هایپ ترکید یه بخشیشنوچ، بازی همچنان تیکه تیکه هستش. . استور اسکوئر :
منتهی همین قسمت اول انگار تو دو دیسکه.
شایدم کات سین های بازی ریل تایم نباشن. البته میدونم کیفیتی که تا الان ازشون نشون دادن همه in game/in engine بودن. ولی خب بازی هایی بودن که با اینکه کیفیت کات سیناشون in game بوده باز به صورت ریل تایم نبودن. نسل قبل این اتفاق برا خیلی بازی ها افتاد. اما این نسل من فقط با یه بازی به این شکل برخورد کردم.هایپ ترکید یه بخشیش
ولی 2دیسک یه پارت؟؟؟ نمیشه آخه باور نمیکنم یا بلد نیستن فشرده سازی کنند (صرفا جهت هایپه اصلا )
خود فيلمش چي بايد ميبوده از ديدگاه شما؟بابا اونجرز خود فیلمش چی هست که بازیش بخواد باشه.
اما کلا من که خیالم راحت چون مارول پشت بازی هست.
اینقدر درگیر اون بودن کم لطفی به SE هست، این همه نمایش خوب و بازیهای هیجان انگیز، حیفه که زیر سایه یک بازی قرار بگیره.
و همین الانم میسازه
آره ميسازه و ايشالا خواهد ساخت
اتفاقا همون چیزی هست که باید باشه و بهش رسیده، یکی از بهترین فیلم های سوپرقهرمانی هست، نه کمتر نه بیشتر.خود فيلمش چي بايد ميبوده از ديدگاه شما؟
شخصيت Vincent تو ريميك فاينال ٧ هستش؟
هر کی هر چی میگه اکیبا میگه نه درست نیست برعکسش میگه اگه نمیخوان زیر سایه فیلم باشن این تریلر که نشون دادن قشنگ صحنه فیلم انگار کپی کرده بودن داخل بازی پس چی دیدی ؟! سونی هم این نبود خودش نخواد خود مارول به استودیو سازنده گفته بود که اگه میخواین داستان بازی چیزی خوبی از اب دربیاد معمولا از طریق کمیک و. اونجاهایی که پیتر پارکر دچار دوگانگی میشه و بین زندگی معمولی و ابرقهرمانی قرار میگیره چالش هاش جواب میده این توصیه خود سرپرست مارول بوده تو داستان به اونا