Splinter Cell: Conviction--X09 Hands on

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
7570.jpg

درود.

امسال در همايش X09 در Toronto بازي Splinter Cell: Conviction هم حاظر بود كه سايت msxbox-world.com يك Hands on در رابطه با آن نوشته كه به شرح زير است.

ما موفق به انجام Conviction نشديم ولي اين شانس را داشتيم كه با Steven Masters طراح ارشد Splinter Cell: Conviction مرحله دوم بازي را ببينيم.

چيزي كه در ابتدا ما را خيلي شوكه كرد ، تفاوت اين شماره با نسخه هاي قبل بود. اين قسما اصلا شبيه به Style شماره هاي قبل نيست ولي هنوز هم تمركز اصلي روي Stealth يا همان مخفي كاري است. بازي كمي بيشتر از قبل Action شده است.

Steve Masters به ما گفت كه 3 هدف اصلي پشت ساخت اين بازي است:

اولين هدف روايت يك داستان كاملا شخصي از سم بود. آوردن يك كركتر باتجربه و روايت داستاني كه بعد از نسخه ي قبل براي او افتاد.

دومين هدف روايت يك داستان به پيچيده ترين حالت بود. هدف نگه داشتن بازيباز در داخل حوادث بوده . روايت نوشته ها در داخل بازي ، نمايش فيلمها به طور زنده و Real Time و گفتن داستان از طريق بازجويي و اعتراف گيريها و ... همه سعي شده است كه هيچ وقت بازيباز را از غوطه ور بودن در بازي بيرون نكشد.

سومين هدف دادن ذات طبيعي يك گيم پلي مخفي كاري به بازي بوده. حوادث بازي در اين شماره خيلي dynamic تر و اكشن تر شده به طوري كه به ذات Stealth بازي لطمه اي وارد نشود. در سومين هدف سعي شده بازي بيشتر تحاجمي تر باشد و سازندگان در اين بخش موفق هم بوده اند.

سيستم خيلي جالب اضافه شده به بازي mark and execution است كه شما قبل از انجام آن بايد نبردهاي تن به تن داشته باشيد و پس از آن مي توانيد با استفاده از همين سيستم دشمنان را مارك و به طور خودكار بكشيد. با توجه به نوع اسلحه اي كه سم دارد ، مي توانيد قدرت تخريب و Mark خود را افزايش دهيد. تعداد بي شماري فضا براي مخفي شدن وجود دارد كه مي توانيد در آنها كمين گرفته و سپس با استفاده از سيستم MAE همه را نابود كنيد.

يكي از زيباترين نكات بازي سيستم اعتراف گيزي آن است. در حقيقت ميشه گفت سيستم شكنجه . سم دشمن خلع سلاح شده را گرفته و مي تواند از او اطلاعاتي بگيرد و اگر دشمن قصد دادن اطلاعات را نداشت مي توان با شكستن زانو و يا كوبيدن پيشاني او به جايي كاري كنيد كه او همانند بلبل برايتان صحبت كند.(با كمي اغراق):biggrin1:. همچنين شما مي توانيد تاثيرات فيزيكي كه دشمن بر اثر ضربات سم برميدارد را هم مشاهده كنيد.

در بعضي از اعتراف ها پس از صحبت كردن دشمن سم روايات را همانند يك فيلم به سبك بازي Prototype مي بيند . بر خلاف Prototype نمايشها كلا همانند يك فيلم پخش نمي شوند ولي شما اين صحنه ها را در اطراف لوكيشن ، روي ديوار يا پشت سم خواهيد ديد.

بخش تك نفره بازي حدود 10 تا 12 ساعت خواهد بود . ما مي خواستيم در مورد بخش Multiplayer بازي بيشتر بپرسيم ولي Steve در مورد آن صحبت نكرد. و فقط اين جمله را گفت :" باهاش حال خواهيد كرد !".

اين بازي در February 2010 به صورت انحصاري براي Xbox 360 عرضه خواهد شد.

واسه pc هم منتشر میشه البته با تاخیر;)
نکته ای که منو به گیم پلی این قسمت بیشتر امیدوار کرده کمرنگ شدن نقش سایه تو stealthشه.
ایده یه مخفی شدن تو سایه تو این 4قسمت بیش از حد تکراری شده بود البته با توجه به یه مرحله ای که تو da تو روزه روشن بود.
خدا کنه که دیگه تاخیر نخوره:sick:

نکته ای که منو به گیم پلی این قسمت بیشتر امیدوار کرده کمرنگ شدن نقش سایه تو stealthشه.
ایده یه مخفی شدن تو سایه تو این 4قسمت بیش از حد تکراری شده بود البته با توجه به یه مرحله ای که تو da تو روزه روشن بود.

واقعا حرف خنده داری بود!! اولا بازی سبکش مخفی کاری هست پس دلیل نداره از stealth بازی کم بشه دوما بهتره صفحه ی قبل رو بخونی خوبه گفته شده که از مخفی کاریش کم نشده..

هنوز خبر رسمی مبنی بر اینکه با کنسول به طور همزمان منتشر میشه یا با تاخیر اعلام نشده!
توی اون پست هم منظورم این بود که توی این خبری که حمید گذاشته اسمی از نسخه PC برده نشده و تو خط آخر گفته شده این بازی به طور انحصاری برای X360 متشر خواهد شد

تمام جذابیت بازی های قبلی مکانیزم سایه و نور بود که تو هیچ بازی ای اینجور دقیق و جذاب پیاده سازی نشده بود.
در ضمن این قابلیت راه های زیادی برای تموم کردن هر قسمت میداد. من خودم هر قسمت رو که میرفتم F8 مبزدم دوباره یه جور دیگه اون قسمت رو میرفتم و اصلا سیر نمیشدم.

خدا کنه که دیگه تاخیر نخوره:sick:
:((:((
اول میگفتم یوبی سافت انقدر ضایع نیست که بخواد نسخه پی سی را هم بعد اینا همه تاخیر دوباره تاخیر بده ولی یوبی سافت روی من را کم کرد:eek:
این به احتمال زیاد تاخیر میخوره چون ac2 نسخه پی سی احتمالا اپریل 2010 منتشر میشه در نتیجه اسپلینترسل هم باید بعد از اون منتشر بشه

عزیز من اون عکس اولی که شما گذاشتین از گیم پلی نیست و سی جی هستش. عکس از گیم پلی این پایینه.:

samlsl.jpg

TGS09 !!

28cccb7euntitled.jpg

این عکس رو همین الان با مدرک گرفتم:دی
همین طور که میبینی روز به روز داره پیشرفت میکنه(عکسی که تو گزاشتی مربوط به اولین تریلر بازی هست و عکس من مربوط به همین چند هفته پیش) پس میشه امیدوار بود از این عکسی که گزاشتم کیفیت باز بهتر میشه...! سازنده ی های SC همیشه صورت سم فیشر رو با بالاترین جزیات طراحی میکنن تاپیک های قدیمی یادمه که تو یکیش گفته شده بود که صورت سم فیشر تو DA بیشتر تعداد پلیگان رو داره(تا اون زمان) فردین جان مطمئن باش کاری نمیکنن که بازی خراب بشه اگه میخواستن همون چند سال پیش بازی رو میدادن بیرون و از اول طراحی رو انجام نمیدادن که این همه وقت و هزینه صرف بازی بشه! SC یه IP مهم واسه یوبی سافت هست به این اسونی ها ازش نمیگزره...

اون قسمتی که سم از بالا به پشت یه آدم می پره توجه کنید که چقدر زیبا و دقیق روی کمر یارو فرود میاد و هیچ گونه فرو رفتگی یا باگی دیده نمی شه و همه چیز دقیق و طبیعی هست
خوبه که یکی اومد بررسی کنیم! ، دقیقا همون صحنه ، لحظه برخورد سم با یارو ، کات میشه و از لحظه ای که روی یارو افتاده ادامه پیدا می کنه! ما برخورد رو ندیدیم!
در مورد انیمیشن ها فقط کافیه با کمی دقت به تریلر ها نگاه کنید که صورت سم چطور در هنگام فشار دادن گلوی یه فرد خشمگین میشه و یا زمانی که یه دشمن با یه چاقو بهش حمله می کنه در هنگام جا خالی دادن سم صحنه کمی آهسته میشه و میمیک صورت سم کاملا تغییر می کنه.

این موارد همگی توی Pandora Tomorrow هم بودن!!!

حق با شماست. واقعا مغز خَر خوردن اون 12-13 سایت فوق معتبر دنیا که به این عنوان تو E3 جایزه بارون کردن.

هرکی به گرافیک و انیمیشن این جایزه داده در برابر AW , Heavy Rain ، Assassins Creed II RE5 وافعا مغز خر خورده یا که!:
مایکروسافت پول داده که بهش جایزه بدن؟! lol

در کل من بعنوان طرفدار این بازی اصلا از انیمیشن و گرافیک بازی راضی نیستم. همونطور که گفتم این بازی رو با عنواینی که بالا نوشتم مقایسه کنید ، هیچ حرفی واسه گفتن نمی مونه.

مهبد نمیدونم این همه اصرار و پافشاری واسه چیه! 2 تا Hands on تا حالا بچه ها از این بازی تو سایت گزاشتن که همه از بازی تعریف کردن یعنی نشستن گیم پلی خالص (بدون cg و افکت و...) بازی کردن بعد نظرشون رو دادن که همگی نظرشون مثبت بوده!! تو E3 هم که به قول بچه ها این همه جایزه از سایت های معتبر گرفته پس حتما یه چیزی تو بازی دیدن... تو هم همه گیرت رو دادی به انیمیشن و گرافیک که جز اجزایی از بازی هست که همیشه روز به روز تا تکمیل شدن بازی در حال پیشرفت هست پس باید صبر کرد دید چی میشه با اینکه من گرافیک الانشم بالا میدونم ولی اصلا درست نیست بازی با alan wake و... مقایسه کرد هر کدوم شرایط خاص خودشون رو دارن اعلم از سازنده و زمان کار کردن روی بازی و خیلی چیزای دیگه البته اون جایزه ها هم که گرفته واسه گرافیکش نبوده واسه خوده بازی بوده که حتی با وجود بازی بزرگی مثل alan wake خیلی جاها بهترین بازی 360 تو E3 دونستنش...

خوبه که یکی اومد بررسی کنیم! ، دقیقا همون صحنه ، لحظه برخورد سم با یارو ، کات میشه و از لحظه ای که روی یارو افتاده ادامه پیدا می کنه! ما برخورد رو ندیدیم!
دوست عزیز اون تریلری که من دیدم و الان هم دارمش کامله کامله و هیچ لحظه از بازی کات نمی شه!مربوط به نمایشگاه Pax 09 هست.اینم اسم فایل خودت برو پیدا کن t_scconviction_pax09_devdiary_doc_hd

این موارد همگی توی Pandora Tomorrow هم بودن!!!
شما یه دور دیگه برو Pandora Tomorrow رو بازی کن بعد به خنده دار بودن حرفت پی خواهی برد.

915072_20040324_screen011.jpg

Pandora Tomorrow بیشتر شبیه برفک هست اون موقع شما با این بازی مقایسه می کنید!

عزیز من اون عکس اولی که شما گذاشتین از گیم پلی نیست و سی جی هستش. عکس از گیم پلی این پایینه.:

samlsl.jpg
این عکسی که شما گذاشتید از اسپلینتر سل 1 هم داغون تره!من که هر چی گشتم این عکس رو هیچ جا پیدا نکردم!مطمئنا از نمومنه های اولیه کار بوده و الا اون عکسی که من گذاشتم کاملا ریل تایم بود و فقط یه خوره پولیش شده. به بافت لباس و مو های سم توجه کنید می فهمید که ریل هست نه CG!
فکر کنم شما عکس نسخه DS رو گذاشتید چون به هیچی دیگه شبیه نیست!!!

939336_20090923_screen003.jpg

yei3leuq4g194ch8z0e.jpg

این دو تا عکس رو دقت که کنید می فهمید اون عکس ریل هست و CG نیست.این یکی رو خودم از روی تریلر های بی کیفیت GT کپچر کردم که می دونید چه مقدار از کیفیت کاسته شده.

Last edited by a moderator:
_
جدا از این که وقتی سم رو می بینم که انقدر با جزئیات کم ساخته شده و یادم میاد تو DA چند برابر این وقت صرفش شده بود و تمام خط های صورتش طراحی شده بود ، افسردگی می گیرم
قیافه سم موقع راه رفتن ، شلیک کردن ، شکنجه کردن ، شکنجه دیدن ، خوشحالی ! ناراحتی دقیقا یک عکس ثابته! اونم نه یع عکس با کیفیت بالا!
انیمیشن رفتار سم با دشمن ها ، مثلا ضربه زدن سم به دشمن ، و ضربه دیدن دشمن از سم به شدت مصنوعی و آرومه ، دقت کن خودت ، هیچ حسی رو منتقل نمی کنه!
خیلی موارد دیگه ای رو نگفتم. اگه ذره ایش رو اشتباه کردم بفرما بگو

جدا من هم برعکس شما فکر میکنم . چون به نظرم انمیشن ها و حتی سم خیلی خوب طراحی شده .
کار با بقیه حرفات ندارم ولی بر عکس بعضی ها که داشتن از این بازی از بعضی قسمت هاش ایراد میگرفتن من متعجب بودم . مخصوصا این اواخر قسمت گرافیکی بود .
ولی خب کاری ندارم ولی نظرم اینه که من واقعا وقتی تریلر بازی را همون برای اولین بار دیدم دیدم که سم داشت تو شهر راه میرفت, میگفتم چقدر قشنگ شهر با جزئیات و دقیق طراحی شده و آدما همش مثل واقعیت تو کار زندگی خودشون هستند و با انمیشن خیلی خوب هم دارن کارهای خودشون را میکنن مخصوصا انمیشن راه رفتن سم هم که خیلی واقعی کار شده .
اینو هم دوستانه میگم واقعا من متعجبم چون که من از حالتهایی که سم تو درگیری ها به خودش میگرفت خیلی خوشم میاد حالا چرا شما ......؟

بازی فقط کمی تکسچر نداشت بعضی ها ریختن رو سرش .

هرکی به گرافیک و انیمیشن این جایزه داده در برابر AW , Heavy Rain ، Assassins Creed II RE5 وافعا مغز خر خورده یا که!:
Video Gameصدها بخش که دوتاش میشه گرافیک و انیمیشن که خود اینها باز ده ها زیر شاخه دارن.
مهبد جان ظاهراً خود هم نمیدونی چی داری میگی !!. اخه کی میاد یه Interactive Movie به اسم Heavy rain رو با یک بازی Stealth/Action مقایسه کنه؟ بعد قرار نیست بازی ها رو بشکل "دربرابرـه" نقد و امتیاز دهی کنن!. منصف باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or