Square Enix: سپتامبر امسال براي هوادارن Final Fantasy يك سوپرايز بزرگ داريم

BlackCat

کاربر سایت
مدير اجرايي Square Enix آقاي Shinji Hashimoto اعلام كرد در نمايشگاه Tokyo Game Show امسال يك سوپرايز بزرگ براي هواداران Final Fantasy خواهند داشت.
هنوز مشخص نيست اين چه سوپرايزي خواهد بود اين روزها همه شركت ها و استوديو ها خبر بزرگ دارند و مي خواهند سوپرايز كنند آيا ممكن است اين خبر بزرگ‌FF براي X360 باشد؟
بايد منتظر ماند

به احتمال خیلی زیاد Square Enix میخواد بازسازی یکی از عنوانهای بزرگ خودش ( و به احتمال 99% بازسازی Final Fantasy VII ) رو اعلام کنه.چون امسال بیستمین سالگرد ساخته شدن سری بازیهای FF هست.

مدير اجرايي Square Enix آقاي Shinji Hashimoto اعلام كرد در نمايشگاه Tokyo Game Show امسال يك سوپرايز بزرگ براي هواداران Final Fantasy خواهند داشت.هنوز مشخص نيست اين چه سوپرايزي خواهد بود اين روزها همه شركت ها و استوديو ها خبر بزرگ دارند و مي خواهند سوپرايز كنند آيا ممكن است اين خبر بزرگ‌FF براي X360 باشد؟بايد منتظر ماند
خوب خودشون گفتن سوپرایز داریم برای هواداران FF !
خب هواداران FF هم همه سونی فن هستن.
پس اینجور که من متوجه شدم گمام نمیکنم...
ولی اگه اینی که گفتی بشه :
" آيا ممكن است اين خبر بزرگ‌FF براي X360 باشد؟" خیلی جالب میشه! :laughing:
به قول معروف "nothing is impossible"

به قول یکی از دوستان تو سایت جی تی پی لند ff هیچ گاه مولتی نمی شه.یا انحصار 360 یا انحصار ps3.من یادم نمی اید جز ff7 که برا pc ومد ff دیگه ای مولتی شده باشه.(مطمئن نیستما)

به احتمال خیلی زیاد Square Enix میخواد بازسازی یکی از عنوانهای بزرگ خودش ( و به احتمال 99% بازسازی Final Fantasy VII ) رو اعلام کنه.چون امسال بیستمین سالگرد ساخته شدن سری بازیهای FF هست

منم همین فکرو میکنم ، چون قبلا هم شایعه شده بود که قراره FF-VII بازسازی بشه ، منتها با یه داستان جدید و موتور کاملا جدید مبتنی بر PS3
( البته مطالب بالا رو بیشتر تو این سایتهای طرفداران فاینال 7 ، راه انداختند و حتی شایعه اینه که شخصیت اول بازی دیگه Cloud نخواهد بود و بجای او ، Zack قهرمان این سری میشه ! )

ولی خدا وکیلی اگه این شایعه راست باشه ، من حاضرم کلیه امو بفروشم تا بتونم این بازی رو رو PS3 و با اون کیفیتی که ازش انتظار میره ، بازی کنم

به قول یکی از دوستان تو سایت جی تی پی لند ff هیچ گاه مولتی نمی شه.یا انحصار 360 یا انحصار ps3.من یادم نمی اید جز ff7 که برا pc ومد ff دیگه ای مولتی شده باشه.(مطمئن نیستما)

این دوست توی جی تی پی لند با کدوم منبع ارتباط تنگانگ دارن که این موضوع رو تایید کردن !؟
دلیل اینکه این چند سال گذشته FF ها روی PS‌ و PS2 میومدن بی رقیب بودن و فروش بالای این 2 کنسول بوده
اما وضع PS3‌ با PS و PS2 خیلی فرق داره ... کلا وضعیت الان با وضعیت اون زمان فرق میکنه

دلیل نمیشه اگه یه بازی اختصاصی PS2 بوده نسخه‌های بعدیش هم اختصاصی PS3 بشن

این چه وضعشه آخه ... :mad:
هر تاپیکی زده میشه FanBoy ها میریزنو شروع می کنن به این بحث های تکراری ...

هیچ دقت کردید این بحث ها چقدر ازمون انرژی میگیره ... می دونید چقدر مفید تر می تونست باشه این زمان توی سایت ...

چه چیزایی که می تونستیم یاد بگیریم ... :(

این چه وضعشه آخه ... :mad:
هر تاپیکی زده میشه FanBoy ها میریزنو شروع می کنن به این بحث های تکراری ...

هیچ دقت کردید این بحث ها چقدر ازمون انرژی میگیره ... می دونید چقدر مفید تر می تونست باشه این زمان توی سایت ...

چه چیزایی که می تونستیم یاد بگیریم ... :(
forum اصلا برای بحث کردن ساخته شده، اگه قرار باشه بدون بحث یه چیزی یاد بگیری میتونی مثلا مطالب سایت های مختلف رو بخونی.
forum به عنوان یه community باید توش بحث بشه تا اعضاش بیشتر خودشونو وارد این قضایا کنن و توی متن بحث و تبادل نظر باشن. من نمی دونم چرا همه فکر می کنن بحث چیز بدیه. اگه بحث و نظر مخالف نباشه توی هیچ زمینه ای پیشرفت حاصل نمیشه.
وقتی من سعی می کنم بیشتر فکر کنم که یه نفر پیدا بشه (به طور صحیح و منطقی) نظرات منو به چالش بکشه، اگه قرار باشه همه یه چیز بگن و بحثی هم نباشه که دیگه اگه کسی نظر غلط هم داشته باشه، نظرش عوض نمیشه چون بحثی وجود نداره که غلط بودن اون نظر رو نشون بده.
این بحث ها و شرکت کردن توشون از نظر داشتن یه ارتباط اجتماعی هم مفیده، یعنی باعث میشه عادت کنی همیشه و همه جا نظرتو (درست و صحیح) بیان کنی و هیچ وقت توی هیچ زمینه ای خودتو کنار نکشی (چیزی که مشکل اصلی مملکت ماست)
خوبیه این سیستم جدید توی سایت همینه که باعث میشه بشه روی یه خبر بحث کرد در صورتی که قبلا تا می خواستی بحث کنی روی یه خبر، همه اعتراض می کردن و فکر می کردن تاپیک داره منحرف میشه!!

من که به عنوان فن بوی فاینال تنها خبری که برام سورپرایز کننده است خبر بازسازی فاینال 7 هستش . در ضمن فکر نکنم عنوان های اصلی فاینال برای 360 بیاد چون اگه فروش ps3 تو japon افتضاح است 360 از اون بدتر هستش و فاینال هم بازی ای هست که بیشترین فروش را تو japon میکنه

من فقط امیدوارم خبر مولتی پلتفرم شدن ffxiiiنباشه. یعنی اگه فاینال برای 360 بیاد باید قید mistwalker و بازیهایی مثه blue dragon,lost odysey, trusty bell رو بزنیم. شما که فکر نمیکنید با داشتن فاینال فانتزی مایکروسافت باز پول برای این بازیها خرج کنه؟
فقط خدا کنه نیاد:(. در مورد mgs هم من همین طور فکر میکنم

من فقط امیدوارم خبر مولتی پلتفرم شدن ffxiiiنباشه. یعنی اگه فاینال برای 360 بیاد باید قید mistwalker و بازیهایی مثه blue dragon,lost odysey, trusty bell رو بزنیم. شما که فکر نمیکنید با داشتن فاینال فانتزی مایکروسافت باز پول برای این بازیها خرج کنه؟
فقط خدا کنه نیاد:(. در مورد mgs هم من همین طور فکر میکنم

هادی جان حرف شما درسته ولی باید دید بازی های jrpg تو امریکا چقدر طرفدار دارن اگه زیاد باشه که مشکلی پیش نمیاد هر دو تا شرکت میتونن در کنار هم واسه 360 بازی بسازه و سود ببرن اگه طرفدار کم باشه ماکروسافت مجبوره واسه ساختن بازی سوبسید بده به بازی ساز که اون موقع دیگه جایی واسه ff روی 360 نمیمونه
البته با اومدن blue dragon یه چیزایی معلوم میشه که این سبک چقدر تو امریکا خواهان داره شایدم سازندگان ff منتظرن ببینن چی میشه ولی اگه blue dragon بتونه مثلا 2 میلیون فروش کنه تو امریکا من فکر کنم ff هم رو 360 بیاد

پ.ن:اونایی که در این مورد واردن نظرشون چیه؟

البته با اومدن blue dragon یه چیزایی معلوم میشه که این سبک چقدر تو امریکا خواهان داره شایدم سازندگان ff منتظرن ببینن چی میشه ولی اگه blue dragon بتونه مثلا 2 میلیون فروش کنه تو امریکا من فکر کنم ff هم رو 360 بیاد
البته فروش کنسول توی ژاپن خیلی مهمه واسه اسکوار یا کوجیما،چون 60% بازار این دو بازی دست ژاپنه.بخاطر همینمه که مایکروسافت تو ژاپن داره بال بال میزنه که چهار تا کنسول بفروشه.چون مایکروسافت هر چقدر هم پول داشته باشه و بده به این دوشرکت بازم فکر کنم تا 360 تو ژاپن جا نیوفته و فروش بالای 5-10 میلیون نداشته باشه حاضر نمیشن این دو بازی رو ببرن روی 360.
کلا فروش کنسول خیلی مهمه اونم واسه مقابله با کنسولی که نزدیک 10 سال اعتبار داشته و کلی بازار رو قبضه کرده.چون مایکروسافت اگه میخواد بازیهای سونی رو از چنگش در بیاره باید تو ژاپن فروش خوب داشته باشه.

با اين اين فروشي که 360 تو ژاپن داره.عمرا بياد.ps3 هم فروشش خيلي خوب نيست ولي بهتري از 360 است تو ژاپن.
به نظر من مي خوان بازي ffxiii رو روي wii هم بسازن.اخه وي فروش خيلي زيادي کردي.

هادی جان حرف شما درسته ولی باید دید بازی های jrpg تو امریکا چقدر طرفدار دارن اگه زیاد باشه که مشکلی پیش نمیاد هر دو تا شرکت میتونن در کنار هم واسه 360 بازی بسازه و سود ببرن اگه طرفدار کم باشه ماکروسافت مجبوره واسه ساختن بازی سوبسید بده به بازی ساز که اون موقع دیگه جایی واسه ff روی 360 نمیمونه

پ.ن:اونایی که در این مورد واردن نظرشون چیه؟
آقا محمد من بیشتر نظرم این بود که وقتی ادم ببینه با یه هزینه کمتر هم فاینال بازی کنه هم بلودراگون و ... و هم متال گیر دیگه نمیره طرف پی اس 3 (البته ژاپنیها انقده فاشیست هستن که به راحتی این کار رو نکنن) . یواش یواش پی اس 3 ضعیف میشه و ممکنه اون حس رقابت از بین بره. مطمئنا مفید ترین چیز برای کسایی که بازی میکنن (عمدا از کلمه گیمر استفاده نکردم) مخصوصا ما ایرانی ها رقابت بین این غولهاس تا ما هم به نوایی برسیم(بیشتر قیمت مد نظرمه).
اومدن این بازیها روی 360 ضربه بزرگی به پی اس 3 وارد میکنه و به جز مسئولین مایکروسافت هر کی از این موضوع خوشحال بشه باید بهش شک کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or