Starhawk

پس کامیار الان می دونی من چی کار می کنم ... ( تو مترو )

خودم و تو و بقیه و اون و اینو هــــــــــــایــــــــــپ می کنم :)) می زنیم تو کار ( پیش فروشش ! ) 1 ماه قبل عرضه خودم تو کفشم

دوستان یه تریلر نسبتا قابل قبول از گیم پلی این بازی به ما میدید ؟ یه لینک بدون سد :دی .. .!

این بازی چه جوریاست ؟ هنوز اندر کفش هستیم یه شفاف سازی کنید جون من !

این بازی ادامه ای هست برای بازی وارهاوک که سال 2007 یا هشت!! ساخته شده بود و ظاهرا خیلی ها هم به به و چه چه کرده بودن :d

سبک بازی شوتر سوم شخص هستش اما نه یه شوتر معمولی، توی بازی میشه به سبک بازیهای استراتژیک و mmoاقدام به ساختن base و تجهیزات تدافعی و تهاجمی برای قلمرو خود بکنیم
خوب بتا برای uk عمومی شد منم سریع گرفتمش:d

من که خیلی خوشم اومد گرافیک قابل قبولی داشت و مهتر از اون جذابیت بخش مولتیش خیلی بالا بود .

سعی می کنم بخرمش وقتی اومد .

ببینم مهرداد،راحت میتونی جوین room های ساخته شده بشی؟؟ من که اکثرا با پیغام conect faild روبرو میشم!!

دوستان یه تریلر نسبتا قابل قبول از گیم پلی این بازی به ما میدید ؟ یه لینک بدون سد :دی .. .!

اینجوری فکر نکنم متوجه خوب یا بد بودن بازی بشی!! سعی کن بتا رو دانلود کنی. . .

نکته ی دیگه اینکه:بازی در عین حال که FUN و سرگرم کننده هستش،همون قدر هم سلیقه ای هست!!

84476973068956690453.jpg

ببین مثل من برو عضو Gamespot شو مجانی تریلر های جدید و با کیفیت رو میتونی دانلود کنی!
اگه نمیخوایی راه دور نرو :دی همین بازی سنتر خودمون! تاپیک تریلر ها برو اونجا درخواست بدی هر تریلری میزان بچه ها
سبک فضایی مانند داره سوم شخص
من چون War hawk رو دارم میدونم اینم چجوریه
البته warhawk تخیلی نبود که این هست این بهتر شده به نظرم

خيلي مسخرس اون اولا كه بتا اومده بود (٢ ماه پيش)توي capture flag پرچم مارو دزديد بعدشم رفت توي بيسشون كمپ كرد نميشد بري طرفشون . كلا بتا بالانس نيست . از نظر تعداد اسلحه اگه همين قدر باشه مضخرفه . Health دشمن هم كه خيلي زياده يه خشاب بايد خالي كني، گيم پلي هم زياد جالب نبود تنها نكته ي مثبت سرور هاشه
هيچ فرقي با section 8 نداره فقط starhawk tps شده

والا تا جایی که یادمه بتای همه ی بازی ها ناقص از گرافیک بگیر تا گیم پلی! همون دوغ 3 ام اگه یادت باشه همه گرخیده بودن با بتاش با اون گرافیکش که حتی از BC 2 هم پایین تر بود!
من بازی نکردم ولی اگر اینطوری باشه بهتره از رو همون بتا نمرش و بگیره:دی

والا تا جایی که یادمه بتای همه ی بازی ها ناقص از گرافیک بگیر تا گیم پلی! همون دوغ 3 ام اگه یادت باشه همه گرخیده بودن با بتاش با اون گرافیکش که حتی از BC 2 هم پایین تر بود!
من بازی نکردم ولی اگر اینطوری باشه بهتره از رو همون بتا نمرش و بگیره:دی
منم درباره بتا حرف زدم ديگه نگفتم بازي اصلي اين شكليه كه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or