Square Enix: سپتامبر امسال براي هوادارن Final Fantasy يك سوپرايز بزرگ داريم

BlackCat

کاربر سایت
مدير اجرايي Square Enix آقاي Shinji Hashimoto اعلام كرد در نمايشگاه Tokyo Game Show امسال يك سوپرايز بزرگ براي هواداران Final Fantasy خواهند داشت.
هنوز مشخص نيست اين چه سوپرايزي خواهد بود اين روزها همه شركت ها و استوديو ها خبر بزرگ دارند و مي خواهند سوپرايز كنند آيا ممكن است اين خبر بزرگ‌FF براي X360 باشد؟
بايد منتظر ماند

بابا گفته هوارداران.
هواداران هم ژاپني ها هستن.
360 تو ژاپن شکست خورده و روي 360 نمي ياد.
چرا شما هر خبري که مياد ربط مي ديد به ps3 و 360 ؟؟؟؟ بابا wii هم وجود داره ها.
امکان اين که براي وي بياد خيلي بيشتر از 360 است.

به نظر من اسکوار عقل داشته باشه باید بازی را روی وی بزنه. ولی به خاطر سخت افزار نه چندان قوی(نسبت به 360 و PS3) شاید میترسه بازی را بسازه و یه وقتی بد از آب دربیاد و خز شه.کنترل وی هم فک نکنم تو فاینال زیاد به کار بیاد که این مزیتش حذف میشه.
بعد از اونجایی که فاینال(یا هر بازی RPG دیگری.مخصوصآ اگر تخیلی باشه ولی علمی نباشه!) را بیشتر در ژاپن طلبه داره 360 به اندازه ی PS3 نمیتونه به فروش این بازی کمک کنه(کلآ ژاپنی ها جنس خارجی بخر نیست و حمایت از تولید کنده ی داخلی براشون شرطه و در نتیجه نمیرن سراغ خرید 360) پس شاید خرج برای ساخت این بازی روی 360 با دخلش متناسب نباشه و شاید ضرر مالی هم به اسکوار بزنه(حالا من تخصص توی حقوق کارمندای اسکوار ندارم و با مدیرانش هم شام و نهار نمیخورم ولی اینجور احتمال میدم.)
بنا براین به این نتیجه میرسیم که اسکوار مجبوره که فاینال را برای ps3 بزنه چون از هر دو فاکتور بالا حداقل بخشیشو داره. اما من خودم جای اسکوار بودم میرفتم به جای اینکه بازی را RPG بسازم اکشن میساختم تا ملت توی آمریکا و اروپا حال کنن و مولتی هم میزدم.گور پدر سونی و ژاپنی ها هم خندیده. :-" :-" :-"
(با عرض معذرت از طرفداران کنسول سونی ولی باید واقعیت را گفت دیگه.)

forum اصلا برای بحث کردن ساخته شده، اگه قرار باشه بدون بحث یه چیزی یاد بگیری میتونی مثلا مطالب سایت های مختلف رو بخونی.
forum به عنوان یه community باید توش بحث بشه تا اعضاش بیشتر خودشونو وارد این قضایا کنن و توی متن بحث و تبادل نظر باشن. من نمی دونم چرا همه فکر می کنن بحث چیز بدیه. اگه بحث و نظر مخالف نباشه توی هیچ زمینه ای پیشرفت حاصل نمیشه.
وقتی من سعی می کنم بیشتر فکر کنم که یه نفر پیدا بشه (به طور صحیح و منطقی) نظرات منو به چالش بکشه، اگه قرار باشه همه یه چیز بگن و بحثی هم نباشه که دیگه اگه کسی نظر غلط هم داشته باشه، نظرش عوض نمیشه چون بحثی وجود نداره که غلط بودن اون نظر رو نشون بده.
این بحث ها و شرکت کردن توشون از نظر داشتن یه ارتباط اجتماعی هم مفیده، یعنی باعث میشه عادت کنی همیشه و همه جا نظرتو (درست و صحیح) بیان کنی و هیچ وقت توی هیچ زمینه ای خودتو کنار نکشی (چیزی که مشکل اصلی مملکت ماست)
خوبیه این سیستم جدید توی سایت همینه که باعث میشه بشه روی یه خبر بحث کرد در صورتی که قبلا تا می خواستی بحث کنی روی یه خبر، همه اعتراض می کردن و فکر می کردن تاپیک داره منحرف میشه!!

شما فکر می کنم انتقاد منو متوجه نشدید ...
من در مورد بحث کردن چیزی نگفتم . از کسی پنهان نیست خصوصیت های Forum ...
من فکر می کنم شما فقط از طریق پست من یه تریبون پیدا کردی که راجع به منافع بحث و فوروم و ... صحبت کنی. بحث در مورد ریشه های Community توی Cyber Space بحث گسترده ای هست و صحبت راجع بهش فضای خاص خودش رو می طلبه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or