StarCraft II : عجله‌ای در کار نیست.

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
starcraftii16.jpg

Bob Colayco از سوی بیلیزارد مصاحبه‌ای با VE3D داشته و در ان توضیحاتی در مورد سه‌گانه شدن استار کرافت 2 داده و می‌گوید که ما عجله‌ای برای فرستادن بازی به بازار نداریم.

وقتی در مورد زمان عرضه بازی‌ها از او سوال شد، او گفت:" هر چقدر که لازم باشد روی این بازی کار خواهیم کرد".

او اضافه می‌کند:" برای اینکه گیم‌پلی، داستان و طراحی را عمیق تر کنیم باید هر سه نژاد بازی را بزرگتر و با جرییات بیشتری ارایه دهیم. ما برای هر کدام از این سه‌گانه حدود 26- 30 مرحله در نظر گرفته‌ایم، میان پرده‌های بیشتر و فعل و انفعال بیشتری در صحنه‌ها خواهید دید و عملیات جنگی شما هدف و معنی وسیع‌تری خواهند‌ یافت".

منبع

آخرین ویرایش:
خب خدا رو شکر که بلاخره تصمیم گرفتن بیشتر روش کار کنن
بابا به خدا ماهم عجله ای نداریم :دی
البته داریما اما میخوایم starcraft 1 رو دوباره با پتانسیل بیشتر و بهتر تجربه کنیم.:smile:

با اين كه بليزارد هميشه هر بازي ميخواد بده بيرون آدمو زجر ميده:(( ولي آخرش يه چيزي ميشه كه هيچوقت از يادها نميره.:love:
بره تجربه ي يه چيزه عالي هميشه اولش سختي وجود داره.

من خودم چندوقته پیش یه خبری رو با این مضمون ترجمه کردم الان که دیدم اینجوری:eek:شدم بابااین کمپانی عجب دل باصفایی داره چیکارمیکنن اینها؟سفینه فضایی کیپ کاناورال پروژش دیرترشروع شد وزودتر هم تموم شد عنقریب که بره فضا اینها هنوزمیگن عجله ای نیست بابا ایول به این پشتکار:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or