SPOILER: The MGS V TPP Spoiler Thread

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
:d

این تاپیک واقعا نیازه؛ یعنی واسه هر بازی ای واقعا نیازه که یه تاپیک باشه در مورد داستان یک بازی بحث بشه بدون اینکه تو تاپیک اصلی چیز بزرگی اسپویل بشه.

نکات:

1- اسم تاپیک مشخصه؛ همه چی در مورد داستان بازی و بحث در موردش، حتی نکات غیر داستانی مثلا یه سری از ویژگی های گیم پلی و امکانات که شاید کسی نخواد بدونه و خودش میخواد کشفش کنه، این جا بحث میشه کلا.

2- از تگ اسپویلر لازم نیست استفاده کنید.

این آخرین هشدار بود. اگه هنوز بازی رو تموم نکردید این جا وارد نشید.

من به خودم قول داده بودم که دیگه این تاپیک رو باز نکنم، اعصابم راحت باشه. ولی وسوسه شدم باز... میبینم که خیلی از دوستان قدیمی اینجا پست دادن، فقط سیاوش رو کم داریم :دی

واقعیتش اینه که فن بیس متال گیر به لطف جناب کوجیما به جملگی متوهم شدن و دارن دست میندازن به هر سوراخ و سنبه ای که شاید یه سرانجام برای این بازی پیدا کنن. Phantom Pain واقعی همینه که به ما وعده داده شده بود در نقش بیگ باس بازی میکنیم و سقوطش در تاریکی رو تو بازی میبینیم. فکر می کردیم MGSV قراره یه بازی کامل و باشکوه باشه و همونطور که تو تریلرها وعده داده شده بود: The Final Missing Link. در عوض چی تحویل گرفتیم؟ 1 چپتر خوب با داستان درگیر کننده و جالب + 1 چپتر چرت و پرت با مراحل تکراری و داستان پراکنده + یه پایان که یهو از ناکجا آباد و بدون هیچ پیش زمینه ای ظاهر میشه و تنها هدفش اینه که نشون بده کوجیما داره قاه قاه میخنده و به مخاطب میگه: دیدید گولتون زدم!

منم مثل خیلی های دیگه، حرفم اینه که شما بیش از حد کوجیما رو دست بالا گرفتید. بازی همینه که هست. یه بازی نصفه کاره با کلی مشکل ساختاری داستان و سوتی. خودتون رو عذاب ندید و بگذرید از این بازی...

چرا باید بیگ باس خودش رو خیس کنه زا ترس؟

نه امید :دی اون کیسه سرومه که زیر بیگ باس سوراخ میشه و مایعاتش میریزه بیرون، خیس کردنی در کار نیست. برو یه بار دیگه بازی کن.

واقعاً اگه سوتی باشه سوتی بزرگیه که آسلات صبح بیگ باس رو راهی کرده باشه ( در حالی که زمانی که ونوم بیهوش بود راهیش می خواست بکنه ) ولی دقیقاً شب بود که ونوم رو داشت به کشتی می برد و این دو اتفاق هر دو در یک روز بودند! یه تریلر چند سال پیش از بازی بیرون اومد که ونوم شاخ دار رو بر روی موتور نشون می داد! ( GDC 2013 ) نه بیگ باس واقعی رو .. و شب هم بود، دقیقاً همین صحنه ای که در آخر بازی تبدیل شده به بیگ باس اونم در صبح! شاید هم قضیه دوتا اسنیک درست باشه .. ولی .. بیگ باس واقعی همینی باشه که بهش میگن نیست! و بخاطر اینکه سایفر از بین ببرتش می خوان اینطور بهش بقبولنن .. و از بیگ باس تقلبی برای پیشبرد اهداف خودشون استفاده کنن .. شاید هم اینا همش یه اشتباه بوده و الکی بزرگ شده .. یا می تونه این باشه که بیگ باس اصلی اول قرار بوده شخصیت اصلی باشه و بالعکس شده اما این ها همش مرموز و مشکوک هستند یا ناخوداگاه اینطوری شدند!

شک نکن همش سوتیه. اون تریلر و عکس هم از ژانگولر بازی های کوجیماست. این بابا کل کات سین های بازی رو تو تریلرها نشون داده بود و داستان بازی رو به کلی یه چیز دیگه نشون داده بود بعد تو هنوز شک داری؟

ضمنا یه نکته رو هم بگم، این بازی Metal Gear Solid 5 نیست. اون V توی MGSV اختصار برای Venom هست. اینو خود کوجیما تو تویترش گفته بود.

آخرین ویرایش:
نه امید
:biggrin1:
اون کیسه سرومه که زیر بیگ باس سوراخ میشه و مایعاتش میریزه بیرون، خیس کردنی در کار نیست. برو یه بار دیگه بازی کن.

lol ... :دی من یه بار بیشتر بازی نکردم و بدجوری هنگ بودم، هنوز قسمت نشده بار دوم رو شروع کنم :دی

واقعیتش اینه که فن بیس متال گیر به لطف جناب کوجیما به جملگی متوهم شدن و دارن دست میندازن به هر سوراخ و سنبه ای که شاید یه سرانجام برای این بازی پیدا کنن. Phantom Pain واقعی همینه که به ما وعده داده شده بود در نقش بیگ باس بازی میکنیم و سقوطش در تاریکی رو تو بازی میبینیم. فکر می کردیم MGSV قراره یه بازی کامل و باشکوه باشه و همونطور که تو تریلرها وعده داده شده بود: The Final Missing Link. در عوض چی تحویل گرفتیم؟ 1 چپتر خوب با داستان درگیر کننده و جالب + 1 چپتر چرت و پرت با مراحل تکراری و داستان پراکنده + یه پایان که یهو از ناکجا آباد و بدون هیچ پیش زمینه ای ظاهر میشه و تنها هدفش اینه که نشون بده کوجیما داره قاه قاه میخنده و به مخاطب میگه: دیدید گولتون زدم!

منم مثل خیلی های دیگه، حرفم اینه که شما بیش از حد کوجیما رو دست بالا گرفتید. بازی همینه که هست. یه بازی نصفه کاره با کلی مشکل ساختاری داستان و سوتی. خودتون رو عذاب ندید و بگذرید از این بازی...

من خودم خیلی این تئوری رو دوست دارم و واقعاً هم یه سری نکته هست که آدم نمی تونه سرسری ازش بگذره اما همیشه دال رو بر این گذاشتم که دارم اشتباه می کنم یعنی منتظرم که کونامی و کوحیما بگن بازی همینه و منتظر چپتر سوم یا DLC داستانی اصلاً نباشید .. ولی خب یه چیزایی مثل همین کتاب موبی دیک که بعداً تکمیل شده با یه فصل جدید، توئیت های کوجیما و کونامی، تصاویری در تریلر که اصلاً در بازی دیده نشد، اپیزود 51 و خیلی اتفاق های ناقص دیگه آدم رو یکمکی به فکر فرو میبره حتی اگه منکرش بشیم :دی

به هر حال چون خیلی راحت میشه این تئوری رو مطرح کرد و خیلی راحت رد و اتفاق های تناقض دار در این نسخه زیاد ِ بحث در موردش خیلی طولانی میشه گرچه این تناقض های بی دلیل در کل سری خیلی زیاد بوده ولی خب تا تکذیب رسمی نشه لامصب نمیشه دست از سرش ورداشت حتی اگه بدونی داری خودت رو بازی میدی! ولی بازم ادامه میدی :دی

ولی قبول دارم بازی اون رویاپردازی که ما می کردیم نبود .. ولی هیچ وقت دلیل اینکه از هر کدوم از کات سین ها یه تیکه در تریلرها رود برام قابل هضم نیست که اینم دو حالت داره، یا قضیه بو داره و ادامه داره، یا کوجیما می خواسته اینطوره بگه که اگه کل بازی رو هم نشون بدم نمی تونستید آخرش رو حدس بزنید، آخرش در کل بد نیست اما روایتش و یه سری خورده ریز دیگه اش مشکل داره وگرنه همین آخر رو خیلی میشد بهتر ارائه داد.

به هر حال ما امیدمون رو از دست نمیدیم ایشالا که اپیک فیل نمیشیم :دی

ضمنا یه نکته رو هم بگم، این بازی Metal Gear Solid 5 نیست. اون V توی MGSV اختصار برای Venom هست. اینو خود کوجیما تو تویترش گفته بود.

ایده واقعاً خوب بوده، ولی خب یه ریسک بوده قشنگ معلومه خودش هم می دونسته یا این روایت می ترکونه یا هوادارا بدشون میاد، ولی به صورت کلی آدم نگاه می کنه و اگه به عنوان MGS بهش نگاه نشه یه شاهکاری روایتش، مشکل اینه که نباید MGS می بود، گرچه الان هم شاهکار گیم پلی و همه چیز حتی داستانم با اینکه اینطوری شده ولی به نظرم خوبه حتی اگه شاهکار نباشه، ولیکن که اونطوری که فکر می کردیم نبود .. چه فکرایی می کردیم ..

آخرین ویرایش:
من یه تئوری دارم نمیدونم قبلا مطرح شده این جا یا جاهای دیگه
اگر دقت کنین اسکال فیس دقیقا همون جایی که ونوم جای شاخ داشته یه زخم ناجور داره ، شاید برای همین بیشتر وقت ها کلاه میزنه
امکانش هست ایشون مسافر زمان باشه؟!
یعنی سفر در زمان تو سری MGS امکانش هست؟

اگر دقت کنین اسکال فیس دقیقا همون جایی که ونوم جای شاخ داشته یه زخم ناجور داره ، شاید برای همین بیشتر وقت ها کلاه میزنه
داداش اين سوراخو منم ديدم ولي درسته متال گير پر اتفاقات غير واقعيه ولي ديگه نه انقدر!!! مگه فيلم ...ه.كلاه رو توي gz برميداره از رو كه چيزي نيست .بد دليلي نداره اصلا اين قضيه كه تايم ترول بيارن تو بازي!
پ ن:كوجيما اومد ابروشو درست كنه زد چششو كور كرد(انصافا چه ابرويي هم ساخت! كونامي هولش كرد موچين رو كرد تو چش بازي) البته من با ونوم هم خيلي حال كردم و برام اسنيك جديديه.مشكلم چپتر ٢ و روايت عجيبشه و پايان بي موقع.ولي كلا چيز برگر ميخواستم كوجيما پيتزا رو كرد لاي نون داد به ما.

• Like
Reactions: mahdi-kool
داداش اين سوراخو منم ديدم ولي درسته متال گير پر اتفاقات غير واقعيه ولي ديگه نه انقدر!!! مگه فيلم ...ه.كلاه رو توي gz برميداره از رو كه چيزي نيست .بد دليلي نداره اصلا اين قضيه كه تايم ترول بيارن تو بازي!
پ ن:كوجيما اومد ابروشو درست كنه زد چششو كور كرد������(انصافا چه ابرويي هم ساخت! كونامي هولش كرد موچين رو كرد تو چش بازي������) البته من با ونوم هم خيلي حال كردم و برام اسنيك جديديه.مشكلم چپتر ٢ و روايت عجيبشه و پايان بي موقع.ولي كلا چيز برگر ميخواستم كوجيما پيتزا رو كرد لاي نون داد به ما.

آخه کوجیما ثابت کرده هیچی تو بازیاش بی دلیل نیست و همه چی منطقی داره پشتش D :
آخه خیلی ضایعست جای زخمش

آخرین ویرایش:
تئوری ساختن واسه این بازی خیلی حال میده:-"
میگم هدف این جمله چیه دقیقا؟
2013-03-28_11-18-05-5_25189.nphd.jpg

یدونه Phantom بیشتر نیست که:| David و Eli هم که Phantom حساب نمیشن، خودشون یه شخصیت جدا دارن.

تئوری ساختن واسه این بازی خیلی حال میده:-"
میگم هدف این جمله چیه دقیقا؟
2013-03-28_11-18-05-5_25189.nphd.jpg

یدونه Phantom بیشتر نیست که:| David و Eli هم که Phantom حساب نمیشن، خودشون یه شخصیت جدا دارن.

میتونه اشاره به بیگ باس و زیرو بکنه و یک تئوری جدید که دیشب میخوندم ، به ونوم و اسکال فیس بکنه !
قضیه این اسکال چیه ؟ تریلر لانچ رو اکثرا اگه دیده باشید وسطاش مراحل پیشرفت اسنیک رو نشون میداد از mgs3 میومد تا به gz و tpp میرسید بعد پوست صورتش از بین میرفت و پشتش آتیش گرفته بود ( یه سری میگن این کات کانتنته یه سری هم میگن حالت ultimate demon ـه ) بعد یه دفعه به اسکال فیس تبدیل میشه این آلتیمیت دیمن ! اونم تو لباس اسنیک .
خصوصا با اشارت و توضحاتی که اسکال راجب XOF میداد قضیه خیلی جالب میشد :دی !

پ.ن : یه بنده خدایی هم میگه تو همین تریلر لانچ اسنیک تو GZ دوتا نقطه سیاه ر پیشونیش داره که دقیقا همون جای شاخ هستش . من چک کردم یکی از نقطه ها پایین تر بود ولی ، اکه 1% اون ترکش تو ییشونیش فرضا استخون paz بوده باشه و تو این 9 سال رشد کرده باشه یه چیز ابر تخیلی میشه :دی ولی در کل به قول خوت تئوری ساختن و ... خیلی حال میده واسه این بازی :دی

کوجیما کلاً علاقه زیادی داره که کاراکترهای مختلف رو از جهاتی به همدیگه شبیه کنه. :دی مثلاً خاندان Snake اکثراً یه چشمشون دیده نمیشه. حالا یکی چشمش ترکیده، اون یکی سالم بوده ولی روش یه قطعه گذاشته و ...
این هم احتمالاً به همون دلیله. این بنده خدا Skull Face از جهاتی به Big Boss نزدیک بوده و توی مأموریت های مختلف باید دنبالش میرفته، شاید برای همین کوجیما خواسته یه شباهت کوچیکی توی قیافه این دو تا بذاره. توی تریلر هم که تبدیل شدن Big Boss (که البته بعدها میفهمیم Venom Snake هست) به Skull Face رو می بینیم، بیشتر جنبه معنوی داره. :دی یعنی مثلاً طرف کم کم از یه سرباز وظیفه شناس تبدیل میشه به یه شیطان! (بگذریم که توی بازی چیزی از شیطان شدنش دیده نمیشد و Venom Snake بیچاره یکی از مظلوم ترین کاراکترهای کل سری بود. :|)
گذشته از این حرف ها، آخرین تریلر بازی که اومده بود منم فکر میکردم بحث مسافرت در زمان وجود داشته باشه! :دی البته بیشتر به خاطر Sahelanthropus. چون جمجمه Sahelantrhopus در واقعیت همین چند سال پیش کشف شد، ولی توی بازی داریم وسط دهه 80 این اسم رو می بینیم! برای همین گفتم شاید بحث های زمانی در میون باشه، ولی بعدش مشخص شد بروبچ اون سال ها Sahelanthropus رو پیدا کرده بودن و به دلایلی قضیه رو مخفی کردن.

دیشب خواب دیدم رفتم خونه پدربزرگم میبینم کوجیما نشسته تو پذیرایی رو زمین ! لپ تاپش هم رو پاشه انگار داشت رو متال گیر جدید کار میکرد. بهش گفتم " کن یو اسپیک فارسی؟ " ایشونم گفت " yes":| . شروع کردم به تعریف و تمجید از بازی گفتم واقعا شاهکاره ولی گفتم یه ایرادی داره اونم اینه که حس m g s رو نداره ! دیدم قیافش رفت تو هم بنده خدا ناراحت شد گفت نه من قبول ندارم :| این بازی منو ....

یک نکته ای از خاطرم رفته
مگه بیگ باس بعد از حوادث 1975 یعنی بعد از گراند زیرو به کما نمیره و بعد از این حادثه ازش کلون برداری میکنن؟
چطور سال تولد کلون های بیگ باس 1972 هست ؟

یک نکته ای از خاطرم رفته
مگه بیگ باس بعد از حوادث 1975 یعنی بعد از گراند زیرو به کما نمیره و بعد از این حادثه ازش کلون برداری میکنن؟
چطور سال تولد کلون های بیگ باس 1972 هست ؟

نه همون سال 70-72 ازش کلون میسازن که بعد متوجه میشه که زیرو همچین اقدامی کرده و از گروهش جدا میشه ( بعد از جریانات portable ops ) و ارتش بی مرز یا همون MSF رو تشکیل میده و وقایع Peace Walker رخ میده و ادامه ماجرا :دی

نه همون سال 70-72 ازش کلون میسازن که بعد متوجه میشه که زیرو همچین اقدامی کرده و از گروهش جدا میشه ( بعد از جریانات portable ops ) و ارتش بی مرز یا همون MSF رو تشکیل میده و وقایع Peace Walker رخ میده و ادامه ماجرا :دی

درسته منم همین رو در جریانش بودم ولی در داستان که امید جان نوشته نگاه کنی، قید کرده که وقتی بیگ باس در کما بود ازش کلون برداری میکنن. :d
برای همین یک لحظه در وجود من اشوبی به پا شد.
کلا این فنتوم پین باعث شده ادم کل سری رو داره موشکافی میکنه :دی

درسته منم همین رو در جریانش بودم ولی در داستان که امید جان نوشته نگاه کنی، قید کرده که وقتی بیگ باس در کما بود ازش کلون برداری میکنن. :d
برای همین یک لحظه در وجود من اشوبی به پا شد.
کلا این فنتوم پین باعث شده ادم کل سری رو داره موشکافی میکنه :دی

آره :دی

یه بار قبل از جریانات GZ هم بیگ باس وضع وخیمی پیدا میکنه ( میره کما تقریبا :دی ) و زیرو اینکار رو اون موقع کرد

دوستان کسی میدونه واقعا این آقای xo ( اسکال فیس) که فرمانده نیروهای ویژه سایفر هست دقیقآ کیه ؟ نابودی دهکده ش چه ربطی به بیگ باس و زیرو داشته؟

کوجیما کلاً علاقه زیادی داره که کاراکترهای مختلف رو از جهاتی به همدیگه شبیه کنه. :دی مثلاً خاندان Snake اکثراً یه چشمشون دیده نمیشه. حالا یکی چشمش ترکیده، اون یکی سالم بوده ولی روش یه قطعه گذاشته و ...
این هم احتمالاً به همون دلیله. این بنده خدا Skull Face از جهاتی به Big Boss نزدیک بوده و توی مأموریت های مختلف باید دنبالش میرفته، شاید برای همین کوجیما خواسته یه شباهت کوچیکی توی قیافه این دو تا بذاره. توی تریلر هم که تبدیل شدن Big Boss (که البته بعدها میفهمیم Venom Snake هست) به Skull Face رو می بینیم، بیشتر جنبه معنوی داره. :دی یعنی مثلاً طرف کم کم از یه سرباز وظیفه شناس تبدیل میشه به یه شیطان! (بگذریم که توی بازی چیزی از شیطان شدنش دیده نمیشد و Venom Snake بیچاره یکی از مظلوم ترین کاراکترهای کل سری بود. :|)
گذشته از این حرف ها، آخرین تریلر بازی که اومده بود منم فکر میکردم بحث مسافرت در زمان وجود داشته باشه! :دی البته بیشتر به خاطر Sahelanthropus. چون جمجمه Sahelantrhopus در واقعیت همین چند سال پیش کشف شد، ولی توی بازی داریم وسط دهه 80 این اسم رو می بینیم! برای همین گفتم شاید بحث های زمانی در میون باشه، ولی بعدش مشخص شد بروبچ اون سال ها Sahelanthropus رو پیدا کرده بودن و به دلایلی قضیه رو مخفی کردن.

اما به نظرم کوجیما این جای زخم اسکال فیس رو سرسری نزاشته
توی لانچ تریلر هم حقیقت جلو رومونه شاید میدونست ما خیلی پیچیدش میکنیم و ازش برداشت دیگه ای میکنیم در صورتی که شاید عینا حقیقتو نشون میده D :

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or