این تاپیک آپدیت نمی شود
* برای دیدن جدیدترین اخبار و همچنین ایونت ها کلیک کنید *
* برای دیدن جدیدترین اخبار و همچنین ایونت ها کلیک کنید *
آخرین ویرایش:
قسمت بعدیش کی هست؟تموم شد، منتظر قسمت بعدی باید باشیم بلکه از VR بکشن بیرون
توییچ تو پست اول هستا!کنفرانس امروزه؟ لینکی چیزی برسونید آقای ژوبین مهمون دعوت کرده خودش معلوم نیست کجاس![]()
ماه بعد باشه بعد مورتال و دیزگان باز نتونن بخاطر خالی بودن اریضه اینارونشون بدنتوییچ تو پست اول هستا!
قسمت بعدم نگفتن
تاریخ نگفتن ، فقط گفتن تازه این اولشه !قسمت بعدیش کی هست؟
صد در صد ماه بعدهماه بعد باشه بعد مورتال و دیزگان باز نتونن بخاطر خالی بودن اریضه اینارونشون بدن![]()
مگه اولین کنفرانس عمرته تو کدوم کنفرانس سونی آخر تریلر میزنه only on?صد در صد ماه بعده
ولی یه مورد عجیب داشت اونم این بود که تریلر انحصاری ها ذره ای به only on ps اشاره نداشتن و میگفت استودیوهای سونی! کسی نظری نداره؟
رفتم دیدم توییچ هیچی نداشت از یوتوب دیدم فردا لینک یوتوب و تریلرا رو اضافه میکنم
لابد بقول اساتید از این به بعد انحصاری های سونی روی اپیک استور میاد و اساتید از شر بازیهای هکی قفل شده و گران راحت میشن میرن پی سی میبندن و همه رو از بیخ پایرت میکننصد در صد ماه بعده
ولی یه مورد عجیب داشت اونم این بود که تریلر انحصاری ها ذره ای به only on ps اشاره نداشتن و میگفت استودیوهای سونی!کسی نظری نداره؟
رفتم دیدم توییچ هیچی نداشت از یوتوب دیدم فردا لینک یوتوب و تریلرا رو اضافه میکنم
نه من از E3 2016 زنده نگاه میکردم فقط یادم نیست که میزد یا نه نمیزد؟خب خدارو شکر قسمت اولش تموم شد همونطور که گفتم قسمت اولش بدون شک بولشت خواهد بود و شد
منتظر قسمت دو باشید که شک نکنید طوفانیه!
مگه اولین کنفرانس عمرته تو کدوم کنفرانس سونی آخر تریلر میزنه only on?
اونا چرت میگن ولشون کن گندشون به اینجا نکشلابد بقول اساتید از این به بعد انحصاری های سونی روی اپیک استور میاد و اساتید از شر بازیهای هکی قفل شده و گران راحت میشن میرن پی سی میبندن و همه رو از بیخ پایرت میکنن![]()
نه خیلی وقته نمیزنه زمان GOWIII و اینا میزد آخر تریلر only on الان چند ساله تو کنفرانس دیگه نمیزنهنه من از E3 2016 زنده نگاه میکردم فقط یادم نیست که میزد یا نه نمیزد؟
اونا چرت میگن ولشون کن گندشون به اینجا نکش![]()
استودیو لندن ارزشش بیشتر از این حرفاست......هنوز اون تریلر e3 Eight Days که از تو دیسک مجله بازی رایانه میدیدیم یادمه(هنوزم میزنم تو یوتوب تریلر با تمام فوتیج ها میبینم از بس که خوب بود) بازی رسما غولی بود واسه خودش گرافیک فوق العاده فیزیک شاخ سینمایی هم بود نثل انچارتد فقط حیف حیف که استودیو زیادی سر ساختش طول داده بود و بازی هنوز تو مرحله الفا بود و سونی هم زد به بهانه نداشتن مولتی پلیر کنسلش کرد.......کارگردانش اسن گفت و گفته بود بازی فک برانداز ترین چیزی بود که پلیرها میتونستن داشته باشناز بازی لندن استودیو خوشم اومد ، ولی با این حالت VRش حال نکردم .
اخه تو تریلر تازه اپلود شده چنل سونی هم only نداره! همیشه داشت این یکی دیگه واقعا عجیبه بااین کاری که چند روز پیش کردن ادم شک میکنه........نه خیلی وقته نمیزنه زمان GOWIII و اینا میزد آخر تریلر only on الان چند ساله تو کنفرانس دیگه نمیزنه
کانال سونیم نه تا حالا زده و نه میزنه ، تنها جایی که میزنه پلی استیشن اروپاستاخه تو تریلر تازه اپلود شده چنل سونی هم only نداره! همیشه داشت این یکی دیگه واقعا عجیبه بااین کاری که چند روز پیش کردن ادم شک میکنه........
ولی رو باکس ارت هست![]()