Splinter Cell: Conviction "shaping up nicely"

Death Proxy

مدیر انجمن
پیغامی توسط تیم سازنده SCC در official Ubisoft forums گذاشته شده که به این معنی هست که به خاطر تغییرات در بازی این بازی در Ubidays غایب بوده است
ما خوشحال هستیم که بگیم طراحان Tom Clancy's Splinter Cell Conviction کار خودشون را به خوبی ادامه میدن و بازی به خوبی در حال شکل گیری هست تیم سازنده تمام تمرکز خود به خرج میدن تا این بازی دارای تجربه متحیر کننده ای بشه
شایعات زیادی در اطراف ما پراکنده است و ما میتونیم بگیم که گیم پلی تغییر کرده ، مثل اتفاقی که در جریان ساخت همه بازیها میفته ، و شما نا امید نخواهید شد.
این پیغام نشان میده اگر چه بازی در Ubidays غایب بوده و ما میتونیم شاهد نمایش این بازی در 4 ماه اینده باشیم
هیچ حرفی در مورد زمان انتشار زده نشده ولی به نظر میاد که ما میتونیم اطلاعات بیشتری از این بازی را در E3 در July یا Games Convention در ماه August ببینیم
ممنون از امیر

splinter_cell_conviction_3.jpg

منبع

هر غلطی میکنن فقط کاش مثل سازنده های پرنس این قدر بازی رو متحول نکنن!:) (قیافه ی پرنس,سبک گرافیکی...(
خدا نکنه.زبونتو گاز بگیر:p
از شوخی گذشته اون تغییرات کذایی که اول دادن واقعا مزخرفاتی بیش نبود که میخواستن با اونا (مثلا تجربیات موفق بازی های قبلی این استودیو)بازی رو از یکنواختی در بیارن.ولی راه درستی رو انتخاب نکردن.
واقعا داشتن هویت سم ما رو از بین میبردن:wallbash:

من که فکر میکنم یکی از دلایل تاخیرش استفاده از موتور اپگرید شده ی UE هست:)
خدا از دهنت بشنوه :) اگه این تور بشه که خیلی خوبه.
به شخصه امیدوارم از نظر gameplayبه 4 شماره ی قبلی وفادار باشه(لعنت به این mathieu ferland که گند زد به بازی)

من با نظر میثم موافقم. فکر کنم هوش مصنوعی اینم مثل ac بشه و دشمناتون قد بز نفهمن.:biggrin1:
این بازی هنوز انحصاریه برای360 یا برای ps3 هم منتشر میشه
بز پيش سرباز هاي AC غوليه خودش. من يك روز بايد با اين Jade Raymond صحبت كنم ببينم چيشد به اين نتيجه رسيد كه سرباز ها نبايد بفهمند الطير! با اون همه سلاح و... با يك كشيش كه فقط يك لباس سفيد تنش يكيه!:eek:
من بعنوان سم فیشر مخالفت خودم رو با اجرای این بازی در روز اعلام میدارم ! :biggrin1:
در واقع اصل SC توی شب و تاریکه که نقطه ی اوجش هم Pandora Tomorrow بود . ( امین نه ! :biggrin1: )
ولی تغییراتی که توی Double Agent داده شد واقعا" خوب بود . یه مقدار گیم پلی و سبکش تغییر کرد اما از اون حالت مخفی کاری خارج نشد . حتی مرحله کینشازا هم مخفی کاری زیادی لازم داشت .
ولی اینی ک انگار قراره عرضه بشه ( که امیدوارم یه تغییراتی بکنه ) هیچ شباهتی به سری های قبلی نداره .
کلا" Concivtion بنظر من 2 حالت داره : ( با توجه به اون چیزی که تا الان نشون دادن ، که به احتمال زیاد تغییرات زیادی داره و شاید حتی برگرده به سری های قبلی )
یا شاهکار بی نظیری میشه ... یا یه بازی افتضاح به تمام عیار میشه
به نظر من كه اوج بازي توي نسخه اولش بود. نسخه سوم كه به نظر من حداقل فقط تمامي خوبي هاي نسخه هاي پيشين رو حفظ كرده بود ولي كمي تكراري بود. اما نسخه 4 واقعا خسته كننده بود مخصوصا نصفه دومش وقتي بازي تموم شد حيرت زده بودم كه اصلا بازي چيشد فقط تو بازي گير ميكردم همين نه بيشتر نه كمتر خب خلاقيت هايي داشت ولي زياد نبود حداقل به نظر من هنوز يادم نميره توي نسخه اول وقتي كه با هزار ترفند ميخواستم اون درب هاي لعنتي رو باز كنم شايدم Pandora Tomorrow بود يادم نيست اما در كل نسخه 4 هيچ چيز جديد نداشت.
5 واقعا عالي كار شده بود انگاري!!! شما اگر كل بازي رو ميديد مطمئنم كه عاشقش مي شديد شايد هم اصلا اون گيم پلي از بازي رو نديديد. در كل 4 نسخه قبل اسپيلينترسل خيلي بيخود بود بجز نسخه اولش اين نظر من مثلا توي همين چهار يادم توي تاريكي ميرفتم بالاي سر سرباز ميومد بهم برخورد ميكرد ميرفت و هيچ نميفهميد اما توي روشنايي از صد متري متوجه من ميشد يا هميشه برام سوال بود تو تاريكي اين نور سبز كه براي اون دوربين رو دشمن يعني كوره نميبينه؟
خب اين ها ايراد بود ديگه بازي همش سعي داشت با يك سري چيز هاي از پيش انتخاب شده شما رو پيش ببره توي همين MGS3 كه ما بازي كرديم اصلا اينجوري نبود و به نظرم SC5 هم داشت به اين سمت ميرفت كه قربونش برم اينجور كه بوش مياد ييهو ميبيني سم با موهاي دم اسبي مياد وسط :biggrin1:

نه من ازش يك گيم پلي 5 يا 6 دقيقه اي ديدم كه توي يك پارك بود.
آخه ميلاد تو اون مرحله اصلا نميتونستي مخفي كاري بكني. همه جا روشن بود.
اين تغيير به نظرم خيلي بي جاست خب كلا از بازي يك تريلر و يك گيم پلي معرفي شد همين با اين نميتوني بگي سبك بازي عوض شد.
من مطمئنم اگر قرار باشه بازي مثل نسخه هاي قبليش بشه بايد دور هوش مصنوعي رو يك خط بزرگ و مشكي و زيبا كشيد:biggrin1:

من اصلا با اون دمو كار ندارم چون خوده سازنده ها گفته بودن كه گيم پلي اين سري كاملا دستخوش تغيير شده و بايد با گيم پلي قبلي و كلا مخفي كاريها به سبك گذشته خداحافظي كنيد من رو اين حساب اين حرف رو زدم كما اينكه دمويي هم كه پخش شد گوياي اين مسئله بود .

حالا اگر قرار كيم پلي تغيير كنه بكنه چه بهتر اما توي AC اومدن گيم پلي رو تغيير دادن ولي ما شاهد يك بازي اعصاب خورد كن بوديم تا شاهكاري كه توي X06 به مردم نشون دادن متوجه حرفم ميشي؟

اينجاست كه يه كمپاني باهوش خودشو نشون ميده . درس گرفتن از اشتباهات گذشته و جلوگيري از عدم تكرار آن . اميدوارم UBISOFT هم جزو اين گروه باشه كه با سابقه اي كه داره فكر مي كنم باشه .

بهترین شماره از این سری بازی به نظر من chaos theory بود.با همون گیم پلی باحال گذشته ولی با تغییرات و امکانات بیشتر که هیچ وقت خسته کننده نمیشد.یک مخفی کاری محض!:coolgun::cheesygri
ولی با شماره ی چهارم که همچین بد هم نبود به سمت اکشن رفت.ولی ظاهرا قراره با این شماره به سمت اکشن محض بره.فوق فوقش دیگه مثل assassin creed باید بین مردم قایم بشی دیگه. به این که نمیشه گفت stealth !
مثل اینکه دیگه باید با splinter cell اصیل که غالب اصلیش نور و تاریکی و مخفی کاری بود خداحافظی کنی.:((:((:((

بهترین که معلومه PT بود... من کلی خاطره دارم باهاش :(( فردا دوباره نصب میکنم بازی میکنم...

من اصلا حاضرم SCC رو کنسل کنند...ولی اون چیزایی که نشون دادن رو تحویل مردم ندن.

ميگم جوادي چي ميشد Pandora tomorrow رو بازسازي مي كردن واقعا اين قسمتش ارزششو داره . از دو ماه پيش دوباره رو سيستمم نصبش كردم با هزار زحمتو كلي بشور بساو CD هاش :) (مال پنج سال پيش بودن) .

نقطه اوج سری همون Pandora Tomorrow بود که سازنده ها تصمیم گرفتند به محیط جنگل پا بگذارند.
دو تا از بازیهای خاطره انگیز عمرم قسمت اعظمشون در جنگل می گذشت : MGS 3 : SE , SC 2 : PT

ميگم جوادي چي ميشد Pandora tomorrow رو بازسازي مي كردن واقعا اين قسمتش ارزششو داره . از دو ماه پيش دوباره رو سيستمم نصبش كردم با هزار زحمتو كلي بشور بساو CD هاش :) (مال پنج سال پيش بودن) .

به نظرم بهترین سری از بازی های S.C همین PANDORA TOMORROW بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or