Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
سلام به همه . از بچه های سایت کسی بلیط Blizzcon 2010 رو گرفته؟ کسی میدونه تیکت virtual چنده قیمتش؟ ببینم دی وی دیش گیر میاد بعد از تموم شدن نمایشگاه؟

ویرایش توسط مدیریت :

سوالتون رو اینجا نپرسید. بخش نمایشگاه توی انجمن وجود داره. توی تاپیک هر گونه بحثی خارج از خود بازی پاک خواهد شد. موفق بشی.

Last edited by a moderator:
Protoss و Terrans و Zerg
دوستان نیروهای ما در استارکرافت 2 کدام یک از اینها هستند و با کدام گروه دیگر در حال مبارزه هستیم !؟
همینطور در سه گانه ی بازی آیا در هر کدام یکی از این نیروها را تجربه خواهیم کرد یا نیروی ما ثابت و دشمنان تغییر می کنند !؟
پ.ن : اگر ممکن است یک نفر توضیح مختصر و جامعی در مورد بازی بدهد .
شما تو این بازی تو نقش Terrans(انسانها) و تو یه بخش کوتاه هم تو نقش protossها بازی میکنید. قسمتهای بعدی هم به ترتیب تو نقش zergها و protossها بازی میکنید.

شما تو این بازی تو نقش Terrans(انسانها) و تو یه بخش کوتاه هم تو نقش protossها بازی میکنید. قسمتهای بعدی هم به ترتیب تو نقش zergها و protossها بازی میکنید.

خوب این که از نظر داستانی مسخره میشه !!!
کلا ً سه تا نیرو هستش و اگه قرار باشه ما نقش هر سه نیرو رو بازی کنیم پس دشمن اسطوره ای و داستانی کیه !؟

فرقی بین single player با champigan هم مگه هست ؟!

راستی من تو یکی از مراحل که آتیش بهت نزیدک میشه باید هی بیس رو جا به جا کنی گیر کردم ! کسی سیو بعد از این مرحله رو داره ! یا میتونه کمکی کنه رد کنم ؟ :دی

1-اون مرحله مخفي كدوم بود؟

2-بله فرق هست بعضيا به خاطر درست كرك نكردن به قسمت single player و قابليت لود كردن دسترسي ندارن.(البته تو خود بازي و داستانش فرقي نيست . فقط يه چيزايي مثل سيو و لود غير فعاله اونم به خاطر درست كرك نكردن)

3- ويرايش: اين مورد سوم رو ناديده بگيريد.

تو مرحله Media Blitz هستش
starcraft-ii-wings-of-liberty-20100802032948550_640w.jpg

ممنون

آخرین ویرایش:
1-اون مرحله مخفي كدوم بود؟

2-بله فرق هست بعضيا به خاطر درست كرك نكردن به قسمت single player و قابليت لود كردن دسترسي ندارن.(البته تو خود بازي و داستانش فرقي نيست . فقط يه چيزايي مثل سيو و لود غير فعاله اونم به خاطر درست كرك نكردن)

3- اون موسيقي هايي كه هنگام بازي كردن پخش ميشه رو جايي براي دانلود نداره؟ منظورم اون موسيقي متني كه دوستان گذاشته بودن با حجم 140 مگ نيست.

میشه کرک درست رو بزاری؟>

فرقی بین single player با champigan هم مگه هست ؟!

راستی من تو یکی از مراحل که آتیش بهت نزیدک میشه باید هی بیس رو جا به جا کنی گیر کردم ! کسی سیو بعد از این مرحله رو داره ! یا میتونه کمکی کنه رد کنم ؟ :دی
سلام
اون مرحله که خیلی آسونه:d هر وقت آتش داره بت نزدیک میشه تمام ساختمون هایی که از روی زمین بلند میشن رو بلند کن و به یه جا که پر از معادن گاز و مینرال هست ببر و اون جا بیست رو بساز و تمام نیروهای جنگیت رو هم بزار جلوی بیست برای دفاع همین ، هر دفعه هم که میری باید ساختمون های گاز و قسمت های تکمیلی برخی از ساختمون هات رو از نو بسازی در کل زیاد سخت نیست اگه بازم راهنمایی خواستی بگو تا کمکت کنم;)

میشه کرک درست رو بزاری؟>

بهمین راحتی نیست . من خودم 7 ساعت ور رفتم تا با این پچ جدید نسخه razor رو فعال کنم . چون میخواستم skirmish هم داشته باشم .

با نسخه کرک reloadeed میشه به راحتی بازی کرد ولی skirmish نداره . save و load رو نمیدونم داره یا نه.

با نسخه razor تا قبل این پچ 1.0.3 میشد بازی کرد اما با این پچ جدید نمیشه . البته تو اینترنت یکسری روشها گفتن ولی عملا هیچکدوم صد در صد درست نیست.

sc2allin1 هم هست که گویا برای همین skirmish و chalenge هاست . من استفاده نکردم و نمیدونم کار میکنه یا نه.

لینک : http://sc2.nibbits.com/assets/starcrack-allin1/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or