دانلود کنه خوب لینک دانلود گذاشتممحمد فیلترشکنش ترکیده برای همین به یوتیوب دسترسی نداره... میتونی آپارات یا جایی برای دانلود براش آپ کنی؟
آها دمت گرم! این عکس 720 و 1080 درست لود نشده بودندانلود کنه خوب لینک دانلود گذاشتم
با توجه به اوضاع خراب مملکت و ناامیدی و افسردگی شدیدی که دارم تصمیم به خودکشی گرفتم و تنها چیزی که میتونه شاید یکی دوسال مدت زمان زندگیمو تمدید کنه معرفی نسخه جدید و درست حسابی از بازی Parasite Eve هستش... البته چشم آب نمیخوره با اون گندی که تو نسخه PSP زدن علنا این سری رو کفن کردن و به خاک سپردن
امیدمون باید همون نینتندو باشه از اینا بخاری بلند نمیشهکنفرانس یوبیسافت که مسهل بود، بشینیم منتظر SE که فکر کنم نجات دهنده این وضع مزخرف خودش باشه
امیدمون باید همون نینتندو باشه از اینا بخاری بلند نمیشه
اون دوتا لیکره که حرفی ازشون ندیدم بزنه و چونکه تریلر داشتن نمیدونم بخوان چیزی نشون بدن یا نه از اونور بجز اونجرز باقی بازی های کنفراس چیزای خیلی جالب بنظر نیومدنSE برای من حداقل تضمین شدس. چون FFVII که هست، یحتمل یه چیزی هم از Re:Mind نشون بدن. از اونجر هم فکر کنم خوشم بیاد. حالا اگه این وسط چیز دیگه ای هم نشون دادن که دادن، نه مهم نیست
Avengers, dying light 2, final fantasy vii حتما نمایش دارن.ارزش بیدار شدن داره لیکاش یا نه؟
Avengers, dying light 2, final fantasy vii حتما نمایش دارن.
Babylon's Fall بازی بعدی پلاتینوم هم احتمالا نشون بدن.
از اونجایی هم که Nier خیلی خوب فروش کرد شاید از پروژه بعدی یوکو تارو رونمایی کنن.
دیروز از اتاق فرمان گفتن Babylon's Fall احتمالا نیستهیجان انگیزترین اتفاق کنفرانسشون برای من بازی بعدیه پلاتینومه. ندیده دوسش دارم
خب پس حله همون بازی نمایش گیمپلی درست و حسابی داشته برای من کافیهدیروز از اتاق فرمان گفتن Babylon's Fall احتمالا نیست
---
@Arima Kishou
FF VII R رو خودشون زیر پیامی که تریلر رو گذاشته بودن، گفتن توی کنفرانس نمایش بیشتری داره
Re:Mind احتمالا هیچیییی آماده ندارن الان و صرفا یه تریلر دادن که بگن ما هم آره! کاتسین ها حتی صداگذاری هم نداشتن هنوز!