Splinter Cell Conviction | X360 پست اول حتمآ خوانده شود

منم الان بازی رو تموم کردم:(خیلی خدائی قشنگ بود.حالا میخوام بزنم تو گوش realstic:biggrin1:
خیلی دلم واسه سم سوخت.بیچاره خیلی اذیت شد.دمشون گرم-واقعا عالی بود.

میبینم بعضی از دوستان که خیلیم به گرافیک اهمیت میدن از اون ایراد میگرن

به نظر من از لحاظ فاکتورهای گرافیکی این بازی فوقولادست و بشدت منو راضی کرد(فقط جنبه ی گرافیکی)و خیلی سطح بالاتر از بازیای عرضه شده روی 360 بود

از لحاظ گیمپلی به نظر من بهتر از این نمیشد.بازی که به قول کارگردان واقعا دوست داری مخفی کاری انجام بدی نه به اجبار;)

میبینم بعضی از دوستان که خیلیم به گرافیک اهمیت میدن از اون ایراد میگرن

به نظر من از لحاظ فاکتورهای گرافیکی این بازی فوقولادست و بشدت منو راضی کرد(فقط جنبه ی گرافیکی)و خیلی سطح بالاتر از بازیای عرضه شده روی 360 بود

از لحاظ گیمپلی به نظر من بهتر از این نمیشد.بازی که به قول کارگردان واقعا دوست داری مخفی کاری انجام بدی نه به اجبار;)

:eek:ببخشید شما مطمئنی گرافیکش فوق العادست:eek:چون واقعا تنها نکته منفی همین گرافیک هست.چجوری میگید این بازی گرافیکش سطح بالاتر از بازیهای دیگه 360 بود.بازیهایی مثل گرز 2 - mass effect 2 به راحتی گرافیک این بازی رو قورت میدن.

به نظرم بازی فوق العادس
گرافیکشم اونقدر ها بد نیست فقط کمی از زمانش عقب تره (کمی)
در کل ترکیب سبک stealth و action جالبه اما باز عاشق مخفی ماراشم
اون گزینه execute هم خیلی باحاله

خب من هم بازی رو شروع کردم، از همون ابتدا یاور Realistic رو استاد کردم.:cool::biggrin1:
مقداری ازش رو رفتم، واقعا خیلی با نسخه های قبلی تفاوت کرده. همه چیز تا الان خوب بوده، دشمن ها یه کم بد طراحی شدن...
همون اول بازی خیلی رمانتیک بود، احساساتم ترکید.:(((امین خوب منو درک میکنه:دی)

Mark & Execute رو من ازش خوشم اومد.

تنها نکته ای که برام خوشایند نیست این سیاه و سفید شدن صفحه هست وقتی که میریم تو سایه ای جایی. اصلا خوشم نیومد. :|
گرافیک هم که انصافا نمیشه گفت بالاـه ولی بدم نیست.
به هر حال بازی خیلی تغییر کرده، امیدوارم منو به عنوان یه فن SC راضی کنه...

:eek:ببخشید شما مطمئنی گرافیکش فوق العادست:eek:چون واقعا تنها نکته منفی همین گرافیک هست.چجوری میگید این بازی گرافیکش سطح بالاتر از بازیهای دیگه 360 بود.بازیهایی مثل گرز 2 - mass effect 2 به راحتی گرافیک این بازی رو قورت میدن.

به نظر من هم گرافیک این بازی جزء یکی از بالاترین گرافیک های بازی های X360 هست.

گرافیک که فقط تکسچر نیست ! گرز2 و مس افکت 2 تکسچرش بالا بود و به ظاهر خیلی گرافیکش بالاس ، ولی از اون طرف Splinter با سایه های خوب و نورپردازی خوب و ...

salam agha gir kardam onja ke avalashe on einako gerefti ye otagh miri machine gun hast mikosham chi kar konam?
اون اتاقLaser trap داره.اگه بهش بخوری اسلحه بهت شلیک میکنه.شما با زدن جهت بالای D_pad به حالت Sonar Vision برید اونوقت لیزر ها به خوبی مشخص هست.طوری اونجا رو رد کنین که به لیزر ها نخورین.آخرش به یک در میرسین که بسته باید از بالاش برید و...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or