Square Enix از Final Fantasy XIII-3 میگوید

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
کارگردان FF XIII به این اشاره دارد که این قسمت خواهد آمد اما تایید کرد که FFX Remake هنوز تاریخ انتشاری ندارد.

e4ftdfp4riwguolufomx.jpg

هیچ گونه محتوای اضافی برای FF XIII-2 منتشر نخواهد شد اما این بدین معنا نیست که کار SE با Gran Pulse و Cocoon تمام شده است.
در مصاحبه ای که در مجله ژاپنی فامیتسو با کارگردان FF XIII و FF XIII-2، آقای Motomu Toriyama منتشر شد، وی به نکاتی اشاره داشت که ممکن است ما را بار دیگر در نقش Lightning قرار دهد.

او گفت: " FF XIII-2 شامل پایانی است که باعث مرموز شدن داستان می شود. تا روشن شدن این نکته چندان فاصله ای نیست."

حدسیات پیرامون احتمال وجود قسمت سوم در داستان لایتنینگ زمانی اوج گرفت که FF XIII-2 با جمله "To Be Continued" به پایان رسید.
اما توضیحات کارگردان در مورد این جمله به پایان های متفاوت بازی و وجود یک DLC اشاره داشت. اما حالا به نظر می رسد که ایده اصلی در شرف به وقوع پیوستن است.
خوشبختانه، برای فهمیدن این موضوع لازم نیست که زیاد منتظر باشیم زیرا سالگرد بازی همانگونه که آقای Toriyama نیز به آن اشاره داشتند، در یک گالری هنر در 31 آگوست در Shibuya برگزار خواهد شد.
احتمال اینکه خبری پیرامون این شماره گفته شود زیاد است.

علی رغم خوشحال کننده بودن این احتمال، مشکلاتی نیز در پی دارد:

در مرحله اول، این که تیم سازنده هنوز به هیچ عنوان قصد شروع به کار بر روی FF VII Remake را ندارد. این خبر به خوبی تایید میکند که ریمیک شماره هفتم در اولویت نیست.

در مرحله دوم، آقای Toriyama خبر های ناخوشایندی برای کسانی که منتظر FF X HD هستند، داشت.
او گفت: "با توجه به HD کردن این عنوان، هنوز مدت زمان زیادی برای کار بر روی این قسمت وجود دارد. پس من از طرفداران تقاضا دارم که کمی بیشتر صبر کنند."

http://uk.ign.com/articles/2012/07/05/is-final-fantasy-xiii-3-on-the-way

آخرین ویرایش:
این اتفاق بیفته تاریخ ، لکه ننگی رو برای فرنچایز Final Fantasy ثبت می کنه :| ... خود اسکوئر ژاپن مگه مرده بده ایداس (این که خودش ناشره[یکم قضیه اینا با اسکوئر پیچیده شده !]کدوم استودیوش؟) بازی رو بسازن ؟
مثلا کریستال داینمیکس FF بسازه ؟ یا IO ؟
پ.ن : اون احتمالا FF میشه ، "فلسفه اگنس" کد رمزه !
فاينال يكی از 10 فرانچايز برتر تاريخه! تمام شماره های اصليش (غير از 14 كه اصلا حساب نيست) متای بالای 80 گرفتن، واقعا هيچ فرانچايزی از لحاظ عظمت و كيفيت به نزديكيش هم نمی رسه!
نابود شه بهتر از اينه كه بيوفته دست آيداس. به نظر من اسكوئر يا بهتره ولش كنه، يا اينكه يه تيم از يه شركت ژاپنی مثل لول 5 بياره برای كمك، كلا هم بدتش دست لول 5 بد نيست (البته همراه كل سازنده هایی كه تو ساختش دخالت دارن) و برسه به اين بيزنسش با بازی های غربی...

حالا جالبه که چرا اینقدر وقتشون رو صرف چیزی میکنن که دیگه فایده ای نداره؟
چرا دارن وقت کشی میکنن در حالیکه میلیون ها نفر منتظر Versus هستن؟؟!!؟!

حالا جالبه که چرا اینقدر وقتشون رو صرف چیزی میکنن که دیگه فایده ای نداره؟

همین رو بگو علی ، باو به دلمون موند یه نمایش درست و حسابی از Versus ببینیم. این لایتنینگ و بروبچ رو ول کنند برن سروقت Versus

فاينال يكی از 10 فرانچايز برتر تاريخه! تمام شماره های اصليش (غير از 14 كه اصلا حساب نيست) متای بالای 80 گرفتن، واقعا هيچ فرانچايزی از لحاظ عظمت و كيفيت به نزديكيش هم نمی رسه!
نابود شه بهتر از اينه كه بيوفته دست آيداس. به نظر من اسكوئر يا بهتره ولش كنه، يا اينكه يه تيم از يه شركت ژاپنی مثل لول 5 بياره برای كمك، كلا هم بدتش دست لول 5 بد نيست (البته همراه كل سازنده هایی كه تو ساختش دخالت دارن) و برسه به اين بيزنسش با بازی های غربی...
این اعتماد به نفسی که نسبت به FF دارید که بازیاش بالای 80 گرفته و جزء 10 فرانچایز برتر تاریخه خیلی خوبه. به ما هم کمی بدین.
این بازی هایی که Edios داره میسازه ( Edios رو آیداس تلفظ میکنند؟!؟ ) تو این چند سال حداقل از لحاظ نمره از بازی هایی که خود SE ساخته سر تر بودن.
چون این عرضه میشه و میفروشه. اونم کنسول شده.

پ.ن : آنونس بدن یه مولتی پلیر توپ هم گذاشتن استقبال میشه :دی.

Level-5 خودش این نسل جز White Knight ها چه گلی زد به سر JRPG ها :دی؟
به نظر من همونقدر که دادنش دست Eidos و غربی ها عجیبه، همونقدر هم دادنش به دست یه سازنده دیگه. مثل این میمونه HL رو Valve بده دست یکی دیگه. شدنی نیست اصلا.

این اعتماد به نفسی که نسبت به FF دارید که بازیاش بالای 80 گرفته و جزء 10 فرانچایز برتر تاریخه خیلی خوبه. به ما هم کمی بدین.
دقيقا همين عنوان رو هم گرفته و جزو ده فرانچايز هست، اونم از طرف يكی از معتبرترين جاها، البته الان حضور ذهن ندارم و هر چی گشتم پيدا نكردم. اينكه ايرانيا نمی شناسنش ديگه مشكل از منتقدا نيست.
منظور من به صورت كلی بود، وگرنه 10 شماره اولش همه متای بالای 90 گرفتن. (البته تا شماره 4 نمره و اينا نبوده، كما اينكه اگه بود اينا هم به موفقيت بقيه می رسيدن)
به هر حال اين نمرات شماره های اصليشه، كه متای همه شون بالای 90 ـه (از شماره 4 تا شماره 10-البته به جز شماره 5 چون اين شماره تو زمان خودش تو غرب عرضه نشد بنابراين نقد هم نشد) ولی من گيم رنكينگزشون رو گذاشتم:
FF IV: 89.39%
FF VI: 93.68%
FF VII: 92.10%
FF VIII: 89.17%
FF IX: 93.32%
FF X: 91.84%
از اينجا به بعد اسكوئر و انيكس ادغام شدن:
FF XI: 85.13%
FF XII: 90.77%
FF XIII: 84.92%
فكر نكنم ديگه جای بحثی باقی بمونه...مخصوصا در مورد 10 شماره اول. هيچ فرانچايزی با اين عظمت و توالی وجود نداره كه چنين كيفيتی داشته باشه...تازه زيرمجموعه هاش يعنی سری Mana و KH بماند...
این بازی هایی که Edios داره میسازه ( Edios رو آیداس تلفظ میکنند؟!؟ ) تو این چند سال حداقل از لحاظ نمره از بازی هایی که خود SE ساخته سر تر بودن.
تو اين نسل بله (البته اگه عناوين كنسول دستی رو حساب نكنيم!) ولی تو نسل پيش نه.
Level-5 خودش این نسل جز White Knight ها چه گلی زد به سر JRPG ها :biggrin1:؟
به نظر من همونقدر که دادنش دست Eidos و غربی ها عجیبه، همونقدر هم دادنش به دست یه سازنده دیگه. مثل این میمونه HL رو Valve بده دست یکی دیگه. شدنی نیست اصلا.
من مثال زدم، اين نسل هم كلا RPG ژاپنی درست و حسابی روی كنسول های خونگی نداشتيم و با اين تفاسير می شه گفت WKC بازی خوبی بود. لاقل برای من بوی بازی های قديمی Level 5 رو می داد، فقط گيم پلیش يكم ساده و بيش از حد آسون بود.
الان هم اسكوئر زياد توجه نداره به اين سری، وقتی توجه نداشته باشه هر كس يه سازی می زنه. به نظر من با اين تفاسير به همراه تيمای سازنده اش بدتش دست يه شركت ژاپنی ديگه بهتره...اينطوری كيتاسه لاقل نمی تونه ديكتاتوری كنه. از وقتی ساگاكوچی رفته ايشون بخاطر اينكه زور بالا سرش نيست همه كاره شده، از FF XIII هم با كمال پر رویی دفاع كرد.
دقت كن من می گم تيم سازنده اش هم منتقل شن به اون شركت ژاپنی كه بازی بهش داده می شه...اگه اسكوئر يه شركت زيردست هم بزنه خوبه. ولی تا وقتی هر كی هر كی باشه و تيم نمورا بخوره و بخوابه و كيتاسه برای خودش بازی بسازه و يكی ديگه بره برای كنسول دستی بازی بزنه دوباره مثل سابق نمی شن...

ويرايش: يكی از جاهایی كه گفتم رو پيدا كردم:
http://en.wikipedia.org/wiki/Walk_of_Game
ركوردهای گينس و جوايز و افتخاراتی كه در طول تاريخ از سايت ها و مجلات مختلف گرفته و... رو اگه بخوام همه اش رو بنويسم يه چند روزی طول می كشه! خودت ديگه حساب كن، با اينهمه متای 90+ و پيشرو بودن تو سبك خودش چقدر جايزه درو كرده...

آخرین ویرایش:
من مثال زدم، اين نسل هم كلا RPG ژاپنی درست و حسابی روی كنسول های خونگی نداشتيم و با اين تفاسير می شه گفت WKC بازی خوبی بود. لاقل برای من بوی بازی های قديمی Level 5 رو می داد، فقط گيم پلیش يكم ساده و بيش از حد آسون بود.
الان هم اسكوئر زياد توجه نداره به اين سری، وقتی توجه نداشته باشه هر كس يه سازی می زنه. به نظر من با اين تفاسير به همراه تيمای سازنده اش بدتش دست يه شركت ژاپنی ديگه بهتره...اينطوری كيتاسه لاقل نمی تونه ديكتاتوری كنه. از وقتی ساگاكوچی رفته ايشون بخاطر اينكه زور بالا سرش نيست همه كاره شده، از FF XIII هم با كمال پر رویی دفاع كرد.
دقت كن من می گم تيم سازنده اش هم منتقل شن به اون شركت ژاپنی كه بازی بهش داده می شه...اگه اسكوئر يه شركت زيردست هم بزنه خوبه. ولی تا وقتی هر كی هر كی باشه و تيم نمورا بخوره و بخوابه و كيتاسه برای خودش بازی بسازه و يكی ديگه بره برای كنسول دستی بازی بزنه دوباره مثل سابق نمی شن...
مخالفم سهیل. نمیدونم دلیل قانع ندارم ولی اینکه فاینال به دست یکی دیگه ساخته شه اصولا من قبولش نمیکنم هیچ جوره.

پ.ن: فکر نکنم شکی باشه که Atlus بهترین سازنده ژاپنی حال حاضر هستش. tri-ace بعد از اون میتونه به عنوان یه RPG ساز خوب شرقی توی این نسل شناخته شه. اسکوئر هم که این نسل توی باقالی بود :دی.

در مورد فرنچایز، FF همیشه جزو 5 تا برتر بوده و توی خیلی از لیست ها اول. حساب کنید توی اینجور لیست ها بازی هایی مثل GOW، Gears، Cod, ***********, DMC, NG و خیلی های دیگه اصلا نام نمیبرن چه برسه به اینکه بخواد بیاد توی لیست.

مخالفم سهیل. نمیدونم دلیل قانع ندارم ولی اینکه فاینال به دست یکی دیگه ساخته شه اصولا من قبولش نمیکنم هیچ جوره.
هر FF یه دنیای مجزا برای خودش داره و گیم پلیشون هم اساسا با هم متفاوته ، پس اتفاق ناگوار آنچنانی ای نمی افته اگه یه سازنده کاربلد ژاپنی ، با حمایت و نظارت اسکوئر یه FF بسازه اما ، یه استدیو غربی بسازه من بهت قول میدم کلی گند میزنه تو قواره بازی که دیگه تا چند شماره خود سوکاگوچی هم بیاد نتونه جمعش کنه :دی !
نکته ساخت یه FF خوب ، پیش از هر چیزی ژاپنیزه بودنشه . این یه مورد رو داشته باشیم ، بعد حرف به باقی چیزا می رسه ...

هر FF یه دنیای مجزا برای خودش داره و گیم پلیشون هم اساسا با هم متفاوته ، پس اتفاق ناگوار آنچنانی ای نمی افته اگه یه سازنده کاربلد ژاپنی ، با حمایت و نظارت اسکوئر یه FF بسازه اما ، یه استدیو غربی بسازه من بهت قول میدم کلی گند میزنه تو قواره بازی که دیگه تا چند شماره خود سوکاگوچی هم بیاد نتونه جمعش کنه :دی !
نکته ساخت یه FF خوب ، پیش از هر چیزی ژاپنیزه بودنشه . این یه مورد رو داشته باشیم ، بعد حرف به باقی چیزا می رسه ...
اصلا غربی شدنش که هیچی بیخیال واسه ماها در حد شوخیه :دی. من بحثم واگذاری به یه سازنده شرقی بودش. به هر جهت من فکر میکنم هیچ استودیویی مثل اسکوئر و کلا تیمش نمیتونن اون رو بسازن. با اینکه Atlus کلا اسکوئر رو این چند ساله لوله کرده ولی بازم من نیستم :دی!

دقيقا همين عنوان رو هم گرفته و جزو ده فرانچايز هست، اونم از طرف يكی از معتبرترين جاها، البته الان حضور ذهن ندارم و هر چی گشتم پيدا نكردم. اينكه ايرانيا نمی شناسنش ديگه مشكل از منتقدا نيست.
منظور من به صورت كلی بود، وگرنه 10 شماره اولش همه متای بالای 90 گرفتن. (البته تا شماره 4 نمره و اينا نبوده، كما اينكه اگه بود اينا هم به موفقيت بقيه می رسيدن)
به هر حال اين نمرات شماره های اصليشه، كه متای همه شون بالای 90 ـه (از شماره 4 تا شماره 10-البته به جز شماره 5 چون اين شماره تو زمان خودش تو غرب عرضه نشد بنابراين نقد هم نشد) ولی من گيم رنكينگزشون رو گذاشتم:
FF IV: 89.39%
FF VI: 93.68%
FF VII: 92.10%
FF VIII: 89.17%
FF IX: 93.32%
FF X: 91.84%
از اينجا به بعد اسكوئر و انيكس ادغام شدن:
FF XI: 85.13%
FF XII: 90.77%
FF XIII: 84.92%
فكر نكنم ديگه جای بحثی باقی بمونه...مخصوصا در مورد 10 شماره اول. هيچ فرانچايزی با اين عظمت و توالی وجود نداره كه چنين كيفيتی داشته باشه...تازه زيرمجموعه هاش يعنی سری Mana و KH بماند...

تو اين نسل بله (البته اگه عناوين كنسول دستی رو حساب نكنيم!) ولی تو نسل پيش نه.

ويرايش: يكی از جاهایی كه گفتم رو پيدا كردم:
Walk of Game - Wikipedia, the free encyclopedia
ركوردهای گينس و جوايز و افتخاراتی كه در طول تاريخ از سايت ها و مجلات مختلف گرفته و... رو اگه بخوام همه اش رو بنويسم يه چند روزی طول می كشه! خودت ديگه حساب كن، با اينهمه متای 90+ و پيشرو بودن تو سبك خودش چقدر جايزه درو كرده...
آره ولی با همه اینها من بازم نمیتونم قبول کنم این سری جزء 10 فرانچایز برتر تاریخ بوده باشه.
هرجور حساب میکنم میبینم شاید جزء 100 تا یا 50 تای اول باشه ولی 10 تا؟

من فکر میکنم ساخت یک FF اونم تو سبک اکشن اونم توسط یکی از استودیو های Edios میتونه خیلی جذاب باشه.

آره ولی با همه اینها من بازم نمیتونم قبول کنم این سری جزء 10 فرانچایز برتر تاریخ بوده باشه.
هرجور حساب میکنم میبینم شاید جزء 100 تا یا 50 تای اول باشه ولی 10 تا؟

من فکر میکنم ساخت یک FF اونم تو سبک اکشن اونم توسط یکی از استودیو های Edios میتونه خیلی جذاب باشه.
The Top 25 Videogame Franchises - GBA Feature at IGN
Top 10: Best-Selling Video Game Franchises - AskMen
The Top Ten Franchises in Video Game History - Joystick Division - Page 2
thesquabble.com/technology/top-10-video-game-franchises-of-all-time/#.T_u8RpEs6aA

شاید جزو 100 تا که اینطور :دی. اساسا بعده 2 3 تا فرنچایز نینتندو فاینال همیشه اون بالا مالاها بوده. حتی از نظر فروش نسبت به دنیا با وجود شرقی بودنش.

The Top 25 Videogame Franchises - GBA Feature at IGN
Top 10: Best-Selling Video Game Franchises - AskMen
The Top Ten Franchises in Video Game History - Joystick Division - Page 2
thesquabble.com/technology/top-10-video-game-franchises-of-all-time/#.T_u8RpEs6aA

شاید جزو 100 تا که اینطور :دی. اساسا بعده 2 3 تا فرنچایز نینتندو فاینال همیشه اون بالا مالاها بوده. حتی از نظر فروش نسبت به دنیا با وجود شرقی بودنش.
آخه من نمیتونم درک کنم. مثلن FF بیاد جزء 10 تا باشه بعد Halo و HL و Mario و MGS و Doom و Diablo و WoW اینا چی؟ :دی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or