Spoiler : کرایتوس به دنبال خدایان اسکاندیناوی ؟؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ricosev

کاربر سایت
godofwar33.jpg

شدیدا Spoiler هست
و از همه مهم تر از دهن دیوید جفی شنیده شده ;)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

دیوید جف : من مطمئن نیستم چه طور اتفاق میوفته اما در واقع شما فرهنگ یونان رو نابود کردید و حالا در گوشه ای فرهنگ اسکاندیناوی قرار داره (( :eek: ))

دیوید جف : این چیزی هست که بعدا کرایتوس به دونبالش می ره تا به وضوح در پایان قصه تبدیل بشه به قاصد مرگ در فرهنگ های مختلف و خدایان و غول های متفاوت (( :eek: )) و شاید دنباله ی بازی از آنجا شروع بشه

------------
تکمیلی
دیوید جف : من به شما اطمینان می دم داستان من به اون سادگی که کرایتوس فقط به دنبال خدایان شمال بره نیست . حقیقتی وجود داره اما فرا تر از این هست
----------

منبع
منبع اصلی
منبع اصلی تر

و در واقع منبع اصلی تر

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در مورد این که این حرفها رو خود دیوید جفی زده هیچ شکی نیست چند تا سایت معتبر به خبر رو در سایت خودشون قرار دارن

اما خدای من یعنی قراره کرایتوس رو در برابر تمام خدایان و الهه های فرهنگ های مختلف ببینیم ؟ یعنی مصر و اسکتاندیناوی یا حتی چین و مایا ها ( آمریکای جنوبی )
این هم فوق العاده هست هم وحشتناک

آخرین ویرایش:
این بابا چی کاره ست الان که اینطوری تز میده؟!
اسپویل داره:
تو این سه قسمت 3-4 بار این بدبخت رو کشتن و زنده کردن. دیگه وقتشه دست از سر کچله این بدبخت بردارن.

والا من که از جمله های بالا هیچی حالیم نشد. کسی فهمید به ما هم بگه.

این بابا چی کاره ست الان که اینطوری تز میده؟!
خالق سری God of War ;)

اما گفته داستان به این سادگی ها نیست و یک حقیقت وجود داره که فرا تر از حد تصور هست :confused:

من خودم یک مقدار گیج شدم
picture.php

آخرین ویرایش:
دروغ آخر اپریله؟:biggrin1:

خیلی مسخره میشه.به نظرم بهتره کریتوس رو همونجا ول کنن بره.فیلم هندیش نکنن.

میتونن رو گذشته ها مانور بدن.مثلا یک داستان از هرکول بسازن؟

پس خدایان ایران باستان چی؟از همه جای دنیا تاریخشون رو میکشن بیرون الا ایران:(

ولش کنن بهتره اصلا جور در نمیاد چون از نظر یونانی ها فقط خدایان خودشون وجود داشتن و کریتوسم یک یونانیه و داستان در یونان باستان رخ میده!

ایران باستان زیاد سر راست نیست افسانه هاش و چون ملت و دولت ایرانم بی جنبن و هر اشتباهی رو توهین حساب میکنن اصلا کسی جرات نداره بره طرفش!

والا من که از جمله های بالا هیچی حالیم نشد. کسی فهمید به ما هم بگه.
یعنی جز رفتن به دنبال خدایان المپ میتونیم با کریتوس فوتبال هم بازی کنیم...

نــــــه !
خدا نکنه! بابا دست از سر کریتوس بردارند! اعصاب و روان نمیزارند برای آدم!
برند سراغ یک IP جدید جان هر کی دوست دارند!

از اسکاندیناوی حالم به هم میخورد که متاسفانه مثل اینکه ...

دوباره god of war!!!!!!!?
حالت تحول گرفتم دیگه:sick:
خدا ip جدید رو واسه چی گذاشته؟

وقتی بلد نیستید درست منظور خبر رو برسونید مجبور نیستید بنویسید.

منظور این بوده که David Jaffe ابتدا قصد داشته که بازی رو اینطوری تموم کنه که کریتوس بعد از تموم کردن کار یونان سراغ بقیه اسطوره ها بره، که خب کارگردان عوض شد و پایان بازی هم جور دیگه.

اصلا با این چیزی که شما نوشتی زمین تا آسمون فرق داره به همین دلیل تاپیک قفل میشه.

دوستان هم که کلاً عادت ندارند منبع خبر رو باز کنند و بخونند.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or