Star Wars: Battlefront

• Thread starter Thread starter G.O.G
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
swbf_facebook_share.jpeg

سازنده: DICE
ناشر: EA
توزیع کننده: LucasArts
سری: Star Wars: Battlefront
انجین: Frosbite 3
پلتفرم ها: PS4،XB1،PC
تاریخ انتشار: Q2/Q3 2015
سبک: Action
مد های بازی: تک نفره، چندنفره آنلاین
Star Wars: Battlefront یکی از بازی های سری Star Wars: Battlefront است. از این بازی در کنفرانس EA در E3 2013 رونمایی شد در حالی که هیچ تاریخ انتشاری برای آن اعلام نشد ولی در E3 2015 تاریخ انتشار آن را 26 آبان (17 نوامبر) اعلام کردند. DICE این بازی را ادامه Star Wars: Battlefront II اعلام نکرده است بلکه آن را ریلانچ این سری اعلام کرده است. اولین DLC بازی به نام Battle Of Jakku در تاریخ 17 آذر (8 دسامبر) به صورت رایگان عرضه شده که دارای دو مپ در سیاره جدید Jakku از قسمت هفتم سری فیلم ها، یعنی Star Wars: The Force Awakens است.

منبع​

.: تریلر :.
Star Wars: Battlefront Official E3 2014 Preview

YouTube

Star Wars Battlefront: Multiplayer Gameplay | E3 2015 “Walker Assault” on Hoth

YouTube

بنده تمام سعیمو کردم امیدوارم مفید بوده باشه​

آخرین ویرایش:
ساپورت این بازی تا به کی ادامه داره؟ کسی اطلاعی داره؟
برای تهیه بازی دیر نیست به نظرتون؟ چون با سبکش شدیدا حال می کنم

داداش شاید شما حال کنی باهاش ولی خیلی گیمی نیست که بشه ساعت ها پاش نشست. مثلا من بتل4 حدود 160-70 ساعت آنلاین زدم این فقط در حد پلات کشش داشت واسه من!گفتم شاید کمکی کنم بهتون:)

ساپورت این بازی تا به کی ادامه داره؟ کسی اطلاعی داره؟
برای تهیه بازی دیر نیست به نظرتون؟ چون با سبکش شدیدا حال می کنم

بزرگترین مشکل این بازی به عنوان یه شوتینگ کم عمق بودن شوتینگش هست برای همین خیلی سریع احساس میکنی تکراری میشه.تجربه فانی میتونی از بازی داشته باشی ولی چیزی نیست که خیلی طولانی مدت بخوای باهاش سر و کله بزنی.

نمیتونم به بازی کانکت شم برای اولین دفعه.
نت هم وصله و تست هم کردم و راحت بقیه بازیارو آنلاین میزنم اما وقتی به استار وصل میشم صفحه سیاه میشه و بعد میزنه که باید به اکانت ea وصل شی و هر چی هم retry می کنم نمیشه.

نت هم وصله و تست هم کردم و راحت بقیه بازیارو آنلاین میزنم اما وقتی به استار وصل میشم صفحه سیاه میشه و بعد میزنه که باید به اکانت ea وصل شی و هر چی هم retry می کنم نمیشه.
منم تو فیفا ۱۶ کانکت نمی شدم به اکانت EA
مشکل احتمالا مال اکنت اریجینز باشه

منم 1 هفته این مشکل داشتم؟درکت میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or