captain mahdi کاربر سایت May 13, 2011 #1 بازی StarHawk امروز با انتشار تصاویری از گیم پلی رسما معرفی شد ، هنوز اطلاعات مکتوب جدیدی از این عنوان که دنباله ای برای Warhawk است که در سال 2007 عرضه شده بود باتوجه به تصاویر ارئه شده بازی یک عنوان پرتنش با ابعاد بصری قابل تحسین است . منبع تصاویر منتشره Reactions: 浪人
بازی StarHawk امروز با انتشار تصاویری از گیم پلی رسما معرفی شد ، هنوز اطلاعات مکتوب جدیدی از این عنوان که دنباله ای برای Warhawk است که در سال 2007 عرضه شده بود باتوجه به تصاویر ارئه شده بازی یک عنوان پرتنش با ابعاد بصری قابل تحسین است . منبع تصاویر منتشره
Ezio da Firenze کاربر سایت May 13, 2011 #3 نوشته شده توسط koorosh sh: پلتفورم ها؟ بیشتر... Only on Playstation 3
koorosh sh کاربر سایت May 13, 2011 #4 نوشته شده توسط LegendGamer: Only on Playstation 3 بیشتر... لعنتـــــي :d سبكش چيه؟
r.t.1.n کاربر سایت May 13, 2011 #5 نوشته شده توسط koorosh sh: پلتفورم ها؟ بیشتر... واقعا به نظرت پلتفرم معلوم نیست ؟:d ادامه Warhawk 100% انحصاری سونی
نوشته شده توسط koorosh sh: پلتفورم ها؟ بیشتر... واقعا به نظرت پلتفرم معلوم نیست ؟:d ادامه Warhawk 100% انحصاری سونی
vivanred کاربر سایت May 13, 2011 #6 برای دیدن ویدیو گیم پلی و ..... هم میتونین از این جا برین با تشکر از بابک Dreadlord . واقعا بازی باحالی هستش من که خوشم امد حالا باید دید کی میاد .
برای دیدن ویدیو گیم پلی و ..... هم میتونین از این جا برین با تشکر از بابک Dreadlord . واقعا بازی باحالی هستش من که خوشم امد حالا باید دید کی میاد .
T7T کاربر سایت May 13, 2011 #7 چقدر من سوتی میدم پس انحصار سونی بود یادم رفته بود گفتم اسمش زیادی آشناس ببینم این هم دور از جون فقط آنلاین هست ؟ Reactions: Kainé
چقدر من سوتی میدم پس انحصار سونی بود یادم رفته بود گفتم اسمش زیادی آشناس ببینم این هم دور از جون فقط آنلاین هست ؟
NEXT GEN GAMER کاربر سایت May 13, 2011 #8 پیشنهاد میشه حتما تریلرشو ببینید! گیم پلی بسیار درگیر کننده با جلوه های بصری عالی و گرافیک بسیار خوب البته با توجه به تریلر
پیشنهاد میشه حتما تریلرشو ببینید! گیم پلی بسیار درگیر کننده با جلوه های بصری عالی و گرافیک بسیار خوب البته با توجه به تریلر
Kainé Kuraudo Sutoraifu کاربر سایت May 13, 2011 #9 امسال چرا چفیه مُد شده تو بازیای سونی ؟ :d آخرین ویرایش: May 13, 2011 Reactions: The Punisher, 浪人, Ezio da Firenze و 2 کاربر دیگر
Mohammad®eza کاربر سایت May 13, 2011 #10 نوشته شده توسط Chuji: امسال چرا چفیه مُد شده تو بازیای سونی ؟ :d بیشتر... ایول به نکته جالبی اشاره کردی
نوشته شده توسط Chuji: امسال چرا چفیه مُد شده تو بازیای سونی ؟ :d بیشتر... ایول به نکته جالبی اشاره کردی
P pedramb کاربر سایت May 13, 2011 #11 نوشته شده توسط Chuji: امسال چرا چفیه مُد شده تو بازیای سونی ؟ :d بیشتر... راست میگی ها اینا چرا اینجورین (نیش)
نوشته شده توسط Chuji: امسال چرا چفیه مُد شده تو بازیای سونی ؟ :d بیشتر... راست میگی ها اینا چرا اینجورین (نیش)
CriRo7 کاربر سایت May 13, 2011 #12 نوشته شده توسط LegendGamer: Only on Playstation 3 بیشتر... خوب قضیه داره جالب میشه این بازی کجا بود تا حالا اسمی ازش نشنیده بودم اون چفیه ها هم که معلوم سونی داره به اسلام روی میاره:d ولی از drake دیگه انتظار نداشتم Reactions: Kainé
نوشته شده توسط LegendGamer: Only on Playstation 3 بیشتر... خوب قضیه داره جالب میشه این بازی کجا بود تا حالا اسمی ازش نشنیده بودم اون چفیه ها هم که معلوم سونی داره به اسلام روی میاره:d ولی از drake دیگه انتظار نداشتم
D@SHR3ZA کاربر سایت May 13, 2011 #13 پیش به سوی سونی، اینها چرا همیشه پیش از E3 یا بازی هاشون لیک میشه معرفیش یا معرفی رسمی میشه؟ من عاشق این بازی ام، شماره اول خیلی خوب بود
پیش به سوی سونی، اینها چرا همیشه پیش از E3 یا بازی هاشون لیک میشه معرفیش یا معرفی رسمی میشه؟ من عاشق این بازی ام، شماره اول خیلی خوب بود
Fratos کاربر سایت May 13, 2011 #15 10 دقیقه از گیم لی بازی در GT.Com قرار گرفته. کسی دید، یه توضیحی بده .