قبل از همه چی برای دوستانی که شاید علاقه دارن بگم morrowind تو استیم استور آرژانتین همین الان 75 درصد تخفیف خورده و 60 پزو هست.
خب خوبه همین اول کار پرسیدی.
الان بازیو میدم بالا کمی اول کار رات میندازم.
دلم خواست الان جات بودم و برای اولین بار موزیک بازیو میشنیدم
اصلا کلاس های از قبل آماده شده رو بزار کنار،
خب داری از کشتی پیاده میشی، اینجا مثل اسکایریم باید نژاد انتخاب کنی، خودت بهتر میدونی که یکسری نژادها برای بیلدی که میخوای بسازی یکسری مزیت دارن، ولی در حالت کلی بخوایم مرور کنیم :
برای مبارزه ORC,Nord و Redgaurd خوبن
برای مجیک Breton, High Elf
وبرای Stealth هم Wood Elf و khajit
چندتا نژاد هم حالت کلی تر یا بقولی هیبرید دارن مثل Argonian, imperial , Dark Elf
وخب طبق روال با هر نژادی میشه هر بیلدی رو میشه ساخت ولی این 3تا آخری شاید راحت تر باشن.
فقط به این توجه کن که نژادهای Beast شاید دلت نخواد بگیری ، khajit یا اون یکی Argonian ، چون کفش و boot اینها نمیتونن بپوشن و خب اوایل بازی کمی سخت میشه.
بعد که رفتی تو آفیس، 3حالت برای انتخاب کلاس داری :
1- طبق روال TESهای قدیمی میتونی به یکسری سوال جواب بدی و بازی خودش برات کلاس بسازه.
2- از کلاسهای آماده شده طبق روال RPGها انتخاب کنی.
3- اما اینکارو نکن، بهترین کار اینه که خودت کلاس custom بساز و اسکیل ها و... انتخاب کنی.
میگم همین 2دقیقه اولِ بازی ، morrowind آزادی عمل میپاشه تو صورتت ، مخصوصا که از اسکایریم عقبگرد کرده باشی.
از اینجا به بعد براساس این هست که کلاس Custom خودت بسازی:
براساس اینکه کرکتر وگیم پلی میخوای به کدوم سمت پیش ببری، میتونی اسکیلهارو انتخاب کنی.
تو منویی که باز میشه چند مورد میبینی که میتونی درش تغییرات بدی:
1-Specialization یا ویژگی کلاس که میتونی انتخاب کنی که تخصص کلاست کدوم یکی از این 3حالت باشه (Stealth , Magic , Combat).
حالا وقت انتخاب اسکیل برای کلاست هست، اسکیلهایی که انتخاب میکنی همشون زیرشاخه این 3تا هستن:
Stealth , Magic , Combat
2- Major Skills که اسکیلهای اصلی کلاست انتخب میکنی، این اسکیلها زودتر لول آپ میشن و به اکسپرینس کمتری برای لول آپ نیاز دارن.
3- Minor Skills که کمی دیرتر به نسبت اسکیلهای Major لول آپ میشن.
به این باید توجه کنی که مهم نیست اسکیلی که انتخاب میکنی از شاخه Major باشه یا Minor، مهم اینه که با Bonusای که از نژادی که انتخاب کردی بعلاوه Specialization که موقع انتخاب کلاس انتخاب میکنی ارتباط مستقیم داره.
برای مثال نژاد Breton انتخاب کردی که اسکیلهای Magic پوینت بیشتری داره، بعد در قسمت انتخاب کلاس هم ویژگی کلاس (Specialization) رو Magic انتخاب کردی، خب حالا اسکیلهای Magic که انتخاب میکنی خواه Major باشه یا Minor زودتر XP میگیرن و لول آپ میشن.
4- هم Favoriote Attributs که 2تارو میتونی انتخاب کنی، کاری که میکنه این هست که 10 پوینت به اون Attribute اضافه میکنه.
موس که روش بگیری خودش مشخصه.
در آخر هم کلاس بساز.
برای بعدش هم یک نکته بگم که این بازی مثل اسکایریم نیست که ماموریت بگیری، روی مپ علامت بزاره و از نقطه A بری به B.
بازی Fast Travel هم نداره.
خودت باید پیدا کنی، Quest که میگیری خوب باید متن بخونی، دوباره ازش سوال کنی و بهت میگه که کجا باید بری و چطوری، ولی باز خبری از علامت و آیکون و... نیست.
این مورد وقتی اولین بار باهاش روبرو شدم خیلی جا خوردم ولی کمی که بازی کردم فهمیدم که چقدر به Immersive بودن بیشتر بازی کمک کرده.
برای این منظور حتما این ویدئو 9-8 دقیقه ای ببین، تو چند دقیقه واقعا نکات خیلی خوبی میگه، مخصوصا در مورد شروع بهتر بازی، کوئست ها و...
==================