Star Wars: The Force Unleashed II | PC\

Star-Wars-Force-Unleashed-II.jpg

LucasArts
Action
Release: TBA 2010​

Star Wars: The Force Unleashed II Debut Trailer​

star-wars-force-unleashed-2.jpg

سلام دوستان من تو مرحله the salvation تو اون سفینه اون قسمت که سه تا توپ هست یکیش که میترکه میفته وسط سالن یکی هم که میخوای باطری تو ی توپ برداری یه سفینه میاد میزنه خرابش میکنه یه توپ هم توی اتاق کناری هست که هر کاری میکنم نمیتونم باطری توشو بردارم بزارم تو این توپه که وسط سالن هست که اونم بزنه درو بترکونه اگه کسی این قسمتو رد کرده لطفا کمک کنه؟

سلام دوستان من تو مرحله the salvation تو اون سفینه اون قسمت که سه تا توپ هست یکیش که میترکه میفته وسط سالن یکی هم که میخوای باطری تو ی توپ برداری یه سفینه میاد میزنه خرابش میکنه یه توپ هم توی اتاق کناری هست که هر کاری میکنم نمیتونم باطری توشو بردارم بزارم تو این توپه که وسط سالن هست که اونم بزنه درو بترکونه اگه کسی این قسمتو رد کرده لطفا کمک کنه؟
دوستان یکی نیست جواب مارا بده ثواب داره ها:-/

بابا از این دوستان که بازی را تموم کردن کسی کمک ما نمیکنه ما این مرحله salvation را رد کنیم بد جوری گیرم من فکر میکنم ماله من باگ داره هر کاری میکنم هیچی نیست

بابا از این دوستان که بازی را تموم کردن کسی کمک ما نمیکنه ما این مرحله salvation را رد کنیم بد جوری گیرم من فکر میکنم ماله من باگ داره هر کاری میکنم هیچی نیست

دوست گرامي اونجا مشلي نيست
بايد اون وسيله رو از دستگاه اتاق ناري بزني به اين اسلحه تو سالن.
شارژش كني و شليك !!

جرات داری حرفی از پایان بازی بزنی ؟ )x

فقط بگم کار به کار کسی نداشته باش و بکش برو جلو آخرش که رسید بازم بکش برو جلوتر:d

شما که اولیش رو گفتی و هنوز زنده ای ی لطفی بکن از SAVE قبلیت بیا بعدیش رو هم بگو .
من هر دوتاش رو دیدم اما از اونجای که اینجا همه نسبت به بنده لطف دارن هیچی نگم بهتره .

بازی یک افتضاح کامل بود به شدت خطی به شدت یک نواخت نبود بالانس در قدرت ها level up های محدود 3یا4 تا
کلا سه boss که فقط قسمت اخر مبارزه darth vader سینماتیک بود نبود تنوع در دشمنان مثلا سربازای سفید
پوش از اول تا اخر وجود داشتن حتا کوچیکترین تغییری نه در ظاهر و نه قدرتشون به وجود میمومد که این نشون میده جنبه تزینی داشتن و فقط برای نشون جذابیت های ظاهری force قرار داده شده بودن و بقیه دشمنان به شدت در مقابل نیروی پرتابی force مقاومت میکردن که یک شوک برای جذابیت نیروی پرتابی force برای مخاطب
بود بسیار کوتاه مراحل متنوع combo ها جالب ولی کم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or