Square Enix روی Ps3 شرط بندی میکند

rasoolharry

کاربر سایت
سلام

هفته ی گذشته ما مقاله ای رو با نام The State Of The RPG چاپ کردیم که حاوی این تئوریست که سال 2008 سالی ست که x360 این ژآنر رو در کنترل خودش داره. این مقاله خیلی مهمه چون از استدلالهای محکم و قوی که از دهان بازیسازان مهم بیرون اومده تهیه شده وقتیکه اونها درباره ی بازیهای نزدیک نظیر Lost Odyssey ، Fallout 3 و Fable 2 صحبت میکردند.
این مقاله شامل بحثهای بسیاری با بسیاری از نقطه نظرات بلند و قوی Ps3 fan ها در رابطه با FF13 عنوان انحصاری کنسولشون که احتمالا امسال در ژاپن به نمایش در بیاد ولی احتمال داره که تا تابستان 2009 در استرالیا نیاد.
Asset.aspx

Square Enix ید طولایی در سبک RPG داره و به عنوان یک سازنده ی ممتاز در این ژانر محسوب میشه.
اگر یه نگاه اجمالی به فهرست هاش بکنیم به ما یک اطمینان کامل رو میده .
گذشته از سری FF آنها همچنین در عنوان های Dragon Quest مشارکت و همکاری کردند به علاوه ی Drakengard ، Star Oceon ، Valkyrie Profile ، Kingdome Hearts و Mana Series
The legendary chrono Trigger روی SNES و Beloved Vagrant Story پلی استیشن که به همه ی اینها آقای Nuff اشاره کردند.

با در نظر داشتن همه ی اینها ، FF13 که عنوان انحصاری سونی است و به عنوان یک سلاح قدرتمند در جنگ سونی است و باعث فخر فروشی سونی و نشان دادن او به عنوان مقدم در این سبک میشه.
این بزرگترین بازی RPG از بزرگترین سازنده ی این سبک است. اما.........
کمپانی SE همچنین داره روی یک IP جدید که The Last Remnant نامیده میشه کار میکنه که واسه هر دو تا پلتفرم میاد و همچنین یک عنوان انحصاری برای x 360 از Star Oceon Studio
موجودیت این دو عنوان استدلالهای ما در رابطه با اینکه 360 این ژانر را تحت کنترل داره حمایت میکنه.
با وجود اینکه انتشار FF13 نزدیکه ولی یه سوالی به ذهن آدم میرسه حالا اون چیه؟
SE واقعا به خاطر FF این اعتقاد رو داره و آینده ی ژانر RPG رو در دستان PS3 میدونه؟ یا اینکه شرط بندیش واسه تامین فروش بازیشه؟

بسیاری از این سوالات در جنگ بین کنسولهای سونی و مایکروسافت پرسیده شده که جوابشو در موتور بازیها پیدا میکنید.
Asset.aspx

FF13 با موتور جدید Crystal Tools به نمایش در اومد که اصولا برای Ps3 طراحی شده.
انتظار میره که مجموع و گروهی بودن معماری داخلی این کنسول رو به حداکثر برسونه به ویژه Cell Processor که به اجرای Cinematic Quality CGI به صورت Real Time مشهوره.
بازیهایی که روی این موتور اجرا میشن به user ها اجازه میده که جلوه های بصری رو درست به زیبایی Animated Movie های هالیوود درک کنند و همچنین این اجازه رو میده که داستان و گیم پلی متحد بشن و به همان اندازه تحولی بزرگ و مهم در ژآنر RPG به وجود بیاید.
برای انتشار عنوان مولتی فرمتشون ( LR ) کمپانی SE از موتور UE 3 قدیمی استفاده میکنه که میتونن بازیهای زیبایی نظیر Gears Of War و Bioshock را تولید کنند ولی با وجود V2.0 و آپدیت مجموعه ی ویژگیها، اثبات شده که وضعیت این میان افزار که روی مولتی پلتفرم منتشر میشه عادی و متوسط است.
همچنین با وجود این حقیقت که CT دارای کاربرد روی 360 و PC و Wii هست و البته برای اونها هم ساخته شده ولی فعلا SE عنوانهای RPG مایکروسافت را روی UE3 تدارک دیده ..چرا؟؟؟؟؟؟

این میتونه به این اشاره داشته باشه که موتور جدید و قدرتمند CT روی Ps3 متمرکز شده ما میگیم نادیده گرفتن فرمتهای دیگه از جانب این شرکت برای مدت کوتاهی نیست یا این شرکت 360 رو به عنوان تضمین کننده ی سرمایه گذاری در تکنولوژی در نظر نمیگیره.
در چشم اونها Ps3 به عنوان کنسول غالبه!!
با وجود انتشارات انحصاری Wii و 360 به نظر میرسه که SE روی Ps3 شرط بندی کرده .
Asset.aspx

موتور داخلی جدیدشون رو در سراسر این نسل برای انتشار بزرگترین بازیهاشون استفاده میکنند که با FF13 روی اون کنسول ( Ps3 ) شروع میشه.
وقتیکه موتور CT در سراسر Mf ها اصلی بشه ما میتونیم همه چیز رو از ورژن Ps3 انتظار داشته باشیم.
در رابطه با تعبیر این استدلال که اگر SE مسیح موعود RPG است و روی Ps3 شرط بسته و اونوقتی که ماشین سونی به عنوان کنسولی که انتخاب طرفداران این ژانر هست تبدیل میشه
فقط یک چیز واسه انجام باقی میمونه: دیدن FF13 در طی این جنگ

پ.ن: من فردا میرم مسافرت و تا روز 14 فروردین هم برنمیگردم اگه اونجا تونستم کافی نتی چیزی جور کنم که میام و گرنه تا اون موقع همگیتون رو به خدای بزرگ و منان میسپارم.
موفق و سرافراز باشید

به مظر من آقای نویسنده رو خیلی جو گرفته. اولا که "این بزرگترین بازی RPG از بزرگترین سازنده ی این سبک است" ممکنه FF بزرگترین JRPG از بهترین سازنده JRPG باشه ولی بهترین RPG از بهترین سازنده RPG نیست.
دوما الان چند سال SE داره رو FF13 کار میکنه و هنوز تاریخ ارزه رسمی نداره مگه SE تنهایی چندتا بازی میتونه این نسل بسازه که چند تاش بخواد JRPG انحصاری برای PS3 باشه.
توجه داشته باشیم که همین الانم JRPG بعدیشون Lost remenant مولتی پلتفرم هست. و infinit undiscovery رو هم که دارن انحصاری 360 publish میکنن. kingdom hearts3 هم که شایعه هست انحصاری برای wii ساخته میشه. به نظر من فوقش SE میتونه 1 یا حد اکثر 2 بازی دیگه انحصاری برای PS3 بسازه قبل از اینکه کونسول های نسل بعد بیان.
سوما "SE مسیح موعود RPG است" اونوت من میگم این آقای نویسنده رو جو گرفته شما میگین نه.

سفر شما هم بخیر آقا رسول. انشالله خوش بگزره بهت.

در ضمن این link رو ببنید. تو GDC اعلام کردن که crystal tools برای همه platform ها طراحی شده و بعد گفتن:
He noted that in the past, Square Enix has made games specifically for one platform. However, that's not what they're interested in pursuing in the future.
میفرماید:
ایشون اشاره کردن که در گزشته SE بازیهاش رو برای یک کنسول به صورت انحصاری میساخت. اما این چیزی نیست که بخوان در آینده ادامه بدن "

مثل اینکه کارشناس تو سایت زیاد شده....

اول از همه برای بار هزاروم میگم که بازی های JRPG رو با WRPG در یک دسته قرار ندید.

نویسنده این خبر واقعا ادم الاف و اسگلی بوده.LO چند مدته که در ژآپن منتشر شده و من از فروشش خبر ندارم ولی نتونست برای بازار ژاپن کاری کنه ولی در مجموع نمیدونم منظور نویسنده از اینکه 360 با این 3 تا عنوان یعنی F3 & LO & F2 که یکیش منتشر شده و عنوان خاصی نبوده و یکی دیگش هم مولتی!! میخ.اد این سبک رو کنترل کنه چیه؟

ان دوست خوبمون آقارضا! هم که با کنایه میگه SE مسیح موعود RPG باید یک نگاه به عنوان های این شرکت بندازه بعد صحبت کنه. بهتربن JRPG های دنیا رو این شرکت تولید میکنه.

SE در حال حاظر بیشتر از 10 عنوان انحصاری برای PS3 داره و من باز نمیدونم منظور این آقارضا! از فوقش 1 بازی چیه!

برای بار اخر هم میگم که انحصاری شدن KH3 برای wii حتی شایعه هم نیست! ارزو های یک عده ادم الافه!!
سازندگان KH یعنی تتسویو نومورا و تیمش در حال حاظر سخت مشغول کار بر روی FFVsXIII هستند و هنوز کار خاصی رو بر روی این بازی انجام ندادند و فقط یک انونس تبلیغاتی ازش پخش کردند که بگن اینم هست!! تازه انم به صورت انحصاری برای PS3 !!

تا زمانی که تیم سازننده این بازی شروع به ساخت این بازی کنند سری FF ها منتشر شده و مطمئن باشید ورق رو در ژاپن بر میگردونه.(توجه داشته باشید که FF بر رویه هر پلتفرمی که باشه فروش خودش و پلتفرمش تظمین شدس! به عنوان مثال FFVIIبر رویه کنسولی منتشر شد که تازه متولد شده بود و محبوبیتش در مقابل نینتندو یک چیزی در حد صفر بود!! ولی این بازی هم 9 ملیون فروش کرد و هم از عوامل اصلی موفقیت PS و شکست N64 در ژاپن شد)

در ضمن خفن ترین عنوان RPG جهان از سویه بهترین سازنده جهان به صورت انحصاری باری PS3 در راحه!!

FFXIII رو نمیگم!! منظورم دوباره سازی FFVII هستش!! که چند وقته ساختش تایید شده.(البته چون هنوز FFXIII منتشر نشده و نمیدونم چه جوری هست گفتم خفن ترین FFVII هست!)

در مجموع عناوین RPG که امسال برای PS3 منتشر خواهد شد مثل سری Agarest Senki و Lunarios و WNS و SO5 و ... خیلی بیشتر از مجموع بازی های W&JRPG کنسول 360 هست.درسته Fable2 یک عنوان فوق العاده هستش و خیلی طرفدار داره (از جمله خودم!) ولی باد پذیرفت که هیچ کنسولی حتی با یک عنوان سوپر عالی هم نمیتونه یک ژانر رو در کنترل خودش در بیاره.

پ.ن:LO و همه عنوان های خزی که SE به صورت انحصاری برای 360 میسازه فقط بدرد این میخوره که با بازی کردن آنها موتورتون رو روشن کنید تا اماده بازی کردن FFXIII بشید.
شک نکنید یکی از بهترین RPG های سال در راهه!

FFXIII رو نمیگم!! منظورم دوباره سازی FFVII هستش!! که چند وقته ساختش تایید شده.(البته چون هنوز FFXIII منتشر نشده و نمیدونم چه جوری هست گفتم خفن ترین FFVII هست!)
بار چندمه میگی FFVII ساختنش تآیید شده. یه منبع معتبر میتونی نشون بدی از این موضوع ؟!

من هنوز اساسی دلم از اون تاپیک "داستان مردی که میخواست فاینال فانتزیها را له کند" پره. یه جواب مفصل هم براتون نوشته بودم که موقع ارسالش با پیام قفل شدن تاپیک مواجه شدم.
نمیدونم شما چجوری اسم خودتون رو گزاشتید طرفدار JRPG . تنها چیزی که من از شما دیدم صرفا طرفداری محض از یه کنسول بود.
اگه واقعا JRPG باز بودین:
1- نه تنها به LO اسم "عنوان خز" رو نمیدادید بلکه سعی میکردین یه 360 بگیرید و همونطور که تمام طرفدارهای این سبک در کنار برخی ایرادات جزئی فنی از این بازی لذت بردن و تو مجامع مختلف اینترنتی مثل گیم اسپات زبان به تحسینش گشودن، از این بازی لذت ببرید.

2- در حالیکه با امتیاز "40 از 40" FF12 از فامیتسو گوش فلک رو کر کردید نمیومدید BD رو با امتیاز "37 از 40" فامیتسو اونهم با اونهمه تعریفی که ازش داده بود رو " یه افتضاح بنامید"

3- شدیدترین مواضع رو نسبت به اسطوره این سبک یعنی ساکاگوچی اونهم به صرف اینکه دیگه برای کنسول محبوبتون بازی نمیسازه رو وارد نمیکردین. و سعی نمیکردین تمام اون گذشته درخشان رو کم رنگ جلوه بدین.

و بسیاری موارد دیگه که به این تاپیک مربوط نمیشه. در ضمن همینجا چند نکته رو بگم:
با تمام علاقه ای که به SE دارم اونها تنها زمانی میتونن بگن هنوز پیشتاز این سبکن که بتونن یه Cloud و یا حداقل Tidus ، auron و yuna دیگه خلق کنن. نه اینکه بیان و قهرمانیرو که به شخص دیگه ای تعلق داره رو بعنوان افتخار خودشون معرفی کنن.

یکی از مهمترین نگرانیهای من این جمله نامورا هست که گفته : "باید یه فکری به حال کلود بکنیم"
cloud یکی از بزرگترین اسطورههای کل دنیای گیم محسوب میشه و من چشمم آب نمیخوره که از زیر دست اینا جون سالم بدر ببره.

البته حرف برای گفتن زیاده ولی فکر میکنم گفتنشون بطور اساسی با موضوع این تاپیک در تضاد باشه.
خلاصه در کل تمام حرف من اینه:
نظر ایشون محترمه ولی به هیچ عنوان اونرو نظر jrpg بازها در مورد این سبک ندونید.

با وجود احترامي كه براي شما قائلم اما واقعا خيلي طرفداري سوني و PS3 ميكنيد

من هيچ مطلب غلطي نميبينم متن خبر هم ترجمه شده و مشكلي نداره

LO چند مدته که در ژآپن منتشر شده و من از فروشش خبر ندارم ولی نتونست برای بازار ژاپن کاری کن
تا اينجا كه توي ژاپن فروش عالي داشته براي يك بازي 360 و مطمئنا خيلي تاثير داشته اما نه اونقدر كه ژاپني ها PS3 رو ول كنن به 360 بچسبند

بهتربن JRPG های دنیا رو این شرکت تولید میکنه.
بر منكرش لعنت
SE در حال حاظر بیشتر از 10 عنوان انحصاری برای PS3 داره
عجب پس احتمالا SE براي فقط من گفته كه ديگر بازي انحصاري نميزنه و باز براي اخوي بنده رفتند موتورشون مولتي كردند

در ضمن خفن ترین عنوان RPG جهان از سویه بهترین سازنده جهان به صورت انحصاری باری PS3 در راحه!!
البته حتما ازظر شما چون ديگه هر كسي يكم به اين سبك اشنا باشه ميدونه RPG و DIABLO با هم گره خوردند تازه اگر از شاهكار هايي مثل Fall outو ... بگذريم

خیلی بیشتر از مجموع بازی های W&JRPG کنسول 360 هست.
اين كاملا نظر شماست به دليل اشنايي نداشتن با بازي هاي 360

عنوان های خزی که SE به صورت انحصاری برای 360 میسازه
عجب شما حتي حرف خودتم قبول نداري : بهتربن JRPG های دنیا رو این شرکت تولید میکنه.

البته عنوان infinit undiscovery توسط try-ace ساخته ميشه حالا كافي اسم SO 4 بياد كه بازم مال همين دو تاشركت هست ببينم بازم شما ميگي خز !!

موفق باشيد

آخرین ویرایش:

اول از همه برای بار هزاروم میگم که بازی های JRPG رو با WRPG در یک دسته قرار ندید.

نویسنده این خبر واقعا ادم الاف و اسگلی بوده.LO چند مدته که در ژآپن منتشر شده و من از فروشش خبر ندارم ولی نتونست برای بازار ژاپن کاری کنه ولی در مجموع نمیدونم منظور نویسنده از اینکه 360 با این 3 تا عنوان یعنی F3 & LO & F2 که یکیش منتشر شده و عنوان خاصی نبوده و یکی دیگش هم مولتی!! میخ.اد این سبک رو کنترل کنه چیه؟

ان دوست خوبمون آقارضا! هم که با کنایه میگه SE مسیح موعود RPG باید یک نگاه به عنوان های این شرکت بندازه بعد صحبت کنه. بهتربن JRPG های دنیا رو این شرکت تولید میکنه.

SE در حال حاظر بیشتر از 10 عنوان انحصاری برای PS3 داره و من باز نمیدونم منظور این آقارضا! از فوقش 1 بازی چیه!

برای بار اخر هم میگم که انحصاری شدن KH3 برای wii حتی شایعه هم نیست! ارزو های یک عده ادم الافه!!
سازندگان KH یعنی تتسویو نومورا و تیمش در حال حاظر سخت مشغول کار بر روی FFVsXIII هستند و هنوز کار خاصی رو بر روی این بازی انجام ندادند و فقط یک انونس تبلیغاتی ازش پخش کردند که بگن اینم هست!! تازه انم به صورت انحصاری برای PS3 !!

تا زمانی که تیم سازننده این بازی شروع به ساخت این بازی کنند سری FF ها منتشر شده و مطمئن باشید ورق رو در ژاپن بر میگردونه.(توجه داشته باشید که FF بر رویه هر پلتفرمی که باشه فروش خودش و پلتفرمش تظمین شدس! به عنوان مثال FFVIIبر رویه کنسولی منتشر شد که تازه متولد شده بود و محبوبیتش در مقابل نینتندو یک چیزی در حد صفر بود!! ولی این بازی هم 9 ملیون فروش کرد و هم از عوامل اصلی موفقیت PS و شکست N64 در ژاپن شد)

در مجموع عناوین RPG که امسال برای PS3 منتشر خواهد شد مثل سری Agarest Senki و Lunarios و WNS و SO5 و ... خیلی بیشتر از مجموع بازی های W&JRPG کنسول 360 هست.درسته Fable2 یک عنوان فوق العاده هستش و خیلی طرفدار داره (از جمله خودم!) ولی باد پذیرفت که هیچ کنسولی حتی با یک عنوان سوپر عالی هم نمیتونه یک ژانر رو در کنترل خودش در بیاره.

پ.ن:LO و همه عنوان های خزی که SE به صورت انحصاری برای 360 میسازه فقط بدرد این میخوره که با بازی کردن آنها موتورتون رو روشن کنید تا اماده بازی کردن FFXIII بشید.
شک نکنید یکی از بهترین RPG های سال در راهه!

کاربر Cloud Strife به خاطر بهمریختن تاپیک و ایجاد جنجال و همچنین اهمیت ندادن به تذکرات مدیران برای ندادن پست های فن بوی وار و اسپم به مدت ده روز دسترسیش به سایت قطع میشه. و البته اگه سری بعدی دوباره پست های انچنینی بازم ازت دیده بشه دسترسیت برای همیشه به سایت قطع میشه.
همین طور به کاربران آرش-19 و XxBraveHeartXx
اگه پست های اینچنینی میبینین به مدیرا گزارش بدین نه اینکه خودتون هم وارد عمل بشین و توهین بکنین و پست اسپم بدین.
مخصوصا کاربر XxBraveHeartXx حواسش باشه که توی این مدت زیاد ازش پست اسپم دیده میشه.

آخرین ویرایش:
دوستان من نه RPG باز حرفه ای ام نه به اندازه ی شما از این سبک اطلاعات دارم!پس کارشناس نیستم و نظرمو میگم.
من تنها بازی RPG که توی عمرم تا آخر بازی کردم سری final fantasy بوده و جالبه که همین بازی (که تنها بازی این سبکه که ازش خوشم میاد و بازی کردم)در کنار سری MGS جزو دوتا از بهترین بازیهایی هستن که بازی کردم و هیچوقت از یادم نمیرن.
نظرمم هم در باره سبک RPG وسازنده ای مثل Square Enix اینه:
این کمپانی معروفیت و مشهوریتشو بدون شک مدیون این عنوانشه. اما اینکه تاحالا عنوانهای دیگه ی زیادی رو برای پلتفرم های دیگه منتشر کرده همه زیر سایه ی اسم سازندگان FF بوده و بیشتر ارزش تجاری داشتن. مایکرو سافت که از نمیخواست از قافله ژاپنی پسند RPG عقب بیفته(با قبول اینکه بهترین عنوان یعنی FF )مال PS3 خواهد بود با عنوانهایی مثل LO,BD, و.....خواست جبران کنه.
البته همونطور که گفتم من بجز FF هیچ RPG دیگه ای روخوشم نیومده تا بازیکنم(فقط نقداشونو خوندم) ولی احتمالا شما همشونو بازی کردین و قبول دارین که هیچکدوم به نزدیکی FF هم نمیرسن.میرسن؟
چرا؟ چون SE و بازی سازاش تمام تمرکز و خلاقیتشونو در هر زمانی روی اولویت اصلی یعنی FF میذارن و همیشه خلاقیت و داستانو چیزهای جدید این ژانر رو در آخرین شماره ی FF میبینین و بقیه ی بازی هاشون از ایده ها یی که قبلا روی FF امتحانشونو پس دادن استفاده میکنن.
در آخرهیچ عنوان انحصاری نمیتونه بتنهایی ناجی هر کنسولی باشه نه FFXIII به تنهایی میتونه یه کنسولو نجات بده و نهMGS4.
بلکه فقط باهم میتونن!;)

با عرض سلام و تبریک سال نو

بنظر من هم نوشته های نویسنده اصلی مقاله ، یه مقدار تحت تاثیر نام بزرگ Square Enix و فاینال فانتزی قرار داره و بقول دوستمون " جو گیرانه " این مقاله رو نوشته .

از قرائن و شواهد پیداست که دیگه دوران یکه تازی و حکمرانی بی چون و چرای یک کنسول و یک نام بر دنیای بازیهای کامپیوتری و ویدیویی به اتمام رسیده و Square Enix هم مطمئنا اینو کاملا درک کرده !
نظر شخصی من حتی اینه که احتمال اومدن FF-13 بر روی کنسولی غیر از PS3 هم دور از انتظار نیست ( ضمن اینکه شرکت Square قبلا این داستان رو برای نینتندو هم تکرار کرده و یهووو :cheesygri یار همیشگی اشو تنها گذاشت و به سمت کنسول برتر اون زمان یعنی PlayStation تغییر مسیر داد. ) این اتفاق باز هم میتونه تکرار بشه و چه بسا اینبار این اتفاق برای سونی بیفته !

*** یه نکته رو هم برای طرفدارن J-RPG بگم ( که البته ربطی به موضوع تاپیک نداره ) : اگه دوست دارید نهایت لذت رو از یه بازی RPG ژاپنی ببرید ، حتما بازی Xenogears رو بازی کنید ، من خودم به شخصه تا حالا همچین بازی با این داستان فوق استثنایی ندیده بودم ! ***

موفق و موید باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or