Splinter Cell: Conviction ":Pachter تا قبل از مارچ 2010"

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
splinter_cell_conviction-253046.jpg

Michael Pachter، استاد تحلیل و تجزیه، پیش بینی کرده است که بازی AC2 و هم چنین Splinter Cell: Conviction تا قبل از سال مالی 2010 ( انتهای ماه مارچ)، منتشر خواهند شد.

او عقیده دارد که هر دوی این بازی‌ها برای کریسمس امسال منتشر خواهند شد.

Patcher در گزارش خود نوشت:

ما معتقدیم که سرمایه‌گذاران باید بر روی عناوین یوبی‌سافت در سال مالی 2010 تمرکز کنند. مخصوصا که عناوین این شرکت بر روی Wii و DS فروش بسیار خوبی دارند و همچنین لیست بازی‌های 2010 این کمپانی بسیار پربار هستند. ما انتظار داریم که بازی‌های نینتندو هر سال بهتر از سال پیش به فروش بروند. همچنین ما منتظر یک فروش و سود بسیار عالی از سوی بازی‌های AC2، Splinter Cell: Conviction و Avatar در سال مالی 2010 هستیم.

یوبی‌سافت فردا لیست عناوین خود در سال مالی 2010 را اعلام خواهد کرد. امیدواریم که سال 2010 پنجره‌ای به سوی Splinter Cell: Conviction باز کند... :smile:

یوبی‌سافت فردا لیست عناوین خود در سال مالی 2010 را اعلام خواهد کرد. امیدواریم که سال 2010 پنجره‌ای به سوی Splinter Cell: Conviction باز کند... :smile:

ما هم امیدواریم مهدی!

خدا رو شکر یه خبری هم از این بازی شد!!!

طرفداران Splinter cell ...

ممنون مهدی.

معلوم نيست دارن چی كار ميكنن؟ اون اطلاعات اوليشون در مورد بازی كه ميگفتن ميخواد open world بشه كه رد شد و ميخوان عوضش كنن! اميدوارم مثل گذشته باشه! يعنی مثل شماره سومش...چه شود!

فقط امیدوارم تو این مدت که هیچ خبری ازش نبود روی بازی کار کرده باشن و تاخیر الکی نبوده باشه...
من تا حالا ندیده بودم یه بازی رو تا اخر بسازند یه ماه مونده به عرضه ی بازی یه دفعه ساخت بازی کنسل بشه بعد بیاند دوباره از نو بسازند!
متاسفانه یه خبر گذاشته شد و شاهد نسل نوینی از اسپم ها بر اساس دعا و مناجات هستیم:-"
اسپم که شاخ و دم نداره؟ همه جورش توی سایت پیدا میشه بگو تو از کدوم خوشت
میاد؟:biggrin1: (شوخی)
کی گفت 2012 میاد:دی؟

قرار بود 2007 بیاد هر 6ماه داره تاخیر میخوره:evil:

من تا حالا ندیده بودم یه بازی رو تا اخر بسازند یه ماه مونده به عرضه ی بازی یه دفعه ساخت بازی کنسل بشه بعد بیاند دوباره از نو بسازند!

خب جای امیدواری داره که به فکر هستن که یه بازی خوب بدن بیرون!

مهدی جان,ممنون:love: یه خانواده رو از نگرانی در اوردی:biggrin1:
ولی ته دل من که نچسبید:(یه نفر اومده یه پیشبینی ای کرده,تا وقتی خود ubisoft نیاد و یه اطلاعاتی ازش نده من کماکان تو کما میمونم.:((
در هر صورت هر چی دیرتر بیاد بهتره ولی به شرطی که روش خوب کار کنن. یک عدد عکس هم مارو راضی میکنه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or