت!!!!
مثلا الان من 15 تا بازی تو استیم دارم، ولی هنوز اکانتم اکتیو نیست!=)) یعنی تا وقتی $$$ پیاده نکنی نمیزاره چت کنی ، حرف بزنی، نقد بازی بنویسی، و حتی اکانت رو لول اپ کنی، در صورتی که همون رقیب های زبرتی با یک اکانت خالی همه این کار ها رو انجام میدن!!!
نقطه ضعف دم دیگه هم اینه تا وقتی که $$$ دوباره پیاده نشی نمیازره کارت های باقی مانده دراب شده بازی ها رو بگیری و اکانت رو لول اپ کنی یعنی فقط باید $$$ پیاده بشی و کارت بخری و لول اپ کنی در صورتی که تو بقیه پلتفرم ها با گرفتن تروفی و اچیومنت میشه لول اپ شد!:|
نقطه ضعف بعدی دیگه هم انتی چیت ضعیف این شرکته یعنی با یک حرکت میشه چیت زد و کل اچیمنت های یک بازی رو تو یک ثانیه گرفت، و تایم پلی رو میلیون میلیون ساعت بالا برد در صورتی که تو بقیه کلاینت ها این حرکت غیر ممکنه!

آخرین ویرایش:
نقاط ضعف و مثبت استیم رو نسبت به بقیه استور ها گفتی چه ربطی به سیاست پشت پرده استیم داره؟ شکی نیست استیم بهترین پلتفرم دیجیتال تو این صنعت است، و از همه برتره، ولی چرا EA ازش جدا شد؟ چرا اکنی جدا شد؟ چرا مایکروسافت بازی هاش رو تو استیم نمیده؟ ( به جز چند مورد) چرا بتسدا بازی های انلاین محور خودش رو ازش جدا میکنه؟ اگر استیم بهترین پلنفرم جهان هست، که همین طور هم هست چرا شرکت ها ازش فرار میکنند و ساخت کلاینت جدید و دردسر هاش و ضعف هاش رو نسبت به استیم به جون بخرن ولی بازی هاشون رو پلتفرم خودشون باشه؟
این حرف شما هم که استیم فقط میمونه، و همه میرند یا اگر هم نرند در اینده با استیم کنار میایند، هیچ حرفی نیست و شوخی بیش نیست! اگر این طوری بود خوب الان EA ورشکسته میشد و پلتفرمش در این حد پیشرفت نمیکرد!!!! یک جوری گفتی تو استیم فقط دکمه پلی نیست، پلتفرم بلیزراد خیلی از استیم با تجربه تر و اگر ایمن تر نباشه کمتر نیست، و همه اون کار های که تو استیم رو میشه کرد تو اونجا هم میشه کرد، و اورجین، و یوپلی هم پا به پای استیم پیشرفت کردن، و حتی GOG!!! این حرف شما در مورد استیم برای 5-6 سال پیش صدقه که بقیه پلتفرم ها شوخی بیش نبودن ولی الان اوضاع فرق میکنه و تخفیف های که تو اورجین و و یوپلی و.. میزنن دست کمی از استیم ندارن!!!
بزرگترین طلمی که استیم در حق PC جماعت کرد ، باعث شد PC گیمینگ به 5-6 پاره تقسیم بشه!! یک پاره بخوای فیفا و بتل بازی کنی باید بری اورجین، بری واکرافت و دیابلو و اورواچ بازی کنی باید بری بتلنت، بخوای فورزا و گرز بازی کنی باید بری استور مایکروسافت، بازی های یوبی سافت و GOG و راکستار هم موقعه بازی کردن بیشترشون سیو و اچیمونت و همه چیزشون بعد از استیم وصل میشه در کلاینت خودشون .....!!! بنظرت خودت اگر استیم با اینا کنار میمود الان همه این بازی ها تو یک کلاینت بودن بهتر نبود؟
مثلا الان من 15 تا بازی تو استیم دارم، ولی هنوز اکانتم اکتیو نیست!=)) یعنی تا وقتی $$$ پیاده نکنی نمیزاره چت کنی ، حرف بزنی، نقد بازی بنویسی، و حتی اکانت رو لول اپ کنی، در صورتی که همون رقیب های زبرتی با یک اکانت خالی همه این کار ها رو انجام میدن!!!
نقطه ضعف دم دیگه هم اینه تا وقتی که $$$ دوباره پیاده نشی نمیازره کارت های باقی مانده دراب شده بازی ها رو بگیری و اکانت رو لول اپ کنی یعنی فقط باید $$$ پیاده بشی و کارت بخری و لول اپ کنی در صورتی که تو بقیه پلتفرم ها با گرفتن تروفی و اچیومنت میشه لول اپ شد!:|
نقطه ضعف بعدی دیگه هم انتی چیت ضعیف این شرکته یعنی با یک حرکت میشه چیت زد و کل اچیمنت های یک بازی رو تو یک ثانیه گرفت، و تایم پلی رو میلیون میلیون ساعت بالا برد در صورتی که تو بقیه کلاینت ها این حرکت غیر ممکنه!
دوست عزیز این شرکت ها واسه سود بیشتر از استیم جدا شدن در اصل برعکسه این شرکت هایی که جدا شدن دارن به پی سی اسیب میرسونن مثلا سری call of duty هر سال که روی استیم میومد دیگه بالاترین قیمتش تو اروپا واسه نسخه deluxe یا complete هشتاد یورو یا 90 یورو بود الان روی لانچر بتل 100 یا 130 یورو باید پول بدی . تو فکر میکنی بلیزارد واسه اینکه پلیرا از روی لانچرش نرن داره چیکار میکنه ؟ تو world of warcraft وقتی gold فارم میکنی میتونی بازی های بلیزارد با گلد بخری یعنی عملا بلیزارد یک لانچر مرده به حساب میاد با این قابلیت که پلیرا حفط کرده خود بلیزارد عمر wqorld of warcraft و لانچرشو تا سال 2025 تخمین زده . واسه بتسدا هم نگران نباش برمیگرده چون fallout 76 اصلا فروش نداشته و دارن ضرر میکنن. لانچر gog که با کلی گیم فری اومده سر زبونا وگرنه کسی gog پلی نمیده. و در مورد اکانت خودت شما 15 تا گیمتو یا به صورت گیفت خریدی یا سی دی کی یعنی خریدی از استیم انجام ندادی پس انتظار نداشته باش اکانتت از محدودیت در بیاد و در اخر مقایسه فیمت یک بازی مشترک بین استیم و اپیک ببین واسه پلیرا فرقی کرده ؟
Hello Neighbor: Hide and Seek

آخرین ویرایش:
خب استیم اومده اوایل دهه قبل کلاینت خودشو راه انداخته کلی زحمت کشیده انتظاری هم نباید داشت که طبق میل بقیه ناشرا کار کنه یسری قوانین انتشار داره که هرکسی مخالفه میتونه بازیش رو روی این پلتفرم منتشر نکنه! راحتی که سازنده های ایندی توی انتشار بازی هاشون روی استیم دارن رو روی هیچ پلتفرمی پیدا نمیکنید! شرکت ها هم از استیم فرار نمیکنن درصد پولی که استیم از شرکت ها میگیره یه مبلغ ثابته که روی بقیه پلتفرم ها هم همینه و شرکتایی که خودشون رو از استیم جدا کردن دنبال پیچوندن این مبلغ هستند! استیم در حق PC گیمر ها ظلم نکرد بلکه لطف کرد درسته یسری سیاست غلط این اواخر پیش گرفته که البته به عنوان مشتری اصلا به چشم ما نمیان ولی لطفی که استیم در حق PC گیمینگ انجام داد یکپارچه سازی این پلتفرم بود نه تقسیم یا پاره کردن PC گیمینگ!
نمیدونم شما چند ساله کاربر استیم هستید ولی من که 5 ساله دارم ازش استفاده میکنم این اکانت های لیمیت بنظرم خیلی کار منطقی هستن! تا همین 2-3 سال پیش قبل از اینکه این قانون تصویب بشه کلی اسکمر وجود داشت که با ادد کردن و دادن یه لینک و روش مختلف اکانت های استیم رو هک میکردن که این قانون هم برای جلوگیری ازین اتفاقات وصب شده!

نقاط ضعف و مثبت استیم رو نسبت به بقیه استور ها گفتی چه ربطی به سیاست پشت پرده استیم داره؟
این قسمت رو میدونم برای دراماتیک نشون دادن قضیه گفتی، چون مطمئنم نه من نه شما از "سیاست پشت پرده استیم" خبر نداریم:-? پس این هیچی...

چرا EA ازش جدا شد؟ چرا اکنی جدا شد؟ چرا مایکروسافت بازی هاش رو تو استیم نمیده؟ ( به جز چند مورد) چرا بتسدا بازی های انلاین محور خودش رو ازش جدا میکنه؟ اگر استیم بهترین پلنفرم جهان هست، که همین طور هم هست چرا شرکت ها ازش فرار میکنند و ساخت کلاینت جدید و دردسر هاش و ضعف هاش رو نسبت به استیم به جون بخرن ولی بازی هاشون رو پلتفرم خودشون باشه؟
خوب در اصل جواب این قسمت خیلی واضحه، به خاطر حرص و طمع. کمپانی های مختلف دیدن که میتونن توی یه پلتفرم باز مثل PC برخلاف کنسول ها که دستشون بسته است، چون هیچ رگولاسیونی مبنی بر حداقل کیفیت نیست یه نرم افزار ساده(اهم اهم مراجعه شود به Bethesda Launcher:))) بسازن و بازی هاشون رو اونجا عرضه کنن و هیچ بخشی از سودشون رو به کس دیگه ندن. پس سوالت در واقع این بوده که چرا ولو و استیم کاری نکردن تا جلوی این اتفاق رو بگیرن و به قول خودت کنار نیومدن با شرکت های دیگه؟ حالا این سوالی هست که جواب دادنش سخته و امیدوارم باعث ایجاد یه بحث خفن بشه.

اول از همه میخوام این موضوع روشن بشه که این سیاست استیم نیست که توی 5 سال گذشته تغییر کرده، استیم یه دفعه ظالم نشده، بلکه دید بقیه کمپانی ها فرق کرده، ناشر ها پولی که استیم داره- برای سرویس هایی که ارائه میده و تعداد کاربرای بالایی که داره- میگیره رو دیدن و حریص شدن. از طرفی هم، کنار اومدن شرکت ها به همین سادگی نیست. الان شاید مشکل به نظر ما مثلاً با کاهش دادن 30 درصد به چه میدونم 20 درصد حل بشه و برای یه مدت دوباره بازی ها توی پلتفرم استیم عرضه بشن، ولی به محض اینکه استیم به همین راحتی دست از سر مقاومت برداره توی دراز مدت برای این مشکل دیگه هیچ راه حلی وجود نداره. چرا؟ چون مشکل این کمپانی ها با 1 درصد، 2 درصد، 5 درصد یا 10 درصد نیست، مشکلشون با کل 30 درصدیه که دارن به یکی دیگه پرداخت میکنن. فرض کنید همین الان ولو اعلام کنه من درصد گرفتن سود رو به 20 درصد کاهش میدم، و شماها بازی هاتون رو توی پلتفرم من عرضه کنید، از همین لحظه دیگه این کمپانی ها آتو دستشونه، چند ماه بعد میگن نه باید 15 درصد بشه وگرنه بازی ها رو توی پلتفرم خودمون عرضه می کنیم. بعد از اون 12 درصد و بعد از چند مرتبه به یه جایی میرسه که دیگه برای خود استیم دیگه سوددهی نداره تا درصد رو کمتر از این بیاره. اون وقته که همه کمپانی های بزرگ بازیهاشون رو برمیدارن و میخوان از استیم فرار کنن. به اون زمان که رسید استیم دو راه داره، یا از مشتری هاش پول بیشتری بگیره تا جبران ضرردهی خودش رو بده و درصد رو پایین تر بیاره، که اونوقت مشتری ها میرن سراغ پلتفرمی که بازی رو میتونن ارزونتر بگیرن که برابره با پلتفرم های مخصوص خود ناشر ها، یا قید سود خودش رو بزنه که هیچوقت اتفاق نمی افته. پس این تجزیه شدن بازی ها یه چیز اجتناب ناپذیریه که الان هم استیم داره تمام سعی خودش رو میکنه تا هر چه دیرتر اتفاق بیفته. مگر اینکه مشتری ها متحد بشن و با کیف پولشون رای بدن و بگن فقط از این پلتفرم خرید می کنیم که از اونجایی که همیشه بین مشتری ها -مثل خود من و شما- اختلاف نظر هست و از اتحاد خبری نیست این هم هیچوقت اتفاق نمی افته.

این حرف شما هم که استیم فقط میمونه، و همه میرند یا اگر هم نرند در اینده با استیم کنار میایند، هیچ حرفی نیست و شوخی بیش نیست! اگر این طوری بود خوب الان EA ورشکسته میشد و پلتفرمش در این حد پیشرفت نمیکرد!!!!
با استیم کنار میان به معنی ورشکست شدن نیست، یعنی این که با این موضوع که همیشه باید با مقدار Market Share کمتر از استیم کنار بیان، چون نه میتونن امکانات دهن پرکنی ارائه بدن تا از استیم جلوتر بزنن، نه هیچوقت احتمالاً نمیتونن به عظمت لایبراری استیم برسن، که البته به هر حال این همون چیزیه که این ناشر ها از اول هم انتظار داشتن و همین که دیگه اجاره نشین استیم نیستن براشون کافیه و میشه همون "در بهترین حالت"ی که توی کامنت قبلیم اشاره کردم.

یک جوری گفتی تو استیم فقط دکمه پلی نیست، پلتفرم بلیزراد خیلی از استیم با تجربه تر و اگر ایمن تر نباشه کمتر نیست، و همه اون کار های که تو استیم رو میشه کرد تو اونجا هم میشه کرد، و اورجین، و یوپلی هم پا به پای استیم پیشرفت کردن، و حتی GOG!!! این حرف شما در مورد استیم برای 5-6 سال پیش صدقه که بقیه پلتفرم ها شوخی بیش نبودن ولی الان اوضاع فرق میکنه و تخفیف های که تو اورجین و و یوپلی و.. میزنن دست کمی از استیم ندارن!!!
بیخیال، امکانات استیم هنوز هم خیلی خیلی فراتر از تک تک پلتفرم های دیگه هست، آیا میتونم بازیهایی که توی بتلنت یا اوریجین یا یوپلی دارم 2 ساعت بازی کنم و دو هفته بعد به هر دلیلی که عشقم کشید ریفاند کنم؟ آیا میتونم از Regional Pricing استفاده کنم؟ آیا میتونم بازی که خریدم رو انتخاب کنم و یه دکمه مشابه Community Guides بزنم تا بینهایت راهنما برای مشکلات متداول بازی یا راهنمای رد کردن مراحل تو خود پلتفرم بالا بیاد؟ هنوز نه یوپلی نه بتل نت(اوریجین رو نمیدونم چون خیلی وقته کنار گذاشتمش) امکانات ساده ای مثل راهی برای پخش کردن موزیک حین بازی ندارن(و اگر داری فکر میکنی چرا من دارم هی این موضوع رو تکرار می کنم و اصلاً چه اهمیتی داره چنین چیزی، یعنی هنوز لذت گوش دادن به موزیک دلخواه خودت حین بازی رو کشف نکردی:D)

بله بهتر بود، ولی همه ی این چیزایی که گفتی به دلایلی که بالاتر اشاره کردم فقط توی یه دنیای ایده آل قابل دسترسی هست، دنیایی که کمپانی ها راحتی مشتریشون که میخواد فقط از یه پلتفرم خرید کنه رو به خاطر چند درصد سود بیشتر خودشون به خطر نندازن، ولی میدونیم که اینم توی دنیای الان خیلی خنده داره. پس باور کنید از "ظلمی که استیم در حق PC جماعت کرد" خبری نیست.

مثلا الان من 15 تا بازی تو استیم دارم، ولی هنوز اکانتم اکتیو نیست!
clip_image001.gif
یعنی تا وقتی $$$ پیاده نکنی نمیزاره چت کنی ، حرف بزنی، نقد بازی بنویسی، و حتی اکانت رو لول اپ کنی، در صورتی که همون رقیب های زبرتی با یک اکانت خالی همه این کار ها رو انجام میدن!!!
نقطه ضعف دم دیگه هم اینه تا وقتی که $$$ دوباره پیاده نشی نمیازره کارت های باقی مانده دراب شده بازی ها رو بگیری و اکانت رو لول اپ کنی یعنی فقط باید $$$ پیاده بشی و کارت بخری و لول اپ کنی در صورتی که تو بقیه پلتفرم ها با گرفتن تروفی و اچیومنت میشه لول اپ شد!
clip_image002.gif

کاملاً درسته و اینا هم از ضعفای استیم هست، با این که میشه برای مشکل اول این بهانه رو آورد که نیاز به خرج کردن جهت باز شدن استیم چت به دلیل تعدا زیاد اسکمر هایی بوده که ملت رو اسکم میکردن و بعد از اینکه بن میشدن دوباره یه اکانت دیگه با دسترسی کامل به استیم چت میساختن و روز از نو روزی از نو، ولی خوب اینا هم از مشکلاتی هست که استیم داره و ممنون از یادآوری.

شکی نیست استیم بهترین پلتفرم دیجیتال تو این صنعت است
آخرین مشکل من هم همینجاست، شما خودت هم واقفی به این موضوع که استیم بهترین پلتفرم دیجیتال برای مشتری هست، پس چرا به نظرت "حقشه استیم هر چی سرش بیاد" و آرزوی نابودیشون رو داری؟

آخرم یه چیزی کلاً اضافه کنم، رقابت برای استیم خیلی خوبه، ولی وقتی رقابت در مورد قیمت یا میزان امکاناتی باشه که مشتری میگیره. اینا چیزایی هست که مهمن، وگرنه مشتری هیچوقت نباید براش اهمیت داشته باشه که یه کمپانی چند میلیون دلاری دلش میخواد درصد پول بیشتری بگیره. الان بازی هایی که روی استیم عرضه میشن دلیلشون اینه که ناشرها میدونن استیم بیشترین سهم کاربرای PC رو در اختیار داره، ولی مثلاً اپیک استور داره سر انحصاری ها رقابت می کنه، یعنی مشتری هایی که میرن از اپیک بازیشون رو میگیرن اکثراً مجبورن از یه لانچر ضعیف تر استفاده کنن، نه اینکه دوست دارن این کارو کنن. این رقابتی که سوئینی هم داره بهش اشاره میکنه برای سازنده هاست تا پول بیشتری از مشتری ها بچاپن نه برای خود مشتری ها، که به نظرم همین باید کافی باشه که هرکی از این حرکات اپیک حمایت می کنه (منظورم با شما نیست:D) متوجه اشتباهش بشه.

آخرین ویرایش:

خب شما خودت حاضری بازی هاتو روی این دوتا کلاینت بخری ؟ اورجین که رسما دهنو سرویس میکنه برای ما ایرانیا تا یه لاگینی کنیم بعد مگه مثل استیم ریجن بندیاش؟ شما بازی 60 دلاریو تو استور روسیه میخری 30 دلار ؟ بعد زورت میاد ؟میگی اینا عوضین ؟ همین چند وقت پییش خودت چندتا بازی خریدی تو استیم گفتی مفت خریدم این بازی هارو کیف کردی:D
استور اپیک ارزون تر استیم هم بشه طرفش نمیرم چون ما تحریمیم فضای کامیونیوتی استیمو نداره امکانات استیم نداره با استیم بزرگ شدیم
خیلی قابلیت خوبه این اتفاقا که پول بدی برای این همه امکانات 5 دلار فقط

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or