Split/Second ~ PC Thread

958776_122139_front.jpg

Publisher:Disney Interactive
Developer: Black Rock Studio
Genre: Driving
Release Date: : May 18, 2010
ESRB Rating:Everyone 10+​

Split/Second is a racing game, but you're racing through an adventure game

سازندگان عنوان تحسین شده ی Pure امسال با یک بازی driving سراسر هیجان بازگشته اند تا شما را پای مانیتور میخکوب کنند.
به قول سازندگان Split/Second یک بازی Driving با داستان و تمی ماجرایی خواهدبود.
ظاهرا یک شوی تلویزیونی است که به صورن زنده در سراسر دنیا پخش می شود ،
و بهترین رانندگان دنیا به خشن ترین نحو به مبارزه با هم خواهند پرداخت.
اما قضیه ی جالب موانع مرگبار تعبیه شده از سوی برگزار کنندگان در مسیر مسابقه است که برای شما مشکل ساز خواهد شد...
مطمئنا این بازی با جلوه های بصری فوق العاده وگیم پلی بی نظیر یکی از بهترین ریسینگ های امسال خواهد بود.

]

[/

اتفاقا Blur افتضاحی بیش نیست!!!از Bizzare بعید بود!
به جرات بعد از MW از هیچ ریسینگی به اندازه ی S/S لذت نبرده بودم!!!
حالشو ببرید!!!

تو www.Bazishop.com هستش من که نصبش کردم و نه از گیم پلی و نه از گزافیک بازی خوشم اومد.
به احتمال زیاد Blur یه چیزه دیگست.

اقا جدا این طوری بود ... نگین تو رو خدا من کلی امید داشتم ... اخه چهطوری امتیازاش که عالی بود
تقریبا 8 تم شده بود و تریلر هاشو که دیدم واقعا عالی بود ...

اقا جدا این طوری بود ... نگین تو رو خدا من کلی امید داشتم ... اخه چهطوری امتیازاش که عالی بود

اتفاقا Blur افتضاحی بیش نیست!!!از Bizzare بعید بود!
به جرات بعد از MW از هیچ ریسینگی به اندازه ی S/S لذت نبرده بودم!!!
حالشو ببرید!!!

این پست رو ندیدی؟!!!!!

ok هست بگیرش

ما که عاشق بازی های ریسینگ هستیم ، و خیلی دوست داشتم این بازی رو انجام بدم ، اما به دلیل دیر ریلیز شدنش باید صبر کنم تـــــــــــــــــــــا بعد امتحانات .... :blushing: ، دوستان دعــــــــــا کنید برای من ....

دوست من این نظر من بود .و طبیعتا شاید خیلی ها هم از بازی خوششون بیاد که اینطور هم هست.

بازی دارای گرافیک بالای هست مخصوصا وفتی بازی روی very highاجرا میکنیم خیلی زیبا وجذاب میشه وفقط مشکل بازی این هست کهفریم بازی روی 30 قفل شده که شما دربیشترین حالت با کارت خیلی قوی همون 30 فریم میگیرید:-":-":-":)

بازی دارای گرافیک بالای هست مخصوصا وفتی بازی روی very highاجرا میکنیم خیلی زیبا وجذاب میشه وفقط مشکل بازی این هست کهفریم بازی روی 30 قفل شده که شما دربیشترین حالت با کارت خیلی قوی همون 30 فریم میگیرید:-":-":-":)
سلام . دوست من دیروز پیگیر این بازی بوده و کارتش 5850 هست میخواستم بدونم چند فریم میگیره ؟(با آخرین رزولوشن و very hight)
درضمن مگه 30 بده ؟:blushing:

سلام .
میخواستم بدونم که فقطی R-Ctrl یا R-Shift رو میزنیم ، اون انفجار ها رخ میده ، چه ربطی به ما داره ، ما چجوری میگیم که (از تو ماشین) که بمب منفجر بشه ...؟...

منم با اين حرف شما موافق هستم.انگار بازي روي همون 30 فريم قفل هست و بيشتر از 30 فريم نميده.(اگه قرار بود بيشتر بشه بايد توي منوي بازي بالاتر از 60 ميرفت)بازي تو رزوليشن خيلي بالا افت فريم پيدا ميكنه ، يه جورايي گرافيكش منو ياد UnderCover ميندازه (ببخشيد ياد برن آوت پارادايس)

آخرین ویرایش:
سلام .
میخواستم بدونم که فقطی rR-Ctl یا R-Shift رو میزنیم ، اون انفجار ها رخ میده ، چه ربطی به ما داره ، ما چجوری میگیم که (از تو ماشین) که بمب منفجر بشه ...؟...

ctrl برای موقعی هست که drift کم پر شده وshift برای موفعی هست که 3 خط drift پر شده وانفجار های بیشتری میزنی:):)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or