nihilnigritude
کاربر سایت
خیر.هیچ فرقی با هم نداره.فقط مسلما Resolution ه نسخه ی PC بهتره!نگفتن گرافیک پی سی و 360 فرقی داره یا نه ؟!
این عکسا یه کمی برای 360 سنگین نیست ؟!!
انیمیشنهاش حرف نداره. خیلی رون و واقعی.عجب گيم پلي رووني داره لامذهب . ازون بازياس كه اگه دستت روون شه و عادت كني به كنترل بازي ديگه نميتوني ول كني بازي رو !
بسيار لذت برديم
عجب گيم پلي رووني داره لامذهب . ازون بازياس كه اگه دستت روون شه و عادت كني به كنترل بازي ديگه نميتوني ول كني بازي رو !
بسيار لذت برديم
INDEEDانیمیشنهاش حرف نداره. خیلی رون و واقعی.
نوید جون اون هاله ی سفید یه قابلیت جدیدیه به اسم last known position.مورد استفادشم اینه که وقتی یکی از Enemy ها تو رو ببینه, اون هاله(هاله که نیست,یه جورایی خوده سمه!!:biggrin1 دقیقا جایی فریز میشه که اونها تو رو دیدن و این بهت کمک میکنه که بتونی یه استراتژی ای بچینی با توجه به اینکه میدونی دشمنها فکر میکنن تو کجایی!ببينم SAM يه جاهايي يه هاله ي سفيدي از خودش ميزاره يه جا بعد خودش ميره يه جا ديگه بعد دشمنا به جاي اينكه خودش رو بزنن اون هاله سفيده رو ميزنن . قضيه اين چيه دقيقا ؟:biggrin1:
شک نکن که میکنه!!:biggrin1:مرسي استراتژي . به نظر من ميتونه خيلي به جذابتر شدن گيم پلي كمك كنه . :biggrin1:
نوید جون اون هاله ی سفید یه قابلیت جدیدیه به اسم last known position.مورد استفادشم اینه که وقتی یکی از Enemy ها تو رو ببینه, اون هاله(هاله که نیست,یه جورایی خوده سمه!!:biggrin1 دقیقا جایی فریز میشه که اونها تو رو دیدن و این بهت کمک میکنه که بتونی یه استراتژی ای بچینی با توجه به اینکه میدونی دشمنها فکر میکنن تو کجایی!
ولي من فك ميكنم بازي راحت تر ميشه !!!مرسي استراتژي . به نظر من ميتونه خيلي به جذابتر شدن گيم پلي كمك كنه . :biggrin1:
همون طور كه سازنده هاش گفتن يه نوع Shadow از خودت به جا ميزاري كه يعني توي تاريكي هستي و كسي چيزي نميبينه، سم هنوز سر جاشه.ولي در عين حال تو جات رو عوض ميكني!!ببينم SAM يه جاهايي يه هاله ي سفيدي از خودش ميزاره يه جا بعد خودش ميره يه جا ديگه بعد دشمنا به جاي اينكه خودش رو بزنن اون هاله سفيده رو ميزنن . قضيه اين چيه دقيقا ؟ :biggrin1:
دوستان سعی کنین درباره ی چیزی که نمیدونین یا در بهترین حالت زیاد نمی دونین اطلاعات غلط یا گمراه کننده ندین!همون طور كه سازنده هاش گفتن يه نوع Shadow از خودت به جا ميزاري كه يعني توي تاريكي هستي و كسي چيزي نميبينه، سم هنوز سر جاشه.ولي در عين حال تو جات رو عوض ميكني!!
ببخشيد استاد من اشتباه گفتم و من نميدونستم شما هم يكي از سازنده هاي بازي هستين!!دوستان سعی کنین درباره ی چیزی که نمیدونین یا در بهترین حالت زیاد نمی دونین اطلاعات غلط یا گمراه کننده ندین!
حالا خوبه ما اون بالا توضیح دادیما!:biggrin1:
این طرز برخورد شما اصلا درست نیستا!!:smile:ببخشيد استاد من اشتباه گفتم و من نميدونستم شما هم يكي از سازنده هاي بازي هستين!!
خيلي خيلي معذرت ميخوام!! واقعا من رو عفو بفرمايين!!
حالا شما كه توي ساخت بازي دست داشتين اون همكارتون كه توي مصاحبه اش كلمه Shadow رو به كار بردن رو ميشه براي من تفسير و توضيح بدين؟؟!!
بازم معذرت ميخوام جسارت كردم!!
بلکه به این معنیه که:توي تاريكي هستي و كسي چيزي نميبينه
متوجه شدید الانوقتی یکی از Enemy ها تو رو ببینه, اون هاله(هاله که نیست,یه جورایی خوده سمه!!:biggrin1 دقیقا جایی فریز میشه که اونها تو رو دیدن
شما درست ميگي منم با شما دعوا ندارماین طرز برخورد شما اصلا درست نیستا!!:smile:
مگه برای اینکه از قابلیت های بازی اطلاعات درست داشته باشی حتما باید از سازنده ها باشی!!؟
شما منظور بنده رو متوجه نشدی!اشکالی که من از حرف شما گرفتم مربوط به قسمت Shadow نبود!ا
اون سایه ای که از خودت به جا میزاری به این معنی نیست که:
بلکه به این معنیه که:
متوجه شدید الان
من و شما که با هم دعوا نداریم.داریم!؟
یه کم کمتر توهین میکردی بهتر بود!
پ.ن:نقل قول اول جمله ی خود شما و دومی جمله من چندتا پست بالاتره!