Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

بهترین نسخه این بازی برای وی خواهد بود :cheesygri

یکی میتونه بگه این قفل استارفورس 4 چیه؟
فقط برای PC هست؟
من تا حالا نشنیدم کسی بگه استارفورس 4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هر کی گفته الکی گفته;)
یوبی دیگه از استارفورس استفاده نمیکنه چون ملت ازش شکایت کردن چون باعث یه سری مشکلات واسه سیستم میشد(من ندیدم میگفتن)

جناب آرشام!
من منظورم این پست نبود خودت هم میدونی پست اخری که جواب 2 نفر رو داده بودم

استاد امین !
پست آخر شما این بود:

والا من که نفهمیدم چی گفتی!!!
در ضمن حرفم موردی نداشت:) چرت و پرت نوشته بود!
بای

!!!!!!

اگر منظورت این پسته:

نوشته شده توسط kourosh4u
منم نظرم همينه...يوبی رو اسپلينتر خيلی سرمايه گذاری کرده حتماً هم يه قفل
خفن روش ميذاره!:(( :(( :(

عمرا!!!!!!!!!!!!

چون این پست باعث شد پست های بعدی به وجود بیاد پاک شد.
در ضمن اگه قرار باشه به خاطر هر پستی که زده و بعد پاک میشه مدیرها بخوان بیان ثابت کنند که باید اون پست پاک میشده یا نه, دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه, کاربرها میتونند با یه کمی فکر قبل از زدن پست بفهمند که این پست بحث رو کج میکنه یا نه!

خب ببین نوشته خداکنه کشف نشه!;)
استافورس یه قفل سی دی هست که یوبی با اسپلینتر سل 3 روش کرد که باعث میشه وقتی دیسک رو کپی کنی دیگه بازی نمیاد و فقط باید اورجینال بخری:) که البته یه راه هایی واسه دور زدنش هست که 100% رو همه جواب نمیده:cheesygri

استاد اون پست یه نقل قول دیگه داشت که جواب سوال رو داده بودم!!!!

استاد اون پست یه نقل قول دیگه داشت که جواب سوال رو داده بودم!!!!
خب من هم واسه همین گفتم مدیرها بیکار نیستند که بشینند قسمت های خوب پست شما رو جدا کنند و فقط اون قسمتی که باعث بی نظمی شده رو پاک کنند. این اصلا یکی از ضوابط هست که هر پستی که باعث بی نظمی میشه پاک میشه بدون توجه به مطالب دیگه ی همون پست.

اقا یوبی سافت قراردادش رو با استار فورس فسخ کرده تموم شده رفته خداحافظ استار فورس:p
تموم شد رفت
در ضمن اقایوناسپیلینتر سل4 برای x360 اومده
84.gif
کسی گرفته ؟اگه کسی گرفته لطف کنه یه توضیحاتی در موردش بنویسه

خب من هم واسه همین گفتم مدیرها بیکار نیستند که بشینند قسمت های خوب پست شما رو جدا کنند و فقط اون قسمتی که باعث بی نظمی شده رو پاک کنند. این اصلا یکی از ضوابط هست که هر پستی که باعث بی نظمی میشه پاک میشه بدون توجه به مطالب دیگه ی همون پست.

مدیرها چه قدر وقت دارن که 5 - 6 تا پست پاک کنن بعد نیمتونن ویرایش کنن پست رو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ما که هرچی دنبال پستمون گشتیم ندیدیم :eek:
مثل اینکه پاک شده !
ولی خداییش خیلی سیستم بالائی میخواد فکر نکنم به درد ما بخوره من صبر میکنم با 360 بازی کنم

منم یکی از طرفدارای این بازی هستم گر]ه عاشق MGS هستم البته هیچوقت این بازی رو در حد MGS نمیدونم چون به کل سبکشون فرق میکنه ;) بیخیال دوباره اون دعوای قدیمی شروع میشه
خداکنه هر چی زودتر بیاد بازی کنیم
به قول این جمله خزه
My name is sam fisher iam double agent
:cheesygri

اگر بخواد مثل شماره ی 3ش باشه اصلا بدرد نمیخوره. ;)
ولی به نظر من هر 3 نسخه این بازی جزابیتهای خودشو داشت مخصوصا نسخه 1 که زمان خودش خیلی جزاب بود:cool: !
ولی این نسخه 4 تریلری که ازش دیدم به نظر خیلی خیلی از نسخهای قبل خفن تر شده :cheesygri

منم یکی از طرفدارای این بازی هستم گره عاشق MGS هستم البته هیچوقت این بازی رو در حد MGS نمیدونم چون به کل سبکشون فرق میکنه بیخیال دوباره اون دعوای قدیمی شروع میشه

!!

خداکنه هر چی زودتر بیاد بازی کنیم

79.gif
79.gif

گر بخواد مثل شماره ی 3ش باشه اصلا بدرد نمیخوره.

البته مثل شماره ی 3 نخواهد بود ، ولی مگه 3 چش بود؟؟؟؟
49.gif

ولی این نسخه 4 تریلری که ازش دیدم به نظر خیلی خیلی از نسخهای قبل خفن تر شده
درسته .... ولی مثل اینکه خیلی از جنبه های Stealth بازی کم شده. چون همش توی روزه.
ولی در عوض همش باید انتخاب های بزرگ بکنیم تا خودمون رو پیش خلافکار ها یا دولت عزیز کنیم.!!!!!

=================================================================

بچه ها به نظر شما چقدر طول میکشه تا بازی کرک شه؟؟؟؟
یه وقت یه جوری نشه مثل شماره ی 3 ، تا یک سال همه رو علاف کنه......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or