نمایشگاه/رویداد State of Play

انتظار شما از State of Play

• مجموع رای دهنده‌ها
    231
من ریختم و فقط برگااام مونده
این چه قدر خوووب بود رسما داشتن انیمیشن پیکسار بازی می کردن
یه جاهایی دنیاش در عرض نیم ثانیه عوض میشد اصلا دیگه از اون سریع تر نمیشد
دمشون گرم خداایی اینسامنیاک عشقه

نمایش فک برانداز Rift Apart باعث شد خیلی سردرگم با خودم فکر کنم گرافیک Horizon: FW قراره چطور باشه و گوریل ها (همون گوریلای سابق) در این مدت و سکوت خبری محض دقیقا دارن چیکار میکنن، قطعا تصورش هم ترسناکه اما از اون ترسناک تر خروجی SM و ND ـه! قشنگ صبر ندارم ببینم دارن چیکار میکنن و چی میسازن!

رچت را من اولین بار روی PS4 بازی کردم و اونجا هم انصافا گرافیک فوق العاده بود ولی از همه مهم تر گیم پلی جذاب و شخصیت های دوست داشتنیش بود. کلا خیلی بازی چارمینگی هست.
اینم مشخصا خیلی بزرگ تر از بازی قبلیه. گرافیک هم واقعا حرفی برای گفتن نمیذاره.

یک چیز هم که باید اضافه کنم به نظرم این خصوصیات Dual Sense مهم ترین ویژگی PS5 ه. اینجا هم اشاره میکرد که چقدر تاثیر داره تو تجربه بازی.

خیلی لذت بردم در مجموع. فعلا که کنسول ندارم ولی اگه خریدم حتما تو لیست اصلیم برای بازی کردن رفت.

خیلی خوب بود!
مشخصه روی فرنچایز R&C قراره توجه بیشتری صورت بگیره و صرفا یه بازی خوب نباشه! نسخه قبلی خیلی خیلی کوتاه بود و سیاره‌ها هم خطی طراحی شده بودند... اما این چیزی که نشون دادن نشان از یه پیشرفت بزرگ توی سری بود.

اگر مود چند نفره داشت حتما تا الآن می‌گفتن... شماره سوم R&C روی PS2 حتی بخش هم آنلاین داشت ولی کلا خیلی وقته سری R&C همچین چیزی رو نداره...
البته از دوران PS3 هم الان دیگه خیلی گذشته ، ولی اونجا هم یکی از بازی هاش داشت...فکر کنم نسخه ای که قبل از Into the Nexus اومد (سرچ نمودم Full Frontal Assault )
یه حالت تاور دیفنس مانند داشت که میشد آنلاین هم زد:-"
و آها All 4 One هم که کلا بازی Co Op بود! چقدرم چسبید:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or