SSX و Hitman نسل بعد...Infinity Ward و عنوان جدید...NBA Ballers 3 به زودی و...

rezaigi2004

کاربر سایت
سلام عزیزان

خبر های بسیار داغ از منابع رسمی منتشر شده که اکثرا برای PS3 داران خبر های خوبی رو در برداره به شرح زیر:

- EA هم اکنون در حال کار بر روی عنوان نسل بعد از سری بازی های SSX میباشد.

ssx_logo.jpg

- استدیو Infinity Ward در حال حاضر کار خود را بر روی IP جدید آغاز کرده و بازی برای سال 2009 منتشر خواهد شد.

20070712174748906_5.jpg

- Hitman نسل بعد برای تابستان سال 2008 آماده عرضه خواهد بود و به زودی خبر ساخت این بازی رسما تایید میشود.

hitman_big_360.jpg

-استدیو Ubisoft Montreal در حال حاضر در حال کار بر روی طرح های اولیه و آرت ورک های نهایی عنوان نسل بعد Prince of Persia میباشد همچنین نسخه جدید و اختصاصی از عنوان Far Cry به صورت سری داستان کامل از این عنوان انحصاری برای PS3 عرضه خواهد شد.

prince_of_persia_rival_swords_1.jpg

- Syphon ****** نسخه PS3 سال 2009 و عنوان Resistance: Fall of Man 2 قطعا اوایل سال 2008 منتشر خواهد شد.

resistance-fall-man-2.jpg

- عنوان NBA Ballers 3 آپریل سال 2008 منتشر خواهد شد.

2.jpg

موفق باشید- رضا

آخرین ویرایش:
hitman رو خيلي حال کردم دستشون درد نکنه...
نسل بعدشم باشه ديگه حرف نداره

Resistance 2 هم که خيلي وقت پيش گفتن ميسازن

EA هم که چيزي نگه بهتره
اگه چيزي نميگفت من فکر ميکردم نميخواد بسازه!! :laughing:

Syphon f **** هم خيلي حال کردم.خدايش اين اولين بازيه PS3 ه که خوشحالم کرد.
شايد تنها دليل خريد اين کنسول همين بازي باشه چون کلي خاطره و ... اولين بازي سه بعدي من بوده توي PS1! (حالا اگه گندش نزنن مثل نسخه ي Omega Strain PS2)

COD5 هم که ساخته ميشه از بغل کش.
مخصوصا الان هم Infinity Ward با قسمت چهارمش گل کاشت و کلي طرفدار پيدا کرده...
اگه خود IW بسازه تغييري چشم گيري نسبت به نسخه چهارم نميکنه چون سال ديگه همين وقتا بايد بازي رو بده بيرون.
احتمال هم داره قسمت بعدي رو Treyarch بسازه!ولي مطمعنا ديگه اون Cod نخواهد بود فقط اسمش Cod ـه!!:) چون يه سال در ميون اين دو استاديو قرارداد دارن با Activision شايدم چيز خوبي بسازه Treyarch.

Last edited by a moderator:
من فکر میکنم قبل از COD5 اول یه Expension Pack برای چهارش بده بعد ولی کلا خدا کنه که Treyarch نسازه چون هم برای PC بازها بده که اصلا نمیاد هم برای کنسولها چون خیلی ضعیفتره /:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or