Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

متشکر جناب dj_mj....من منظورم در مورد اسلحه ها اونایی که ازاد میکنی که چجوری میشه اونا رو برداشت مثلا چجوری میشه گلوله شات گان رو انتخاب و تو مرحله بازی استفاده کنی؟؟؟؟؟؟
در مورد بازی من نسخه 2 دیویدی مال شرکت پردیس رو دارم؟
در مورد مشکلات بازی ممکن مشکل از درایور کارتم باشه .چون اکه اینا ارتیفکت مال کارتم بوده باشه که همیشه یه جای مشخص و خاص که نمیزنه که هان؟؟؟؟؟چون من بعدش که کارتم رو با تست کردم ارتیفکت نداد ؟؟؟؟:confused: :confused: :confused: 3DMark05

سلام بروبچ
من اسپیل رو از مدرن خریدم دوتا دیویدیه
رو سه تاسیستم تست کردم

اولی
Vga 5700
Cpu 2.4 Celeron
Ram 1gb
اولش میگه کامپوتر شما دارای حداقل مشخصات لازم برای اجرای بازی نمیباشد
توی بازی میره ولی توی لودینگ اول بازی گیرمیکنه ارور میده میگه Pixel Shader Crash

دومی
Vga X700 512
Cpu 2.8 X64
Ram 1gb
این هم مثل اولی !!! ( دیگه اینکه بالاست )

سومی
Vga 1600pro 512
Cpu 3.8 X64
Ram 1gb
این یکی راحت میره توی بازی و مشکلی نداره !

توی پوشه بازی هم یه عکس هست که نوشته
این نسخه برای پیش نمایش هست و لودینگ در نسخه نهایی درست میشه !!!
حالا کسی میدونه مشکل از کجاست

حالا همگي بريد تو كف عسك ها:biggrin1: (مرحله كنگو):cool:
3ydl6l4.jpg

2wow40j.jpg

4h1ykbq.jpg

2z7r581.jpg

كچل كچل كلاچه :biggrin1:
4i24gsp.jpg

2llgbgm.jpg

توی پوشه بازی هم یه عکس هست که نوشته
این نسخه برای پیش نمایش هست و لودینگ در نسخه نهایی درست میشه !!!
حالا کسی میدونه مشکل از کجاست
واقعا متشکر از این همه دقت ...ترکوندی.... :evil:
بابا من در صفحات قبل همه اینا رو گفتم لازم نبود بیای اسپم بدی...فقط کافی بود 5 صفحه آخر رو بخونی

مشکل اینجاست که تو کارت اولی نمیکشه بازی رو pixel shader 2 هستن !
این بازی pixel shader 3 احتیاج داره;)

در ضمن کارت سومی 7600 هست نه 1600 !!

نه دلنگیز کارت سومی همون x1600 ati هست ( تا حالا نشنیدی ؟ )
میدونم pixel shader 3 لازم داره ولی بعضی ها دارن با 6200 و 6600 بازی میکنن ؟!!

مشکل همه چیه؟؟؟
من با 6800 خودم روی Next Gen بازی میکنم....تصاویری هم که میبینم بیشتر از یکی دو درجه با مال آق کربن فرق نمیکنه!
مشکل فریم هم زیاد ندارم.فقط یکم اول بازی که اطلاعات بره توی رم کارت فریم فریم میشه و ادامه رو با حداقل 25 میرم!(زیاد که نگفتم؟!!)
هم اکنون در مرحله شانگهای به سر میبرم!(دیگه مشکلاتی باعث شد ما دیر به آرزومون برسیم!)
باتشکر....

با سلام بازی را همین الان ساعت 17 روز یکم آذر در عرض یک هفته تموم شد البته باید بگم که در بعضی از مراحل مخصوصا قسمت آخر دق دلم را سر هرچی آدم در این jba بود در آوردم و همه را از دم کشتم همه جارو هم گشتم دیگه کسی نمونده بود:twisted: :surrender ولی اجب پایان سبکی داشت (البته نظر شخصی من هست) به نظر من هیتمن 4 پایان دلچسب تری داشت ولی در کل گرافیک ترین بازی بود که بعد از این هیتمن جدیده بازی کردم و تموم شد نمیدونم چرا اینقدر بازی آسون بود یعنی خیلی مرحله ها طولانی نبود

آقا یکی واسه من توضیح بده
من این بازی را از کدوم شرکت بخرم که مشکل نداشته باشه؟؟؟؟

فرهاد جان فرقی نمیکنه فقط یادت باشه 2 تا دی وی دی هست و اون رو بگیر چون 1 دی وی دیش دمو ها رو حذف کرده;)

مشکل همه چیه؟؟؟
من با 6800 خودم روی Next Gen بازی میکنم....تصاویری هم که میبینم بیشتر از یکی دو درجه با مال آق کربن فرق نمیکنه!
مشکل فریم هم زیاد ندارم.فقط یکم اول بازی که اطلاعات بره توی رم کارت فریم فریم میشه و ادامه رو با حداقل 25 میرم!(زیاد که نگفتم؟!!)
هم اکنون در مرحله شانگهای به سر میبرم!(دیگه مشکلاتی باعث شد ما دیر به آرزومون برسیم!)
باتشکر....
الحمدلله یکی پشت ما در اومد گفت که میشه با سری 6 هم تمامی گرافیک بازی رو دید...البته یکم کمترمماگر میخاهید عکس هایی برای مقایسه بذارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or