Square Enix: کار با X360، راحت‌تر است

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
topten_square_enix.jpg

Hiroshi Takai، یکی از کارکنان اسکوار انیکس با حرف‌هایش اعتبار خاصی به کنسول 360 داده‌است و گفته است که کار با این کنسول بسیار راحت‌تر از کار با PS3 است.

او که کارگردان بازی TLRمی‌باشد، امیدوار است که پروژه بعدی‌اش بر روی X360 باشد.

او گفت:" این اولین باری بود که تیم ما با کنسول 360 و انجین UE3 کار می‌کرد. هر دوی این موارد، تجربه خوبی برای ما بودند. ما اخیرا کار بر روی Last Remnant را تمام کردیم و من فعلا نمی‌دانم که پروژه بعدی‌ام در اسکوار انیکس چه خواهد بود ولی بسیار امیدوارم که پروژه بعدی، بر روی 360 باشد، زیرا که کار کردن با 360 بسیار راحت‌تر از PS3 است".

این اولین باری نیست که اسکوار انیکس، منبع بازی‌های نقش‌افرینی دنیا، علاقه‌اش را به کنسول مایکروسافت ابراز می‌کند کما اینکه می‌بینیم بازی‌های مشهوری چون Star Ocean، Infinite Undiscovery و از همه مهم‌تر FFXIII نیز برای این کنسول در نظر گرفته شده‌اند.

Takai در مصاحبه با OXM گفت:" علاقه اسکوار انیکس برای حضور در بازار‌های غربی، هر روز بیشتر و بیشتر می‌شود. ما نمی‌خواهیم که از یک گروه حمایت کنیم، بلکه می‌خواهیم همه بازیباز‌های دنیا را در پوشش خود قرار دهیم".

Source

مخفف چیه؟بازترش کنید!
در مورد شباهت پردازنده 360 هم به PC من نمیتونم نظر بدم تا اونجا که من میدونم 360 و کلا همه کنسولای بازی از پردازنده های RISC توشون استفاده میشه در حالی که پردازنده های PC ـها CISC هستن.
این CISC و RISC یعنی چی؟!

چقدر خوبه که Square Enix داره اینقدر با این کنسول مهربون میشه. بیاین قبول کنیم که دیگه SE خواهد مرد. اگه همینجوری به ساخت بازیهای مزخرف Real-Time ادامه بده هیچی جز یک خاطره ازش باقی نمیمونه. با اینکارش گند زد به عنوان بزرگترین بازی نقش آفرینی جهان که Final Fantasy بودش. واقعا متاسفم که به جای داشتن نوابغی مثله Sakaguchi آدمهای ... ای مثله Takai رو در اختیار داره. امیدوارم به زودی Amano و Nomura هم از کمپانی جدا بشن تا این کمپانی بفهمه که نو آوری توی همه کار خوب نیست.
سلام.
معمولا Jrpg رو از لحاظ گیم پلی سبک بندی نمیکنن که شما میگید بازیهای ریل تایم یا ترن بیسد بسازه، اما اگر منظورتون اینه که از اسکوایر انیکس دیگه از استیل قبلیش استفاده نمیکنه و برای همین بازیهاش خراب شدن اشتباه میکنید. مثلا همین FFXII به نظر من قشنگتر از FFX هست درحالی که سبکش بالکل فرق داره. (البته اگر الان یک نفر بخواد FFX رو تموم کنه، باید از چیت استفاده کنه در حالی که FFXII مثل آب خوردن هست.)

مخفف چیه؟بازترش کنید!

این CISC و RISC یعنی چی؟!

1- مخفف کلمه ی Application Program Interface هست که در ایران با نام رابط نرم افزاری شناخته میشه.

2- RISC مخفف Reduced Instruction Set Computing هست، و CISC هم مخفف Complex Instruction Set Computing. همونطور که از اسمش معلومه، اولی بر میکروپرسسورهایی اطلاق میشه که "تعیینِ مسیر پردازشِ" ساده با کارایی بالا دارن، و دومی به میکروپرسسورهایی که تعیین مسیر پردازش پیچیده دارن و هر تعبیر یک تعیین داره. همینها رو توی ویکیپدیا سرچ کنید توضیح کامل داده.

در ضمن اگر یکم تو اخبار میبودین نمیمدین spu رو ربطش بدین به برنامه نویسیی سخت تر:)! یا opengl:) آخه عزیزه من opengl چه ربطی به کدنویسیه مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منهم ذکر کرده بودم سازگاری.

آخرین ویرایش:
تنها دلیلی که برنامه نویسی رو برای ps3 مشکل میکنه 256 بیتی بودنشه! که کار بسی احمقانه از طرف سونی بود!
360 64 بیتیه و کد نویسی براش مثله ویندوز میمونه اما اگه یه بار رو 32 بیتی و بعد رو 64 بیتی کد نویسی کنید میفهمید خیلی سخته که رو 256 بیتی :eek: کد بنویسید!
در ضمن اگر یکم تو اخبار میبودین نمیمدین spu رو ربطش بدین به برنامه نویسیی سخت تر:)! یا opengl:) آخه عزیزه من opengl چه ربطی به کدنویسیه مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همون اولم اکثر شرکتا(برا لانچ تایتلها)از 256 بیتی بودن مینالیدن و میگفتن برنامه نویسی برا 360 خیلی شبیه به pc هست و به همین دلیل راحت میشه بازیهای pc رو رو 360 هم زد!
نمونش بازیهای valve!

آخرین ویرایش:
اگه کار کردن باهاش سخت باشه واسه تمام سازنده ها سخته یا غیر از اینه؟؟:confused:
در ضمن ما بر روی ps3 بازیهایی مثل MGS4 و UNCHARTED رو هم بازی کردیم اگه هم ساختنشون سخت بود ولی نتیجش واقعآ خوب از اب دراومد;)

...

سلام.
معمولا Jrpg رو از لحاظ گیم پلی سبک بندی نمیکنن که شما میگید بازیهای ریل تایم یا ترن بیسد بسازه، اما اگر منظورتون اینه که از اسکوایر انیکس دیگه از استیل قبلیش استفاده نمیکنه و برای همین بازیهاش خراب شدن اشتباه میکنید. مثلا همین FFXII به نظر من قشنگتر از FFX هست درحالی که سبکش بالکل فرق داره. (البته اگر الان یک نفر بخواد FFX رو تموم کنه، باید از چیت استفاده کنه در حالی که FFXII مثل آب خوردن هست.)
...
:eek::eek::eek::eek::eek::eek: چی؟؟؟؟؟؟ این حرفت خیلی منو توی فکر فرو برد و همین الانا هست که من یه نومورا بشم و بیام بیرون. این حرفا کدومه عزیزم؟ تو Final Fantasy XII رو اصلا در حد Final Fantasy X میبینی؟ از چه لحاظ برتری داره؟ به چیش افتخار میکنی؟؟ به داستان به شدت سیاسیش؟ یا به طراحی کارکتر فوق العاده ضعیفش؟ یا به نو آوری احمقانه SE توی یه بازی قدیمی و شناخته شده به سبک TB؟ میدونی تنها قدرت این بازی روی کجا بودش؟ روی طراحی دشمن. از حق نباید گذشت که طراحی دشمن این بازی فوق العاده بود. ولی دیگه نمیشه مثل آماتور ها گفت که بازی المانی پیشرفت میکنه. یک بازی خوب از مجموعه ی المانهای خوب تشکیل شده و نه یک المان به تنهایی. شما توی FF XII گرافیک رو داشتید ولی داستان رو چی میگید؟ به نظرت اصلا داستانش در حد اسم FF بودش؟ کارکترها چی؟ تو میتونی کارکتری مثله Cloud یا Sephiroth یا حتی همین Tidus رو با کارکتر بسیار ضعیفی مثله Vaan مقایسه کنی؟ از نظر من حتی اون کارکتر مسخره ی کیماری هم از شخصیت اصلی FF XII بهتره. حتی فکر مقایسه ی اینها احمقانه هستش. ما Fantasy رو در حدی میدونستیم که به حجو کشیده نشه ولی FF XII کاملا به سمت حجو کشیده شد. این نظر منه و من میگم که ما بعد از Final Fantasy X دیگه هیچ بازی که در حد اسم FF باشه نداریم و شاید یکی از دلایلش این باشه که ما FF رو با سبک TB شناختیم. حالا باز نیاید بگید که FF X-2 هم که TB بودش. گفتم یکی از دلایلش. من فکر میکنم که این فکر بدست آوردن بازار شرق فکر احمقانه ای از طرف SE بودش. امیدوارم هرچه زودتر عقلش سرجاش برگرده... البته تا دیر نشده. حالا میتونه هی فرت و فرت واسه 360 بازی رلیز کنه... وقتی کمپانیش محبوبیتش به 0 رسید دوست دارم ببینم چیکار میکنه؟

آخرین ویرایش:
علت اصلی مشکل بودن برنامه نویسی تحت cell نا آشنایی و پیچیدگی دستورالعمل های altivec برای اکثر developer هاست و اینکه پایه ی اصلی زبان تحت سل c هستش
vector programming و control and compute تحت سل بسیار پیچیدست

تنها دلیلی که برنامه نویسی رو برای ps3 مشکل میکنه 256 بیتی بودنشه! که کار بسی احمقانه از طرف سونی بود!
360 64 بیتیه و کد نویسی براش مثله ویندوز میمونه اما اگه یه بار رو 32 بیتی و بعد رو 64 بیتی کد نویسی کنید میفهمید خیلی سخته که رو 256 بیتی :eek: کد بنویسید!
همون اولم اکثر شرکتا(برا لانچ تایتلها)از 256 بیتی بودن مینالیدن و میگفتن برنامه نویسی برا 360 خیلی شبیه به pc هست و به همین دلیل راحت میشه بازیهای pc رو رو 360 هم زد!
نمونش بازیهای valve!

سل 256 بیتی نیست در کل بر اساس power pc 64 بیت است + vmx

Last edited by a moderator:
منظورت بازار غرب هست دیگه؟
...
نخیرم. منظورم همونی بود که گفتم. اصلا داداش من نژاد پرست نیستم. این حرفا کدومه؟ نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی.:biggrin1: بابا ولمون کن تو هم با این شرق و غرب. من منظورم همن بود که اونا میدونن. حالا تو هم گیر دادیا:p

...
:eek::eek::eek::eek::eek::eek: چی؟؟؟؟؟؟ این حرفت خیلی منو توی فکر فرو برد و همین الانا هست که من یه نومورا بشم و بیام بیرون. این حرفا کدومه عزیزم؟ تو Final Fantasy XII رو اصلا در حد Final Fantasy X میبینی؟ از چه لحاظ برتری داره؟ به چیش افتخار میکنی؟؟ به داستان به شدت سیاسیش؟ یا به طراحی کارکتر فوق العاده ضعیفش؟ یا به نو آوری احمقانه SE توی یه بازی قدیمی و شناخته شده به سبک TB؟ میدونی تنها قدرت این بازی روی کجا بودش؟ روی طراحی دشمن. از حق نباید گذشت که طراحی دشمن این بازی فوق العاده بود. ولی دیگه نمیشه مثل آماتور ها گفت که بازی المانی پیشرفت میکنه. یک بازی خوب از مجموعه ی المانهای خوب تشکیل شده و نه یک المان به تنهایی. شما توی FF XII گرافیک رو داشتید ولی داستان رو چی میگید؟ به نظرت اصلا داستانش در حد اسم FF بودش؟ کارکترها چی؟ تو میتونی کارکتری مثله Cloud یا Sephiroth یا حتی همین Tidus رو با کارکتر بسیار ضعیفی مثله Vaan مقایسه کنی؟ از نظر من حتی اون کارکتر مسخره ی کیماری هم از شخصیت اصلی FF XII بهتره. حتی فکر مقایسه ی اینها احمقانه هستش. ما Fantasy رو در حدی میدونستیم که به حجو کشیده نشه ولی FF XII کاملا به سمت حجو کشیده شد. این نظر منه و من میگم که ما بعد از Final Fantasy X دیگه هیچ بازی که در حد اسم FF باشه نداریم و شاید یکی از دلایلش این باشه که ما FF رو با سبک TB شناختیم. حالا باز نیاید بگید که FF X-2 هم که TB بودش. گفتم یکی از دلایلش. من فکر میکنم که این فکر بدست آوردن بازار شرق فکر احمقانه ای از طرف SE بودش. امیدوارم هرچه زودتر عقلش سرجاش برگرده... البته تا دیر نشده. حالا میتونه هی فرت و فرت واسه 360 بازی رلیز کنه... وقتی کمپانیش محبوبیتش به 0 رسید دوست دارم ببینم چیکار میکنه؟
سلام
معمولا کسی به یک بازی "افتخار" نمیکنه ها.:biggrin1:
همین فکر به دست آوردن بازار خارجی هست که FFXII رو جذابتر از FFX کرده. FFX یک بازی کاملا ژاپنی بود. داستانش هرچند به نظر یک ژاپنی قشنگ باشه، به نظر من ضعیف بود. دو سوم گوینده هاش به لهجه ی ژاپنی صحبت میکردن و ترجمش هم مشکل داشت.
اما واقعا سبک قشنگی داشت و هیچکس منکرش نیست، اما درعین حال خیلی خیلی سخت بود. مثلا به کار بردن هر جادو برای هر دشمن، تازه اونهم امکان جادو فقط توسط یک کاراکتر واقعا اذیت کننده بود اما بلاخره سبکش آدم رو مجبور میکرد هرچند با چیت(مثل من) بازی رو تموم کنه. اما FFXII واقعا داستان قشنگی داشت. محیطش خیلی خیلی قشنگ بود و سبکش هم بیشتر شبیه آرپی جی های غیرژاپنی بود. در کل هرچیزی که در بازیهای ژاپنی اعصاب خوردکن هست در این بازی حذف شده بود. در ضمن سیستم Gambit هم یادتون نره و سیستم Licence Plate که خیلی ازون صفحه ی پیچیده ی FFX که آدم رو واقعا گیج میکنه بهتر هست.

...

سلام
معمولا کسی به یک بازی "افتخار" نمیکنه ها.:biggrin1:
همین فکر به دست آوردن بازار خارجی هست که FFXII رو جذابتر از FFX کرده. FFX یک بازی کاملا ژاپنی بود. داستانش هرچند به نظر یک ژاپنی قشنگ باشه، به نظر من ضعیف بود. دو سوم گوینده هاش به لهجه ی ژاپنی صحبت میکردن و ترجمش هم مشکل داشت.
اما واقعا سبک قشنگی داشت و هیچکس منکرش نیست، اما درعین حال خیلی خیلی سخت بود. مثلا به کار بردن هر جادو برای هر دشمن، تازه اونهم امکان جادو فقط توسط یک کاراکتر واقعا اذیت کننده بود اما بلاخره سبکش آدم رو مجبور میکرد هرچند با چیت(مثل من) بازی رو تموم کنه. اما FFXII واقعا داستان قشنگی داشت. محیطش خیلی خیلی قشنگ بود و سبکش هم بیشتر شبیه آرپی جی های غیرژاپنی بود. در کل هرچیزی که در بازیهای ژاپنی اعصاب خوردکن هست در این بازی حذف شده بود. در ضمن سیستم Gambit هم یادتون نره و سیستم Licence Plate که خیلی ازون صفحه ی پیچیده ی FFX که آدم رو واقعا گیج میکنه بهتر هست.
....
حیف که حس میکنم پستهای ما داره به سمت سپم شدن میره ولی فکر میکنم این بحث رو باید روشن کنم که علت اصلی ضعیف شدن SE نو آوری در یک بازی قدیمی هستش و اینکه این کمپانی داره هی واسه 360 بازی میسازه هم اینه که طرفداران PS این بازی رو با سبک TB میشناسن. گفتیکه FF12 راحت تر از FF10 هست؟ به نظرت این تعجب داره؟ تو الان به نظرت بازی قارچخور میکرو رو میتونی تمومش کنی؟ عمرا اگه بتونی. حاظرم شرط ببندم تموم کردن MGS4 واست راحت تر از تموم کردن قارچ خور هستش. عزیز من اگه دقت کنی بازیها هرچی به سمت جلو میرن راحت تر میشن. این یه چیز کاملا ثابت شده هستش. حالا اینکه میگی RT کردن FF قشنگ بودش باید بگم که آره قشنگ بود ولی باعث شد که دیگه FF نباشه. بابا جون کی گفته ما FF رو با داستان سیاسی میشناسیم؟ ما توی FF فقط داستان های زیبا و رمانتیک میبینیم و اصل RPG هم بر روی ظرافت داستانی بنا شده نه سیاست کاری. من میترسم که FF XIII هم اینطوری باشه و داستانی سیاسی داشته باشه که البته بازارهای غرب عشق اینجور داستانا هستن. FF 12 قشنگ بود ولی در حد و اندازه ی اسم FF نبود. این تمام حرف منه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or