SQUARE ENIX و اخبار از درهای بسته CLOSED MEGA THEATER!

• Thread starter Thread starter Genesis
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Genesis

کاربر سایت
باز هم SE هنر به خرج داد و باز cmt راه انداخت. اصلا حرفی نمیشه زد! در ابتدای ورودی حسابی میگردن که کسی دوربین یا حتی ضبط صوت با خودش تو نبره:

1.jpg

اما بهرحال خبرهایی چون اسم شخصیت های فینال13 هست! پس منتظر اخبار از سایت هاباشید! و میشه به اطلاعات دیگر هم امیدوار بود!!!!

سهراب نكنه با نوك تيز فاميلي؟ اسمش كه بهت ميخوره:d

noctise يعني شبگرد:eek:
شبگرد؟؟؟ +18!!!!!
وا مصیبتااااااااااااااااااااااا!!!!!!:(
صدا پیشه گان دو شخصیت کلود و ترا هم به ترتیب Sakurai Takahiro و Yukari Fukui هستند!
من که دیگه جزو گروه جغدان bcگرد نیستم! شدم ظهرگرد!!! آره بابا من محافظ پرنسم! البته قرار نبود لو بدم هان!!! منتها دیدن اسم و چهره ی من توی این بازی چشم بصیرت میخواد!!! :biggrin1:
مهدی باور کن حاضرم این اسم رو روی من بذارن فقط بگن این شایعه ست...:(
آخه این چه اسمیه!!!! چی میشد اسم اون مو طلاییه چشم وزقی رو میذاشتن نوکتیز و اسم پرنس عزیز رو میذاشتن کلود!!!!:-"

حالم از SE بهم خورد!! الان درست سه سال هست که یک سری Trailer های تکراری رو داره به خورد ملت میده!! جاله از رو هم نمیره و همه رو به صورت CMT نشون میده!:sick:

حتی از FFXIII که چند ماه دیگه منتشر میشه هم چیز جدیدی نشون ندادن!!

یعنی کل نمایشش خلاصه شده به سه تا اسم مزخرف:sick:

حالم از SE بهم خورد!! الان درست سه سال هست که یک سری Trailer های تکراری رو داره به خورد ملت میده!! جاله از رو هم نمیره و همه رو به صورت CMT نشون میده!:sick:

حتی از FFXIII که چند ماه دیگه منتشر میشه هم چیز جدیدی نشون ندادن!!

یعنی کل نمایشش خلاصه شده به سه تا اسم مزخرف:sick:
ماکان!!! آدم که به مادر زنش توهین نمیکنه!!!! :laughing::laughing:
ساکاگوچی= پدر زن
SE= مادر زن
FF= زن:love:

عکس های جدید FFXIII رو ببینید. حالشو ببرید!
http://www.bazicenter.com/forums/sho...332#post529332
با این که شاتها کلا مال ده قرن پیشه مشکلی ندارم. مهدی فقط می خوام بدونم کدوم سایت گفته اینها جدیده!!!؟؟

هنوز هیچ سایتی شات جدیدی از ffxiii ها نذاشته. و این ها هم فردی به نام جریاسکا از بیرون تا ورودی گرفته:

با این که شاتها کلا مال ده قرن پیشه مشکلی ندارم. مهدی فقط می خوام بدونم کدوم سایت گفته اینها جدیده!!!؟؟
فقط کنجکاویت رو کنترل کن.:biggrin1: کلا همه چیز ضدحاله. عکس تکراری, تریلر تکراری, اسم های ضایع و ...
تقصیر من هم نیست.

خودشون خوبه گفتن : ما همه چیز رو برای tgs رو میکنیم. ؟ پس کو !!!!! یعنی چیزی مونده از tgs که بخواد خبری بشه.

(مثلا یک شاتی نشون بدن که تاره و نصفه افتاده!!!! ) (-_-) که بگیم هوراااااااا

پ ن: سهراب و مهدی و ماکان میگم بریم فن بازی دیگه ای بشیم. پس از سه سال آزگار انتظار . مثل اینکه چیزی وجود نداره....

سلام
آخه مگه SQUAREچند مه پیش تو پارتی خودش چند تا تریلر جدید تز FFXIIIوFFVERSUS XIIIنشون نداد :eek::eek:(یکی نیست بگه خبرت حد العقل همونارو نشون بده:((:((:evil:)

خودشون خوبه گفتن : ما همه چیز رو برای tgs رو میکنیم. ؟ پس کو !!!!! یعنی چیزی مونده از tgs که بخواد خبری بشه.

پ ن: سهراب و مهدی و ماکان میگم بریم فن بازی دیگه ای بشیم. پس از سه سال آزگار انتظار . مثل اینکه چیزی وجود نداره....
بابا حمید تو چقدر توقعت بالائه!!!! ایشالا N سال دیگه میان یه شات میدن بیرون که روحمون شاد شه :laughing:
سه سال... نگو نگو که جیگرم خونه...
حالا وایسا دلمون رو به همین DISSIDIA خوش کنیم بعد هم AGITO و بقیه کم کم میان... :biggrin1:
پ.ن : من زنم رو طلاق نمیدم!!!!! من FF رو عاشقونه دوس دارم!!!:love:

بابا صد رحمت به Agito . چند تا عکس توی همون تاپیک ازش گذاشتم که به نظر خیلی عالی میان.
اخه این چه وضعشه. بعد از عندی سال یه عکس دلشون نمیاد رو کنن. انگار میخوان شاتل هوا کنن. خوب مثل ادمیزاد چهار تا عکس و تریلر بدید ببینیم دارید چه گلی به سرتون میگیرید.

سهراب و مهدی و ماکان میگم بریم فن بازی دیگه ای بشیم. پس از سه سال آزگار انتظار . مثل اینکه چیزی وجود نداره....
به قول سهراب وا مصیبتااااااا.

البته حمید ان پروژه اگه وجود خارجی داشته باشه تو کنفرانس سونی نمایش داده میشه. البته من امید داشتم تو این نمایشگاه حداقل چند تا Trailer ردیف از FFXIIIو Versus منتشر بشه که نشد!!

بریم فن Gears Of War بشیم، چون پشت سر هم شماره های جدیدش میان و همینجوری خبر سازه!!!

بریم فن Gears Of War بشیم، چون پشت سر هم شماره های جدیدش میان و همینجوری خبر سازه!!!
خیانت؟؟؟ خیانت؟؟؟ این اسم کلود داره تو روحیاتت تاثیر میذاره ماکان!!!! :mad:
البته من امید داشتم تو این نمایشگاه حداقل چند تا Trailer ردیف از FFXIIIو Versus منتشر بشه که نشد!!
ماکان مگه ندیدی؟؟؟ نمایش داده شد منتها روی پرده های نامرئی که چشم بصیرت میخواست دیدنشون :(
بچه ها یه سوال! DQ9 واسه PSP میاد؟؟؟ :confused:

آخرین ویرایش:
خیانت؟؟؟ خیانت؟؟؟

خیانت رو ان SE گور به گور میکنه که از سال 2003 تا به الان اسگلمون کرده!:evil:

بچه ها یه سوال! DQ9 واسه PSP میاد؟؟؟

نمیاد! چون DQ به انحصار نینتندو در امده.;)

اگه Terra تو بازی به فرم Esper ایش هم در بیاد عالی میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or