Star Ocean 4 رسما براي X360 تاييد شد ...

Mojtaba

کاربر سایت
سلام

امروز شركت Square Enix رسما اعلام ساخت نسخه ي جديد و چهارم Star Ocean كه Star Ocean The Last Hope نام دارد را براي كنسول X360 منتشر كرد ...
همچنين تاريخ انتشار بازي را در سال 2009 عنوان كردند ...

در ادامه :

The company gave the details at the Microsoft’s ongoing Xbox 360 RPG Premiere 2008 event in Tokyo.

منبع

موفق باشيد ...

آخرین ویرایش:
مایکروسافت داره میخش رو تو ژاپن میکوبونه که تا یکی دو سال دیگه بازار ژاپن رو هم مثل امریکا و اروپا تسخیر کنه.
کجا داره میترکنه تا حالا 360 تو سبک JRPG که سبک محبوب ژاپنی هاس 5 تا بازی داشته
با هر دو نظر موافقم.
بنظر من نکته کلیدی در این بحث عملکرد سونیه نه مایکرسافت. سونی بازار ژاپن و بعبارتی JRPG رو در اختیار داره اما برای حفظ اون واقعا کاری انجام نمیده. از شروع این نسل تا به الان MS 3 عنوان قابل توجه در این سبک داشته: blue dragon , lost odessey, eternal sonata و تا اوایل 2009 هم 4 عنوان قابل توجه دیگه ارائه میکنه: star ocean , The Last Remnant , Tales Of Vesperia , IU .
در مقابل تنها عنوان سونی در این بازه نسبتا بلند مدت تنها eternal sonata هست که هنوز تاریخ انتشارش هم مشخص نشده در حالیکه نزدیک به 10 ماه پیش کسانی که 360 داشتن این بازیرو تموم کردن.
فعالیتهای MS در شرایط عادی برای بدست آوردن این بازار کافی نیست اما با ضعف مفرط سونی بنظر میرسه موفق بشه. ممکنه فنهای این سبک به PS3 علاقه بیشتری داشته باشن ولی حقیقت اینه که وقتی بازی برای انجام دادن نداشته باشید نظر هر کسی میتونه عوض بشه.

همونطور که حسام هم تو یکی از تاپیکهای دیگه اشاره کرد PS2 در نسل قبل برای این سبک تبدیل به یه افسانه شده بود. عنوانهای عالی و فراوان برای کنسول سونی هر طرفداری رو راضی نگه میداشت. عنوانهای این سبک اونقدر زیاد بود که خیلی از بازیهای عالی هم از قلم میافتادن. واقعا وقتی فکر میکنم چقدر برای پیدا کردن Kingdom hearts گشتم ولی زمانی که پیداش کردم مشغول عناوین دیگه بودم و اونقدر تو نوبت موند تا کنسولم خراب شد و من دیگه دنبال خرید 360 بودم حسرت میخورم. من فن هیچ کنسولی نیستم اما بواسطه همون دوران هنوز که هنوزه نسبت به سونی تعلق خاطر دارم ولی متاسفانه سونی تمام اون چیزهایی رو که بدست آورده بود داره از دست میده. من به شخصه امیدوارم شاهد تغییر رویکرد اساسی در سونی باشیم هر چند بعید بنظر میرسه.
خبر خوبی بود . ولی خب باید قبول کنیم خیلی از بازیها هستن که برای PS3 اومدن ولی برای Xbox360 نیومدن . پس چه اشکالی داره که برای ایکس باکس بیاد ولی برای PS3 نیاد ...
اشکال اصلی اینجاست که SE از شرکتهای بسیار نزدیک به سونی به حساب میاد . حتی در موضع گیریهای گزشته این شرکت میشه بوضوح این رو دید. چرا سونی باید جوری عمل کنه که شرکتهایی مثل SE و namco بسمت رقیب برن؟

آخرین ویرایش:
PS3 فقط ES رو نداره.

PS3 تا حالا عنوان های RPG زیاد داشته ولی متاسفانه به غیر از Disgaea 3 بقیشون مثل Agaresen Senki معروف نیستند....

با ورود FF و SMT ورق بر میگرده:biggrin1:

راستی به عنوان های شاخ X360 بازی Spectral Force 3 که Atlus میسازه رو هم اضافه کنید...

PS3 یه فاینال داره و یه white knight story که هر دو رو محبوبترینها میسازن.و نکته قابل توجه اینه که این چند تا بازی مایکروسافت به احتمال زیاد Time exclusice هست پس زیاد نگران نباشید.به نظر من مایکرو باید تمرکز خودش رو بزاره تو امریکا و با ژاپن کاری نداشته باشه

بازی های J-RPG مایکروسافت هیچ کدوم TE نیستند بلکه همشون به علت فروش بسیار پایین روی این کنسول خود به خود MP میشن.مثل EA و ES که از اول Exclusive بودن ولی بعد از تجربه شکست بر روی 360 برای PS3 هم تایید شدند.
این بلا به احتمال خیلی خیلی زیاد سر TOV , SF3 ,IU هم بیاد.

در ضمن بازی های J-RPG سونی خیلی زیاد هست ولی اکثرا به صورت مثلا Atlus Working title معرفی شدند که با امدن انها سونی به جایگاه اصلیش در ژاپن میرسه.

ولی همین الان هم بازی هایی که براش معرفی شده بیشتر از 360 هست.
(تو این لیست هیچ کدوم از Working Title ها نیومده.)

FF Fabula Nova Crystal که بدون Agito و Versus که اولی ماله موبایل و دومی اکشن هست میشه 4 تا پروژه.
FFVII Complete Project که دیگه خیلی شاخه و تو TGS امسال معرفی میشه.
KH 3 که تتسویا نومورا اعلام کرده بعده Versus میره سراغش.
VP3 که هنوز هیچ چیزی ازش معرفی نشده.
FMission جدید که انم هیچیش معلوم نیست.
TLR که .... .
WKS که خود سونی میسازتش.
Dark Cloud 3 که بازم سونی میسازتش.
The Legend Of Dragon که البته شایعه شده و هنوز به طور رسمی تایید نشده.ولی اگه بشه طوفان به ÷ا میکنه!! این بازی سال 2000 بازی های زیادی رو نقره داغ کرد....
VC از شرکت Sega که از لحاظ هنری خیلی شاخه و ترکیت سبک FPS با RPG هست.
SMT جدید از شرکت Atlus که معلوم نیست Persona جدید هست یا Digital Deil Saga جدید.
البته عنوان های معرفی شده بازم هست که من حوصله نداشتم همش رو بنویسم و فقط خیلی گنده ها رو نوشتم.

تازه این عنوان ها + WTitle ها خیلی زیاد تر میشه...
(مثلا Konami برای سونی 5 تا پروژه مخفی داره.....Atlus هم چند تا اره و ....)

ٌ

نکته اصلی پست من همین بود. اگه دقت کنید من در مورد بازه زمانی شروع این نسل تا اوایل 2009 صحبت کردم. اینجا مسئله ، مسئله زمانه! عنوانهایی که شما نام بردید تماما عنوانهای بزرگی هستن که حداقل در ظاهر جای رقابت برای هیچ رقیبی رو نمیزارن اما همین عنوانها تاریخ انتشار کدوماشون معلوم شده؟ کدومشون تا اوایل 2009 منتشر میشه؟ مشکل دقیقا اینجاست. شما میتونی 1-2 سال بدون بازی درست حسابی بمونی به امید آینده؟ یکی از نقاط قوت سونی در ژاپن اینه که مردم ابتدا به ساکن تمایلی برای خرید 360 نشون نمیدن و این شرایط رقابت برابر رو بنفع سونی از بین میبره. اما حالا کافیه این دیدگاه ایجاد بشه که " فعلا یه 360 بخریم تا زمانی که بازیهای وعده داده شده سونی از راه برسن". این یعنی از دست رفتن یکی از برگهای برنده سونی.

نکته اصلی پست من همین بود. اگه دقت کنید من در مورد بازه زمانی شروع این نسل تا اوایل 2009 صحبت کردم. اینجا مسئله ، مسئله زمانه! عنوانهایی که شما نام بردید تماما عنوانهای بزرگی هستن که حداقل در ظاهر جای رقابت برای هیچ رقیبی رو نمیزارن اما همین عنوانها تاریخ انتشار کدوماشون معلوم شده؟ کدومشون تا اوایل 2009 منتشر میشه؟ مشکل دقیقا اینجاست. شما میتونی 1-2 سال بدون بازی درست حسابی بمونی به امید آینده؟ یکی از نقاط قوت سونی در ژاپن اینه که مردم ابتدا به ساکن تمایلی برای خرید 360 نشون نمیدن و این شرایط رقابت برابر رو بنفع سونی از بین میبره. اما حالا کافیه این دیدگاه ایجاد بشه که " فعلا یه 360 بخریم تا زمانی که بازیهای وعده داده شده سونی از راه برسن". این یعنی از دست رفتن یکی از برگهای برنده سونی.
اره دیگه...مشکل همینه!

چه نیازی بود که شماره دوم Genji ساخته بشه و به علت زمان کم گند زده بشه بهش.سونی میتونست به جای ساخت این بازی DC3 رو میساخت یا ساخت Folklore رو عقب مینداخت و به جای ان Legend of Dragon رو میساخت......

اینجوری میتونست بازار ژاپن رو هم تغزیه کنه...وقتی تو ژاپن هیچ بازی با علایق ان ها نیست کسی دنبال PS3 نمیره...سونی اگه این کار ها رو میکرد وضعیت فروشش بهتر بود و شرکت های دیگه مثل SE عوض2 اینکه تک تک عنوان هاشون رو برای X360 اعلام کنند برای PS3 بازی میساختند....

شاید سونی پیش خودش فکر میکرده که انقدر تو ژاپن محبوب هست که ژاپنی ها نفری یدونه PS3 میخرن و میزارنش برای دکور!:biggrin1:

حرف حق رو زدی باهات موافقم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or