PC Squadron 42

سازنده
Cloud Imperium Games
تاریخ انتشار
2026
ناشر
Cloud Imperium Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
e515d51b-c94b-4d93-abce-cd70225472f6.jpg

دیشب تایید شد که بخش سینگل پلیر استارسیتیزن به اسم Squadron 42 کاملا مستقل (Stand Alone) منتشر میشه و خب انصاف رو در این دیدم که تاپیک جدا داشته باشه.

که بشه در موردش بیشتر صحبت کرد و لا به لای بخش اصلی بازی که MMO باشه گم نشه.
pngaaa.com-l.png

همونطور که میدونین این بازی یکی از طولانی ترین مدت زمان ساخت رو بین بازیها داشته ، تاریخ معرفی اولیه بازی برمیگرده به سال 2012!
و حالا بعد از 14 سال و با جمع آوری مبلغ هنگفت 730 میلیون دلاری (تا این لحظه) از سمت پلیرها برای کل پروژه استارسیتیزن قراره که Squadron 42 در سال 2026 برای PC منتشر بشه.
(با توجه به تاخیرهای پی در پی قبلی اما کریس رابرتز دیشب خیلی مطئمن این تاریخ رو اعلام کرد)

در مورد خود بازی میشه به این اشاره کرد که داستان بازی به سالها قبل از اتفاقات StarCitizen برمیگرده و اونها رو روایت میکنه.
با این حال بازی کاملا خطی نیست و ویژگی تصمیم گیری و انتخابها در چندجای بازی نقش مهمی ایفا میکنه.
نهایتا این بازی راه ورودی پلیرها به دنیای استارسیتیزن خواهد بود.

همچنین دیشب تایید شد که گیم پلی بازی مدت زمان 30 تا 40 ساعت رو پر میکنه.

انجین بازی برپایه لامبریارد (برپایه کرای انجین) هست که خود استودیو سالها برای توسعش وقت و هزینه صرف کرده و کلی ویژگی جدید به اون اضافه کرده.
به همین منظور اسم این انجین Star Engine هست.
در این بازی هیچ لودینگی وجود نداره و همه چی به طور یکپارچه و بدون وقفه در بازی پردازش و بارگذاری میشه.
به همین منظور مشخصات سیستم اجرایی تقریبا مدرن و بالایی رو میطلبه.

لیست بازیگرانی که تو این پروژ با Chris Roberts رییس استودیوی Cloud Imperium Games و خالق Wing Commander همکاری کردن اینها هستن:

Mark Hamill, Gary Oldman, Gillian Anderson, Henry Cavill, Liam Cunningham, Andy Serkis, Mark Strong, Ben Mendelson, and Sophie Wu
به اضافه لیست بلند بالایی از بازیگران هالیوودی.

گیم پلی داغ و بیش از یک ساعته که مربوط میشه به پیش درآمد بازی رو میتونین اینجا ببینین :
با توجه به تاریخ انتشار 2026 این گیم پلی مربوط میشه به نسخه Pre-Alpha از بازی.

================

آخرین ویرایش:
شک نکنین به 2026 نمیرسه :)) کریس رابرتز در عمرش بدون تو سری خوردن بازی ریلیز نکرده و همین بیلدی که نشون دادن هم با اضافه کاری زیاد آخرین لحظه برای نمایش آماده کردن.

من فکر میکنم این بار SR42 تو همین تاریخ منتشر میشه.
بازی اصلی که حالا حالاها کار داره ولی این نسخه مسیرش از اون جداست.
مسیر کریس رابرتز از لقمه گنده تر از دهن برداشتن متاسفانه هرگز جدا نمیشه :دی حالا شاید پولا ته کشیده مجبورن یه چیزی ریلیز کردن ولی اینجوری نیست که بازی جدا ۱۰۰٪ تموم شده و قراره به بهترین شکل ممکن ریلیز بشه

مسیر کریس رابرتز از لقمه گنده تر از دهن برداشتن متاسفانه هرگز جدا نمیشه :دی حالا شاید پولا ته کشیده مجبورن یه چیزی ریلیز کردن ولی اینجوری نیست که بازی جدا ۱۰۰٪ تموم شده و قراره به بهترین شکل ممکن ریلیز بشه
اون یه بحث دیگست و آره ایشون خیلی وسواسیه و مرتب ویژگی به بازیهاش اضافه میکنه.

ولی این که بودجه ته کشیده باشه و بخوان یه چیزی منتشر کنن با بخش سینگل پلیر خیلی ارتباطی نداره.
SR42 آخه یه تیکه از بازیه و سالها پیش معرفی شده ولی خب فیوچرهای بازی هنوز توسعه داده نشده بود که بشه کمپین رو باهاش ساخت.
شرایط فعلی انجین و ویژگیهای مختلف اون همش تو همین چندسال اخیر توسعه اونها به نقطه ای که باید رسیده که بشه این کمپین رو باهاش ساخت.
و خب پارسال هم خبرش اومد که بازی Future Complete شد و از این به بعد مرحله پالیش و... رو طی میکنه.

خود استارسیتیزن آره واقعا نمیشه براش تاریخ داد ولی بخش سینگل پلیر وارد مرحله ای شده که واقعا دلیلی برای تاخیر بیش از این وجود نداره.

همون تاپیک starcitizen که من ایجاد کردم بود و
به نظرم خیلی جامع و مفید هم بود

این بازی هیچوقت منتشر نمیشه
سال 2016 هم قول داد بازی ریلیز رسمی میشه ببین چند سال گذشته !

البته آخرین تجربه من با همین بیلد آخر خیلی خوب و رضایت بخش بود
سفینه رو از هنگر بیرون اوردم دم غروب بود از بین ابرها رفت بالا و رسید بالای ابرها
اتمسفر فوق العاده ای بود بدون لگ و افت فریم با 150 فریم رزولوشن 2k البته با 64 گیگ رم و 7800x3d :))

این کلاه برداری بزرگ هنوز زندس باورم نمیشه!
یادش بخیر بیشتر از 10 سال پیش بود فک کنم، اخبارشو بعنوان فخر PC، تو دورانی که PC کمتر تحویل گرفته میشد، با چه هیجان و افتخاری پوشش میدادیم و دنبال میکردیم غافل از اینکه چه کلاه برداری بزرگیه! هنوز عرضه نشده باور نکردنیه! یه آدم تباه به اسم کریس رابرتز بود فک کنم سر تیم کلاه برداری بود اون موقع خیلی اسم در کرده بود اصلا یادم نمیاد کی بود و چه کارنامه ای داشت! البته که الان دیگه مهم نیست چون تخصص اصلیشو میدونم، کلاه برداری!

• Smile
Reactions: Annunaki ™

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or