شبگرد؟؟؟ +18!!!!!سهراب نكنه با نوك تيز فاميلي؟ اسمش كه بهت ميخوره:d
noctise يعني شبگرد![]()

ماکان!!! آدم که به مادر زنش توهین نمیکنه!!!! :laughing::laughing:حالم از SE بهم خورد!! الان درست سه سال هست که یک سری Trailer های تکراری رو داره به خورد ملت میده!! جاله از رو هم نمیره و همه رو به صورت CMT نشون میده!
حتی از FFXIII که چند ماه دیگه منتشر میشه هم چیز جدیدی نشون ندادن!!
یعنی کل نمایشش خلاصه شده به سه تا اسم مزخرف![]()

با این که شاتها کلا مال ده قرن پیشه مشکلی ندارم. مهدی فقط می خوام بدونم کدوم سایت گفته اینها جدیده!!!؟؟عکس های جدید FFXIII رو ببینید. حالشو ببرید!
http://www.bazicenter.com/forums/sho...332#post529332
و من یه نکته ی کنکوری دیگه رو هم اضافه میکنم:فقط کنجکاویت رو کنترل کن.:biggrin1: کلا همه چیز ضدحاله. عکس تکراری, تریلر تکراری, اسم های ضایع و ...
تقصیر من هم نیست.
بابا حمید تو چقدر توقعت بالائه!!!! ایشالا N سال دیگه میان یه شات میدن بیرون که روحمون شاد شه :laughing:خودشون خوبه گفتن : ما همه چیز رو برای tgs رو میکنیم. ؟ پس کو !!!!! یعنی چیزی مونده از tgs که بخواد خبری بشه.
(مثلا یک شاتی نشون بدن که تاره و نصفه افتاده!!!! ) (-_-) که بگیم هوراااااااا
پ ن: سهراب و مهدی و ماکان میگم بریم فن بازی دیگه ای بشیم. پس از سه سال آزگار انتظار . مثل اینکه چیزی وجود نداره....

به قول سهراب وا مصیبتااااااا.سهراب و مهدی و ماکان میگم بریم فن بازی دیگه ای بشیم. پس از سه سال آزگار انتظار . مثل اینکه چیزی وجود نداره....
البته حمید ان پروژه اگه وجود خارجی داشته باشه تو کنفرانس سونی نمایش داده میشه. البته من امید داشتم تو این نمایشگاه حداقل چند تا Trailer ردیف از FFXIIIو Versus منتشر بشه که نشد!!خودشون خوبه گفتن : ما همه چیز رو برای tgs رو میکنیم. ؟ پس کو !!!!! یعنی چیزی مونده از tgs که بخواد خبری بشه.
(مثلا یک شاتی نشون بدن که تاره و نصفه افتاده!!!! ) (-_-) که بگیم هوراااااااا
پ ن: سهراب و مهدی و ماکان میگم بریم فن بازی دیگه ای بشیم. پس از سه سال آزگار انتظار . مثل اینکه چیزی وجود نداره....
خیانت؟؟؟ خیانت؟؟؟ این اسم کلود داره تو روحیاتت تاثیر میذاره ماکان!!!!بریم فن Gears Of War بشیم، چون پشت سر هم شماره های جدیدش میان و همینجوری خبر سازه!!!

ماکان مگه ندیدی؟؟؟ نمایش داده شد منتها روی پرده های نامرئی که چشم بصیرت میخواست دیدنشونالبته من امید داشتم تو این نمایشگاه حداقل چند تا Trailer ردیف از FFXIIIو Versus منتشر بشه که نشد!!