Star Ocean 4 The Last Hope International برای PS3 تایید شد!

Cloud Strife

Loyal Member
Star Ocean 4 The Last Hope International برای PS3 تایید شد! (خبر آپدیت شد! اولین اطلاعات از بازی منتشر شد)

چندی پیش شرکت tri-Ace با همکاری SE چهارمین و آخرین قسمت از مجموعه SO را به صورت اختصاصی برای کنسول X360 منتشر کردند اما امروز میتوان گفت که این بازی همانطور که حدس زده میشد یک عنوان انحصاری نیست و بزودی برای کنسول PS3 نیز خواهد آمد!

so4international.jpg

بر طبق گفته های مجله فامیتسو این نسخه که به صورت انحصاری برای کنسول PS3 شامل مضامین انحصاری جدید و همچنین چندین زیرنویس مختلف به زبان های دیگر است که همگی آنها از داخل منو بازی قابل انتخاب است.

image270.png

فامیتسو از جزییات دقیق مضامین انحصاری نسخه PS3 بازی حرفی نزده است اما پیش بینی کرده است که همانند Tales of Vesperia مراحل و یک و یا چند شخصیت جدید به بازی اضافه شود. در هر صورت اطلاعات دقیق از این نسخه از بازی در جریان TGS امسال منتشر خواهد شد!

چندی پیش آقای هیاباتو از SE به اشتباه خبر آمدن این بازی را در فروم های سایت رسمی SO4 اعلام کردند که پست مربوطه به سرعت پاک شده و شایعه مربوطه نیز از سوی SE تکذیب شد! اما امروز بالاخره مشخص شد که شایعه آمدن SO4 برای PS3 هیچگاه شایعه نبوده است!

ویرایش:

خوب اولین اطلاعات از بازی کشف شد!

نسخه جدید بازی از لحاظ گیم پلی با بازی قبلی تفاوت های ریز و درشتی داره و به طور کامل ایرادات بازی اصلی رو برطرف میکنه. فعلا اعلام شده که سیستم Auto Targeting به بازی اضافه شده تا ضعف اصلی بازی برطرف بشه.

تغییر بعدی هم مثل اینکه گرافیک بازی هست که گویا قراره هم رنگ ها توش شفاف تر بشه (ایراد اصلی گرافیک بازی مرده بودن رنگ هاش بود) و هم اینکه روی 720p با AA خوب ثابت بشه.

این اطلاعات از ترجمه مجله فامیتسو بدست آمده است!

آخرین ویرایش:
:biggrin1:
تنها راه فروش عنوان های مالتی مورد علاقه ی ژاپنی ها رو 360 همین انحصاری زمانیه...
تقریباً همونقدر که مطمئنم الآن دارم تو ایران زندگی میکنم مطمئن بودم دیر یا زود برا PS3 هم تایید میشه...
اتفاقاً برا زنده شدن خاطرات(:biggrin1:)دیروز داشتم E3 2008 تماشا میکردم(کنفرانس MS)دقیقاً به همین موضوع که وادا از انحصاری بودن بازی اسمی نبرد و فقط گفت Spring 2009 Coming To XBOX 360 دقت کردم،خیلی جلب!

:biggrin1:
تنها راه فروش عنوان های مالتی مورد علاقه ی ژاپنی ها رو 360 همین انحصاری زمانیه...
تقریباً همونقدر که مطمئنم الآن دارم تو ایران زندگی میکنم مطمئن بودم دیر یا زود برا PS3 هم تایید میشه...
اتفاقاً برا زنده شدن خاطرات(:biggrin1:)دیروز داشتم E3 2008 تماشا میکردم(کنفرانس MS)دقیقاً به همین موضوع که وادا از انحصاری بودن بازی اسمی نبرد و فقط گفت Spring 2009 Coming To XBOX 360 دقت کردم،خیلی جلب!

محمد کاش همه منطق تورو داشتن!!:biggrin1: سر ان صحبت وادا ما اینجا چقدر دردسر داشتیم! به هرکی گفتیم وادا بیخود این حرف رو نزد گفتن برو فن بازی در نیار!:biggrin1:

تابلو بود ! یعنی تجربه این رو ثابت کرده که JRPG های 360 (به جز اونایی که Microsoft ناشرشون باشه) 99% راه فرار ندارن و بالاخره برای PS3 هم میان :دی

خوب آخه خداییش کم میفروشن تیو ژاپن!اگه یه نمه فروش خوبی داشتن میشد کاری کرد .این ویروسیه به همه بازیهای JRPG مبتلا میشه!

خوب آخه خداییش کم میفروشن تیو ژاپن!اگه یه نمه فروش خوبی داشتن میشد کاری کرد .این ویروسیه به همه بازیهای JRPG مبتلا میشه!

فک نکنم به بازیها ربطی داشته باشه ! کلاً هنوز جنس ژاپنی میخرن ژاپنی ها ! دوست دارن جنس وطنی بخرن ! مثلاً بازیهای مولتی هم بیشتر روی PS3 فروش میرن ! مثل رزیدنت ایول 5 ، ولی مایکرو داره از در دیگه ای وارد میشه ! این انیمه های هیلو رو که میبینم میگم نکنه میخواد هیلو در سبک JRPG بسازه و ما خبر نداریم !! :eek: بعید هم نیستها !! :laughing:

خوب SE نمیتونه کنسول دیرینه خودش رو نادیده بگیره که سریهای قبل مخصوص PS2 بود و حالا این عنوان رو انحضاری 360 کنه یه کم با عقل جور در نمیومد

آخرین ویرایش:
Star Ocean 4 که فوق العاده visual مزخرفی داشت... رزولوشن sub-HD که توی battle ها به 476*882 می‌رسید بدون AA
باید ببینیم تو نسخه PS3 اینارو برطرف میکنن یا نه، وگرنه ارزش نداره.

Star Ocean 4 که فوق العاده visual مزخرفی داشت... رزولوشن sub-HD که توی battle ها به 476*882 می‌رسید بدون AA
باید ببینیم تو نسخه PS3 اینارو برطرف میکنن یا نه، وگرنه ارزش نداره.
من که فکر نمیکنم SO4 واسه PS3 چیزی بیشتر از یک پورت + مراحل و شخصیت های جدید باشه! در هر صورت مهم این هست که این بازی واسه کنسول PS3 هم میاد!:biggrin1:

واقعا اگه سونی تو TGS امسال همونطور که شایعه شده Dark CLoud 3, Legend of Dragon 2 و KHIII رو معرفی کنه دیگه بازار ژاپن رو کلا در اختیار خودش میگیره!!

تابلو بود ! یعنی تجربه این رو ثابت کرده که JRPG های 360 (به جز اونایی که Microsoft ناشرشون باشه) 99% راه فرار ندارن و بالاخره برای PS3 هم میان :دی
سلام دوستان.
حرف شما درست ولی مثلا the last remnant انحصار X360 رو داشت بعد هم رو pc اومد(البته فکر کنم که فروشش هم بیشتر بود).
با اینکه بازی از اول واسه ps3 هم تایید شده بود هنوز عزضه نشده.:biggrin1:

سلام دوستان.
حرف شما درست ولی مثلا the last remnant انحصار X360 رو داشت بعد هم رو pc اومد(البته فکر کنم که فروشش هم بیشتر بود).
با اینکه بازی از اول واسه ps3 هم تایید شده بود هنوز عزضه نشده.:biggrin1:
خوب این به خاطر این هست که SE انقدر احمق نیست که بیاد TLR رو واسه PS3 هم بسازه و ضرر خودش رو ضبدر 2 کنه!! وقتی بازی به ان شدت افتضاح هست چه نیازی هست که واسه PS3 هم بیاد و تبدیل به یک شکست دیگه بشه؟

مثل بازی هایی چون Spectral Soul و Zoids که انقدر مزخرف بودن که با وجود فروش زیر 100 هزارتاییشون واسه PS3 نیومدن...

خوب این به خاطر این هست که SE انقدر احمق نیست که بیاد TLR رو واسه PS3 هم بسازه و ضرر خودش رو ضبدر 2 کنه!! وقتی بازی به ان شدت افتضاح هست چه نیازی هست که واسه PS3 هم بیاد و تبدیل به یک شکست دیگه بشه؟

مثل بازی هایی چون Spectral Soul و Zoids که انقدر مزخرف بودن که با وجود فروش زیر 100 هزارتاییشون واسه PS3 نیومدن...
سلام دوستان.
منم همینو میگم ماکان.
کلا تمام بازی هایی که Jrpg هستند و روی X360 میان.باید پتانسیل لازم رو برای عرضه نسخه Ps3 داشته باشند.
ولی از نظر من این بازی اصلا عنوان موفقی نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or