Multi Platform Split Fiction

سازنده
Hazelight studios
تاریخ انتشار
2025 March 6
ناشر
Electronic Arts
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Hazelight_Logotype.svg.png
استودیوی سوئدی Hazelight ، سازنده عنوان دوست داشتنی و موفق و برنده ی عنوان بهترین بازی سال ۲۰۲۱ یعنی It takes two و بازی A way out از پروژه جدید خود با نام Split Fiction رونمایی کرد.
...
عنوان جدید نیز مانند سایر بازی های قبلی گیم پلی ای بر اساس همکاری دو نفره دارد.
یوسف فارِس کارگردان بازی و دو عنوان یاد شده و بازی تحسین شده Brothers: A Tale of Two Sons هستش که همیشه المان های همکاری و ترکیبش با عواطف و احساسات انسانی رو در بازی هاش بیشتر مورد توجه قرار میده ، اینبار با یه نمایش بسیار جاه‌طلبانه عنوان Split Fiction رو در ایونت گیم اواردز ۲۰۲۴ معرفی کرد.

اینبار بازی داستان دو کاراکتر خانم به نام های Zoe و Mio رو روایت میکنه که توسط دستگاهی وارد محیط های متنوعی مانند محیط زندگی قبایل انسان های اولیه ، محیط های روستایی تا فیلم های علمی تخیلی زمان آینده و غیره میشوند! و هرکدام از این مراحل مکانیک ها و گیم پلی های مخصوص خود را دارند.
پیشرفت محسوس گرافیکی این نسخه در مقايسه با اثر قبلی استودیو کاملا قابل توجه است.
همونطور که میدونید کاراکتر های بازی جفتشون نویسنده اند ، میئو هادسون نویسنده داستان های علمی تخیلی یا Science fiction

زوئی فاستر هم تخیلی یا Fantasy با تم کلاسیک !

زوئی اجتماعی و پر حرف میئو خیلی اهل صحبت نیست!

شرکت دانش بنیان Rader تجربه ی زنده ی نویسنده ها از داستانی که خودشون نوشتن رو براشون‌ فراهم میکنه.

جمله ی No loot box ، no micro transaction که آخر تریلر گفته شد قشنگ مشخصه هدف سازندگان فتح قلب گیمر هاست نه جیب آنها! :دی
بازی همچنان سیستم Friend Pass را دارد به طوری که برای انجام دادن بازی کافیست یک نفر بازی را خریداری کرده و نفر دوم رایگان با نفر اول بازی کند .
و همانطور که پیداست بازی دو نفره آفلاین یا Split screen نیز دارد.
مارس ۲۰۲۴ یا اسفند ۱۴۰۳ تاریخ عرضه بازی برای PlayStation 5 و PC و XBOX S/X هستش.

پست اول به مرور کامل میشود.

آخرین ویرایش:
به فروشنده اکانت بازی که همیشه ازش میگیرم پیام دادم واسه این ، میگه بذار میاد رو پلاس! از کی تا حالا اینا اینقدر حلال خور شدن؟ :دی
حالا چقدر احتمالش هست؟
بازی تازه اومده بعید میدونم بیاد حالا حالا ها!

به فروشنده اکانت بازی که همیشه ازش میگیرم پیام دادم واسه این ، میگه بذار میاد رو پلاس! از کی تا حالا اینا اینقدر حلال خور شدن؟ :دی
حالا چقدر احتمالش هست؟
احتمالا سه سال دیگه بیاد رو پلاس. این بازی خیلی خوب میفروشه به پلاس نیازی نداره.

• Like
Reactions: AM!R
حالا چقدر احتمالش هست؟
احتمال اومدنش تو پلاس رو نمیدونم ولی تو ea play یا xbox game pass ultimate بعد 6ماه تا 1 سال میاد.

اگر عطش بازیو دارید ظرفیتی تهیه کنید و نهایت لذت رو ببرید.

• Like
Reactions: all4u and AM!R
حالا چقدر احتمالش هست؟

قبلا هم گفتم. تمام بازی‌ها یه روزی میان رو پلاس ولی به خودت بستگی داره که ۱صبر بکنی یا نه. یه بازی واست ارزش داره روز اول میخریش یکی کمتر ارزش داره با آف میخریش و یکی هم کلا ارزش نداره صبر میکنی بیاد رو پلاس. ولی در مورد این بازی به نظرم حداقل یک سال و نیم باید منتظر بمونی. خیلی خوشبینانه گفتم تازه. ازونجایی که فرند پس داره، یه شریک پیدا کن بگیرید حالشو ببرید.

من که پیش نمایش این بازی رو هم نتونستم تحمل کنم و کامل ببینم چه برسه بخوام بازی کنم!
واقعا چطور میتونید این بچه بازی ها رو دوست داشته باشید و وقتتون رو صرفش کنید؟
اصن شما که آرمانت "بزرگسال" یبث بودنه نباید بازی کنی که.
اینکه بگی شوتر نظامی و... بزرگسالانه و خوب، بازی های نینتندو و هیزلایت بچگونه و بد. استاندارد دوگانه بیخودیه.

درستش اینه کلا بازی نکنی، اینجوری واقعا بالغ میشی.

احتمال اومدنش تو پلاس رو نمیدونم ولی تو ea play یا xbox game pass ultimate بعد 6ماه تا 1 سال میاد.

اگر عطش بازیو دارید ظرفیتی تهیه کنید و نهایت لذت رو ببرید.
آره زودی میگیرم، طرف کلی طرفیت ۳ و یک مونده رو دستش ، من ۲ میخوام موجود نمیکنه، باید از یه جا دیگه بگیرم .
احتمالا سه سال دیگه بیاد رو پلاس. این بازی خیلی خوب میفروشه به پلاس نیازی نداره.

دقیقا، با توجه به قیمت پایینش نسبت به عناوین دیگه بعید میدونم بیاد به این زودی رو پلاس.

• Like
Reactions: FERYGAMER
حالا چقدر احتمالش هست؟
حلال خور نشده.
چون گیمر نیستن فکر میکنن این بازیها ارزش خرید و... رو ندارن.
برای همین میگن صبر کن بیاد روی پلاس.

یه عده رو جون به جونشون کنی فکر میکنن فیلم و سریال فقط مارول و ابرقهرمانی ، اکشن و...
بازی هم فقط گرافیک فک برانداز از چندتا استودیوی مشخص.

باقی رو یا کلا بازی نمیدونن و یا مثل دوستمون میگن بچه بازیه.

حلال خور نشده.
چون گیمر نیستن فکر میکنن این بازیها ارزش خرید و... رو ندارن.
برای همین میگن صبر کن بیاد روی پلاس.

یه عده رو جون به جونشون کنی فکر میکنن فیلم و سریال فقط مارول و ابرقهرمانی ، اکشن و...
بازی هم فقط گرافیک فک برانداز از چندتا استودیوی مشخص.

باقی رو یا کلا بازی نمیدونن و یا مثل دوستمون میگن بچه بازیه.
از اینا تو همین فرومم زیاد داریم که میگن نسل جدید بازی نداره و ۲۰۲۳ـ۲۴ خالی بوده و یا مثلا GOWهای جدید چون روده از پسرش بیرون نمیکشه، چرت و پرت شده.
این همه بازی متنوع و خوب و باکیفیت داره میاد ولی چون خون نمیپاشه تو تصویر و تم سیاه و دارک نداره، از دید این خود خفن پندارها ینی هیچی. نمونش صفحه پیش که اومد یه جوکی گفت و رفت.

اصن شما که آرمانت "بزرگسال" یبث بودنه نباید بازی کنی که.
اینکه بگی شوتر نظامی و... بزرگسالانه و خوب، بازی های نینتندو و هیزلایت بچگونه و بد. استاندارد دوگانه بیخودیه.

درستش اینه کلا بازی نکنی، اینجوری واقعا بالغ میشی.
خیلی سعی کردم بازی نکنم ولی نتونستم
متاسفانه بعد از دوبار ترک.، دوباره برگشتم☹️

سر it takes two با خواهرم کارمون به گیس و گیس کشی رسید، اینو دیگه خدا خودش رحم کنه :D

آیا کراس پلی داره؟من رو ps5 بازی کنم و خواهرم رو کامپیوتر؟
چقدر خوب...اصل رسالت گیمینگ همینه!
---
گیم مال بچه هاس.منم دارم ترکش میکنم ازدواج کنم.
امیدوارم که داری شوخی میکنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• H^D^

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or