Square Enix: انحصاری کردن Tomb Raider تصمیم آسانی نبود

• Thread starter Thread starter PoPEye
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PoPEye

کاربر سایت
Square Enix می گوید انحصاری کردن نسخه جدید Tomb Raider برای پلتفرم های XBOX تصمیم بسیار دشواری بوده است و آن ها با خبر بودند که این تصمیم احتمالا باعث دلخوری بعضی از طرفداران می شود.

ou5qurdxcvaphbcnm05z.png

Rise of the Tomb Raider به مدت یک سال تحت انحصار XBOX می باشد، سال گذشته که Square Enix این موضوع را در Gamescom 2014 اعلام کرد اشاره کرده بود که این یک قرار داد زمان دار خواهد بود. اما در گام اول دلیل این تصمیم چه بوده است ؟ آیا Square Enix انتظار واکنش شدید طرفداران دیگر پلتفرم ها را داشته است ؟

آقای Phil Rogers، مدیر عامل بخش غربی Square Enix، در گفتگویی که به تازگی داشته است شفاف سازی هایی درمورد این موضوع انجام داده است.

" امیدواریم طرفداران بدانند که این تصمیم آسانی نبوده است. یک موضوع مانند این مدت زیادی زمان می طلبد که تصمیم نهایی درباره آن گرفته شود، به هر حال این تصمیم در استدیو گرفته شد و اطلاع داشتیم که این موضوع باعث نا امیدی طرفداران می شود."

با توجه به صحبت های Rogers، شور و تعهد ماکروسافت نسبت به این فرانچایز یکی از دلایل این تصمیم بوده است. یکی از دلایل دیگر نیز مارکتینگ و تبلیغات بهتر برای عناوین انحصاری بوده است.

" ما می خواهیم این IP را رشد دهیم. این یک تصمیم بلند مدت بوده است و باعث می شود که Tomb Raider به سطح بهتری برسد. با وجود باوری که ماکروسافت به این بازی دارد باعث می شود که این یک بازی فوق العاده بشود که سالیان سال از آن لذت برده خواهد شد."

Rise of the Tomb Raider در نوامبر امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد.

Source

آخرین ویرایش:
اگر حمایت های ماکرو نبود قطعا این عنوان به این کیفیت نمیرسید نسخه قبلی هم ماکرو از بازی و سازندش حمایت های زیادی کرده بود

مایکروسافت هیچ دخالتی تو پروسه ساخت نداشته. صرفا تو بحث مارکتینگ و تبلیغات دخالت داره.

یه انحصاری کردنِ کاملا ناشیانه حتی مزخرف.من نمیدونم کلی شوی تبلیغاتی راه بندازی که بازی انحصاریه" بعد چند ماه قبل از انتشار بازی مشخص بشه نه تنها این عنوان به فاصله کمی روی PC میاد! بلکه رو PS4 هم قراره منتشر بشه!!! پس هدف از اون همه تبلیغات و هزینه چی بود!؟ هم خودشونو مسخره کردن هم طرفداراشونو سرِ کار گذاشتن.از اون طرف هم سازنده بازی خاطره بدی رو تو ذهن پلی استیشن بازها گذاشت.یه معامله 4سر باخت

فردا پس فردای روزی که تایید شد انحصاریه بازی (گیمزکام پارسال)، رسما گفتند بازی انحصری زمانیه :)

- - -ویرایش - - -

ما چی مینویسیم شما چی برداشت میکنید!

من نمیدونم کلی شوی تبلیغاتی راه بندازی که بازی انحصاریه" بعد چند ماه قبل از انتشار بازی مشخص بشه نه تنها این عنوان به فاصله کمی روی PC میاد! بلکه رو PS4 هم قراره منتشر بشه!!!

فقط خواستم تصحیح کنم. بازی تقریبا از همون اول مشخص شد انحصاری زمانیه و برای پلتفرمای دیگه میاد
این تبلیغات ماکروسافت هم براش سود اوره خیلی. البته قبول دارم که خبر انتشارش بر روی بقیه پلتفرم ها نباید قاعدتا تا حد اقل یکی دو ماه بعد انتشارش میومد ولی باز هم برای ماکروسافت و بخش xbox سود اوره

یجورایی احساس میکنم مثل تایتان فال اینام از این به بعد هی بیان بگن اقا بازی ما قراره 2016 بیاد و همه جا جار بزنن که انحصار دائمی نیست.

یجورایی پشیمونی و ترس از فروش کم هم دارن انگار :d

مطمئنم هیشکی بخاطر انحصاری مدت دار دلخور نمیشه :)) کلا انحصاری نشده که! ببینید ما PC بازا خودمون عادت کردیم همه ی بازیای نسل هفت انحصاری کنسول ها بودن تو نسل 7، یهو این 2 سال آخر هرچی بازی بود اومدن پورت کردن رو پیسی :)) FFXIII، کسلوانیا LOS یک، الن ویک و و و :دی موشکولی نداره :دی بگذریم که بعید میدونم PS بازایی که آنچارتد بازی کرده باشن اصلا خیلی مشتاق این بازی باشن:d من با نسخه های قبل ریبوت بیشتر حال میکردم به هر حال :D ریبوته یه تقلید ( یا حالا بگیم الهام!) ضعیف(شاید یه عده مخالفت کنن البته با این کلمه) از اکشن ادونچرای مدرن بود که بزرگشون هم آنچارتده :دی

مطمئنم هیشکی بخاطر انحصاری مدت دار دلخور نمیشه :)) کلا انحصاری نشده که! ببینید ما PC بازا خودمون عادت کردیم همه ی بازیای نسل هفت انحصاری کنسول ها بودن تو نسل 7، یهو این 2 سال آخر هرچی بازی بود اومدن پورت کردن رو پیسی :))
با خودت گفتی خودمو PC گیمر جا میزنم تا هم یه تیکه بهشون بندازم هم به فن های مایکروسافت؟ خوبه آهرین....
فقط این بین به این نکته باید اشاره کنم که اون نسل رو لو لو برد، الان امکان تجربه بزرگ ترین مالتی پلتفرم ها رو PC وجود داره، بازی هایی که هر کدوم رو PS یا Xbox فن ها نمی تونند تجربه کنند یا با تاخیر تجربه می کنند.... اگر نیازی به مثال هست، تایتن فل SF V، Hellblade، همین بازی، No Man's Sky و ....

بگذریم که بعید میدونم PS بازایی که آنچارتد بازی کرده باشن اصلا خیلی مشتاق این بازی باشن:d من با نسخه های قبل ریبوت بیشتر حال میکردم به هر حال :D ریبوته یه تقلید ( یا حالا بگیم الهام!) ضعیف(شاید یه عده مخالفت کنن البته با این کلمه) از اکشن ادونچرای مدرن بود که بزرگشون هم آنچارتده :دی
مطمئننا خیلی ها که آنچارتد رو تجربه می کنند، نسبت به تجربه این بازی هم اشتیاق دارند، ولی ظاهرا شما نداری اگر بحث وانمود کردن نباشه البته .....
ریبوت اهمیتی نداره که تقلید هست یا نیست، این مهمه که نسخه اول شدیدا موفق عمل کرده و فوق العاده جذاب بوده، همین الهام برداری از ویژگی های فیلم یا بازی های دیگه و تکامل اونها و اضافه کردن به بازی طوری که باعث پیشرفت گیم پلی بشه خودش هنره، همون آنچارتد هم شما حساب کنی خیلی از ویژگی هاش یونیک نبوده....
ضمنا اینم اضافه کنم که هدف اصلی مایکروسافت از انحصار زمانی کردن بازی، فک می کنم در درجه اول رفع نیاز XBOX دارها به یه اکشن ادونچر عالی بوده، بازی ای که رو پلتفرم های سونی عرضه نشه و بتونه جای خالی بازی ای هم سبک آنچارتد رو پر کنه....

با خودت گفتی خودمو PC گیمر جا میزنم تا هم یه تیکه بهشون بندازم هم به فن های مایکروسافت؟ خوبه آهرین....
نه خیر من PC و PS3 دارم! از این لحاظ یه پیسی گیمر و پی اس 3 گیمر میشم نمیشم؟؟ فن بوی که نیستم از این مسخره بازیا بکنم :))
فقط این بین به این نکته باید اشاره کنم که اون نسل رو لو لو برد، الان امکان تجربه بزرگ ترین مالتی پلتفرم ها رو PC وجود داره،
خب منم همینو میگم دیگه مرد مومن! میگم همین بازیایی که در طول نسل 7 هم اومد برای کنسول ها ولی برا پیسی نیومد این 2 سال آخر یهو پورت شدن همشون! نمیدونم چرا بد برداشت کردی :دی
مطمئننا خیلی ها که آنچارتد رو تجربه می کنند، نسبت به تجربه این بازی هم اشتیاق دارند
آره اینو راس میگی :دی معذرت :d
بقیش هم دقت کنی فقط نظر شخصیم بود! کاری ندارم که موفق بوده یا نه ;) گفتم خودم خوشم نیومد! که اینم اضافه کنم ( برای اینکه مطمئن بشی فن بوی نیستم) من اصلا با آنچارتد هم خیلی حال نکردم :))
خلاصه به کام فن هاش شیرین باشه انشاءالله :d ولی کلا با این پدیده ی انحصاری زمانی من خیلی مشکل دارم...:| یعنی چی آخه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or