Lore یکی مونده به آخر.دیگه چیز زیادی از Lore نمونده.
View attachment 305438
View attachment 305439
View attachment 305440
View attachment 305441
این وسطا یه الن ویک هم هستآخ گفتیمن تا آخره امسالم فکر کنم پره دیگه ، BG3 هم نصب نکردم که اول اینو برم ، چون میدونم اونم بیشتر از یک ماه وقتمو میگیره
بعدش میرم باسه BG3 بعدشم DLC سایبر میاد باز یک بار از اول میرم
دیابلو هم که سیزنش عوض میشه و ....
کلا امسال یه سال رویایی شد ! فوق رویایییاد نسل 7 انداخت منو !
این روزها چقدر کند میگذره
تا 6 سپتامبر چه کنم![]()
دقیقا هر روز به ریلیز نزدیک میشیم انگار زمان کندتر میگذرهاین روزها چقدر کند میگذره
تا 6 سپتامبر چه کنم
این وسطا یه الن ویک هم هست
چنان پشت سر هم چیدن آدم رو از زندگی میندازن
نیگا برای اینکه اطلاعات اشتباهی نداده باشم یکم سرچ کردم ببینم واقعی هست یا نه که به این دوتا برخوردم:اولی باز میخوره واقعی باشه گرچه یه مقدار جزئیات دیگه بیش از حد رعایت شده برا چهره اش. حتی میمیک صورتش هم مطابق واقعیته. احتمال فیک بودن بیشتره.
خود تاد هاوارد تو گیمزکام وقتی جف کیلی گفت ملت تو بازی ساختنت گفت فکر نکنم واقعی باشه که البته نمیخواست خیلی ضایعش کنه اینجوری گفت وگرنه کاملا فیکهنیگا برای اینکه اطلاعات اشتباهی نداده باشم یکم سرچ کردم ببینم واقعی هست یا نه که به این دوتا برخوردم:
Is the Fan-Made Todd Howard in Starfield Real?
Xbox community brings Todd Howard to life in Starfield, testament to the incredibly detailed character creation
ببین اولی شک داره ولی بهتره بگیم دودل هستش و احتمال واقعی بودن رو رد نمیکنه ولی دومی کامل سکوت کرده و جوری خبر رو زده که انگار واقعی هستش و اصلا براش سوال نشده که فیک هستش یا نه
اگه واقعی باشه که دم سازندش گرم اگرم غیرواقعی باشه بازم دمش گرم که یه طوری ساختتش که آدم فکر میکنه دقیقا داخل بازی ساخته شده و فوتوشاپ نیست.خلاصه دمش گرم![]()
ببین نمیخوام کل کل کنم(خود تاد هاوارد تو گیمزکام وقتی جف کیلی گفت ملت تو بازی ساختنت گفت فکر نکنم واقعی باشه که البته نمیخواست خیلی ضایعش کنه اینجوری گفت وگرنه کاملا فیکه![]()
چرا اینقد بی قرارید !دقیقا هر روز به ریلیز نزدیک میشیم انگار زمان کندتر میگذره![]()
این یعنی خوبه یا بده؟بازی رسما اسکایریم در فضاست![]()
آره خوبه.این یعنی خوبه یا بده؟
ببخشید چون من تاحالا اصلا TES بازی نکردم اینو میپرسم![]()
=====================
دوستان DLC داستانی بازی (Shattered Space) ، روی گیم پس هم میاد؟