این تاپیک آپدیت نمی شود
* برای دیدن جدیدترین اخبار و همچنین ایونت ها کلیک کنید *
* برای دیدن جدیدترین اخبار و همچنین ایونت ها کلیک کنید *
آخرین ویرایش:
منتاریخ انتشار رچت رو اشتباه کردم ولی خب برا سال 2021اگه فقط AAAحساب کنیم یه رچت داره و یه Horzionولی بازی Deathloopهست بازی Ruternalهستاز February تا June دو ماه فاصله است؟
تقریباً میشه آخر خرداد ماه که تا اونموقع هم طبق گفته های لیزا سو، مدیر AMD از نیم اول سال میلادی به بعد تولید قطعات پاسخگوی نیاز بازار میشه و کمبود کنسول ها رفع میشه
پس حداقل تا SOP که احتمالا تو خرداد ماه مثل پارسال... جایگزین E3 خواهد شد خبری از بازیهای پرچمدار نخواهد بود و امثال همین شیفو و ناک ٱت سیتی باید سر کنیم
یه سال انحصاریهاین دث لوپ خداست یعنی، مرگ بر انحصاری زمانی ایشالا که کوتاه مدت باشه قراردادش
منم خیلی خوشم اومد از کارکترش، ماکانو از تاپیک FFVII باید بیرونش کنیم پیش زمینه داره و میگه زبالستفاینال 7 برای من که از ثانیه ثانیه ش لذت بردم، همین یک ایپزود اضافه هم جذابه و براش هایپم! یه تروفی ست جدید هم بدن براش، یه دورم رو PS5 پلاتش کنم
Sifu خوشم اومد
Kena هم مثل همیشه دوست داشتنی... فقط کو تا آگوست!!! چه تاخیری بود خورد آخه
یکی از اعضای پارتی آینده ست یوفی! (دختره)
منم خوشم اومد کارکتر جالبی بنظر میاد، تنها کسی که منو تحریک می کنه اریثه و سرش هنوزم دعوا می کنمیوفیه کاملا منو تحریک کرد تحریمم رو بشکونم ،،، موقعی که همه سر اریس و تیفا دعوا میکردن ،،، من رو این کراش داشتم
اصلا فکر نمیکردم به این زودی سراغش برن ،، میگفتم تهش ته پارت ۲ بیاد تو بازی ، چه برسه به اینکه یه محتوای داستانی با عنوان شخصیت اصلی و قابل کنترل بهش اختصاص بدن ،، خیلی خوشم اومد از این حرکشون ،،منم خیلی خوشم اومد از کارکترش، ماکانو از تاپیک FFVII باید بیرونش کنیم پیش زمینه داره و میگه زبالست
منم خوشم اومد کارکتر جالبی بنظر میاد، تنها کسی که منو تحریک می کنه اریثه و سرش هنوزم دعوا می کنم
واقعا انتظار داشتین یکی از most hyped گیم های 2-3 سال اخیر رو که یک رونمایی دوباره شدیدا خفن نیاز داره و بشدت سوپرایز خفنی میتونه باشه رو تو یک SoP بیارن؟
تازه جدای اینکه مارکتینگ بازی اونوره و حالا اینور قطعا خبری ازش نمیشه توی کنفرانسا
انقدر نمایش امشب چرت بود کاشکی همین لیک حقیقت داشتدمش گرم لیک خوبی بود