SQUARE ENIX و اخبار از درهای بسته CLOSED MEGA THEATER!

• Thread starter Thread starter Genesis
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Genesis

کاربر سایت
باز هم SE هنر به خرج داد و باز cmt راه انداخت. اصلا حرفی نمیشه زد! در ابتدای ورودی حسابی میگردن که کسی دوربین یا حتی ضبط صوت با خودش تو نبره:

1.jpg

اما بهرحال خبرهایی چون اسم شخصیت های فینال13 هست! پس منتظر اخبار از سایت هاباشید! و میشه به اطلاعات دیگر هم امیدوار بود!!!!

اگر چه درها بسته است اما اولین خبر:
trio.jpg

در ورژن بلوریه ffviiac و بر اساس رمان On The Way to a Smile قسمت هایی از از قهرمان داستان Crisis Core FF VII, Zack Fair و افسانه باسترسورد به فیلم اضافه شده است.

گفته شده که برای این CMT تدابیر امنیتی شدیدی در نظر گرفته شده که با توجه به نمایش FFXIII اصلا منطقی به نظر نمیاد! چون وقتی برای اولین بار می خواستن یک چیز بدرد بخور از FFXIII نشون بدن این همه گیر بازار نبود، ولی الان... .شاید بلاخره SE می خواد پروژه معروف خودش رو رو کنه!!! یعنی ممکنه؟

گفته شده که برای این CMT تدابیر امنیتی شدیدی در نظر گرفته شده که با توجه به نمایش FFXIII اصلا منطقی به نظر نمیاد! چون وقتی برای اولین بار می خواستن یک چیز بدرد بخور از FFXIII نشون بدن این همه گیر بازار نبود، ولی الان... .شاید بلاخره SE می خواد پروژه معروف خودش رو رو کنه!!! یعنی ممکنه؟
Final Fantasy VII ....:love:
-----------------------------
راستش با اینکه خیلی دوست دارم بازی جدیدی معرفی بشه.ولی به نظرم خیلی بعیده!

امیدوارم! اما فکر نکنم نظرتون درست باشه:biggrin1:
بلاخره حضور cloud strife و terra از فینال فانتزی های شماره 6 و 7 هم در بازی ffd تایید شد. هنوز شاتی از این دو شخصیت منتشر نشده.
s02.jpg

s09.jpg

بلاخره حضور cloud strife و terra از فینال فانتزی
:((:((:((
هوووووووووووووراااااااااااااااااااااا.
باور نکردنیه!هورا هورااااا!
خدا کنه یه چیزی بگن!!!واسه 360 دارا!من اینجا دیگه امروز بال در بیارم!پرواز کنم!پاشم برم tgs!
بابا یه چیزی راجب انتشار بگن!اینجوری که هی اینا پیش می رن تا 2010 فکر نکنم بازی بدن بیرون!دق میدن ادم .!و مسخره ها!
همش الکیه هی افاده دارن!حالا می گردن!اینا هم فیلم دارناااا!

مثل اینکه اسم شخصیت های FFXIII و Versus مشخص شد!

دختر دم خوکی Sara هستش.

دختر دامن پوش Stella هستش.

پرینس هم Noctis هست که به زبان لاتین یعنی شب! (اخه Noctis هم شد اسم؟ از Ogi هم بدتره!! خدا کنه شایعه باشه)

تاریخ عرضه بازی‌های Final Fantasy Dissidia برای PSP و Kingdom Hearts 358/2 Days و Dragon Quest IX که برای DS عرضه می‌شوند، اعلام شد.
Final Fantasy Dissidia در تاریخ 18 دسامبر و Kingdom Hearts 358/2 Days و Dragon Quest IX به ترتیب در فوریه و مارچ 2009 عرضه می‌شوند.

ظاهرا تریلر هایی که با خودشون لطف کردن اوردن، همون تریلر های DKS3713 هستند. فقط یه سری صحنه هایی بهشون اضافه شده. زحمت کشیدند واقعا.
ماکان اسم پرنس " نوک تیزه":laughing::eek: مگه پرنس نوک داره.:biggrin1:

بچه ها من توی یه سایت خوندم که اول اعلام کرد اسم پرینس Nokutisu یا Nokuto ه! اما بعد اصلاح کرد و گفت اسمش نوکتیزه:(
بابا یه مقدمه چینی بکنین اسم پرنس رو که دیدم فشارم سیر نزولی رو طی کرد... اگه یه tonic بقل دستم نبود که game over میشدم:mad:
استلا در یونانی به معنای ستاره ست و نوکتیز هم که شب...:biggrin1:
بچه ها عروسی افتادیم:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or